PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de novembre 26, 2006


CF Palautordera-3 EF Montcada-1

Gran victòria de l´equip femení del CF Palautordera contra el colider de la categoria, la EF Montcada, en un partit dominat clarament per l' equip de casa que només ha tingut moments de patiment després de l 'expulsió per doble amonestació de la seva lliure, Paula Llavina.
En una primera part en el que l' equip de Palautordera a dominat totalment i ha fet el millor partit ,tacticament parlant,en quan a col.locació, pressió i futbol.Per fì, han demostrat del que es capaç de fer aquest equip quant está totalment concentrat i amb confiança.
A trigat el Palautordera en treure fruit del seu domini, i fins el minut 33 no s'ha avançat en el marcador.Una gran assistència de Carole a l'espai a la Núria Llavina (veure foto) ,que amb un gran desmarque i amb una bona definició, a creuat la pilota lluny de l'abast de la portera del Montcada. Amb el 1-0 s'ha arribat al descans. La segona part sense dominar tant com la primera i amb l'empenta del Montcada el partit ha estat més igulalat. Al minut 75 i després d'una injusta expulsió de Paula Llavina, el Montcada a aconseguit empatar en una contra. Quan tothom donava l'empat com resultat final, en el minut 80, i en jugada personal, la Núria Llavina, en una jugada d'empenta i fúria, d' un magistral xut a la mitja volta, ha aconseguit el 2-1. I en plena celebració del gol, ja en el temps de descompte, un córner llençat per la Núria Llavina al primer pal, a estat rematat magistralment per la Rosó Morató al fons de la porteria de l'equip rival, que ha possat el colofó final a una victòria treballada i merescuda d'un equip que cada dia va a més.Felicitar també al meravellós públic que está cada dia al costat de l'equip femení per la seva entrega a l´hora d'animar l' equip.

ENHORABONA NOIES PER AQUESTA IMPORTANT VICTÒRIA!!!
S'HA DE CONTINUAR AIXÍ,FELICITATS!!!

Etiquetes de comentaris:

37 Comments:

Anonymous Anònim said...

Iepaaaaaaaaa!

Felicitats noies pel partidàs d'ahir. En dues paraules com deia el CURRUPIPI: IM-PREZIONANTE!

Vam guanyar per ganes, per concentració, per força i per físic! hem demostrat que això només és el principi i que no hem de baixar el ritme. Ànims i a seguir!

P.D. Q tsulu (xulu) el blog, no? jijiji

27 de novembre, 2006 09:04  
Blogger sergio said...

Continueu així, que les vostres ganes, transmeten ilusió i confiança, a una grada que desitja viure partits com el d´ahir.
Enhorabona

27 de novembre, 2006 09:57  
Anonymous Anònim said...

Oleee....oleee....

És que vam guanyar a les co-liders eh?? és que és molt fort!! és que som les millors!!

Per cert, moltes gràcies a l'afició, en sèrio que sense ells no seria el mateix...

VISCA EL PALAU!!

27 de novembre, 2006 11:27  
Anonymous Anònim said...

SIIIIIIIIIIII!!! Quin partit!!!

Enhorabona noies,aixo es fùtbol,feia temps que no disfrutava tant,ara a per el Gurb que no podem afluixar,que ara ja no es para ningù.

Felicitats a totes i tambè els entrenadors!!!

Visca el palau femeni!!!

Que guay una web nostre!!

27 de novembre, 2006 12:31  
Anonymous Anònim said...

MOLTES FELICITATS PEL PARTIDAS QUE VAU FER AHIR! JA TENIM TRES PUNTETS MES A LA BOSSA!! A VEURE SI S'OMPLE MOLT MÉS I AQUESTA SETMANA TORNEM A REPETIR!
L'AFICIÓ ES LA MILLOR!

PALAUTORDERA SOM LES MILLORS!!!

27 de novembre, 2006 12:48  
Anonymous Anònim said...

Eiiii!!
Es va notar que voliem guanyar per que quan va marcar aquell golàs la Núria, més d'una teniem ganes de plorar... oi que síiii????

Esperem quan continui l'ascens cap amunt setmana rera setmana ...

PETONS A TOTES!!!!

27 de novembre, 2006 13:02  
Anonymous Anònim said...

