PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’abril 30, 2007


UD.ST.QUIRZE (2)- CF.PALAUTORDERA (1)

NO VA PODER SER !!
TERCERAS EL PRIMER ANY...TOT UN EXIT D'AQUET EQUIP!!

Per poc,per molt poc no ès queda en segona posició.Els nervis,el camp i un St.quirze amb mès ofici i ben col.locat va impedir una victoria que semblava que podria arribar quan al primer mìnut ens avançavam al marcador.
Una rapida sacada de banda de l'ANNA RIERA cap a la NÚRIA LLAVINA, que desprès de superar a la portera amb una vaselina quan sortia de la seva àrea petita,va ser rebutjada per una defensa,i el refuig va arribar els peus de la ROSÓ MORATÓ,q d'esplendida empalmada va marcar el gol entre dos defensas que tapavan la seva porteria.

A partir d'aqui va començar ha apretar el st. quirze,i desprès d'un primer avis i de una jugada en que ens va agafar descol.locada a la defensa ,ens van marcar 1-1 a porta buida.Els nervis ès van
apoderar de l'equip i van perdre les marques i la col.locació al camp.Poc mès tard va arribar el segon i va acabar la primera part dominada totalment per el St.Quirze i amb un Palau desconegut que en cap moment va poder jugar el seu futbol.
Ja la segona part i amb un canvi de sistema del Palautordera el partit va ser mès igualat, i en que les ocasions mès clares de gol van arribar per part del Palau,que va disposar de dues clarissimas ocasions de gol,pero l'encert de la portera local va impedir el gol.

Aixì acaba un gran campionat de lliga.La tercera posició ès un gran resultat d'un equip que cada dia ha anat a mès i sempre,jornada tras jornada,a intentat superarse a si mateix.Aquet equip ha enganxat a tota la gent del poble i dels voltants,a que cada 15 dies tinguin una cita obligatoria al camp de futbol municipal.

Per la meva part,estic molt orgullos,però molt orgullos, d'aquet equip i a la vegada molt agrait per el molt que meu fet disfrutar aquet any com entrenador.Aixì que .......

MOLTISSIMAS FELICITATS I ENHORABONA PER AQUESTA TERCERA POSICIÓ!!

p.d.:Ara quedan els amistosos,s'ha de continuar treballant pensant en la pròpera temporada.

Un petò molt gran per totes i .....NO CANVIEU MAI!!

Etiquetes de comentaris:

dijous, d’abril 26, 2007


28/04/07...ANIVERSARI DE LA CRISTINA MOLA


DISSABTE 28/04/07...ANIVERSARI DE LA CRISTINA

MOLTES FELICITATS!!

Etiquetes de comentaris:

dimarts, d’abril 24, 2007


AVUI...LA PORRA DEL PARTIT !!!

C.F.ST.QUIRZE -C.F.PALAUTORDERA

MÈS QUE MAI....FORÇA PALAU!!

diumenge, d’abril 22, 2007


CF PALAUTORDERA (13)- CF PALAU-SOLITÀ (0)



SÍ,SÍ,SÍ......JA SOM SEGONAS !!

Al St.Quirze empata a dos i ja som SEGONAS!!

MOLTES FELICITATS NOIES!!

Primer de tot,a part de felicitar l'equip per la victoria per 13-0 i l'ascens a la segona posició,vull donar les gracies per el gest que heu tingut amb mi.La dedicatoria de la samarreta abans de començar el partit m'ha possat "la pell de gallina",ja que mai,però mai en els molts anys que porto de futbol, havia sentit res igual.Però si ja estava convençut de continuar l'any que be amb vosaltres,el que heu fet avui farà que el meu nivell de exigencia amb mi mateix,encara sigui mès alt per no decepcionar la confiança que ha demostrat aquet equip amb mi.Encara que soc una persona que li costa mostrar els seus sentiments,el detall que heu tingut amb mi m'ha emocionat molt i m'ha fet molt feliç.MOLTES GRACIES.

