PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

ULTIMAS NOTÌCIES FEMENÌ !!!

La jugadora del equip femenì, la MARTA PARRA ,finalment no podra recuperar-se a temps per jugar aquesta temporada.Sera opereda dels lligaments al mes de febrer.

diumenge, de novembre 26, 2006

CF Palautordera-3 EF Montcada-1

Gran victòria de l´equip femení del CF Palautordera contra el colider de la categoria, la EF Montcada, en un partit dominat clarament per l' equip de casa que només ha tingut moments de patiment després de l 'expulsió per doble amonestació de la seva lliure, Paula Llavina.
En una primera part en el que l' equip de Palautordera a dominat totalment i ha fet el millor partit ,tacticament parlant,en quan a col.locació, pressió i futbol.Per fì, han demostrat del que es capaç de fer aquest equip quant está totalment concentrat i amb confiança.
A trigat el Palautordera en treure fruit del seu domini, i fins el minut 33 no s'ha avançat en el marcador.Una gran assistència de Carole a l'espai a la Núria Llavina (veure foto) ,que amb un gran desmarque i amb una bona definició, a creuat la pilota lluny de l'abast de la portera del Montcada. Amb el 1-0 s'ha arribat al descans. La segona part sense dominar tant com la primera i amb l'empenta del Montcada el partit ha estat més igulalat. Al minut 75 i després d'una injusta expulsió de Paula Llavina, el Montcada a aconseguit empatar en una contra. Quan tothom donava l'empat com resultat final, en el minut 80, i en jugada personal, la Núria Llavina, en una jugada d'empenta i fúria, d' un magistral xut a la mitja volta, ha aconseguit el 2-1. I en plena celebració del gol, ja en el temps de descompte, un córner llençat per la Núria Llavina al primer pal, a estat rematat magistralment per la Rosó Morató al fons de la porteria de l'equip rival, que ha possat el colofó final a una victòria treballada i merescuda d'un equip que cada dia va a més.Felicitar també al meravellós públic que está cada dia al costat de l'equip femení per la seva entrega a l´hora d'animar l' equip.

ENHORABONA NOIES PER AQUESTA IMPORTANT VICTÒRIA!!!