MOLTES FELICITATS PER LA VICTORIA! I DESDE AQUI VOLIA DONAR LES GRACIES ELS JUVENILS QUE TAMBE SON FANS Nº 1 I TAMBE HAN GUANYAT AQUESTA SETMANA I ES MEREIXEN QUE ELS ANEM A VEURE!
PEL QUE HE VIST VAN PRIMERS!
VISCA EL C.F.PALAUTORDERA!

27 de novembre, 2006 15:15  
Anonymous Anònim said...

HOLA NOIES...RECORDEU QUE AQUET DIVENDRES DIA 1 DE DESEMBRE DESPRÈS DE L'ENTRENO,HI HA UNA PIZZADA PER VOSALTRES AL CLUB.
NO FALTEU!!

THE TRAINER.

27 de novembre, 2006 16:55  
Blogger sergio said...

a veure si apreneu a signar amb el vostre nom eh
igual que jo!!!

27 de novembre, 2006 18:59  
Anonymous Anònim said...

Ei, que en Sergi s'ofèn perque no signem....de fet em sembla que té raó, no estaria malament identificar-nos no? de fet, és una web del Palau femení, no hem de tenir vergonya de dir el que pensem!!

Va per tu Sergi:

Paula, la primera signant

28 de novembre, 2006 08:40  
Anonymous Anònim said...

El partit de diumenge va ser la polla, la primera part vem ensanyar al moncada a jugar a futbol. Sembla que poc a poc ens anem fent fortes en el nostre futbol, un futbol de qualitat, d'entrega i passió, la clau per passar-nos-ho pipa al camp i a més a més guanyar partits.
Aquest diumenge al camp del Gurb hem de sortir igual que el caop de setmana passat o més, si és que alguna va sortir a mig gas. Hem d'arriscar i confiar en el nostre sistema, amb paciència arribarà a donar els fruits que amb tanta il·lusió busquem.
Confio plenament en el nostre equip, som fortes, insistents i tossudes i sé que passi el que passi no donarem mai cap partit per perdut. Diumenge que ve tornarem a arrassar, i la classificació de la lliga farà justicia a un equip que s'ho mereix tot.

SOM LES MILLORS!!!!!

28 de novembre, 2006 11:24  
Blogger Palau femení said...

Hola noies veig q esteu molt animadas,m agrada molt.pero q sapigem q encara no em acabat la feina pero si q sabem el camì a seguir.
Com diu la Paula,es la vostre web,i aqui podem parlar i comentar coses del equip,partits,etc,asi q no us talleu.

Un petonet per totes.

The Trainer

28 de novembre, 2006 14:17  
Blogger Núria said...

No m'agrado a la foto, collons!

:)

29 de novembre, 2006 22:31  
Anonymous Anònim said...

Es pot saber per què no t'agrada la foto? jo la trobo xula...llevat de la samarreta del fill de la Susanna, però se li perdona perque és molt maco...o sigui...quin és el problema senyoreta Núria Llavina??
No serà pel petit reflexe que hi ha a dalt a l'esquerra? potser és un esperit bo...no li tinguis en compte a en Sergi home...

DÉUUUUU!!!!

30 de novembre, 2006 09:01  
Anonymous Anònim said...

Ara ho entenc...ara veig que la "tonta" sóc jo...suposo que et refereixes a la foto de presentació de l'article, on surts tu saludant i L'Anna Riera sumament empanada oi? bé, doncs aquí casi que et dono la raó...no és la millor foto que hagi vist en la meva vida, però Núria...fen-te honor...allà on surts tu no és sempre perfecte? doncs no fagis aquests comentaris, que et contradius home...la foto es salva perquè hi sortiu tu i l'Anna, les wapes de l'equip...jejejej (tranquil.la, tinc temps per baixar-te l'autoestima d'alguna altra manera...)

DÉUUUUU i Bon Dia!!!

30 de novembre, 2006 09:05  
Blogger Núria said...

No m'agrado pq semblo una "pavoncia" saludant...

L'Anna sembla un tomàquet...

30 de novembre, 2006 09:59  
Anonymous Anònim said...

Jajajajajajajaja, m'ha fet molt riure la comparació de l'Anna amb un tomàquet!! i "lo" teu és veritat, sembles una absoluta i total "pavoncia"...jejejeje...molt bo molt bo...

