PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimecres, de maig 30, 2007


FINAL DE TEMPORADA....

S'ha acabat la 1ª temporada del futbol femeni...

-QUINA OPINIÓ TENIU?

-US HA AGRADAT?

-QUE CANVIARIAU?

-ERA AQUESTA LA IDEA QUE TENIAU DEL FUTBOL?

-QUE PENSEU DE L'EQUIP?

-OBJECTIUS?

25 Comments:

Anonymous Anònim said...

Començare jo per evitar discusions.

Crec que ha sigut una gran temporada,partint de la base de que era el primer any que la majoria jugava,s'ha adquirit un nivell molt alt.Encara estic sorpres per el nivell que agafat l'equip en tant poc temps,gracies al nivell d'exigencia de totes les jugadores i el seu esforç.
De cara la pròpera temporada el llistò esta molt alt i l'afició que heu aconseguit enganxar al vostre futbol no es conformara en menys.
Jo desitjo i espero que el nivell d'exigencia no falti,ni la motivació,ni les ganes d'entrenar i sobre tot...el bon rotllo i bon ambient que hi ha a l'equip.
Felicitats per la temporada i espero que l'any que ve puguem continuar disfrutant tant o mès que aquest any amb vosaltres.

Un petonet per totes....

carlos

30 de maig, 2007 09:47  
Anonymous Anònim said...

Sincerament penso que sort que en Carlos hem van convencer per continuar amb l'equip a l'inici de temporada.. la veritat després del primer partit i de que a sobre hem vaig fer mal.. no tenia l'intenció de tornar, no era el que en principi m'esperava.

Ara m'encanta, m'encanta haver conegut a les meves companyes (podria amigues) i a l'Eric i en Carlos... a tots.

En quan a la temporada... s'ha fet una mica llarga si sumem la pretemporada + temporada + la post-temporada... ufff psicologicament una mica cansat.. però suposo que són coses del futbol!!!

En quan a nivell d'exigència, cadascú és com és.. jo em considero no conformista, m'agradaria que tothom ho sigués, però no sé si serà possible... el que està clar es que la temporada que vé els entrenaments haurien de ser més seriosos en el sentit de que s'ha de treballar... sinó no es progressa.. (opinió personal)

En fi.. segur que em deixo alguna cosa a dir...

Muaks

30 de maig, 2007 10:19  
Anonymous Anònim said...

A viam,...
*Opinió?
doncs fantàstic, un equip ke ha començat kuasi de "0", un equip femení ke ha de lluitar com la resta de la societat per igualar o superar el masculí només perke s'el tingui en compte i ho ha aconseguit, un equip ple de gent lluitadora, il.lusionada i amants pasionals del futbol (mi excloc) però en definitiva, akest ekip de piltrafilles ke començava a esdevingut una bomba! sabrem mantenir-nos a l'altura?
*Us ha agradat?
m'ha encantat!
*Era aquesta la idea que tenieu del futbol?
Bé, doncs, mmm, molta idea del futbol no és ke tingués i ara per ara tampoc gaire. Però és divertit xutar la pilota.
*Que penseu de l'equip?
Una gent magnífica, ha estat la raó per la qual m'enganxes a això ke juguem, al futbol, una gent ke t'obre els braços i et fa sentir bé, una gent amb la qual si res no canvia m'agradaria seguir compartint entrenos, partits i sopars,... som una pinya!
*Objectius?
El meu objectiu és SER FELIÇ! i si jugar a futbol amb aquest ekip i akests dos entrenadors em fan sentir bé i a gust, doncs seré feliç com ara i objectiu aconseguit. Ara! no penso correr més perke no em fa més feliç això.


xiu

30 de maig, 2007 15:15  
Anonymous Anònim said...

QUINA OPINIÓ TENIU?
Buff...aquesta pregunta és molt genèrica. La veritat és que podria opinar moltes coses, però per sort totes són positives. No vull semblar excessivament optimista, però és que de veritat que no tinc cap pega a posar-li en aquest equip. Penso que la temporada ha estat genial en tots els sentits. El bon rotllo ha impregnat tot el vestuari i si a vegades hi ha hagut discussions sempre ha sigut per millorar, discussions positives i constructives, aquelles discussions que només la confiança i la bona entesa fan que siguin, al final, "simples converses".

