PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

DIUMENGE 2 DE NOVEMBRE

A LES 16H.

A TERRASSA

EF BONAIRE TERRASSA- CF PALAUTORDERA

Partit complicat i difícil el que disputa aquest cap de setmana les jugadores de l'equip femení de Palautordera.
Desplaçament a un camp de sorra on pocs equips aconsegueixen puntuar.L'equip del Bonaire te 10 punts i esta a la vuitena posició amb 19 gols a favor i 15 en contra.Dels quatre partits a casa a guanyat 3 i a perdut 1 amb el lider,el Cornella Terri.

Etiquetes de comentaris:

diumenge, d’octubre 26, 2008

CF PALAUTORDERA(2)- CF PALAFRUGELL(1)

EL PALAUTORDERA REACCIONA DURANT LA SEGONA PART I REMUNTA UN PARTIT GRÀCIES AL CORATGE I L'ENTREGA!!

Alineació:Tere,Maria,Núria G.,Anna,Paula,Carole,Carla(Sonia),Rosó,Alina(Pili),Núria Ll.(Clàudia),Meri.

Gols:1-1 Clàudia,2-1 Alina.

Crònica del partit:

Les jugadores del Palautordera s'han endut avui els tres punts gràcies a una segona part en la que s'han buidat físicament i perquè han cregut en la victòria.

Una primera part molt fluixeta de les locals ha fet que les jugadores del Palafrugell dominessin el partit i portessin la iniciativa. Dubtes al darrere i un joc poc fluit, on el futbol directe de les visitants ha fet que es trigués a entrar al partit. Fruit d'ixò, als dotze minuts, les jugadores del Palafrugell s'han avançat al marcador. Aquest fet ha activat a les locals, que a poc a poc han començat a tenir la pilota i a arribar a l'àrea visitant.

Les jugadores del Palafrugell, tal i com havia comentat durant la setmana, són molt fortes i lluitadores. De fet, han estat molt ben col.locades han controlat al seu camp el joc palauenc, limitant-se a treure pilotes llarges i buscant les seves jugadores de davant.

Amb el 0-1 s'ha arribat el descans, amb un Palautordera que s'havia estirat buscant l'empat.

I a la segona part ha canviat la història. Les jugadores de casa han sortit convençudes de que es podia aixecar el partit i han tancat les jugadores de fora al seu camp. Amb molta empempta i treball, les palauenques han anat arribant a l'àrea del Palafrugell continuament, però sense acabar de finalitzar les jugades.

Però al minut 58, la Clàudia recull una pilota de dins de l'àrea i, després de fer un control, l'ja enviat al fons de la xarxa. Amb el marcador amb empat, encara quedaven vint minuts. A més a més, abans d'aquesta jugada l'Alina ha tingut una clara ocasió de gol que ha sortit pel costat del pal.

Amb l'empat, les visitants s'han obert i el partit s'ha trencat. El Palafrugell ha començat a arribar a l'àrea del Palau amb cert perill i les palauenques, amb el partit trencat, han disposat de dues clares ocasions de gol, una de l'Anna davant la portera, que ha sortit fora, i una altra per part de la Maria, que ha rematat al pal.

Quan semblava que el partit acabaria amb empat, al mínut 78 l'Alina agafa una pilota fora de l'àrea i, a la mitja volta, engalta la pilota i la clava per l'escaire de la porteria visitant sense que la seva portera pugui fer res per aturar-la. Un gol molt celebrat per les jugadores de camp i la banqueta. També el públic assistent, molt elevat avui, ha celebrat el gol amb molt d'entusiasme.

Amb el temps afegit, les jugadores visitants han anat a l'atac a buscar l'empat, donant molta emoció al partit fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

Tercera victòria consecutiva del Palautordera en un partit vibrant i amb un rival molt lluitador i fort físicament. Les de casa han treballat molt la segona part, millorant el joc de la primera i buscant sempre la victòria.

La propera jornada ens espera el difícil camp del Bonaire, que avui ha guanyat al Bellavista. Avui, una jornada de resultats variats i sorprenents, on es demostra que qualsevol equip pot guanyar o perdre.

Noies, a continuar treballant. Ja heu vist que si no es surt al camp amb una mentalitat forta i d'entrega absoluta, no es poden guanyar els partits.

FELICITATS PER LA VICTÒRIA, PER LLUITAR FINS AL FINAL I, EN DEFINITIVA, PER GUANYAR UN PARTIT QUE S'HAVIA POSAT MOLT DIFÍCIL LA PRIMERA PART.