Hi ha noves propostes? que us semblen la Núria i l'Anna en aquesta foto??

30 de novembre, 2006 10:48  
Anonymous Anònim said...

Heu de tindre en compte q les fotos estan fetas despres d un gran esforç i d un partit i q es normal q la foto no sigui la mateixa q al començament d jugar q esteu totes molt guapas (sòc l entrenador,q tinc q dir,jajajaja...es broma).Per cert,aprofito per donar anims a la marta q finalment no podra jugar aquet any pq l operan al febrer del lligaments i te per tota la temporada.

ANIMS MARTA!!

RECUPERAT BÈ PQ TE ESPEREM LA PRÒXIMA TEMPÒRADA!!

EL MISTER.

30 de novembre, 2006 10:57  
Anonymous Anònim said...

Jo t'envio també molt ànims també Marteta...i que sàpigues que amb tu com a màxima espectadora tenim l'èxit assegurat...és molt gratificant que algú sigui tan incondicional a tots els partits!!

Espero que l'operació no sigui res i que l'any que ve no estiguis a les grades, sino marcant moltíssims gols!!

30 de novembre, 2006 11:58  
Anonymous Anònim said...

Pobre Anna amb lo malament que s'ho va passar el diumenge en el partit, de jugar d'extrem esquerra a jugar de lliure (són correctes les posicions????) ... i a sobre encara us en enfoteu!!

30 de novembre, 2006 13:58  
Anonymous Anònim said...

Jajajajaja...si ho va fer de puta mare!! no em fa cap mena de pena...si sembla un tomàquet sembla un tomàquet i s'ha acabat!!

Estic pensant i rient a la vegada...si veiés el que estem posant d'ella...jajajaj, el divendres li comentem, ja que no es connecta mai la burra!

30 de novembre, 2006 16:05  
Anonymous Anònim said...

Si, pero el disgust que es va enportar.. encara el recorda!!! I a sobre us en foteu!! Que quedi clar que jo també m'estic pijant de riure... jajajaja!!!

T'adverteixo que quan li diguis... et mata!!!

PD: Núria, identificat per que no ets l'única!!!

30 de novembre, 2006 16:20  
Anonymous Anònim said...

Quina mala llet teniu,veig q aquet blog sera força divertit....mentre tothom pugui riure de tothom i ningù s'empreny.I qui s'empreny pitjor per ella,q aixo es per unir més l'equip.

30 de novembre, 2006 16:36  
Anonymous Anònim said...

Hei per tu estàs malalt o que???

30 de novembre, 2006 16:40  
Anonymous Anònim said...

No mola que la gent no firmi amb el seu nom, o es posi pseudonims... aquí tothom ha de donar la cara!!!

Núria G.

30 de novembre, 2006 16:44  
Anonymous Anònim said...

aixo a veure si doneu la cara...

30 de novembre, 2006 17:55  
Anonymous Anònim said...

Mira el o la que parla!!! A veure si n'aprens!!

Núria G.

30 de novembre, 2006 18:04  
Anonymous Anònim said...

qui és aquest en house???

30 de novembre, 2006 18:34  
Anonymous Anònim said...

Ni idea.. dels aficionats a House a l'equip, i pensant que el Dr. House és un home.....

En Carlos!! No???

Juga al despiste per que no sapiguem que és ell.... JEJEJE

30 de novembre, 2006 18:40  
Anonymous Anònim said...

QUI ES NO SOC L'AFICIONAT FEMENI?
QUIN NOM S'HA ANAT A POSAR!!
PER AIXÒ MILLOR SER ANONIMO

30 de novembre, 2006 23:29  
Anonymous Anònim said...

Perdoneu, pero al final he tingut que opinar sobre els comentaris que he tingut que veure aquests últims dies sobre el fill de la susana i la seva preciada samarreta del seu equip preferit, que passa? No creieu que lo normal sería que cadascú pugués fer el que vulgués sempre que respecti a les persones? Bueno espero poder posar-me la samarreta del meu equip preferit "el Barça" quan vagi a Madrid o a qualsevol lloc del mon.
Bueno nenes a guanyar el diumenge!!!!!!

01 de desembre, 2006 09:28  
Anonymous Anònim said...

Sembla mentida que estiguem discutint sobre un nen de 7 anys!! jajajajaj....bueno, l'usuari anònim (poca ràbia...) té raó fins a un cert punt, ja que els culés podem fer el que ens doni la gana, però els merengues NOOOOOO!!!

Paula, dolenta i egoista...

01 de desembre, 2006 09:46  
Anonymous Anònim said...

QUE FORT!!!!!!

01 de desembre, 2006 10:21  
Anonymous Anònim said...

Hola noies.
Ja veig que us esteu engrescant amb aquesta nova pàgina que ha fet en Sergi ( per cert, s'ho està currant molt ja que ha fet també la del juvenil com podeu veure).
La veritat es que quan va començar la temporada no pensava que el futbol femení enganxaria tant a l'aficio de Palau i a mi en concret. Pero be, és que tinc a les meves germanes jugant i això tira molt, no?.
Be, com veieu jo no m'amago de dir qui sóc, ja que no tinc res a dir en contra de vosaltres i del grup tan bonic i conjuntat que heu fet.
La veritat es que aquest grup tan unit ( una pinya sense cap pinyó podrit, AIXO SEMBLA DES DE FORA) s'ha de mantenir fins al final ja que quan un acaba de jugar a futbol el que queda sempre és l'amistat i els bons records.
D'aquesta manera , sempre anireu juntes i unides i segur que els resultats arribaran i estareu on us mereixeu.
( A mi em recorda la meva època d'en Carlos com a entrenador i jo jugador en el que varem fer un grup molt semblant a vosaltres on ningú no destacava i destacava tot l'equip.) Aquesta és la sensació que es te des de fora.
I no m'oblido dels entrenadors. En Carlos i l'Eric ( a la seva manera) estan fent una bona feina amb l'equip ja que és el primer any i ni els més optimistes crec jo s'ho hagúessin imaginat.
CARLOS FOREVER ( PER MOLT QUE S'HI NEGUI L'AFICIONAT FEMENI, QUE NO SOC JO , JAJAJAJA!!!)

ANIMS I A SEGUIR ENDAVANT. VISCA EL PALAU
A VEURE SI VENIU A ANIMAR AL JUVENIL EL DIUMENGE AL MATI QUE TE UN PARTIT IMPORTANT. JUGUEN A LES 12 AL CAMP DEL PALAU.

PD: ANIMS MARTA. ESPEREM VEURE'T LA TEMPORADA VINENT EN PLENES FACULTATS.

01 de desembre, 2006 11:08  
Anonymous Anònim said...

HOLA MIQUEL! NO ETS L'AFICIONAT FEMENÍ PERO LES TEVES GERMANES DEIEN QUE NO ERES TU PERQUE NO FEIES FALTES PERO PEL QUE VEIG EL CARLOS NO ES L'ÚNIC EN FER FALTES! QUE TU TAMBÉ HAS FET! AFICIÓ PORTA ACCENT TIO!!!! (NO T'ENFADIS PERO LA TEVA GERMANA S'ENFADARA SI FAS FALTES!!
PERO BUENO EL CARLOS FA FALTES QUE FAN TREMOLAR LA TERRA!!!!
CARLOS ENTRA A WWW.INTERNOSTRUM.COM I ET FARA TRADUCCIONS!!!
MARTETA

01 de desembre, 2006 11:15  
Anonymous Anònim said...

Miquel...entendré que no utilitzes els accents pel tema de la comoditat (diguem que fa una mica de mandra haver de posar els accents a tot arreu no? perque a mi també em passa...jejeje)

Per cert, moltíssimes gràcies pels teus comentaris Miquel. La veritat és que has definit bastant bé l'ambient que es viu a l'equip femení...esperem que duri!!

Pel que fa al fill de La Susanna...cap problema al respecte, en sèrio...només faltaria home!! és un nen petitó, moníssim i innocent, només faltaria posar-nos a jutjar a un nano de la seva edat! makíssima la passió que sent pel seu equip, de veritat!!

Paula

01 de desembre, 2006 11:32  
Blogger Núria said...

Jajajaja...

Miquel he rigut molt amb la metàfora de "pinyó podrit".

Evidentment ho he llegit tot i gràcies neng! amb gent així val la pena voler seguir endavant, de debò...

01 de desembre, 2006 11:41  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home