-US HA AGRADAT?
Evidentment que m'ha agradat!! crec que aquesta serà una opinió generalitzada!! M'HA ENCANTAT!! no només he mantingut les amistats que ja tenia, sinó que també he conegut a una gent genial i, per més INRI, mentre feia noves amistats aprenia un munt sobre l'esport que més m'agrada. Que més puc demanar?

-QUE CANVIARIEU?
Doncs entrenar menys!!! sabeu que no m'agrada entrenar...no puc fer-hi més...és superior ami!!

-ERA AQUESTA LA IDEA QUE TENIEU DEL FUTBOL?
Venint del futbol sala em pensava que seria un tipus de futbol molt més explosiu, ràpid i dinàmic. Vist a l'actualitat, la meva idea ha canviat dràsticament. En el futbol gran el fet de pensar la jugada, les estratègies, les jugades preparades i una bona tàctica fan que el joc hagi de ser molt més intel.ligent. Per això m'ha encantat, perquè a més de jugar també exercitem la ment!! (jejejeje....)

-QUE PENSEU DE L'EQUIP?
La veritat és que no tinc paraules per definir aquest grupet tan genial que hem creat.
Estic molt orgullosa, de la mateixa manera que, pel fet de ser segona capitana, també em sento molt orgullosa de poder representar de tan en tan aquest equip dins del camp.
Espero que no canvieu mai noies...discutim quantitat de vegades, ens cridem i a vegades ens tractem com el cul...(ens fem bulling!!!jejejeje), però al final sempre acabem sopant juntes al restaurant que no vull dir el nom (perquè estem molt ofeses per la cambrera estúpida que el representa!!) i acabem sortint de festa, i ens expliquem mil històries i...fins i tot, ens estimem una miqueta (o molt!!!).
En definitiva, GENIAL!

-OBJECTIUS?
Que l'ambient continui igual i que, futbolísticament parlant, arribem a pujar a primera!!

30 de maig, 2007 17:24  
Anonymous Anònim said...

Avui ès la boda de la Xiu,primer acte oficial q comparteix aquet equip.La veritat ès q al començament de temporada ni en el meu moment mès optimista pensava q un equip nou estaria tant unit i acabariam compartim un dia tant especial com el d'avui.Com diu la Xiu,això ès una familia i quan estiguem de vacances segur q us trobare molt a faltar,10 mesos junts,dia si dia no,son molts dies compartin moltes coses.Espero q no sigui l'ùltim acte q compartim i sigui nomes el primer de molts moments importants de la vostre vida.

XIU QUE PASSIS UN GRAN DIA I QUE SIGUIS MOLT FELIÇ !!

CARLOS (un menbre d'aquesta petita però gran familia)

02 de juny, 2007 08:50  
Anonymous Anònim said...

Finalment el torneig de futbol-7 de Palau estara format per cinc equips,2 de Palau,2 de Breda i 1 de Barcelona.

carlos

02 de juny, 2007 09:24  
Anonymous Anònim said...

No estic segur de si puc intervenir però mira, ja em perdoanreu, ho faig.

Paula, no puc estar més d'acord amb tu:

"En el futbol gran el fet de pensar la jugada, les estratègies, les jugades preparades i una bona tàctica fan que el joc hagi de ser molt més intel.ligent"

Afegeixo que això ho diferencia de la major part d'esports. El futbol a més de ser l'esport més democràtic que hi ha, també és el més sofisticat. Personalment cada vegada m'agrada més. Es pot gaudir des d'un pla merament estètic fins al pla estratègic. Té un milió de cares.

Antoni

PE: MOLTES FELICITATS XIU!

04 de juny, 2007 16:21  
Anonymous Anònim said...

