VALLES, C.AT. ''D'' - SANTA EULALIA RONÇANA, C.F. ''A''
1 - 6

NOTICIA D'ULTIMA HORA!!

LA JUNTA DEL C.F.PALAUTORDERA HA DESTITUIT EN CARLOS SEGURA PER L' ESCANDOL DE LA FESTA NOCTURNA DE L'EQUIP FEMENÍ.

JOSÉ MOURINHO AGAFARA L'EQUIP FINS A FINAL DE TEMPORADA PER ASSEGURAR-HI L'ASCENS.
Declaracions de Mourinho:"És un somni fet realitat.Sempre he somiat entrenar al femení del Palautordera."
I MOURINHO NO VINDRA SOL!!
EL SR. ANTONI AYALA(president del CF Palautordera) HA CONFIRMAT QHE HA TANCAT EL FITXATGE DE MARIGOL.
..aixì de contenta és mostrava MARIGOL davant d'aquesta noticia.Marigol:"Sempre vaig pensar que acabaria jugant al Palautordera"

I AQUI TENIM EL SR.AYALA ANUNCIANT LA DECISIÓ A L'AJUNTAMENT DE PALAUTORDERA.

DIFERENTS REACCIONS A L'EQUIP!!

ÉS UNA MANIOBRA ELECTORAL DEL SR.AYALA ??
PERQUÈ ARA, A DOS DIES D'OBRIR EL PROCES ELECTORAL!!

TE QUE VEURE ALGUNA COSA L'ANNA AMB LA DESTITUCIÓ DE L'ENTRENADOR?? ÉS L'ANNA EL TOPO DEL VESTUARI??

ELLES JA HO SABIAN??

QUÈ GUANYA L'ERIC AMB AQUESTA DECISIÓ??

PERQUÈ LA CULPA SEMPRE ÉS DE L'ENTRENADOR??

TE RELACIÓ AMB L'EXPULSIÓ D'EN CARLOS EL TEMA DELS NOMS AL CUL DELS PANTALONS??

PRETEN EL SR. AYALA AMB EL FITXATGE DE MARIGOL VENDRE MÈS PANTALONS AMB EL NOM DE MARIGOL AL CUL A LA BOTIGA DEL PALAU??

PREGUNTES SENSE RESPOSTA D'UN PRESIDENT I JUNTA DIRECTIVA,QUE AMB LA COL.LABORACIÓ DE L'EQUIP FEMENÍ HAN PROVOCAT LA DESTITUCIÓ DE L'ENTRENADOR.

Si no sapiguessim de la serietat del president,és podria arribar a pensar que això és una inocentada!

Etiquetes de comentaris: ,

diumenge, de desembre 23, 2007

A TOTS I TOTES AQUELLES PERSONES,QUE DIA A DIA ,AJUDEN AMB LA SEVA PARTICIPACIÓ I COMENTARIS EN AQUEST BLOG,A QUE EL FUTBOL FEMENÍ CADA DIA SIGUI MÈS GRAN.
GRACIES A TOTS I...

BON NADAL I BONES FESTES!!!

ST.JULIA VILATORTA(0)-CF PALAUTORDERA (5)

BON PARTIT DE LES PALAUENQUES AMB UN RIVAL QUE LA PRIMERA PART LI HA OCASIONAT PROBLEMAS A LA CONTRA I QUE LA SEGONA PART A SIGUT SUPERIOR FENT UN BON FUTBOL.UNA PRIMERA PART QUE ACABAT 0-1 AMB TRES PALS A LA PORTERIA DEL ST.JULIA(dos en la mateixa jugada) I, UNA SEGONA PART DE MOLT BON JOC I EFECTIVITAT DE CARA PORTA.