Gracies al públic que avui ha vingut al camp per animar constanment a l'equip.

C.F.PALAUTORDERA-F.C.PALAFRUGELL

Aquest cap de setmana,l'equip femení del Palautordera,jugara amb un dels equips historics del futbol català,el F.C.Palafrugell.Equit creat al 1909 i que fa uns anys aposta per el futbol femení.

La nit de dissabte a diumenge és canvia l'hora.Quan siguin les 3 de la matinada s'endarreira el rellotge a les 2.

diumenge, d’octubre 19, 2008

P.B.Blava la Roca(1)-CF Palautordera (2)

EL PALAUTORDERA CONTINUA EN LÍNIA ASCENDENT I TORNA A GUANYAR!!

Alineació:Tere,Maria,Núria G.,Paula,Anna,Rosó(Txell),Carole,Carla(Sonia),Alina(Olga),Meri,Núria Ll(Clàudia).

Gols:1-1 Clàudia,1-2 Meri.

Segona victoria consecutiva de les jugadores del Palau. Tal i com es va veure a l'últim partit, les palauenques van millorant setmana rere setmana. Dissabte van fer un bon partit.

Primera mitja hora de control del partit, on les visitants van jugar gairebé tota l'estona a la zona de camp de la Roca. Les locals, ben col.locades, sortien de tant en tant a la contra, però sense gaire perill.

Tocant la pilota i amb molta seguretat al darrere, semblava que les del Palau tenien el partit controlat i que en qualsevol moment marcarien. Però faltant 10 minuts pel final de la primera part, la Roca es va estirar i va donar problemes a la defensa. El Palautordera va disposar de tres ocasions molt clares de gol, sobretot una rematada a boca de canó de la Núria Llavina que la portera va treure in extremis. Amb el 0-0 va acabar la primera part, i també amb la sensació de que s'havia jugat molt bé, però que la Roca en cap moment regalaria res.

I així va ser. A la segona part, encara que va estar controlada pel mig camp palauenc, la Roca sortia molt ràpida quan recuperava la pilota i creava situacions de perill. Va ser així quan, en una jugada on la Roca va penjar la pilota dins de l'àrea, la Tere no va aconseguir controlar el bot de la pilota i la jugadora de la Roca, a porta buida, va aconseguir el gol. Aquell gol va ser un cop dur per les visitants, ja que havien portat el pes del partit tota l'estona. Però sembla ser que les palauenques han canviat el xip i dissabte, enlloc d'enfonsar-se, van tirar endavant per empatar el partit. Així doncs, un minut desprès, en una jugada d'oportunisme dintre de l'àrea, la Clàudia va aconseguir l'empat.

L'empat va suposar el trencament del partit, ja que la Roca també va creure en la victòria. A partir d'aquell moment, del control del partit per part de les de Palautordera es va passar a un atac constant dels dos equips. Aquesta vegada la sort que li a faltar al Palau en altres partits li va jugar una molt bona passada, ja que la Roca va estavellar fins a tres pilotes al pal.

I quan pitjor ho estava passant el Palautordera, en una altra jugada d'oportunisme la Meri va recollir un rebot dins de l'àrea per fer l'1-2 definitiu. Aquest gol va fer mal a les jugadores de la Roca que, sense deixar de lluitar, a poc a poc es va anant apagant.

Tres punts més pel Palautordera, que dissabte va oferir estones de bon futbol, que en defensa torna a ser l'equip d'altres temporades i que, per últim, van demostrar tenir un mig camp fort i lluitador. Com a assignatura pendent, però, queda l'efectivitat davant de porteria.

Les jugadores han comprovat que en aquesta categoria, a part de jugar a futbol, un s'ha de posar "el mono de treball" a cada partit.

Victòria en un camp difícil i on normalment el Palau pateix molt per guanyar. Sembla ser que l'esforç i el treball d'aquests últims estan tenint una gran resposta.

Dir també que La Roca va fer una molt bona segona part, i que en cap moment van posar les coses fàcils a les visitants.

Només queda mantenir aquesta línia i millorar encara més, perquè encara hi ha feina a fer.

Diumenge el Palafrugell, una altra pedra i un altre partit on s'haurà de treballar molt per guanyar.

Felicitats per l'esforç, la feina i la victòria.

dilluns, d’octubre 13, 2008

Neus Dominguez...la nova cara del femení.

Neus Dominguez és l'ùltim fitxatge del primer equip femení.

Prove del primer equip Nacional de la P.Blanc Blava de la Roca i debutara el pròxim partit a casa,d'aqui 15 dies .