PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de gener 25, 2008


Fútbol Femenino Catalán

Fútbol Femenino Catalán

Ya está funcionando una nueva aplicación de www.futfemcat.tk , el Carrusel deportivo de la Primera y Segunda Catalana. Podréis ver los resultados de los dos grupos de Primera Catalana y los resultados de los siete grupos de la Segunda Catalana.

Esta nueva aplicación está gestionada por colaboradores de los diferentes grupos, así destacan Eva Bernarndo del U.E.Sant Andreu femenino, Carlos Segura del C.F.Palautordera femenino, Teresa Rovira de “Amb la Pilota als Peus”, Ana Lara del C.E.Europa i Nando Montoy de la web Lleidasport.

Destacar también la magnifica iniciativa de Brian Lombardo del U.D.Polvoritense femenino que se encarga de la Femequini, la Quiniela del Fútbol Femenino Catalán.

A todos ellos gracias !!!

Esta entrada fue publicada el 24 de Enero 2008 en la pàgina del FUTFEMCAT

Etiquetes de comentaris:

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

Carlos quina gràcia no??? jejejej....t'estàs fent famosete!!!! jijijijij

Tinc ganes de que sigui aquesta nit, pel partit i pel després....guai!!!!

25 de gener, 2008 09:34  
Anonymous Anònim said...

Paula,la veritat és que hi han ganes..no juguem un partit desde el 22 de desembre,fa mès de un mes.Bueno ,sort que aquesta setmana teniu sessió doble per recuperar-se.

Apa ens veiem a la nit!!

25 de gener, 2008 10:17  
Anonymous Anònim said...

S'ha retirat el Besalù de primera.Una plaça mès per un segon classificat de segona!!

25 de gener, 2008 10:45  
Anonymous Anònim said...

carlos,

Es cert que s'ha retirat el besalu, ja es podien haver retirat una setmana avanç i aixi ens hauriem estalviat el viatge. jejeje Diuen que estan intentant l'any vinent també ficar més ekips a nacional, pertant es possible que pugin mes ekips de primera. Pero no se si es certa o no l'informacio. Lo segur es que de primera a nacional en puja el campió el algun segon sempre que pugi el barça a superlliga i aixi es crea mes plaçes.. Espero que aquesta segona volta tingeu sort menys amb el base-vicremei que també veient la marxa del A tenim un objectiu semblant tot i tenir un grup molt jove.

Marc ( Vic)

25 de gener, 2008 11:15  
Anonymous Anònim said...

Hola Marc

vosaltres ja aneu amb la sisena marxa possada,aixì que la nacional la teniu bastant bè encarada...Espero que la propera temporada vosaltres esteu a nacional i el vicremei i nosaltres estem a primera!!Això si,si podem ser nosaltres primers millor,ja que la temporada passada ja va ser un de VIC..per repartir campions..jejeje

25 de gener, 2008 11:40  
Anonymous Anònim said...

MARC,

a la web de federació,on possa els horaris,diu q estar ajornat el partit del BASE VICREMEI...tambè possar un canvi d'horari...saps alguna cosa

garcies

25 de gener, 2008 11:57  
Anonymous Anònim said...

Ostia,
Doncs l'ulitm que ser és que jugen diumenge el mati. Pero que esta suspes no ho sabia, a no ser que el rival que amb sembla que és la roca hagi demanat ajornar-lo. Deuen voler fer com l'any passat baixar gent.jeje Pero com et dic que jugen diumenge el mati i tenen un partit complicat si pero ara ens han demostrar que volen ser a dalt. Si sapigues alguna cosa ja tu faria saber.
Ah sobre la trajectoria de nosaltres, bueno el primer sorpres soc jo, fer 15 de 15 ja que ahir vam acabar la primera volta es un fet gran, tot i que ara ens ha abandonat el besalu i aixo ens perjudica ja que perdem gols a favor. L'equip te gana de guanyar, de fer algu gran per Vic mai s'ha aconseguit pujar a nacional i tenim el blanes a 8 punts pero ja saps que el futbol es una incognita.. hem de treballar ara més que mai perque demostra que si es treballa els exits arriben..
El proper partit palautordera-basevicremi mirare de venir a donar un cop de ma com a vic a veure si aixi donem la sopresa..jejeje ( de bon rotllo). Ens veiem Carlos!

Marc

25 de gener, 2008 13:24  
Anonymous Anònim said...

Marc, si la Roca ha suspès el partit pel que dius doncs quina ràbia...Realment penso que això perjudica clarament no només a la lliga en sí (la nostra vull dir...), sino també a les pròpies jugadores de segona de la Roca...

Sigui com sigui, no m'agradaria jugar en un equip que, segons amb qui es juga, compta amb unes jugadores o amb unes altres. A mi m'és igual amb qui jugui, sempre que siguin del meu equip i, en aquest cas, no d'un altre categoria...

Em fa ràbia, sincerament. Si és així, tan de bo guanyeu, en sè
rio...

Salut!

25 de gener, 2008 16:20  
Anonymous Anònim said...

No ser si és fallo de la pagina de la federació o no,però possa el canvi d'horari i tambè partit ajornat...ja veurem!!

25 de gener, 2008 16:37  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home