Alineació:Tere,Maria,Pili,Susan(Txell),Paula,Alina(Carla),Silvia,Sonia,Anna,Meri(Laia),Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(3),Meri(2)

Cronica del partit:

L'equip femení del Palautordera visitava el camp del St.Julia amb varies baixes i amb la dubte de com aniria el partit.Partit que és podia haver encaminat a l'inici amb un parell de bones jugades d'atac (amb pal inclos) que no van ser aprofitades per la bona intervenció de la portera local.El Palau estava jugant bè, però no acabava de trobar el gol i, poc a poc,les jugadores locals és van començar a estirar i en jugades rapides de contratac van sorpendra varies vegades a la defensa del Palautordera.Això va animar a les locals que van incomodar a les palauenques.Desprès va vindre una de les ocasions mès clares del partit,quan una passada en profunditat a l'espai de la Núria cap a la Meri,aquesta va rematar en carrera tal com li venia i va estavellar la pilota al pal,que rebotada li va caure els peus de l'Alina i,a porta buida va rematar amb tant mala sort que la pilota va tornar a pica al pal i recorrent tota la linea de porteria va acabant sortint fora.Això va desesperar a les jugadores de fora que veien que una setmana mès, els esforços a l'hora d'arribar a porteria, no tenian el fruit del gol.
Fins que el minut 36 i, despres d'una bona asistencia de l'Alina cap a la Núria,aquesta en carrera va engaltar la pilota i la va clavar per l'escaire.Amb aquest resultat s'arribava el descans amb un Palau que havia jugat bè i va disposar d'ocasions clares de gol que no van aprofitar.Un Palau que va tindre el seu punt fort amb la conexió Meri-Núria, i el treball de recuperació i de donar joc al mig del camp,de la Silvia i Sonia,ajudades per les bandes per l'Alina i l'Anna.Per la seva part,el St.Julia,la primera part molt bè col.locades al camp,cada pilota que recuperaban era sinonim de perill per la rapideçesa en que arriban a l'area visitant,fent sortir en varies ocasions a la portera visitant del seu area.
Ja a la segona part,la defensa del Palautordera és van possar les piles,i amb un gran treball darrera,van controlar els atacs de l'equip local,amb l'objectiu finalment aconseguit de mantindre la porteria a cero.La seguretat que donava la defensa a darrera,va permetra jugar al Palautordera amb mès comoditat,i tenin la possesiò de la pilota, van realitzar el seu joc.Fruit d'això va arribar el segon gol,amb una gran internada de la Núria per la banda esquerra,que va ser rematada amb dues ocasions per la Meri al fons de la xarxa.Les visitants és van animar i van continuar jugant,el que va permetre marcar rapidament el tercer,obra de la Núria,que va fer baixar l'intensitat de joc del St.Julia ,cosa que va aprofitar el Palau per fer dos gols mès,obra de la Meri i la Núria,que van tancar el marcador amb el 0-5 final i,acabant les palauenques l'any liders en solitari.
Una molt bona segona part del Palautordera,que ens ha fet disfrutar del bon futbol que ha practicat i que fins que no a marcar el tercer,s'ha trobat davant un St.Julia molt lluitador i amb moltes ganes.Sobretot la primera part a fet emplear-se a fons a l'equip per el descaro amb que arribavan a l'area palauenca.
Amb aquesta victoria acaba un any 2007,IMPRESIONANT per aquest equip,en que la passada temporada i,sent el primer any que jugavan a futbol,ès van jugar l'ascens a l'ùltim partit amb el St.Quirze per pujar a primera,cosa que finalment per un punt no van aconseguir.Tot i aixì, és va acabar en una meritoria tercera posiciò.Aquesta segona temporada,encara quedant molta lliga i no haver res decidit fins al final per la competivitat i nivell que hi ha,estant il.lusionant al poble de Palau,per les seves ganes,dedicació i entrega.Independent de com acabi...SOU L'HOSTIA!!!