SEGONS INFORMACIÓ Q VE DE VIC,EL ST. QUIRZE PUJARÀ A PRIMERA....LLASTIMA,HO VAM TENIR A PROP!!!


Carlos

04 de juny, 2007 18:23  
Anonymous Anònim said...

No m'ho puc creure!! quina ràbia que m'està fent!! joder...ijo que tenia por de pijar a primera i ara resulta que el Sant Quirze pujarà...

Com m'agradaria estar al seu lloc...

05 de juny, 2007 08:50  
Anonymous Anònim said...

He tornat a llegir el meu comentari...déu meu quantes errades...cony, és que l'ordinador portàtil de la feina va fatal...i us juro que no és una excusa!!

05 de juny, 2007 09:31  
Anonymous Anònim said...

Hola,

A veure sempre pugen els millors segons sempre quan hi hagi places. Segons sem va comentar el Sant quirze partia com el millor segon i pertant el crear-se mes places a primera doncs els donaven plaça. Pero ja sabem que la federació canvia cada dos per tres la manera de fer. Pertant sembla que si que del nostre grup pugem dos, nosaltres el vic com a campions de grup i el sant quirze com a millor segon.

Salutacions!

anims que l'any cabe pujareu es creant molts equips pero ja teniu un any de rodatge.

05 de juny, 2007 11:08  
Anonymous Anònim said...

AIXÒ HA DE SERVIR COM EXPERIENCIA PER NO PERDRE PUNTS COM ÈS VAN PERDRE LA PRIMERA VOLTA.JA HO VAM COMENTAR LA PRIMERA VOLTA,ELS PARTITS S'HAN DE JUGAR A TOPE DESDE EL MINUT 0 AL MINUT 80,PQ 1 GOL (+) O (-),1 PUNT (+) O (-),ET PODEN DONAR L'ASCENS.


CARLOS

05 de juny, 2007 11:30  
Anonymous Anònim said...

Relació de la plantilla provisional senior femení:

-PORTERAS:

TERE I MARTA

-DEFENSAS:

PILI,CRISTINA,NÚRIA G.,PAULA,OLGA,NOEMI.

-CENTROCAMPISTES:

MARIA,ANNA,SUSAN,CAROLE,SILVIA,SONIA,MERITXELL,CLARA,CARLA.

-DAVANTERAS:

NÚRIA LL.,MERI,ROSÓ,LAIA.

05 de juny, 2007 17:39  
Anonymous Anònim said...

Hauriem de trobar més gent, no???? Per que si ens tornem a trobar com aquest any amb les lesions... ho tornarem a passar malament.

No sé... és una opinió!!!

Fins divendres!!! Muaks

05 de juny, 2007 19:37  
Anonymous Anònim said...

Calendari del torneig de futbol 7 a la web del club

06 de juny, 2007 12:12  
Anonymous Anònim said...

La idea ès de ser 22 jugadores,2 per posició.Aixì guanyarem amb competivitat als partits i entrenos.

carlos

06 de juny, 2007 12:45  
Anonymous Anònim said...

Hola!
Només vull fer un comentari que s'ha de saber,
com ja sabeu, tinc 16 anys i estic fent quart d'ESO i faré un viatge de final de curs. Aquest viatge el faig d'aquí no gaire. I me'n vaig el divendres (demà passat)
i no tornaré fins el dia... (pensant) 14 ! ^^ si, el 14
bueno, ho tenia que dir.

Olga

Us envio records des de Mallorca ^^

06 de juny, 2007 17:07  
Anonymous Anònim said...

Soy Carole, aun no sé como va para no escribir de "anonimo" asi que no me riñeis !

