PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

ALINEACIÓ: Alba, Meri, Jess, Paula (Carmen), Ariadna (Clara), Carole, Ana Caballero (Sònia), Maria, Alina, Anna Riera, Núria Ll. (Andrea) (Sílvia)

GOLS: Núria, Anna Riera, Sònia, Alina.

CRÒNICA:

LES PALAUENQUES MARXEN AL DESCANS PERDENT 4-0. DURANT LA SEGONA PART, REMUNTEN I PODRIEN HAVER GUANYAT PER GOLEJADA.

Una vegada més es van veure dos Palautorderes. Un a la primera part, totalment desconegut, desganat, apàtic, descol.locat i fallant ocasions de gol de dos contra u amb la portera en cinc ocasions. El segon, a la segona part, descarat, alegre, ambiciós, treballador i que, amb menys precipitació, podria haver acabat guanyant el partit amb dos o tres gols de diferència.

El partit començava bé per les de Palau. Al minut 1, penal a favor comès a la Núria Llavina. El llença ella mateixa per sobre del travesser. A la següent jugada, atac de les locals i penal a favor d'elles. NO fallen i s'avancen al marcador.

Les del Palau intenten reaccionar i a la següent jugada, una pilota al pal i una sèrie de rebots a porta buida finalment acaben en un no res. Semblava que l'empat arribaria ràpidament perquè les palauenques arrivaben amb facilitat, però una vegada i una altra es fallava de cara a porta.
En un d'aquest atacs, l'Empuriabrava fa una pilotada cap al davant, falla greument la defensa visitant i el 2-0 arriba.

El gol fa baixar els braços a les visitants i en el següent córner, sense cap oposició i amb l'atenta mirada de les visitants, aconsegueixen el 3-0 a plaer rematant dins de l'àrea petita.

Jugant malament, l'equip encara disposa de tres u contra u davant la portera de l'Empuriabrava. Desprès, una vegada més, la passivitat de l'equip fa encaixar el 4-0, resultat amb el quual s'arriva al descans.

Un Palau desonegut i decepcionant el que es veu durant la primera part, llevat de l'il·lusió de tres o quatre jugadores que van donar la cara en tot moment.

I arriba la segona part, amb un nou Palautordera.

Mossegaven, jugaven, tocaven, feien servir les bandes; ordenades, ambicioses, convençudes i amb l'orgull de saber que podien remuntar el partit.

En menys de mitja hora i amb un futbol ofensiu, l'equip remunta el partit. A falta de més d'un quart pel final les visitants només havien de rematar la feina feta. Però van baixar l'intensitat i les locals, que no havien passat de mig camp en tota la segona part i que es van dedicar a perdre temps i a no tirar la pilota al camp cada vegada que marxava fora del terreny de joc, van arribar a porteria en dues ocasions, acabant una d'elles en pal. Normal, pels riscos amb els que estava jugant l'equip per remuntar el partit.

Això va tornar a fer reaccionar l'equip, que fins al final va disposar d'ocasions per marcar, sobretot en l'ùtima jugada del partit on l'Alina, davant la sortida de la portera local, llença la pilota fora fregant el pal.

Remuntada final, però amb la sensació que una vegada més s'havien perdut dos punts.

LA CRÒNICA

Alineació: Paula, Jess, Carmen, Paula Llavina, Cristina (Meri), Sílvia (Andrea), Carole, Ana Caballero (Carla), Maria (Clara), Anna Riera (Olga), Alina (Ariadna).

Gols: 1-1 Anna Riera, 2-1 Maria Saludas, 3-1 Ariadna.

Crònica:

La Paula, la jove portera del cadet/juvenil, i l'eficàcia davant de porteria donen els tres punts al Palautordera.

Sense fer un bon partit, però amb un elevat percentatge d'encert davant de porteria, les del Palau es van retrobar amb la victòria en un partit a casa. Partit que començava malament quan, als pocs segons de partit, i després d'una badada defensiva, les visitants s'avançaven al marcador.

Les palauenques, nervioses durant molts minuts i amb molta descol·locació, van fer aparèixer a la debutant i jove portera Paula, que una vegada rere l'altra anava aturant tot el que li arribava. Un reajustament a totes les línies de l'equip va fer que poc a poc les del palau entressin en el partit. A la primera arribada al camp visitant, i després de robar i pressionar al davant, les palauenques empataven el partit amb un gol de l'Anna Riera. Pocs minuts després, una bona combinació entre l'Anna Riera i la Maria va acabar amb el segon gol palauenc (obra de la Maria).

