TORELLÓ (0)- CF PALAUTORDERA (6)

Alineació:Tere,Susan(Olga),Pili,Núria G.(Maria),Paula,Alina(Clara),Silvia(Carla),Anna(Txell),Carole,Meri,Núria Ll.(Laia)

Gols: Meri(3),Núria Ll.(1),Anna(1),Pili(1).

Cronica del partit:
Partit que va començar molt bè per les palauenques, ja que al minut i despres d'un corner tret per la Carole,va rematar la Meri i en la linea de gol va enviar-la al fons de la xarxa la Pili.Això a agafar en fred a les jugadores locals que pocs minuts despres veian com tornavan a rebre un gol despres d'una bona jugada del Palautordera,amb rematada final de l'Anna.A partir del segon gol va reaccionar el Torelló i va estirar lineas, incomodant molt al Palautordera i no deixant fer el seu joc habitual.Poc abans del final,una altre bona jugada de les de Palauenques va acabar amb una excelent rematada per tota l' escaira de la Meri.Amb aquest resultat es va arribar el descans.

La segona part va ser més igualada,la diferencia va ser l'efectivitat de cara porta de les palauenques,que van aconseguir 3 gols mès,obra de la Núria Llavina i la Meri en dos ocasions.
Els ultims minuts el Torelló va apretar molt,dispusant d'alguna clara ocasió de gol,sobre tot una falta al borde de l'area,tirada magistralment per la jugadora del Torelló i amb una grandissima intervenció de la Tere,que va volar i va treure una mà quant tots pensavam que era gol.La segona part,les jugadores del palau van notar el cansanci de jugar divendres i diumenge.Tambè és veritat, que davant és van trobar un Torelló molt treballador i lluitador en defensa i una davantera que no va deixar respirar en tot moment a la defensa visitant.
Bon resultat per les jugadores del Palautordera,que han retallat amb dos partits la diferencia de gols amb el lider,davant un Torelló que va a mès i un 0-6(amb dos pals,un a cada part)que confirma,com és va veure divendres,que les palauenques s'han retrobat amb el gol i son mès efectives cara a porta.