17 VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB (RET-2ªv) "A" 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Etiquetes de comentaris:

dilluns, d’abril 26, 2010

LA CRÒNICA

LES PALAUENQUES FAN UN BON PARTIT I GUANYEN 2-4 AL CAMP DEL TERCER CLASSIFICAT, EL BADALONA

ALINEACIÓ: Alba, Maria, Jess, Paula, Olga (Carmen), Carole (Neus), Ariadna, Alina (Sílvia), Ana Caballero, Anna Riera, Andrea (Carla).

GOLS: 1-0 Andrea, 2-0 Ana Caballero, 3-1 Alina, 4-2(p.) Ana Caballero.

Amb uns primers 20 minuts molt bons, les de Palau es van posar ràpidament amb un 0-2 al marcador. Jugant la pilota des de darrere i tocant d'un costat a l'altre, les visitants es van fer amb la possesió de la pilota. Pressionant la sortida de les badalonines, les palauenques recuperaven ràpid la pilota i arribaven amb claredat a l'àrea local.

El partit semblava controlat per les de Palau, quan en un córner a favor del Badalona, de sobte l'àrbitre va xiular un penal davant la sorpresa de locals i visitants. El penal, que va estar a punt de ser aturat per l'Alba, va donar ales a les del Badalona, mentre que les palauenques es van posar nervioses.

El partit va cambiar radicalment i les de casa van començar a dominar. Durant 10 minuts, les palauenques van passar-ho malament i van perdre la possessió de la pilota. Però per sort, una combinació rapida de les palauenques va acabar amb un tercer gol, que semblava que donaria tranquilitat fins al descans.

Però al poc temps del xiulet per arribar el descans, una falta (dubtosa) a la frontal de l'àrea del Palautordera va acabar amb gol local després de que l'Alba l'atures, anés al travesser i el rebuig acabés els peus d'una jugadora local.

Durant aquest últims minuts el Badalona es va llançar l'atac i, tal com va passar la setmana passada a Palautordera, dues grans intervencions de l'Alba (la setmana passada va ser la Paula Jayme) van evitar l'empat. Amb el 2-3 s'arribava a la mitja part.

La segona part va acabar com la primera: partit trencat amb tots dos equips buscant el gol, dues bones aturades de l'Alba i un pal. Poc a poc les de palau es van fer amb el control del mig camp i el control del partit.

Una jugada personal de la Carla va acabar en penal després de ser derribada dins de l'àrea. El penal va suposar el 2-4 que, juntament amb els canvis i el reforçament del mig camp, va ser definitiu per sentenciar el partit.

El Badalona va baixar físicament i les de Palau es van limitar a conservar la pilota. Així va acabar el partit, molt treballat per l'equip palauenc, sent el just guanyador.

Ara ens visita l'Espanyol, equip que en ratxa i que dels últims 14 partits n'ha perdut només u, amb el líder, la U.E.Sant Andreu.

LA CRÒNICA

Les palauenques s'adormen durant la segona part i guanyen in extremis un partit que guanyaven per 3-1.

La Carmen Astete aconsegueix el gol número 400 en partits de lliga de les palauenques en les quatre temporades que l'equip porta jugant.

Alineació: Paula J., Jess, Carmen, Olga, Maria, Sònia, Carole (Lídia), Ariadna, Neus (Alina), Anna Riera (Ana Caballero), Andrea (Carla).

Gols: 1-1(p.) Andrea, 2-1 Andrea, 3-1 Alina, 4-3 Carmen.

Amb un final d'infart, les del Palau s'emporten un partit que tenien totalment controlat. Durant la segona part, amb les palauenques adormides, el Gurb podria haver aconseguit l'empat.

Una vegada més, les de Palau no van sentenciar un partit per la quantitat d'ocasions fallades, els errors defensius i la poca intensitat en la segona part. La relaxació quasi els fa perdre dos punts.

El partit va començar amb dues ocasions clares de les locals, però una vegada més l'equip va fallar de cara a porteria. Per mala sort, i quan l'equip estava jugant força bé, en una sacada de córner l'equip va marcar en pròpia porta. Ràpidament l'equip va reaccionar i, després d'un penal comes a l'Anna Riera, l'Andrea fa l'empat a u. Poc després, i de nou dels peus de l'Andrea, el Palau aconseguia el 2-1, amb el qual s'arribava el descans. Tanmateix, l'equip va disposar d'un parell més d'ocasions clares de gol.