En quant al partit d'avui...a part de la nostre superioritat,el palau-solita a jugat amb inferioritat de jugadores,cosa que ha deslluit una mica al partit.Igualment nosaltres en fet la nostre feina i hem guanyat un partit que encara podiar haver sigut amb un resultat mès abultat.
Hem confirmat la nostre GRAN segona volta, i amb l'empat del Bellavista amb el St.Quirze, l'equip puja a la segona posició de la classificació.Ara ens la juguem,el proper dissabte, al camp del St.Quirze,la segona plaça de la lliga,que amb el canvi de horari que han realitzat, han deixat en evidencia la sospita de que no ha sigut per casualitat.Igualment anirem a fer el nostre partit sense pensar amb una altre cosa que no sigui la victoria.

Les golejadores avui són: MARIA(3),NÚRIA LL.(3),ANNA(2),TERE(1),NOEMI(1),ROSÓ(1),MERI(1),CAROLE(1).

Un petò molt gran per totes i feliç DIADA DE SANT JORDI!!

P.D:Aquesta setmana treballar i disfrutar de la nostre particular final.ANIMS I A PER EL ST.QUIRZE!!
P.D.2:Ja que no sabia si a l 'entreno estariau totes,deixo aquet ram de roses al blog per repartir.



Etiquetes de comentaris: ,

dimecres, d’abril 18, 2007


AVUI...LA PORRA DEL PARTIT

CF Palautordera- CF Palau i Solità

A demostrar per què som terceras?

dimarts, d’abril 17, 2007


ÙLTIMA HORA !!!

EL ST. QUIRZE CANVIA L'HORA DEL PARTIT AL DISSABTE A LES 12H.!!!

El partit del proper dissabte dia 28/04/07 al camp del St.Quirze entre el segon i tercer classificat,que es tenia que disputar a les 17H. i que podria estar en joc la segona posició...ha sigut modificat per el St.Quirze al dissabte al mati.

Tenen "por" desprès de la derrota amb el Vic?

Això es el FAIR PLAY que hi ha al futbol femení?

Per assegurar la segona posició feia falta el joc brut?

dilluns, d’abril 16, 2007


LA LLIGA i "LA COPA"...POST PARTIT!!

LA LLIGA...Barça (1) - Mallorca (0)

MÈS LIDERS !!

LA COPA...Barça (5) - Getafe (2)

IIIIMPRESIONANT MESSI!!

diumenge, d’abril 15, 2007


UD.LOURDES (0)- CF.PALAUTORDERA (3)

TERCERAS!!!

ALINEACIÒ:

CF. Palautordera: Tere,Pili(Meri),Cristina,Núria G.,Paula,Sonia,Maria,Rosó,Núria Ll.,Carole,Anna.

GOLES: Min.12...0-1. Corner llençat per la NÚRIA LLAVINA i remata a gol la ROSÓ MORATÓ.
Min.19...0-2. Pase enrera de la ANNA RIERA a la CAROLE GOUIVALLER,que desde fora de l'àrea i de fort xut,marca per tota l'escaire.
Min.30...0-3. Corner que treu l'ANNA RIERA i remata a gol la ROSÓ MORATÓ.

Etiquetes de comentaris:

divendres, d’abril 13, 2007


14/04/07...ANIVERSARi SILVIA DUSET


Demà dissabte 14/04/07,anivesari de la Silvia Duset!!

Etiquetes de comentaris:

dilluns, d’abril 09, 2007


AVUI...LA PORRA DEL PARTIT!!

UD. LOURDES-CF.PALAUTORDERA

La tercera posició en joc !!

LA LLIGA...POST PARTIT !!!

Saragossa (1)- Barça (0)

Perquè canviar el que anava bè??

dilluns, d’abril 02, 2007


LA LLIGA...POST PARTIT !!!

Barça (2) - Deportivo la Corunya (1)

Liders en solitari!!

diumenge, d’abril 01, 2007


CF PALAUTORDERA (5) - CF CALDES M.(1)

SIIIIII!! HEM DISFRUTAT!!

