Dissabte 29/09/07 a les 9,15H al camp mpal.de Palau

CF Palautordera base"A"-CF Palautordera base"B"

diumenge, de setembre 23, 2007

CF PALAUTORDERA (1) - EF BONAIRE-1ºdiv.(0)

Segon partit amb un primera catalana,amb victoria del CF PALAUTORDERA per 1-0 amb l'EF Bonaire de Terrassa.El gol va ser obra de la Núria Llavina.
Els primers 20 minuts de partit van ser de domini total de les palauenques,realitzant el millor futbol desde q vam començar la temporada,amb circul.lacio rápida de la pilota d'un costat a l'altre i creant moltisimas ocasions de gol q ès van desaprofitar.Aquests 20 minuts de futbol ofensiu mès el treball defensiu del partit de vic,ès la linea q ha de tenir aquest equip.Les jugadores de Terrassa en cap moment van passar de mig camp fruit de la pressió i recuperació ràpida de la pilota.Va faltar l'encert i definició de cara a porta q estavam fent aquesta pretemporada.Despres el partit va ser mès igualat sense q en cap moment la porteria del Palau passes cap problema.Al desaprofitar tantes ocasions de gol i no sentenciar el partit,l'equip de Terrassa va agafar confiança amb el seu joc i les locals van deixar de tindre la pilota amb tanta facilitat.
La segona part va acabar com la primera,amb poc joc per part de tots dos equips i amb timidas arribadas a porta de les de casa.Igualment les de Terrassa no van arribar a intimidar la porteria local.
Ja en el minut 10 de la segona part,despres de robar la pilota el mig del camp del Palau,va agafar la pilota la Núria i en jugada personal,despres d'una carrera de 30 metres,va definir perfectament a la sortida de la portera.
A partir del gol,el Bonaire va començar a desinflar-se i poc a poc,fins al final del partit,el Palau va tornar a tindre el control de la pilota i alguna ocasiò de gol.
...

divendres, de setembre 21, 2007

22/09/07....ANIVERSARI MARIA SALUDAS

EL DISSABTE 22/09/07 ÈS L'ANIVERSARI DE LA MARIA SALUDAS...

MOLTES FELICITATS!!

dimecres, de setembre 19, 2007

PARTIT CAP DE SETMANA!!

Dissabte dia 22/09/07 a les 16h. al Mpal. de Palautordera

CF PALAUTORDERA-EF BONAIRE DE TERRASSA(1ªdivisió)

dimarts, de setembre 18, 2007

PLANNING PRETEMPORADA....

PRETEMPORADA FEMENÍ SENIOR

AGOST:

1ª SETMANA: LU-27,MA-28,JU-30(platja),VI-31-Diumenge 2 a les 16,30h.contra UE VIC "B"(suspes)

SETEMBRE:

2ª SETMANA: MA-4,JU-6,VI-7 -Diumenge 9 a les 17,00h. II Tormeig d'estiu contra C.F.INFOMOBILALZAMORA.
3ª SETMANA: LU-10,JU-13-Divendres14 a les 21h.partit a casa amb el UE VIC"A"(1ªdiv.) -Diumenge 16 a les 16,00h. partit fora contra U.E.SEGUR
4ª SETMANA: MA-18,JU-20,VI-21-Dissabte 22 a les 16,00h.contra E.F.BONAIRE TERRASSA (1ªDivisió)
5ª SETMANA: MA-25,JU-27,VI-28 -Diumenge 30 a les 12h. partit fora contra ROCAFONDA MATARO.

OCTUBRE:

6ª SETMANA: MA-2,JU-4,VI-5 -Diumenge 7 a les 16,30h. contra U.E.EUROPA.
7ª SETMANA: MA-9,JU-11-1er. partit de lliga diumenge 14/10/07
8ª SETMANA: MA-16,JU-18,VI-19-2on. partit de lliga diumenge 21/10/07

L'horari d'entrenaments serà de les 20:45h.(hora de inici) fins les 22:15h.
Tots els entrenaments amb botes de futbol i sabatilles per correr.

*Entrenament camp de futbol.
*Entrenament al parc.

Carlos Segura

diumenge, de setembre 16, 2007

UE SEGUR (2)- CF PALAUTORDERA (5)

Diumenge 16/09/07,Mpal. Segur de Calafell,16h.

Victoria del CF PALAUTORDERA al camp de la UE SEGUR.

Gols de: Núria LL.(2),Laia R.,Alina,Clara C.

dissabte, de setembre 15, 2007

CF PALAUTORDERA (0)-UE VIC"A"-1ªdiv- (1)

DIVENDRES 14/09/07 21H. Mpal. Sta.Mª de Palautordera

PARTIT SERIÒS I DE GRAN TREBALL DEFENSIU DEL CF PALAUTORDERA AMB EL GRAN VIC DE LA 1ªCATALANA.LA PRIMERA DERROTA DE LA PRETEMPORADA VA SER AMB UN EQUIP QUE HA REALITZAT LA PRETEMPORADA AMB EL BARÇA(lliga nacional) I L'ESPANYOL(superlliga nacional
).

diumenge, de setembre 09, 2007

C.F.Palautordera (5)- Infomobilalzamora (0)

L'equip femeni del CF Palautordera guanya el II TORNEIG D'ESTIU per un contundent 5-0 a l'Infomobilalzamora.
Els gols van ser de l'Alina,Carole,Núria Llavina,Meri(2).