BON NADAL I BONES FESTES.

divendres, de desembre 21, 2007

COMENTARIS I TRAVESSA JORNADA 11 (l'ultima de l'any)

Ultima jornada de l'any,amb una data força conflictiva per la gran ausencia de jugadores amb molts equips.
El Palautordera visita el camp del Sant Julia amb l'esperança d'acabar liders l'any.Seva i Torelló ,un partit igualat,decantat potser per el factor camp a favor del Seva.Taradell visita al camp del Tona ,on tindrian que sortir del petit batxe de les ultimes jornades.
El Bellavista-Gurb,partit molt igualat,on tambè pot influir el factor camp a favor del bellavista,sense oblidar el gran partit que va fer el Gurb fora de casa amb el Vicremei.La roca no ha de tindrè problemas per golejar al St.Quirze.
El Base VicRemei tambè hauria de guanyar bè a un Riudeperes en hores baixes i per ùltim,un Sta.Eulalia ultimament en ratxa,que visita el camp del colista i és prevè una victoria visitant.

dimecres, de desembre 19, 2007

ESCANDOL AL FUTBOL FEMENÍ....

LES JUGADORES DEL PALAU ES DESMADREN ABANS D'UN PARTIT

L'entrenador, feliç de les seves noies,no sabia el que l'hi esperava realment...

Tot semblava que anava molt bé...de bon rotllo...fins que de cop i volta....

Què li passa a la Clara?..per què li crida la Pili?o plora?..i la Paula,de que riu?

Alguna cosa ha canviat... és una secta??..pq porten pòsits al front?què fan la Carole i la Meri al fons?

És aquest pastís la causa de tot això?... per què estan per terra?

Ho tenien tot preparat?....el merengue estava adulterat??

Les capitanes no eren les capitanes??

És un espectre el cap que surt per darrera?

Estaven compinxades?I el cos?

On són els ulls de l'entrenador??no ho volia veure?
I a la Paula,què té als ulls?

De què riu l'alina,sabia alguna cosa?I la Núria per què li fa un petò? l'Eric era el seu soci?

Imatges esgarrifants de l' efecte del pastís de merengue....

ho havien aconseguit?

IMPRESSIONANTS I ESGARRIFANTS IMATGES D'UN EQUIP QUE DE DIA JUGA AL FUTBOL I QUE QUAN SURT LA LLUNA,AMB LA BARREJA DEL PASTÍS DE MERENGUE,ÉS TRANSFORMA!!!

I a aquestes què els hi passa?a qui volen enganyar?a les 4 de la matinada no fa sol,què fan tapan-se els ulls amb la mà??

CONTINUARA.....

dimarts, de desembre 18, 2007

RESULTATS JORNADA 10

Resultats menys o mès els esperats.Contundent victoria del BASE VICREMEI....victoria treballada i dificil del PALAUTORDERA amb el PRADENC....3 punts importants del TORELLÓ despres de l'accident horari del dia del Bellavista(crec q és el segon partit q guanya el Bellavista sense jugar per tema horaris,ja q el canvien cada dosxtres).Continua la mala ratxa del TARADELL,q va tornar ha rebre una golejada...sorprenent empat del RIUDEPERES a casa seva amb el STA. EULALIA ,q amb el Gurb ja avisava q va a mès i,per ùltim, empat amb el partit de la jornada entre el GURB i la ROCA .Un partit del q no tenim cap crònica ni sabem com va anar.

1 - 1

AVUI 18/12/07 ÉS L'ANIVERSARI DE LA REPORTERA MÈS MARXOSA DEL CF PALAUTORDERA...LA CLARA CARDONA!!

MOLTES FELICITATS EN EL TEU PRIMER ANIVERSARI AMB NOSALTRES.

Anunci pro seleccions catalanes

Categoria: General. Data: 17-12-2007

Si feu "clic" al següent enllaç podreu veure el nou anunci pro seleccions catalanas.

VICTORIA MOLT IMPORTANT!!

UN LLUITADOR PRADENC,FA TREBALLAR MOLTISSIM A LES PALAUENQUES PER EMPORTAR-SE EL 3 PUNTS.

UNA SORTIDA EXPLOSIVA DEL PALAU,QUE EN EL PRIMERS CINC MINUTS FA UN PAL,DESPERDICIA DOS CLARES OCASIONS DE GOL I FALLA UN PENAL.

