PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Maria, Jess, Sònia, Paula, Carole (Sílvia), Ana Caballero, Alina (Cristina), Carla (Neus), Anna Riera, Meri (Núria).

Gols: Maria Saludas (4), Núria Llavina (2), Carla Atienza i Neus Domínguez.

Crònica

Clara superioritat de les palauenques en un partit poc brillant i de poc futbol. El partit va començar bé per les visitants. Al minut 2, i despres del llançament de córner, la Carla va recollir una pilota que no va blocar la portera local i la va enviar al fons de la xarxa.

A partir del gol les palauenques van jugar sense ordre i amb molta precipitació en cada jugada, caient moltes vegades en fora de joc i escollint l'opció equivocada. El domini de la pilota quedava en un no res cada vegada.

Les del Palau, contagiades de la manera de jugar de l'equip local, jugaven amb poc criteri. Encara que l'equip de La Canya no arribava a l'àrea visitant i no patia defensivament, les arribades de les palauenques no acavaben mai en rematades entre els tres pals. I així arribava el descans, amb un 0-1 i poc futbol.

A la represa, i després de la xerrada del descans, l'equip va sortir amb més empenta i amb les coses més clares. Es buscava el gol amb més força i claredat i es començava a tocar una mica més la pilota. Semblava que el gol arribaria en qualsevol moment pel domini total de les palauenques i les ocasions que tenien. En una d'aquestas jugades, i trencant el fora de joc, la Núria va marxar per velocitat, però va ser tallada dràsticament pel darrere quan es disposava a entrar a dins de l'àrea. L'àrbitre va expulsar la defensora local amb vermella directa.

Quan semblava que això podia sentenciar al partit, un minut després una falta a la frontal de l'àrea del Palautordera, llençada magistralment a l'escaire per una jugadora de La Canya, va acabar al fons de la xarxa.

L'arribada del segon gol de les palaunques va arribar als tres minuts, juntament amb l'entrada de les jugadores de la banqueta. Posteriorment, en cinc minuts les palauenques, millor físicament i amb una més al camp, es van posar amb un 1-4 al marcador. Les del Palau van tenir 10 minuts de bon joc i van marcar dos gols més entre els minut 70 i 75.

A falta d'un quart d'hora pel final el partit es va aturar durant 5 minuts pel desmai d'una jugadora local. Quan la jugadora es va recuperar i va sortir del camp per ser atesa pels serveis d'emergència, el partit va continuar.

Ja cap al final del partit, dos gols més van fer que el partit acabés amb un 1-8. Amb quatre gols de la Maria, dos de la Núria, un de la Carla i un de la Neus acabava un partit poc brillant, però que fa que l'equip sumi tres punts abans d'afrontar el dur calendari que li arriba.

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Meri, Paula, Jess, Anna Riera (Cristina), Carole, Ana Caballero (Sònia), Alina (Sílvia), Carla (Olga), Ariadna (Andrea), Núria.

Amb un resultat abultat i injust, el Palautordera perd a casa seva després de nou mesos. Les palauenques van dominar el partit, mentre que les jugadores de Les Preses van posar els gols.

Amb una bona primera part local, les palauenques es van trobar amb un mur a la porteria visitant. La portera de Les Preses, amb gran intervencions, va parar tot el que van xutar les del Palau. Però a la primera arribada visitant, al minut 20, a la portera del Palau se li va escapar una pilota i el rebot va caure als peus de la davantera visitant, que a porta buida va fer pujar el 0-1 al marcador. L'únic error de les palaunques va acabar en gol.

Encara així, i amb molta més empempta, les del Palautordera van anar a buscar l'empat. Però una i una altra vegada van trobar-se al davant d'una excel.lent portera que ho parava tot. Les palauenques, molt sèries en defensa, dominaven el partit. Les visitants, amb problemes, no passaven de mig camp.

Però quan passaven tres minuts del 45 inicials, una pilota perduda al mig camp va acabar amb un contraatac de Les Preses que va sorprendre les locals i va acabar en gol.

0-2 al descans, amb un Palautordera superior però que no va encertar al davant, mentre que les visitants havien sigut molt efectives.

A la segona part, l'equip sortia convençut d'aixecar al partit i tornava a dominar el joc. Encara que la major part del joc és jugava al camp visitant, les palauenques no aconseguien arribar amb comoditat a la porteria de Les Preses.

I de la mateixa manera que a la primera part, tot i el domini era local, la primera vegada que les visitants passaven de mig camp la pilota va acabar al fons de la xarxa, després d'un fort xut des de fora de l'àrea.

Cop moral fort per les locals, que tot i encaixar el tercer gol no es rendien i continuaven buscant el gol. Les de Les Preses es van tancar molt bé al darrere, fent imposible que les del Palau poguessin gaudir de clares ocasions de gol. Per contra, i una vegada més, una segona arribada a l'àrea local per part de Les Preses va tornar a acabar amb gol amb un xut de falta creuat des de la zona lateral.

