24/01 18:45 P. Blanc Blava La Roca Susp. EF Bonaire
25/01 11:30 Sabadell FC 2 - 3 CF Palautordera
25/01 12:00 CEF Montcada Susp. CF Base Vicremei
25/01 12:00 CF Palafrugell 1 -1 CE Empuriabrava
25/01 16:00 CF Les Preses 0 - 0 Cornella Terri
25/01 16:00 AE La Canya 2 -2 CF Argentona

Alineació:
Neus,Maria,Núria G.(Pili),Olga(Sonia),Paula,Carole,Carla(Alina),Clara,Rosó,Anna,Núria Ll.

Gols:1-1 Núria Ll.,2-2 Alina,2-3 Anna.

Crònica del partit:

Resultat just després de 80 minuts en els que les jugadores de Palau sempre han portat la iniciativa. Un Palautordera que, amb alguna baixa i sense portera, suma ja quatre jornades sense perdre.

Va començar amb força el Palautordera, arribant amb perill a l'àrea arlequinada. En una d'aquestes jugades, i després d'una bona combinació per la banda esquerra, la Clara Cardona fa una rematada de cap que atura una defensora del Sabadell amb les mans quan estava a punt d'entrar la pilota. Clar penal que l'arbitre no va xiular. Però no va dubtar quan un mìnut després, a l'àrea del Palau, una jugada de les mateixes característiques va acabar en penal, transformat la jugadora arlequinada.

El gol va posar nervioses les jugadores del Palau, que durant uns mìnuts van sortir del partit. Però a mesura que anaven passant els mìnuts, el Palautordera anava agafant confiança i va començar a arribar amb perill a la porteria local. Diverses ocasions de gol desaprofitades feien pensar que l'empat arribaria en qualsevol moment, que va arribar a l'últim minut de la primera part després d'una assistència de l'Anna Riera a l'espai que va recollir Núria Llavina. La Núria, en una de les seves tipiques jugades (a les que ens tenia acostumats la passada temporada) va definir perfectament davant la portera local.

Amb l'empat s'arribava al descans, i les palauenques tenien el seu premi a la constància.

La segona part va començar com la primera. Les de Palau van sortir decidides a guanyar el partit i ràpidament van agafar el control, però una badada defensiva amb la pèrdua d'una pilota va fer que, amb un contratac, les sabadellenques es tornessin a avançar.

Aquesta vegada les jugadores de Palautordera van reaccionar ràpidament i no paraven de buscar la porteria local amb decisió. La voluntat de voler guanyar el partit va fer que una altra assistència de l'Anna Riera cap a l'Alina Parietti acabés amb una rematada de la jugadora del Palau al fons de la xarxa. Amb l'empat a 2, les jugadores de fora van sortir completament a l'atac per guanyar el partit. Pel que fa a les jugadores arlequinades, s'acostaven amb timids contratacs a la porteria defensada per la Neus Dominguez.

No va ser fins a falta d'un mìnut pel final quan l'Anna Riera, aquesta vegada en jugada personal, va establir el definitiu 2-3. Amb aquest gol, l'Anna Riera posava el punt i final a un gran partit personal, on va donar dues assistències de gol i va marcar el definitiu 2-3.

Amb aquest resultat acabava el partit.

Poc a poc les palauenques estan madurant a la categoria. Diumenge, amb molt coratge i estones de bon futbol, van guanyar el partit merescudament.

Destacar el partit de l'Anna Riera, amb un gran treball d'equip, i la Carole Gouiallier, impecable a les recuperacions de pilota (treball fosc i poc visible, tallant les jugades aèries locals) i a la distribució del joc de l'equip.

Aquesta victòria fa que l'equip de Palautordera és col.loqui a la setena plaça de la classificació.

Diumenge que ve, partit molt complicat a casa amb el Sant Quirze de Besora.

JUST EMPAT AL CAMP DEL BREDA!

Alineació:Tere,Maria,Pili,Núria G.,Paula,Carole,Neus(Carla),Alina(Sonia),Rosó,Olga(Núria Ll.),Meri.

Gol:1-1,Sonia Hurtado.

Partit igualat el d'ahir al municipal bredenc. L'empat reflecteix la igualtat dels dos equips a la taula de la classificació. Tant l'un com l'altre equip, pel nivell, haurien d'estar més amunt a la taula clasificatòria.

Una primera part on les locals, amb un futbol directe, van portar la iniciativa del partit. Buscant sempre a la seva jugadora més perillosa, l'Andrea, que va tenir una clara ocasió de gol amb una vaselina a la Tere i que va sortir fora per ben poc.

Tot i això, la 10 de Palau, la Carole, va fer un pal amb una rematada dins de l'àrea gran del Breda, que també va estavellar una pilota al travesser després d'una rematada dins de l'àrea de penal.

La segona part, amb un joc més de passades curtes i de control, les palauenques van dominar el partit.

Tot i el domini visitant, el Breda es va avançar al marcador en un còrner, amb una errada de la portera visitant a la sortida i del marcatge defensiu.

Les palauenques no es van adormir i van continuar fent el seu joc, tancant el Breda al seu camp. Cada cop arribaven amb més claredat a la porteria local i tot semblava que l'empat arribaria en qualsevol moment. Poc abans de l'empat, la Sònia va ser objecte d'un clar penal quan estava a punt de rematar a porteria. Va ser agafada per una jugadora local dins de l'àrea de penal, sense que l'àrbitre pités res, ja que en aquell moment estava molt pressionat.

Després d'aquesta jugada, i en un còrner executat mol bé per la Carole, la Sònia va rematar al segon pal i la pilota va acabar al fons de la xarxa. Les palauenques empataven Empatavan el partit i es feia justícia, sobretot pel que s'estava veient damunt del terreny de joc.

Fins al final del partit, el Breda va esta tancat al seu camp sense crear cap perill i les visitants estavan totalment volcades a l'atac per intentar guanyar-lo.

Amb empat a u va acabar el partit.

A Palautordera encara estem sorpresos del tracte rebut a Breda. Era la primera vegada que ens vèiem en un partit de lliga i des d'un bon començament ens van marcar el territori.

L'equip palauenc va haver d'esperar fins les 17:18h per poder canviar-se, davant la negativa local a donar vestuari. Un fet increïble, donat que els vestuaris estaven buits i el partit començava a les 18h. Només fins que va arribar el delegat local (al cual felicito pel seu comportament i atenció) l'equip del Palau es va poder canviar decentment, ja que algunes ja ho havien començat a fer, tot i estar a l'exterior.

La tensió que va provocar l'equip tècnic local des d'un bon començament va fer que es traslladés al camp, fins al punt que els nervis al final del partit van provocar succesos que no havien d'haver passat.

Tres setmanes sense perdre i una millora al joc del Palautordera fa que la segona volta s'encari amb optimisme, sempre que les jugadores del Palautordera continuin amb la línea de treball que porta.

Lamentem la lesió de la Meri, que en tindrà per unes quantes setmanes.