PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

Bellavista Milan (5)-CF Palautordera (2)

Alineació:Tere(Meri),Maria(Cristina),Pili(Olga),NúriaG.,Paula,Neus(Clàudia),Carole,Carla,Anna,Rosó,Núria Ll.

Gols:0-1(Carla),1-2(Núria Ll.)

Crònica del partit:

Un Palautordera que a la primera part ha pogut golejar el Bellavista per la quantitat d'ocasions errades, ha marxat al descans guanyant 1-2 i amb les locals tancades al seu camp. Durant la segona part, les de Palau han "tirat"el partit i el Bellavista simplement ha aprofitat la facilitat que han donat les visitants.

Resultat abultat pel mèrit local, que ha aprofitat la passivitat i la desorganització al camp de les jugadores de Palautordera. El canvi de sistema per intentar remuntar el partit ha descolocat més a les palauenques, que en els últims minuts han rebut 2 gols.

En set dies s'ha vist el millor i el pitjor que pot fer aquest equip. Encara que el resultat tant abultat no respongui a la frase: s'han tornat a regalar tres punts.

Etiquetes de comentaris:

RESULTATS JORNADA Nº12

dissabte, de novembre 29, 2008

QUI ES PREOCUPA?? SEMBLA QUE NINGÚ!!

AHIR UNA ALTRA VEGADA, I JA EN VAN CINC DE SEGUITS. L'EQUIP FEMENÍ DEL PALAUTORDERA NO VA PODER ENTRENAR AMB NORMALITAT. FINS A DUES VEGADES VA MARXAR LA LLUM. FINALMENT, I COM CADA DIVENDRES, ES VA HAVER DE SUSPENDRE L'ENTRENAMENT I CAP A CASA.
DIJOUS TAMBÉ ES VA HAVER DE SUSPENDRE L'ENTRENAMENT DEL PRIMER EQUIP!!

UNA SETMANA MÉS PERDUDA!!

UNA SETMANA MÉS SENSE PODER TREBALLAR!!

I EL PITJOR, SEMBLA QUE NINGÚ FA RES NI L'IMPORTA!!

SUPOSO QUE FER ESPORT NO DEU SER IMPORTANT!!

SETEMBRE, OCTUBRE, NOVEMBRE...POTSER EL MILLOR ÉS MARXAR I DEIXAR-HO TOT!!

Avis:

Avui dijous no hi ha entrenament voluntari perque nomes tenim mitja hora de camp.Demà entrenament normal a les 20:45h.

Carlos

dimarts, de novembre 25, 2008

Classificació jornada 11

diumenge, de novembre 23, 2008

C.F PALAUTORDERA (1)- C.F.CORNELLA TERRI (2)

PARTIT PER SOMIAR!!

Les palauenques han tingut al líder contra les cordes durant 65 minuts. Un error arbitral ha privat a les de palau de endur-se com a mínim un punt. Minut 65 empata el Cornellà. Minut 73, en clar fora de joc, marquen el segon les de Terri.

GRAN PARTIT DEL PALAUTORDERA!!

Alineació:Tere,Maria,Pili,Paula,Núria G.,Anna,Rosó,Carole,Carla(Clàudia),Neus,Alina(Núria Ll.).

Gol:1-0,Neus(minut 7)

Avui el Palautordera ha sortit amb la convicció de que podia donar la sorpresa. Hagués sigut així si la sort les hagués acompanyat i l'àrbitre no s'hagués equivocat al no assenyalar fora de joc al segon gol visitant. Gol que ha pujat al marcador després de que l'àrbitre dubtés de si el donava o no. Però la pressió visitant ha fet que finalment marqués al centre del camp.

Amb molta empempta han sortit les locals. Al primer minut, la Neus ha estat a punt de sorprendre la portera rival (que avui debutava amb el Cornellà, procedent de l'Estartit de Superlliga) que, amb una gran aturada, ha enviat la pilota a córner. La pressió local ofegava a les visitants, que anaven perdent pilotes al mig del camp. Aquesta pressió ha tingut la recompensa, quan la Neus ha avançat al Palautordera amb una excel·lent vaselina a la sortida de la portera del Cornellà.