Alineació:Tere,Susan(Sonia),Pili,Núria G.,Paula,Maria,Carole,Carla(Silvia),Anna,Txell(Alina)(Laia),NúriaLl.

Gol: 1-0,min.38,Núria Llavina.

Cronica del partit

Partit molt complicat el que ha jugat el Palautordera a casa seva.Un Pradenc en linea ascendent tal com haviam avançat,ha fet que el Palau en cap moment jugues a gust al seu camp per la pressió efectuada per les visitants.
Un Palautordera que ha sortit molt fort i, que en el primers cinc minuts,podia haver canviat el guio del partit si no s'hagues errat tant davant de porteria..Un penal fallat,una tir indirecte al pal i, dos corners desaprofitats amb clares ocasions de gol han sigut les jugades claus perque despres reacciones el Pradenc i ja no deixes jugar al Palautordera comodament.

No ha sigut fins al final de la primera part,minut 38,quan les jugadores del Palautordera,en magnifica jugada,han aconseguit el gol.Una passada a l'espai i agafant l'esquena de la defensa de la Carole a l'Anna,q despres de fer un control orientat,a col.locat la pilota al segon pal on venia en carrera la Núria Llavina, q amb una excelent rematada de cap a fet pujar el 1-0 al marcador, que ja seria definitiu.Amb aquest resultat acabat la primera part.

La segona ha sigut molt semblant a la primera.Un Pradenc molt motivat i treballador,en cap moment han deixat jugar a les palauenques,que encara que tenien la possesió de la pilota,donat l'excel.lent col.locació en el camp del Pradenc no arribavan amb claretat a l'area visistant.Bon treball defensiu el que ha realitzat l'equip visitant,que en tot moment han estat a sobre de les jugadores del palau fent un gran desgast físic.Les jugadores del palau davant l'imposibilitat de fer el seu joc,s'han limitat a intentar no perdre la pilota i controlar el partit.

Important victoria a casa,l'ultima de l'any a Palau, davant d'un equip molt serios i, la confirmació una setmana mès, que el Palautordera és un aspirant a estar entre els primers llocs de la classificació.

L'equip encara a de millorar davant de porteria,ja que els ultims partits s'ha baixat l'efectivitat d'inici de temporada i això fa que l'equip pateixi fins el final del partit per no aprofitar les moltes ocasions de gol que és fabriquen.

A part d'això,felicitats per la victoria perque el Pradenc és un bon equip i segurament donarà molta guerra d'aqui a final de temporada.

NOIES QUEDA UN PARTIT PER ACABAR L'ANY.UN ULTIM ESFORÇ AVANÇ D'UNES MERESCUDES MINI-VACANCES.

dissabte, de desembre 15, 2007

ESTADISTIQUES EQUIP SENIOR FEMENÍ

FINS LA JORNADA Nº 9 DE LLIGA.

ENTRENOS (39):

MARIA-39,CAROLE-38,NÚRIA LL.-37,PAULA-35,NÚRIA G.-34,TXELL-34,NOEMI-32,ANNA-31,CARLA-31,SUSAN-31,
ALINA-30,CRISTINA-30,PILI-28,SILVIA-27,MERI-26,CLARA-26,
ROSÓ-25,TERE-19,SONIA-14,LAIA-13

PARTITS(9) I MINUTS (720) LLIGA:

ANNA(9)-659,TERE(8)-640,CAROLE(8)-620,MARIA(9)-620,NÚRIA LL.(9)-616,
NÚRIA G.(9)-599,PILI(9)-567,PAULA(6)-460,NOEMÍ(5)-400,ALINA(7)-384,SILVIA(7)-373
,MERI(8)-357,CARLA(9)-347,CLARA(9)-317,SUSAN(6)-258,ROSÓ(4)-250,SONIA(6)-209
,TXELL(5)-131,CRISTINA(1)-80,LAIA(3)-68.