GOLS I MOLT BON FUTBOL AL MUNICIPAL DE PALAUTORDERA!!

Sí,la gent ha disfrutat i molt aquesta tarda.S'ha vist un Palautordera amb ganes de jugar i de fer disfrutar a la gent que aquesta tarda ha visitat el municipal de la Font Martina.Molt futbol i de molt bona qualitat amb un equip que s'ha divertit tocant la pilota i fent que la gent vibrés amb les jugades de les palauenques.Avui l'equip ha jugat desde darrera, tocant la pilota, obrint la pilota a les bandes i creant moltissimes ocasions de gol.Cinc gols i dos pals,a part de les nombroses ocasions errades,han fet que fos un partit atractiu i molt aplaudit per l'afició local.
Inici de partit amb un caldes aixecant molt la pilota i un Palautordera intentat jugar desde l'inici.Però ja entrada la mitja part de la primera part, les palauenques han aconseguit imposar el seu criteri i en una jugada personal de la CAROLE GOIUVALLER,ha donat una magistral assistència a la NÚRIA LLAVINA ,que després d'encarar a porteria,amb un 1 contra 1, ha definit perfectament i ha fet pujar l'1-0 al marcador.A partir d'aqui només ha existit un equip al camp,el Palautordera,que ha començat a posar setge a la porteria rival.L'equip palauenc s'ha dedicat a tocar la pilota de costat a costat fins que ha arribat el segon gol,que com el primer gol,prové d'una excel.lent jugada personal de la CAROLE GOUIVALLER,que després de sortejar a quantes rivals li han sortit al pas,s'ha escorat cap a la banda i després de trepitjar la línea de fons, ha centrat enrera i tal com venia ha rematat la CLARA CARDONA al fons de la xarxa.Amb aquest resultat ha finalitzat la primera part.

Ja a la segona part i, desprès d'un inici indecís i poc creatiu,al mínut 7 de la segona part,una pilota recollida desprès d'una sacada de porta per part del Caldes,l'ha recollit la NÚRIA LLAVINA que,amb un control orientat a l'alçada de la vora de l'àrea,ha xutat i ha marcat el 3-0.I amb aquest gol,les palauenques han tornat ha agafar el ritme de partit i han donat un recital de futbol.El partit ha passat a ser un atac i gol,en el què el Palau ha estat un autèntic vendaval de futbol,jugant per les bandes,amb les ajudes d'uns laterals molt ofensius que han fet que tinguessin el 90% de la possessió de la pilota.Jugant la pilota de davant a darrera,de banda a banda,conservant i mimant la pilota en tot moment i disposant de moltes ocasions de gol.Gol que ha arribat al mínut 62,quan en una jugada iniciada per la banda esquerra,ha acabat als peus de la NÚRIA LLAVINA,que desprès de controlar la pilota,ha fet la passada de la mort cap a la MERI,que davant de la portera rival a definit molt bè.Eran els millors moments de joc de les palauenques, que lluny de baixar el ritme han seguit jugant a l'atac i fruit d'això, sis mínuts mès tard,la NÚRIA LLAVINA,desprès d'un petit embolic dins l'àrea,producte d'un corner executat per la ROSÓ MORATÓ,ha marcat el cinquè i definitiu gol.L'equip ha disposat de més ocasions de gol,però ha sigut el Caldes amb una contra que ha sorprès a la defensa local qui ha marcat el gol del honor.

Amb el 5-1 acabat el partit.Avui les noies del Palautordera han disfrutat i han fet disfrutar amb el seu futbol i la seva entrega.

MOLTES FELICITATS PER LA VICTORIA I PER EL JOC DESPLEGAT AVUI!!

ARA A DESCANSAR I A DISFRUTAR DE LA VICTORIA.

QUE TINGUEU UNA BONA SETMANA SANTA!!

Etiquetes de comentaris: