PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dissabte, de novembre 22, 2008


UN ALTRE COP SENSE LLUM!!!

Una altra vegada!!

I ja portem un mes així. Des de setembre amb la mateixa història. Al principi era de tant en tant, però ja portem un mes que l'entrenament dels divendres s'ha de suspendre per falta de llum i ningú hi fa res al respecte. Des del club s'han queixat de la situació a l'ajuntament, però encara ningú ha solucionat el tema.

És una pena que no puguem entrenar com déu mana per falta de llum. O com la setmana passada, que al final vam decidir entrenar gràcies a que teníem una mica de llum per la lluna plena que hi havia, tot i el risc que això comportava.

A part de la desmotivació de les jugadores que passen fred allà aturades a veure si torna la llum, l'impotència i la sensació de que perds el temps, a més de no poder preparar el partits del cap de setmana com s'haurien de preparar.

Encara no entenc com tots els divendres durant un mes seguit marxa la llum i ningú hi fa res. I els més perjudicats, l'amateur del club i l'equip femení, que veuen reduïts els seus entrenaments a dimarts i a l'escalfament de divendres. Poca preparació per la PRIMERA CATALANA, on l'equip femení representa al poble de Palau en una de les categories més importants que hi ha.

No sé si això servira d'alguna cosa, però aquí queda la meva queixa.

Ara la feina és motivar a la gent perquè continui divendres venint a entrenar sabent que a mig entrenament han de marxar. Sobretot per la gràcia que fa a les quatre jugadores que són de fora i venen de Granollers, Badalona, Barcelona o Llinars.

L'equip Femení del CF Palautordera

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

I el més curiós de tot és que sempre marxa a la mateixa hora tu...això sembla cosa de bruixes!!

Sigui com sigui, és una gran putada haver de continuar amb aquesta situació, que ja fa temps que dura a més.

Aquest cap de setmana juguem contra el líder. Ahir per la nit estàvem súper motivades entrenant i, de cop, torna a marxar la llum.

Sembla ser que l'Ajuntament no entén que per guanyar s'ha d'entrenar i, per sobre de tot, s'ha d'estar motivat. Amb aquesta situació ens esteu ajudant a que cap de les dues coses es compleixi...

Moltes gràcies...

22 de novembre, 2008 11:50  
Anonymous Anònim said...

No sé si aquesta queixa servira d'alguna cosa, pero lo segur, es que com a minim puc desahogarme.
En cap equip s'ha vist aixo de que la llum marxa, tot i que 2 equips encara estan entrenan. I es una vergonya perque aixi, no pots preparar un partit com deu mana.
A veure si es soluciona ja !

22 de novembre, 2008 20:12  
Anonymous Anònim said...

va os lo confieso... es culpa mia... les tengo sobornados... cuando no tengo mas ganas de correr les hago una señal y XAN... apagon!

neus*

23 de novembre, 2008 00:44  
Anonymous Anònim said...

A tots els camps de futbol deixen jugar als nens al camp a les mitjes parts o al final del partit? SI
Al camp de futbol de Palau ? NO

A algun camp de futbol t'has de dutxar amb aigua freda quan entrenen molts equips i s'acaba l'aigua calenta dels termos ? MAI ENS HI HEM TOBAT.

Al camp de futbol de Palau ? SI. I SOVINT

A algun camp de futbol marxa la llum al mig de l'entrenament des de fa uns mesos? NO HO SÉ PERÒ DIRIA QUE NO

Al camp de Futbol de Palau ? SI

CONCLSIÓ : HI HA COSES QUE NO ENTENC, SI REALMENT ES VOL POTENCIAR EL FUTBOL AL POBLE S'HAURIA DE POSAR REMEI A AQUESTES PETITES COSES ( O NO TANT PETITES) I QUE FAN EMPRENYAR A MOLTA GENT.

SOLUCIONS JA!!! I COM DIU ALGUN POLITIC, FETS NO PARAULES.

UN SOCI DEL CLUB.

23 de novembre, 2008 12:58  
Anonymous Anònim said...

A la web del club:

soci emprenyat , 17-11-2008, 15:26
Trobo a faltar una bustia de suggeriments,on socis, simpatitzants,entrenadors i jugadors poguessin posar les seves queixes o suggeriments per a millorar el club i les instal·lacions. Començaria per queixar-me de les instal.lacions,que ultimament s'han de suspendre entrenaments per falta de llum,ja que es va la llum i ningú ho soluciona.Duem tres setmanes aixì. Tambè els dies de pluja no hi ha on refugiar-se,ja que les graderies cobertes no protegeixen perquè entra l'aigua per darrera. I per ùltim el tema vestuaris,un club com el Palautordera,en ple creixement i solament disposa de 4 vestuaris per a 22 equips. Si això és responsabilitat de l'ajuntament,que habra que esperar a les proximas eleccions?

jesús - entrenador 1r equip , 22-11-2008, 22:42
MES SOBRE LA "NO LLUM" El primer equip també ha patit aquest problema en alguns entrenos. Fa una setmana varem programar un partit d´entreno amb el UE CANOVELLES de categoría preferent. Feia setmanes que hi anavem al darrera. Normalment aquests equips no veuen amb bons ulls dedicar un entreno a jugar contra un equip de categoría inferior, per diversos motius que ara no venen al cas. Aprofitant l´amistat que tenim amb l´entrenador i algún dels jugadors del Canovelles, finalment van accedir a visitar-nos. Només entrar ens van comentar que hi havia poca llum, i tenien raó. Vam jugar el partit fins que... començada la 2a part se´n va la llum. L´entrenador de Canovelles es va emprenyar força, segurament jo en la seva situació hagues fet el mateix. Hem va saber molt greu veure jugadors del Canovelles (alguns probablement visquin a Barcelona o rodalies) marxar de Palautordera sense dutxarse ni cambiarse, amb les botes de futbol posades perque despres de jugar poc més d´un partit no es van ni poder dutxar per que no hi havia llum. Quina impresió es van endur de Palautordera?? Jo us ho dic. A la jornada del passat cap de setmana coincideixo a Vilamajor amb alguns jugadors de la Torreta, que haviem entrenat en altres etapes, i ens comenten l´incident i lo malament que vam quedar amb Canovelles. Algú ha de solucionar aquest problema ja, per que els equips del club puguin preparar els seus partits, com ve diu en Carlos, i per no donar una imatge tant penosa com a poble, perque el camp es municipal i si no vaig equivocat el CF PALAUTORDERA es l´entitat esportiva amb més nombre de jugadors del poble.

23 de novembre, 2008 23:54  
Anonymous Anònim said...

Si, realment és indignant!
Esperem que es solucioni perquè és molt desmotivant...

26 de novembre, 2008 00:16  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home