PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dimarts, de maig 13, 2008

Cronica del Sant Andreu...

Gran partit el viscut al Narcís Sala amb dos equips que la propera temporada jugaran a la primera divisió (Segur Carles).

L'encontre ple de germanor i bon futbol va estar dominat a la primera part pel Palautordera que ben posicionat i fent el seu joc van posar-li les coses molt dures a les andreuenques, però a la segona van ser les andreuenques les que van marcar el ritme del partit amb clares ocasions parades per la gran portera contraria Tere.

A la primera part el mister Lorenzo va donar treure a les jugadores que menys minuts han tingut a la lliga i a la segona va treure l'onze més habitual, tot i així va anar fent canvis durant tot el partit.

L'únic gol del partit arriba després de que Carole tregui un corner i la defensa Pili fa pujar al 0-1 al desmarcar-se de la seva marca.

El partit va ser un partit molt obert tant per les locals com les visitants, s'ha de dir que l' àrbitre no va estar molt afortunat ni tant a una jugada del palautordera que era gol legal ni al penal que li van fer a la davantera andreuenca Mònica, tot i això el partit va ser molt bonic i ple de re encontres.

Esperem que la pròxima vegada que ens trobem podem fer-li al passadís al Palautordera com elles ho van fer al Narcís Sala.