GOLS (47):

NÚRIA LL.-16,ANNA-7,CAROLE-5,MERI-4,ALINA-4,ROSÓ-2,MARIA-2,PILI-2,LAIA-2,
SILVIA-1,CLARA-1,CARLA-1

ASSISTENCIES DE GOL:

NÚRIA LL.-6,CAROLE-5,MARIA-3,ANNA-3,ALINA-2,CLARA-1,ROSÓ-1,TERE-1.

dijous, de desembre 13, 2007

EL DISSABTE 15 DE DESEMBRE,ÉS L'ANIVERSARI DE LA CAROLE GOUAILLIER...

MOLTES FELICITATS !!

EL DIVENDRES 14 DE DESEMBRE,ÉS L'ANIVERSARI DE LA PAULA LLAVINA...

MOLTES FELICITATS!!!

EL DIVENDRES 14 DE DESEMBRE,ÉS L'ANIVERSARI DE LA NÚRIA LLAVINA....

MOLTES FELICITATS!!

dimecres, de desembre 12, 2007

TRAVESSA I COMENTARIS JORNADA 10

Jornada 10 amb partits interesants.Partits de la jornada els q enfrontan al GURB amb la ROCA ,molt igualat,encara q el factor camp pot ajudar al Gurb.Tenim un emocionant PALAUTORDERA-PRADENC, on les paluenques lluitaran per conservar el lideratge per primera setmana en solitari amb un equip en ratxa i q va escalant posicions setmana tras setmana.El ST. JULIA a casa teòricament tè un partit facil amb el VALLES(encara q mai ningù és pot refiar),hi un TORELLÓ favorit a casa , q juga amb el TONA ,voldra recuperar-se del partit q no van disputar la setmana passada.El BASE VICREMEI no tindra cap problema en guanyar al ST.QUIRZE i continuar sumant.Un RIUDEPERES a casa, q no és pot refiar de un STA. EULALIA q nomes va perdre per 5-4 amb un dels favorits,el Gurb. Per ùltim,un TARADELL-BELLAVISTA,on en qualsevol moment les locals poden tornar a recuperar la linea de les victories amb un dels equip favorits,molt fort en atac i molt lluitador.

Gols de Núria Llavina al Seva (cortesia Clara C.)

dimarts, de desembre 11, 2007

ARTICLES A LA WEB DEL TARADELL

Destaquem: la migcentre del Palautordera

Paral.lelament a la secció "Hem seguit:" estrenem també aquest "Destaquem", on parlarem de jugadores que ens han cridat l'atenció pel que sigui. D'entrada dir que les dades de que disposem de la resta d'equips són bastant pobres i per tant, no farem una ressenya exhaustiva, sinó més aviat un simple comentari.
El diumenge al matí pujàvem tot cofois cap a Seva, amb la ferma intenció de veure jugar una noia que seguim des del primer dia que vam veure el seu joc. Estem parlant de la migcentre del Palautordera, que porta el 10 i es diu Carole (ho porta escrit als pantalons (gran ajuda, molt bé el Palautordera amb això)).Això si, ens vam quedar amb el moc perquè la protagonista no va pujar a Seva, i per tant és obvi que no la vam veure jugar.
La vam descobrir un dia, que ben empanats nosaltres volíem anar a veure un partit que ja s'havia jugat, i vam acabar al camp del Gurb, veient el seu partit contra el Palautordera (lògic¬¬). Va ser allà, en un camp de sorra, on vam veure una noia rosseta que portava el número d'en Maradona i es movia amb una elegància i una naturalitat increibles. Veies com recuperava la bola, la protegia, se n'anava d'una, aixecava el cap i pam! col.locava una passada a l'espai boníssima, amb tota l'avantage per la seva companya per encarar porteria.
D'aquestes accions n'hem vist un munt, i com que ens ha encantat els dies que l'hem vist jugar hem decidit encetar aquesta secció amb ella. Si en voleu saber alguna cosa més, us remeto al bloc del Palautordera, on li van fer una interessant entrevista. Us deixo el link a continuació:
Fins aquí aquesta primera entrega de les moltes que esperem fer!

