PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de maig 31, 2009


C.F.PALAUTORDERA (3)-U .E.BREDA (0)

PARTIDÀS DEL PALAUTORDERA!

QUARTES!!

EL SEGON EQUIP MÉS GOLEJADOR!!!


ALINEACIÓ:Tere,Maria,Pili,Olga(Sonia),Paula,Carole,Neus(Cris),Alina(Meri),Rosó(Ari),Anna,Núria Ll.

GOLS:1-0 Rosó Morató,2-0 Núria Llavina,3-0 Núria Llavina.

CRÒNICA DEL PARTIT:

Un acomiadament de temporada gaudint de bon futbol.

Gran partit de les Palauenques.

Futbol, gols, il.lusió, treball i moltes ganes de fer-ho bé. Era la consigna d'ahir, gaudir de l'últim partit. I ho vam fer!!!

El treball de tota la temporada resumit amb el joc d'ahir. La gent va acabar disfrutant. El públic, que durant tota la temporada ha acompanyat l'equip, també. Després, la sensació de que ho trobarem a faltar. Els entrenaments, el partits, bronques, emprenyaments, abraçades, petons....i l'amistat de la gent que envolta l'equip.

Cava, bromes, dutxa i ja pensant en l'any que ve. Parlant d'il.lusions, de futur, d'objectius i sobretot, de tornar a disfrutar junts/es una altra vegada.

Ahir va jugar molt bé el Palau, davant d'un bon equip, el Breda.

L'equip va sortir amb ganes de disfrutar i de jugar. Jugades d'estrategia preparades, combinacions a l'atac, ordre defensiu i baixa la pilota, era l'objectiu d'ahir. Tot va sortir bé. L'equip va tocar la pilota com ho estava fent fora de casa i que, com a local, no aconseguia fer. El futbol de l'equip va sorprendre a molta gent que ahir per primera vegada va veure un partit de futbol femeni, primera vegada donada per la curiositat (o morbo) del partit d'anada. Però ahir va ser un partit molt esportiu, vibrant i apassionant, a més de la molta esportivitat que va haver-hi. Un bon partit de futbol femení.

L'equip va sortir amb molta empempta. Durant la primera part, les locals van xutar 10 vegades a porta (sis entre els tres pals) per una del Breda. I a la segona part, encara més domini palauenc, tretze xuts a porta (nou entre els tres pals) per un del Breda. Gràcies Miquel, ja que partit rere partit, m'ha portat les estadístiques de manera impecabale.

La Rosó Morató (minut 28), després de rematar de cap un córner, i la Núria Llavina (minuts 51 i 68), amb dues ocasions, van marcar els gols del Palautodera. Gols aconseguits gràcies a la feina de tot un equip.

3-0 a favor de les locals, que van ser superiors a les jugadores de Breda. Un tres a zero que, al seu primer any a Primera Catalana, deixa les palauenques quartes a la classificació (a un punt de les terceres) i amb 85 gols a favor, essent el segon equip més golejador del grup.

Felicitats una vegada més. Felicitats perquè partit a partit, temporada rere temporada, us aneu superant. No deixeu de treballar com fins ara perquè encara hi ha feina a fer.

Enhorabona noies, sou IMPRESSIONANTS!!!

Molt aviat les vacances. Encara no han començat i ja estem il.lusionats per l'any que ve perquè, com vaig dir ahir, estarem un any més junts. I ja seran quatre!! Quina paciència teniu!!

FELICITATS EQUIP!!

FELICITATS C.F.PALAUTORDERA PER TENIR UN EQUIP COM AQUEST!!

Gracies noies, Miquel, Noemí, President (Antoni Ayala), junta, club i a totes les persones que, ja sigui amb els desplaçaments o a casa, han ajudat i animat aquest equip perquè no deixi de créixer.

P.D.: Olga, tu crónica.

Etiquetes de comentaris:

9 Comments:

Blogger Olga said...

¿Qué pasa, Carlos? Que como es el último partido de la liga y ya se ha acabado todo no hay crónica?

jaja

01 de juny, 2009 22:00  
Anonymous Paula said...

Gran partit i grans moments els de després!!

Pili, te echaremos mucho de menos...

02 de juny, 2009 09:29  
Anonymous Anònim said...

Joé casi lloro neng

Núria

02 de juny, 2009 13:56  
Anonymous Anònim said...

uuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeee El Carlos se quedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oeeeeeeooooeeeeeeeeeeeeeeee ya sabia yo que no serias tan tontuco de irte...

02 de juny, 2009 16:13  
Anonymous Paula said...

Això va pels que deien parides tot "lo puto dia"!!!!

02 de juny, 2009 17:25  
Anonymous Anònim said...

FELICITATS PER LA TEMPORADA DEL VOSTRE EQUIP.QUAN UN EQUIP TE IL.LUSIO POT ARRIBAR LLUNY.ENHORABONA PER CONSERVAR L'ENTRENADOR.SEGUR QUE ENCARA ARRIBAREU MES AMUNT.

BREDA.

02 de juny, 2009 18:43  
Blogger Olga said...

Gracias por la crónica, Carlos ;)

02 de juny, 2009 19:50  
Anonymous Cac said...

Temporada genial ! Igual que l'ultim dia : partit, cava i pica-pica ! Quin equip, quin entrenador, i quines noies !!! Siiii ! Espero que poguessim disfrutar igual o més l'any que vé !

03 de juny, 2009 10:50  
Anonymous Xiu said...

Moltes felicitats noies!!!!
Vaia línia més ascendent en aquests tres anys... això cada any es complica més, perquè aneu pujant el llistó i cada cop l'esforç de superació és més gran. No sé pas si aguantaré tanta pressió, si de cas aquest any m'ofereixo com a "reponedora d'aigües".

Sou un equip amb molta empenta, il.lusió i sprit de superació ... digne d'admirar.

Ens veiem aviat.

03 de juny, 2009 23:07  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home