PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, d’agost 31, 2008


C.F PALAUTORDERA (2) - U.E.SANT ANDREU (2)

Alineació: Tere, Maria, Pili, Núria G., Paula, Noemí, Rosó, Carole, Carla, Anna, Clàudia, Olga, Clara, Meri, Núria Ll., Cristina, Sònia.

Gols: 1-0 Rosó, 2-2 Núria Ll.

Crònica del partit :

Resultat just de dos equips molt igualats en el segon partit de pretemporada.

El Palautordera empata a 2 en un partit molt fluixet i que se li va posar de cara amb l'1-0 i que poc després, amb un penal que es va fallar i hagués suposat el 2-0, podia haver sentenciat el partit.

A la segona part l'àrbitre va anular un gol a cada equip, un a la Meri, que no era fora de joc i en posició correcte, i un altre al Sant Andreu a l'últim minut per posible falta a la portera local quan sortia a rebutjar una pilota.

Les Palauenques van acusar molt el cansament del partit de dissabte. A falta de 14 dies per l'inici de la lliga, encara hi ha molta feina a fer.

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola noies....
Només volia dir-vos que personalment estic molt contenta per el que vaig veure aquest cap de setmana al terreny de joc. Com sempre, s´han de millorar coses. I això no fa falta que ho digui, perque crec que totes ho vam veure... Tot just acabem de treure
la pols a les botes i, a dia d'avui,sé que podem seguir treballant amb dos dels factors que caracteritzan aquest equip :GANES i IL-LUSIÓ. Sé que podem fer-ho millor... y lo sabes!!!!
Pero te quieeeeero!!!!:)

Ens veiem aquesta tarda... petons.

Acuidit: Era una mujer tan fea tan fea que en vez de tener MENSTRUACION tenía MONSTRUACION...:))

PD FELICITATS XIU!!!!

NOEMÍ

02 de setembre, 2008 11:52  
Anonymous Anònim said...

Jo noies us admiro!! entrenant desde tant aviat i durant l'estiu en pleno apogeo, corrent quasi tots els dies de la setmana i fent dos partits el cap de setmana i encara vau fer un partidàs diumenge! Gràcies pels gols dedicats i per la gran il.lusió que vau mostrar, ...no sabeu pas el greu ke em sap no poder entrenar i jugar amb vosaltres. ARa, tots els dies que poguem ja vam quedar amb la Mercè que us vindrem a veure i a animar! sou les millors!!!

cuideu-vos!!

Pd: Noe, d'on treus aquests acudits tant d... bons? jajjajaja

03 de setembre, 2008 10:27  
Anonymous Anònim said...

Sílvia, el q no saps és que ara aquests s'han convertit en el camarero de la temporada... jajajaja

La veritat és que, com et vaig dir, l'única excusa permesa per deixar l'equip és la que ens vas donar, si me la deixes prendre com a excusa malparida!!!! Joder tía que fèrtil que ets (ja ens entenem!)

Per cert, ahir vaig parlar amb una nena del meu equip (de les petites) i em va dir que treballaves a una escola amb els seus pares. Et felicito nena!!!!!!!!!!

Res més, que evidentment us espero a la Isa, a tu i a la Mercè el màxim de partits que pogueu. No et desenganxis que l'any que ve hi has de tornar!!!!!

Acuidit: Era una mujer tan fea tan fea que cuando nació, en lugar de darle la teta le dieron la espalda (jajajajaja)

03 de setembre, 2008 10:31  
Anonymous Anònim said...

Xiu,ja et vaig felicitar al Juliol quan vam parlar,aixì que a cuidar-se i a no perdre el contacte.Et trobarem a faltar,sobre tot per el teus comentaris i la teva espontanietat.També al camp.

També desitja una pronta recuperació a la reportera més dixaraxera de l'equip,la Clara,i que torni aviat a entrenar i estar amb nosaltres.

Carlos

03 de setembre, 2008 10:45  
Anonymous Anònim said...

Era una dona tan gorda tan gorda que valia més saltar-la que donar-li la volta


Antoni

Xiu: moltes felicitats.

03 de setembre, 2008 17:37  
Anonymous Anònim said...

òsti!! fins i tot l'Antoni s'apunta a la batalla d'acudits!! mare de Déu! on anirem a parar? jjajajajajjja

aix! ja us trobo a faltar tant... bufff em sembla ke vindré a xerrar amb vosaltres de tant en tant mentres correu. (encara ke em renyi el carlos)

04 de setembre, 2008 13:48  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home