Hem seguit: Seva - Palautordera

Estrenem una nova secció amb l'objectiu de fer-nos ressò dels altres equips de la lliga, i és que al llarg del cap de setmana acabem veient diferents partits, i creiem convenient fer-ne ressó en aquest petit espai.
Aquest cap de setmana varem decidir anar a veure el Seva - Palautordera, empesos pel bon joc de les palauenques en anteriors partits, amb l'esperança de veure un bon espectacle. El partit es presentava molt desnivellat, doncs el Seva és un equip format aquest any i el Palautordera ja fa temps que juga, però no ho va ser tant, a jutjar pel 1-3 final.
Les claus d'aquest resultat van ser principalment que, d'una banda el Seva va realitzar un partit molt correcte, seriós en les seves accions, i el Palautordera va venir amb nombroses baixes.
El partit es va resoldre al primer temps, doncs s'hi va arribar amb un 0-3 al marcador, i amb nombroses ocasions errades per part de les visitants. A la represa, les locals van sortir amb ganes, i es van llançar endevant, però patien constants ocasions a la contra que salvàven com podien. Al final, el Seva va poder marcar al xutar molt bé una falta a la frontal, molt protestada per les visitants. Del global del partit destaquem la magnífica actuació de la portera local, que va salvar el Seva en nombroses ocasions.

ALGUNES FOTOS DEL'EQUIP...

dilluns, de desembre 10, 2007

Resultats jornada 9

Resultats mès o menys esperats.
Sorpresa per mi l'empat del Vic Remei(partit molt igualat) i la golejada del Pradenc ja que esperava un partit mès igualat.Tambè no esperava una golejada tant amplia de la Roca,ja que encara q és un dels millors equips de la lliga,esperava un Taradell mès fort.Riudeperes per mi un equip q donarà q parlar la segona volta,va guanyar per golejada com esperava.Bellavista guanya el partit per l'error del Torellò amb l'horari i del partit de Sta.Eulalia no tinc informacío de pq s'ha suspes.

UE SEVA (1)-CF PALAUTORDERA(3)

UN PALAUTORDERA AMB MOLTES BAIXES,GUANYA CLARAMENT A SEVA EN UNA MOLT BONA PRIMERA PART.
AMB L'EMPAT DEL VIC REMEI I EL GURB,AL PALAU ÉS COL.LOCA EN PRIMERA POSICIÓ EN SOLITARI AMB UN PARTIT MÈS.

Alineació: Tere,Susan,Pili,Núria G.,Maria,Clara,Silvia,Carla(Sonia),Anna,Alina(Txell),Núria Ll.

Gols:0-1 Núria Ll,0-2 Núria Ll.,0-3 Pili.

Crònica del partit:

Segona setmana q el Palautordera juga un partit amb moltes baixes a les seves files.Amb una molt bona primera part en q s' aprofitat les ocasions de gol q s'han tingut,s'ha resolt un partit q és presentava complicat per les nombrases baixes q tenia.
Ha sortit molt fort el Palau,amb ganes de millorar l'imatge de la setmana passada, i al minut vuit,desprès d'una bona jugada per l'esquerra,d'excepcional volea a marcat la NÚRIA LLAVINA.Poc desprès,el 0-2,ha tornat ha repetir la NÚRIA LLAVINA amb una bona definició.I ja de corner,a fet el tercer la PILI rematant contundenment el definitiu 0-3.

La segona part a donimat totalment el Palautordera,dispusant de moltes ocasions de gol,però baixant l'intensitat amb la qual s'havia jugat la primera part.Tot i aixì,les palauenques han fet 3 pals.

A pesar de les baixes,el palau ha donat una molt bona imatge i, despres del merescut empat entre el Vic Remei i el Gurb(partit q hem vist en directe)és col.loca a la part mès alta de la classificació amb solitari.

Esperem q poc a poc és recuperin les jugadores q estan de baixa per intentar acabar l'any amb victories.