0-4, resultat poc merescut pel joc i la feina de les jugadores del Palautodera. Una primera part on les ocasions més clares havien sigut per les de casa i una segona part on dues arribades van acabar amb gol visitant.

Tot i així, felicitar les jugadores del Palautordera perquè fins el xiulet final no es van cansar de buscar el gol.

Poc premi per l'esforç i l'entrega de les palauenques davant un bon equip que tornarà a ser candidat a la lluita pel títol de lliga.

Tot i la derrota, gran actitud de l'equip, que si continua amb aquesta línia donarà moltes alegries una afició que ahir, tot i la la pluja que va caure durant tot el partit, va estar animant constantment.

ESPANYOL, R.C.D. - EMPURIABRAVA, C.E.

ESCOLA DE FUTBOL MONTCADA,C. - SANT QUIRZE BESORA, U.D.

VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB - BELLAVISTA MILAN, C.

SANT ANDREU, U.E. - Pª BLANC BLAVA LA ROCA

LA SALLE PREMIA, A.E. - LA CANYA, A.E.

PALAUTORDERA, C.F. - LES PRESES, C.F.

dijous, de setembre 17, 2009

Joan Méndez: "Un bon àrbitre ha de ser una persona dialogant, educada i concentrada

Entrevista a l'àrbitre palauenc Joan Méndez

Extret del bloc Amb la pilota als peus. El futbol també és cosa de dones

dimarts, de setembre 15, 2009

L'AVANÇ DE LA PROPERA JORNADA

Diumenge 20 a les 16:30h les palauenques jugaran el primer partit de lliga a casa. Ho faran contra el campió de lliga de l'any passat, Les Preses, que va renunciar a la seva plaça a Nacional en favor del Cornellà de Terri.

Les palauenques intentaran aconseguir la seva segona victòria consecutiva després d'haver guanyat el Blanes a casa seva. L'equip no perd un partit a casa des del 14 de desembre de 2008. Era la jornada 14 de la temporada passada i va perdre 1-2 contra el Badalona.

Des d'aquí donem molts ànims a les noies del Palau. Si juguen tal i com ho saben fer de ben segur que es podrà veure un gran partit.

dilluns, de setembre 14, 2009

LA CRÒNICA

Alineacio: Tere (Alba), Maria, Jess (Cristina), Sònia (Ariadna), Paula, Carole, Ana Caballero, Andrea (Carla), Anna Riera, Alina (Meri), Núria (Clara).

Gols: 0-1, min.29. Núria; 1-1min.39 (encaixat per la Tere); 1-2, minut.47 Núria; 2-2,min.77 (encaixat per l'Alba); 2-3, min.88, Ariadna.

Avui s'ha vist un Palautordera molt diferent al d'aquesta pretemporada. Tot i que el resultat ha estat ajustat, les palauenques podrien haver marxat amb 6 o 7 gols a favor per les ocasions clares que s'han creat. Però la falta d'encert i dues badades defensives han fet que fins al final l'equip no s'endugués la merescuda victòria.

En una primera part amb moments brillants de joc, on s'ha vist que cada dia que passa l'equip va a més, les palaunques podrien haver marxat al descans amb un 1-4 amb al marcador. Només els minuts posteriors al gol de l'empat les palauenques han passat moments de nervis. Les del Palau s'han avançat amb un gol de penal comès a la Núria, que ella mateixa ha transformat en gol.

Durant la segona part, tot i no ser tan brillant com la primera, l'equip també ha disposat de clares ocasions de gol i ha dominat el partit. Només a l'inici les palaunques han marcat el segon gol, en una jugada personal de la Núria. Tot i això, l'equip ja havia anat avisant de les seves intencions, amb una altra ocasió clara de gol.

Durant la segona part el Blanes s'ha estirat una mica, però sense acabar de crear massa ocasions de gol. Però un gol de les jugadores del Blanes després d'una falta llançada amb picardia mentre les visitants col·locaven la tanca defensiva ha suposta l'empat a 2 a 12 minuts del final.

Quan semblava que el marcador, injustament, seria d'empat a dos, ha arribat el tercer gol. La jugada s'ha iniciat al del camp de l'equip palauenc. La Clara ha fet una molt una bona sortida de pilota juntament amb la Carole que, posteriorment, ha realitzat una molt bona passada a la Carla, que ha realitzat una carrera per la banda. Després de driblar dues jugadores locals ha centrat al segon pal perquè l'Ariadna, sola i sense oposició, rematés al fons de la xarxa.

Amb un curt 2-3 ha acabat el partit. Les palauenques s'enduen els tres punts amb el millor partit des de que va començar la pretemporada.

Destacar el treball col·lectiu de l'equip i l'aportació de les jugadores que van sortir a la segona part perquè el Palautordera guanyés el partit.