Així s'arribava al descans, amb un palau molt efectiu, però amb un joc gris.

A la segona part les palaunques van millorar, sobretot a la defensa i al mig camp, evitant que el Sant Quirze fes el seu joc. Igualment, tal i com va passar durant la primera part, les aturades de la portera local, molt atenta en els 1x1, van evitar l'empat visitant.

I a 8 minuts pel final, una jugada de picardia entre la Maria i l'Ariadna, va fer establir el definitiu 3-1, obra de l'Ariadna.

Poc futbol, però l'encert que va faltar en els altres partits a casa fa que les de Palau s'emportin tres punts més. Pendents dels minuts del partit a Bellavista, s'ha millorat amb diferència l'inici de l'any passat.

Amb el partit d'ahir de la jove Paula, amb les bones actuacions de l'Alba i amb la petita Laia de l'infantil, la porteria del Palautordera està ja més que assegurada. Felicitats noies!!!

CD BLANES - AE LA CANYA

CF BELLAVISTA MILAN 3 - CF PALAUTORDERA 2 (suspès a 10 minuts del final)

ESCUELA F. BONAIRE - ESPANYOL, R.C.D.

BREDA, U.E. - ESCOLA DE FUTBOL MONTCADA,C.

EMPURIABRAVA, C.E. - SANT ANDREU, U.E.

SANT QUIRZE BESORA, U.D. - LA SALLE PREMIA, A.E.

BELLAVISTA MILAN, C. - PALAUTORDERA, C.F.

LES PRESES, C.F. - Pª BLANC BLAVA LA ROCA

BLANES, C.D. - LA CANYA, A.E.

dilluns, d’octubre 05, 2009

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Carmen, Jess, Anna Riera, Paula (Meri), Carole, Neus (Carla), Maria, Ana Caballero (Sílvia), Ariadna (Andrea) (Olga), Alina (Clara).

Gols: 1-0 Alina (min.12)

Crònica:

Les Palauenques no rematen un partit que dominaven clarament durant la primera mitja hora i perden el partit a favor d'una Roca amb més ofici.

Amb una primera mitja hora de bon joc, control i ocasions de gols, les del palau no van rematar la feina. Per contra, i amb dues jugades a pilota parada, van marxar al descans amb un 1-2 al marcador.

I també, durant aquesta primera mitja hora, les palauenques van disposar de tres claríssimes ocasions de gol que no van aprofitar. Entre elles, una pilota al pal i un gol anul.lat per fora de joc totalment legal i que l'àrbitre va anular per error al no veure que al segon pal hi havia una defensora visitant. Tot això amb un 1-0 a favor i sense que les blanc-i-blaves arribessin a l'àrea local.

Però una vegada més, i de falta directa, el Palautordera va encaixar un gol. Pocs minuts després, a punt d'arribar al descans, va encaixar el segon.

Durant la segona meitat el partit va ser menys intens. Les palauenques buscaven al gol sense gaire convicció i la Roca va tirar d'ofici, es va tancar bé al darrere i amb pilotades llargues intentava sorpendre les locals. Dues bones ocasions podrien haver canviat la historia del partit però l'equip no estava encertat de cara a porta. La Roca, ben col.locada al darrere, impedia les arribades del Palau a l'àrea que, buscant l'empat, es va veure sorpresa amb una pilota llarga de la Roca amb un contratac, establint així el definitiu 1-3.

Destacar el gran partit de la portera local, l'Alba, molt concentrada durant tot el partit. Amb sortides amb els peus i amb bones intervencions sota els pals va parar les contres de l'equip de la Roca.

Tres punts més que deixa escapar l'equip de casa. Una vegada més, pel poc encert de cara a porta i per l'ofici de les visitants. La Roca, treient molt profit de les seves accions a pilota parada i adormint el partit quan les palauenques intimidaven o intentaven imposar el seu ritme, es va endur un premi excessiu.

Les del Palau s'han de posar les piles, ja que no pot ser que els dos partits de casa s'hagin perdut per no aprofitar les clares ocasions de gol. Unes per la precipitació a la rematada final i les altres per falta d'encert.

Alguns dubtes al darrere amb les pilotades de l'equip visitant han fet que l'equip jugués la segona part amb les línies molt separades i això ha impedit que l'equip fes el joc brillant de la primera part. Toca pensar en el pròxim partit de diumenge, al dificil camp del Bellavista, per intentar rectificar els errors que han fet perdre a l'equip els sis punts disputats a casa.