HA CONTINUAR TREBALLANT PER MILLORAR,QUE ENCARA QUEDA MOLT A FER!!

LA SETMANA Q VE,PARTIT COMPLICAT AMB UN PRADENC EN RATXA.

P.D.:Salutacions en Jesús(secretari del club), q cada dilluns entra el blog per seguir la crónica del partit.Injustament diu q sóc molt dur amb vosaltres!!

dimecres, de desembre 05, 2007

TRAVESSA I COMENTARIS JORNADA 9

El partit destacat de la jornada és el que jugaran el VIC REMEI i el GURB al diumenge a les 15:30h. al camp del Vic.Dos dels màxims aspirants a la lluita per l'ascens a primera.
Desprès hi ha un partit igualat entre PRADENC i SANT JULIA,dos equips q venen de guanyar els seu ùltim partit i nomès separats per 3 punts.BELLAVISTA i la ROCA no tenen q tindre cap problema per guanyar els seus partits de casa,encara que pot haver una reacció de les jugadores del TARADELL desprès de la sorprenent i abultada derrota de l'altre dia amb el Vic Remei.El STA. EULALIA despres del partit tant igualat amb el Gurb i jugant a casa tindria que guanyar bè al ST. QUIRZE.Igualment passa amb el RIUDEPERES que visita el camp del AT. VALLES i no tè que tindra cap problema per guanyar.I per ùltim el SEVA-PALAUTORDERA,on les jugadores visitants(i desprès del bon entrenament d'ahir)voldran treures el mal sabor de boca de l'ùltim partit jugat,on no van fer el seu millor joc i voldran recuperar-ho amb un Seva a la part tranquila de la classificaciò.

dimarts, de desembre 04, 2007

CAMPIONAT SELECCIONS AUTONÒMIQUES FEMENINES

21,22 i 23 de Desembre a Vilanova i la Geltrú.

Categoria: General. Data: 03-12-2007

El proper dijous dia 6 de desembre de 2007 a les 11:00 h. farem l'acte de presentació oficial dels equips del Club, aprofitarem l'ocasió per fer la fotografia oficial de cada equip i també per fer-ne una de conjunta de tots els jugadors i tècnics d'aquesta temporada.

Després, a les 12:30 h. tindrà lloc el partit d'homenatge a Miquel Llavina entre el primer equip del CF Palautordera i el primer equip de l'UE Breda de primera territorial.

Noticia de la web del club.

diumenge, de desembre 02, 2007

CF PALAUTORDERA (9)-UE TONA (0)

Alineación: Tere,Susan,Pili,Núria G.(Carla),Maria,Clara,Carole,Anna,Txell(Meri),Alina,Núria Ll.

Goles:Núria Ll.(2),Carole(2),Anna(2),Alina(2),Maria(1).

Cronica del partido:

Flojo partido el que se ha visto en el municipal de Palautordera.Un Palau conformista y poco efectivo,se ha enfrentado a un Tona que le ha puesto muchas ganas a pesar de jugar solo con 9.
Resaltar a la portera del Tona por el excelente partido que ha realizado y al equipo del Tona por la valentia de venir a jugar con 9 y no rendirse ni parar de luchar durante los 80 minutos.
Un Palautordera muy espeso y sin ritmo a dominado un partido poco competitivo y en el que se ha echado en falta la ambición y intensidad de los partidos de la Roca y Bellavista.
Primera parte lenta y sin juego,con poco profundidad y muchos errores por precipitación de cara a puerta.La segunda parte,los primeros 15 minutos,las palauencas han mejorado dando más velocidad a las acciones de juego,velocidad que se ha ido diluyendo conforme han pasado los minutos.

En general un mal partido,por el poco futbol visto y por la cantidad de ocasiones de gol que se han fallado.Un partido para tocar y jugar contra un equipo inferior y con 9,y en el que ni se ha tocado ni se ha jugado.

Para las conformistas,3 puntos más,para los que les gusta el futbol y el Palautordera del dia de la Roca,una decepción.