PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de gener 05, 2009


TORNA LA LLIGA!!

Després de l'aturada nadalenca torna la lliga. Any nou amb desitjos nous i noves esperances.
Després d'un any 2008 ple d'èxits i alegries, amb un títol de lliga, l'ascens a primera catalana i una Nominació al GUARDÓ VITÀMENIA, l'equip femení comença l'any amb nous reptes i ambicions.

Un equip acostumat a donar alegries al club i que segur que aquest any tornara a fer-ho. Amb l'empat a Vic, l'equip trencava una ratxa de derrotes consecutives i començàrà l'any a casa amb l'objectiu de retrobar-se amb les victòries. Diumenge, partit complicat a casa amb un equip que anat de menys a més, la EF MONTCADA.

Esperem que els reis ens portin els tant desitjats gols i que aquest equip ens torni a fer gaudir com sempre a fet des de la seva creació.

HUMILITAT, TREBALL, ESFORÇ, COMPANYERISME, AMBICIÓ...són algunes de les definicions que han acompanyat aquest equip i que de segur farà que tornin els bons resultats.



DIUMENGE 11/01/2009
A LES 16:30H
AL MPAL. DE STA. Mª DE PALAUTORDERA

CF PALAUTORDERA-EF MONTCADA

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tinc moltes ganes de tornar a entrenar!!! bàsicament per tres motius: per tornar-me a posar en forma després de la súper menjada de torrons i polvorons, perquè tinc un mono de futbol que no vegis i perquè em moro de ganes de veure-us a totes/es!!!

Fins demà a tots!!

Muaaaaaaaaaa

07 de gener, 2009 09:09  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home