PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

Alineació: Tere, Maria, Pili, Núria G., Paula, Noemí, Rosó, Carole, Carla, Anna, Clàudia, Olga, Clara, Meri, Núria Ll., Cristina, Sònia.

Gols: 1-0 Rosó, 2-2 Núria Ll.

Crònica del partit :

Resultat just de dos equips molt igualats en el segon partit de pretemporada.

El Palautordera empata a 2 en un partit molt fluixet i que se li va posar de cara amb l'1-0 i que poc després, amb un penal que es va fallar i hagués suposat el 2-0, podia haver sentenciat el partit.

A la segona part l'àrbitre va anular un gol a cada equip, un a la Meri, que no era fora de joc i en posició correcte, i un altre al Sant Andreu a l'últim minut per posible falta a la portera local quan sortia a rebutjar una pilota.

Les Palauenques van acusar molt el cansament del partit de dissabte. A falta de 14 dies per l'inici de la lliga, encara hi ha molta feina a fer.

Etiquetes de comentaris:

C.F.SANT JULIÀ (0) - C.F.PALAUTORDERA (5)

Alineació: Meri, Maria, Núria G., Olga, Paula, Noemí, Rosó, Sònia, Clara, Alina, Anna, Cristina, Carole, Núria Ll.

Gols:0-1 Rosó, 0-2 Clara, 0-3 Núria Ll., 0-4 Núria Ll., 0-5 Núria Ll.

Primer partit de pretemporada de l'equip femení del Palautordera davant l'equip de Sant Julià de Vilatorta. Partit típic de pretemporada, amb molta calor i el cansament habitual d'aquestes dates.

El Palau va començar molt bé, amb bones combinacions de pilota i conservant molt bé la pilota durant 25 minuts, peró sense acabar de definir i al davant d'un Sant Julià ben col.locat al camp que deixava pocs espais al darrere.

Amb el resultat de 0-2 va acabar la primera part.

Durant la segona part, el partit va estar més igualat. El Sant Julià va estirar línies i va arribar a la porteria visitant en moltes ocasions, essent la protagonista del partit la Meri (portera ocasional perquè no va venir la Tere), que va aturar un penal, i porta 4 parats de 4 desde que existeix el femení, fent bones aturades 1x1.

El Palautordera va notar el treball físic dels entrenament d'aquesta setmana i durant la segona part va jugar molt apàtic i lent. Tanmateix, van crear moltes ocasions de gol desaprofitades. Recordar que el Sant Julià va jugar amb 11 jugadores justes tot el partit i sense canvis.

Resumint, típic partit de pretemporada, on es van veure cosetes que s'han treballat durant aquestes setmanes, però també es va veure que encara hi ha molta feina a fer.

Avui nova prova a casa, a les 17h., amb un primera, l'U.E.SANT ANDREU.

dimarts, d’agost 26, 2008

L'estrena del femení 2008/09

Partits cap de setmana:

Dissabte a les 17h. a Sant Julià de Vilatorta...

C.F.SANT JULIÀ - C.F PALAUTORDERA

Diumenge a les 17h. a Sta. Maria de Palautordera...

C.F.PALAUTORDERA - U.E.SANT ANDREU

dimarts, d’agost 12, 2008

PALAU TIMES...

dilluns, d’agost 11, 2008

COMENÇA LA NOVA TEMPORADA!!

Avui primer entrenament de la nova temporada del futbol femení a Palautordera.Tercera temporada amb la il.lusió de l'estrena de la nova categoria a PRIMERA CATALANA.

Nous reptes,nous equips,més compromis i serietat davant una categoria més exigent i competitiva.

Consolidar-se a la nova categoria sense renunciar a la nostre filosofia i forma de jugar,objectiu aconseguir.

Avui comença una nova etapa al futbol femení de Palau,esperem disfrutar tant o més que les dues primeres.

dijous, d’agost 07, 2008

Canvis de pretemporada...

Finalment el partit del dia 30 d'agost al camp del Sant Julià de Vilatorta és disputara a les 17h. enlloc de les 18h.
El partit del dia 11 de setembre a casa amb el Base Vicremei s'ha suspés per no poder jugar l'equic Osonenc.S'esta buscant equip per jugar.

Aixì els partits que és disputaran de pretemporada,a part del partit de Sant Julià,serà amb els dos campions de lliga de segona i nous equips de PRIMERA,com nosaltres,el SANT ANDREU de Barcelona i la ACADEMIA CATALUNYA del Vendrell.

Partits molt interesants on és podra veure l'equip femení del Palautordera en la seva tercera temporada i amb la base i planter de les dues primeres.

QUEDAN QUATRE DIAS PER L'INICI DEL NOU PROJECTA A PRIMERA!!