PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de juliol 31, 2009


A LA WEB DEL CLUB:

El C.H.P, i el C.F.P. s'uneixen per un conveni amb l'Ajuntament.
31-07-2009

El dijous 30 de juliol de 2009 s’han reunit conjuntament la Junta Directiva del C.H.Palautordera i la Comissió Gestora del C.F.Palautordera per tal valorar el nou model d’atorgament de subvencions dictat per l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Arribant a la conclusió de que es tracta d’un model en el que s’afavoreix la realització d’actes de lleure puntuals en perjudici de l’activitat formativa dels clubs federats. Aquest model suposa a mig termini la desaparició dels clubs federats o, si més no, la impossibilitat de mantenir el nivell assolit i la desaparició de les escoles esportives. Ambdós clubs consideren que el model que es pretén implantar ignora i menysté la funció social de primer ordre que duen a terme; raó per la qual, entenen que el model s’ha de tornar a definir, aquest cop sí, consultant i tenint en compte les opinions i punts de vista de totes les parts implicades. És per això, que es defineixen com a partidaris de signar un conveni amb l’Ajuntament que suposi la implicació d’aquest en la determinació i assoliment dels objectius dels clubs, com a únic mitjà de garantir el nivell actual i la consolidació i millora progressiva de les escoles esportives.

En la seva reunió, la Junta Directiva del C.H.Palautordera i la Comissió Gestora del C.F.Palautordera han acordat sotmetre a les respectives assemblees generals del mes de setembre la conveniència de no optar a la subvenció per l’any 2009, així com de inventariar i entregar els Clubs a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, si no fos possible arribar a un acord que garanteixi la continuïtat de les escoles esportives.

D’altra banda, s’ha acordat la constitució d’una comissió conjunta per dur a terme les negociacions amb l’Ajuntament i coordinar les actuacions d’ambdues entitats al respecte.

Informació a a la Web CF PALAUTORDERA

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

chocolate

巧克力

嗓音美容

聲帶結節

聲帶息肉

聲音萎縮

31 de juliol, 2009 21:52  
Anonymous Anònim said...

提供最佳的十大生活資訊與分享:
你知道哪裡有好吃的蛋糕嗎!
你知道白蟻如何防治嬤!
汽車隔熱紙一定是越貴越好嬤!
哪一種棧板是具有環保!
台中哪一家整形醫師縫雙眼皮最讓妳滿意!
關鍵字的搜尋行銷要領
如果要高雄旅遊,讓我告訴你高雄縣旅遊觀光景點
會計事務所到底是做哪些事!
長期照顧老人看護要如何選擇
哪裡可以選到價廉物美的服飾批發!

01 d’agost, 2009 20:09  
Anonymous Anònim said...

Puto japones de los cojones!!

05 d’agost, 2009 18:29  
Anonymous tere said...

y este subnornl kien?¿?¿?¿

05 d’agost, 2009 18:37  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home