El Palautodera controlava el partit amb una bona col.locació al camp i una gran pressió sobre les jugadores visitants. Poc a poc, el Cornellà s'ha anat estirant (gran equip i, segurament, futur equip de Nacional la propera temporada) i el partit s'ha jugat amb un tu a tu als dos camps. Les palauenques, treballant molt i amb sortides ràpides, arribaven amb perill a la porteria visistant. El Cornellà també movia bé la pilota, i han fet intervenir la Tere en un parell d'ocasions, amb molt d'encert.

Amb l'1-0 i el partit igualat s'ha arribat al descans.

Durant la segona part, les del Cornellà han sortit a igualar el partit. Però avui s'han trobat un Palautordera molt ficat i amb ganes de fer alguna cosa important. La segona part ha estat molt igualada, encara que la iniciativa la portava l'equip visitant.

Fins que ha arribat el minut 65, en el que un contratac de les de fora ha sorprès a les palaunques i, desprès d'una serie de rebots, han aconseguit l'empat. Això ha posat una mica nervioses a les de casa, però han reaccionat i han anat a buscar el partit.

Fins que ha arribat la jugada clau del partit al minut 73. Una sortida ràpida de les de Terri després d'una pèrdua de pilota de les palauenques, on una jugadora seva ha marxat per la banda i la seva davantera ha rematat sola per davant de la nostra defensa i de la jugadora que centrava. Fora de joc que l'àrbitre, durant uns segons, ha pitat, i que finalment ha fet pujar al marcador amb la xiulada del públic assistent.

No ha donat temps a res més. Amb aquest resultat ha acabat el partit. Felicitacions mútues de tots dos equips i el reconoixement general de que l'empat era el resultat més just avui.

Amb un mal regust de boca ens hem quedat avui. Ara toca pensar amb el prper partit, també molt complicat al camp del segon, el Bellavista.

Avui el Palautordera ha demostrat que encara té molt a dir en aquesta lliga. Que pot competir amb treball i entrega amb un equip com el de Cornellà de Terri que, amb tota seguretat, l'any que ve jugarà a nacional.

Felicitats noies pel partit!!

Avui, amb la satisfacció de donar-ho tot per guanyar, encara que no tenim el premi de la victòria. Content per la imatge i la demostració de que si volem...podrem!

dissabte, de novembre 22, 2008

RESULTATS JORNADA Nº11

UN ALTRE COP SENSE LLUM!!!

Una altra vegada!!

I ja portem un mes així. Des de setembre amb la mateixa història. Al principi era de tant en tant, però ja portem un mes que l'entrenament dels divendres s'ha de suspendre per falta de llum i ningú hi fa res al respecte. Des del club s'han queixat de la situació a l'ajuntament, però encara ningú ha solucionat el tema.

És una pena que no puguem entrenar com déu mana per falta de llum. O com la setmana passada, que al final vam decidir entrenar gràcies a que teníem una mica de llum per la lluna plena que hi havia, tot i el risc que això comportava.

A part de la desmotivació de les jugadores que passen fred allà aturades a veure si torna la llum, l'impotència i la sensació de que perds el temps, a més de no poder preparar el partits del cap de setmana com s'haurien de preparar.

Encara no entenc com tots els divendres durant un mes seguit marxa la llum i ningú hi fa res. I els més perjudicats, l'amateur del club i l'equip femení, que veuen reduïts els seus entrenaments a dimarts i a l'escalfament de divendres. Poca preparació per la PRIMERA CATALANA, on l'equip femení representa al poble de Palau en una de les categories més importants que hi ha.

No sé si això servira d'alguna cosa, però aquí queda la meva queixa.

Ara la feina és motivar a la gent perquè continui divendres venint a entrenar sabent que a mig entrenament han de marxar. Sobretot per la gràcia que fa a les quatre jugadores que són de fora i venen de Granollers, Badalona, Barcelona o Llinars.