PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dimarts, de març 30, 2010

DERBI DE COLOR PALAUENC!

TOT I LES NOMBROSES BAIXES DE LES PALAUENQUES, L'EQUIP FA UN BON PARTIT I GUANYA AMB CLAREDAT I BON FUTBOL A L'EQUIP DE BREDA.

Alineació: Alba, Maria, Carmen, Paula, Sònia, Carole, Ariadna, Ana Caballero, Carla (Jess), Andrea (Lídia), Anna Riera.

Gols: 1-0 Anna Riera, Carla Atienza 2-0, Ana Caballero 3-0.

Curt resultat pel joc i les ocasions creades per les palauenques. Amb la sort de cara i una mica més d'encert, les de Palau podrien haver provocat una golejada d'escàndol davant la superioritat en el terreny de joc. Amb bones combinacions i bon futbol, les palauenques es van retrobar amb el bon joc en un partit a casa, al qual ens tenien acostumats la temporada passada.

Durant la primera part, les palauenques arribaven a l'àrea visitant constantment i amb molta intensitat, però sense gaire fortuna en la rematada final. Tot i això, les de Palau disfrutaven al camp fent un bon joc, jugant a futbol i fent jugades de pissarra. L'equip de Breda, davant la seguretat defensiva de les locals, es limitaven a realitzar llançaments a porteria des de mig camp i a pilota parada.

Tanmateix, tot i la superioritat al camp durant la primera part no hi va haver cap gol, arribant al descans amb empat. Però a la segona part les de casa, que van corregir alguns moviments i van sortir amb moltes ganes d'encarar ràpid el partit, van marcar el primer gol després d'una passada a l'espai de l'Anna Caballero a l'Anna Riera, que va definir molt bé a porteria. A partir del gol, les palauenques en podrien haver marcat 3 o 4 més per l'allau d'ocasions, però no va ser fins deu minuts més tard, quan en una jugada de força i empempta, la Carla aconseguia el tan merescut 2-0.

Per arrodonir la superioritat de les palauenques, gol olímpic de l'Ana Caballero, que tancava el marcador i el partit.

El resultat no reflecteix el bon joc i la superioritat de les palauenques en un partit dominat des del començament.

Ara, una merescuda setmana de descans abans d'encarar l'últim tram de la temporada. A la tornada, partit per la cinquena posició davant del Bonaire de Terrassa.

Bona Setmana Santa i felicitats per la victòria i joc d'ahir!!!

C.F. PALAUTORDERA 3 - U.E. BREDA 0

A.E. LA CANYA - C.E. EMPURIABRAVA (suspès)

P.BL. BLAVA LA ROCA 4 - U.D. SANT QUIRZE B. 0

C.A. BELLAVISTA MILAN 9 - C.D. BLANES 2

divendres, de març 26, 2010

JA ARRIBA LA PROPERA JORNADA!

Aquest diumenge a les 16.30 h, al camp de futbol de Palautordera...

LA CRÒNICA

Alineació: Paula J., Sònia (Carmen), Jess, Paula Ll., Olga, Carole, Maria (Lídia), Anna Riera (Ariadna), Ana Caballero (Sílvia), Carla (Andrea), Alina (Neus).

Gols: 1-0 Carla, 2-1 Alina, 3-1 Ana Caballero(p.), 4-2 Andrea.

Les Palauenques, justes guanyadores d'un partit que en tot moment van dominar. Tot i que el resultat va ser ajustat, les de Palau van poder guanyar el partit per una renda més àmplia de gols si haguessin estat més encertades de cara a porteria. Tot i així, l'equip va intentar jugar a futbol en tot moment, tot i que el ritme de partit no va ser gaire alt.

Les de l'Empuriabrava només van poder crear ocasions de perill a pilota parada. Va ser d'aquesta manera com van aconseguir els dos gols, el primer de córner i el segon de falta directa.

La propera setmana l'equip descansa per la retirada de l'Argentona. El pròxim partit serà a casa davant del Breda. EL DERBI DEL BAIX MONTSENY!

ESCOLA DE FUTBOL MONTCADA 2 - U.D. GURB 3

VIC RIUPRIMER REFO F.C. - ESCUELA FUTBOL BONAIRE (Suspès)

U.E. SANT ANDREU 7 - U.E. BREDA 0

C.F. PALAUTORDERA 4 - C.E. EMPURIABRAVA 2

C.F. LES PRESES - U.D. SANT QUIRZE B. (Suspès)

A.E. LA CANYA SUSP. - C.A. BELLAVISTA MILAN (Suspès)

P.BL. BLAVA LA ROCA 15 - C.D. BLANES 2

divendres, de març 12, 2010

Un partit molt interessant per aquest diumenge a la tarda. Com que teòricament farà bon temps... us hi esperem a tots!!!

LA MALA SORT, UNA VEGADA MÉS AL COSTAT DE LES PALAUENQUES

ALINEACIÓ: Paula Jaime, Maria, Jess, Carmen, Paula Llavina, Sílvia (Lídia), Carole, Ana Caballero, Alina, Anna Riera, Carla (Andrea).

GOL: 1-1 Anna Riera

Una setmana més les de Palau es van buidar en un partit on mai van tenir la sort de cara. Al poc temps de començar el partit la Carla, que ja venia lesionada, va haver d'abandonar el partit per un fort dolor a la cama. L'equip, que ja anava a jugar amb moltíssimes baixes, va haver de disputar el partit amb cadets i jugant amb jugadores que no estaven en perfectes condicions. Tot i així, van lluitar fins al final per marxar amb un resultat positiu. Però la sort no va acompanyar l'equip.

Durant la primera part, les ocasions més clares van venir les palauenques, sobretot en els llançaments de córner. Les locals es limitaven a realitzar pilotades llargues buscant les seves dues puntes una vegada i una altra. Mentrestant, les palauenques intentaven jugar a futbol. Les ganes de tocar la pilota i de no caure en el joc rival va fer perdre moltes pilotes, però igualment el domini i el joc era visitant. Tot i això, els primers 45 minuts van acabar amb empat.

Així va acabar la primera part, amb bones jugades de les palauenques, però amb poca intensitat i eficàcia per acabar de definir les jugades.

La segona part va donar un partit més trencat: continus intercanvis de pilota, joc de mig camp i poques arribades clares a les àrees. Les locals només podien crear perill xutant des de fora, i així es com va arribar el gol. Una falta al mig camp que la jugadora local va xutar sense dubtar i que va entrar per l'escaire defensada per la portera del cadet, la Paula. El gol no va enfonsar les del Palau, que molt ràpidament, i per obra de l'Anna Riera, aconseguia l'empat.

A partir del gol semblava que les visitants aconseguirien l'1-2 ràpidament, però les locals van salvar fins a tres ocasions el gol sota els pals quan la portera ja estava batuda.

La mala sort de les palauenques, però, no va acabar aquí, i en jugada de infortuni les locals tornaven avançar-se en el marcador.

El Palautordera va anar a l'atac, però dissabte l'equip no va tenir massa fortuna a l'arribar a l'àrea del Sant Quirze. En tot moment van estar barallades amb el gol. Un pal i un parell de bones aturades locals van evitar el merescut empat de les del Palau.

Durant els últims 10 minuts pràcticament no es va poder jugar a futbol, per les contínues pèrdues de temps alhora de jugar i per la magnífica idea d'un 'il·luminat' del public, que es va dedicar a llençar pilotes al carrer.

Ànims noies, no passa res, diumenge a guanyar!!