A la segona part l'equip va sortir adormit però, tot i així, va marca un tercer gol, obra de l'Alina. A partir del gol, l'equip va baixar molt el nivell de joc i no va aprofitar la baixada física de les visitants. Així, i en un córner a favor del Gurb, una errada defensiva feia que l'equip visitant retallés distàncies. El gol va animar el Gurb i les palauenques, que estaven completament fora del partit, no van reaccionar. Poc després, un penal a favor del Gurb establia l'empat a 3.

El gol, per fi, va fer reaccionar les de Palautordera. Tot i això, i disposant de vàries ocasions clares de gol, de nou no ho van aprofitar. I quan semblava que el partit acabaria amb empat, al temps de descompte la Carmen aconseguia de cap el definitiu 4-3. Aquest gol, a part dels tres punts, és el que fa 400 en lliga de les palauenques en les seves quatre temporades.

Al final tres punts en un partit irregular,on les de palau podien haver sentenciat un partit la primera part i que per falta d'intensitat i relaxació van estar a punt de regalar dos punts.

Diumenge, partit al camp del tercer, el Badalona.

C.A. BELLAVISTA MILAN 0 - C.E. EMPURIABRAVA 1

U.D. SANT QUIRZE B. SUSP. - C.D. BLANES (suspès)

dimecres, d’abril 14, 2010

MALA NOTÍCIA PEL FUTBOL FEMENÍ

De la mà del web del Vic Riuprimer avui ens ha arribat una mala notícia perl futbol femení en general: El femení de primera divisió del Vic Riuprimer s'ha retirat de la competició.

El Vic Riuprimer, del grup 2 de 1a divisió catalana i rival nostre, ha estat retirat de la competició pel propi club, pel fet de no haver-se presentat a tres partits de la lliga.

Una trista notícia pel futbol femení en general. Tot i la tendència positiva que hi ha últimament (la temporada que ve es crea la nova divisió de preferent per l'augment d'equips), notícies com aquestes ens fan veure que encara ens queda camí per recórrer.

Esperem que per la propera temporada el VIC Riuprimer pugui reprendre el seu camí, que no ha estat gens negatiu...

Palautordera Femení

Accés a la notícia

dilluns, d’abril 12, 2010

UN PARTIT DOLENT, UN ÀRBITRE DOLENT I UN RESULTAT DOLENT

Alineació: Alba, Maria, Jess (Olga), Sònia (Andrea), Paula, Carole (Sílvia), Ariadna (Carmen), Alina (Neus), Ana Caballero, Anna Riera, Carla.

Gol.: 1-1 Anna Riera.

Així és podria resumir el partit de dissabte. Un Palautordera espès i molt diferent al del dia del Breda, i que en cap moment es va trobar bé damunt el camp i li va costar molt jugar a futbol. Davant un Bonaire que mai va voler la pilota i que es va dedicar a trencar pilotes al camp palauenc, a les palauenques els costava molt baixar la pilota al seu camp per tornar al camp del Bonaire.

El Bonaire, sense crear perill, es va trobar amb dos gols fruit de greus errades visitants. Les palauenques, que havien aconseguit empatar a u i disposar d'un parell de ocasions de gol que no van aprofitar, van marxar el descans amb el 2-1 en contra.

S'ha de comentar que el segon gol local ve d'un corner inventat per l'àrbitre, ja que la pilota havia sortit 3 metres abans del córner i a la banda. També un clar penal que no va xiular a favor de les palauenques, quan una jugadora va aturar una pilota que anava a porteria amb les mans. La segona vegada que tenim aquest àrbitre, amb clara vocació 'casolana', tal i com va passar al camp de l'Espanyol. Esperem que aviat ens arbitri un dia a Palautordera.

La segona part, amb poca història. El Bonaire darrere, amb poc futbol, i les palauenques desconegudes. Al final del partit, un parell de clares ocasions del Bonaire quan el Palautordera estava amb tot l'equip davant. L'última ocasió del partit, un clar u contra u de l'Alina amb la portera local que no es va aprofitar i que hagués sigut un just empat pels pocs mèrits de tots dos equips.