-QUINA OPINIÓ TENIU?
tengo una opinion muy positiva respeto a este primer año con este equipo. Si no hemos subido a primera en vez del Sant Quirze, es por culpa de esos puntos que perdimos por falta de experiencia (contra el Bellavista o la Roca) en la primera vuelta. Y por eso mismo, estoy convencida que, siguiendo asi el año que viene, subiremos nosotras. O al menos, se tiene que hacerlo todo para conseguirlo. Ya sabemos que somos un ekipo que se anima cuando nos tocan el orgullo (el dia del Montcada creo, cuando el Carlos nos dijo que habia oido que se pensaban que nos ganarian por 6-0 !, de la rabia que nos dio, ganamos 0-3 creo !! con un magnifico gol de la Sonia !) asi que si este año el ascenso nos escapò por poco, el año que viene, tiene que ser nuestro ! En fin, me enrollé... la pregunta era : opinion, pues ya esta. Pregunta siguiente...

-US HA AGRADAT?
Jugar a futbol es una de esas cosas sin las cuales no podria vivir. Asi que claro que m'ha agradat. Pero me ha encantado por la gente con la cual pasé esta temporada. El ekipo, a parte de ser muy bueno, tiene una gente genial ! Como dice la Paula, a veces nos enfadamos o nos tratamos fatal, pero no hay ni un viernes sin que vayamos a tomar algo despues del entreno ! y el toque final ha sido de ir (casi) todas a la boda de la Silvia. Ha sido genial y super emocionante !

-QUE CANVIARIAU?
Que cambiaria... ufff... suelo conformarme con lo que hay (hablando de futbol...!) Pero si tenia que decir una cosa para progresar, pues seria mas presencia a los entrenos. y tbn de no venir solo para hacer "acto de presencia" sino tbn para pasarlo bien haciendo un entreno serio.

-ERA AQUESTA LA IDEA QUE TENIAU DEL FUTBOL?
Si

-QUE PENSEU DE L'EQUIP?
Creo que ya lo dijé : ekipo muy bueno, como mucha margen de progreso ! Y equipo piña total ! es un placer venir a entrenar y veros.

-OBJECTIUS?
SUBIR !!!! antes no era un objetico pero ahora que vì que era posible subir, se despertò la curiosidad para ver lo que seria una temporada en otra categoria, con otros ekipos.Y tbn ver el potencial del ekipo explotar para tener un futbol aun mejor.

06 de juny, 2007 18:11  
Anonymous Anònim said...

Gracias Carole.Que sorpresa,tu escribiendo.Gracias por tu opinión,para mi es importante saber la opinión del equipo para intentar mejorar en lo q sea posible.

carlos

06 de juny, 2007 18:30  
Anonymous Anònim said...

Ara nomes falta que les altres tertulianes que de tant en tant escriuen alguna cosa,s'animim a posar el seu comentari....maria,núria llavina,clara,tere,etc.

06 de juny, 2007 18:42  
Anonymous Anònim said...

y encima de escribir, me enrollo como una persiana !
Carole

06 de juny, 2007 20:18  
Anonymous Anònim said...

Carole, tu si que vales...de vez en cuando escribir no está mal, ya que este blog se pude decir que lo mantenemos yo, Carlos, Núria G. i la Maria!!

Jjejejejeje...som collonuts eh internautes??

Quina il.lusió veure el teu comentari Carole...una sorpresa realment agradable!!

Muaaaa

06 de juny, 2007 22:59  
Anonymous Anònim said...

Ya ves Carole...que guay k escriguis...una cosa margen es masculí... e jo ja se k ai de fe el comentari po es k tinc examens i treballs i quan entro es un momen per mira què sa dit po no em dona tems de mes...carlos et prometo k mu currare i deixare la mea opinio...petons..

...Missae...

07 de juny, 2007 02:34  
Anonymous Anònim said...

S'ha acabat la primera temporada del futbol femení...

...i jo opino que ha estat fantàstica. Hem tingut de tot, ha estat molt intensa i apassionada. Hem fet una pinya genial, un equip magnífic. A més de companyes d'equip som amigues i penso que això és molt bo i que ens ha fet ser millors. Deixant de banda les relacions personals i parlant sobre la part tècnica (heu vist que pro...) diré que ha estat espectacular. Ha resultat una temporada de millores constants. No hem deixat d'apendre, de superar-nos, de fer cada cop més bon futbol. Si comparo la pretemporada amb el final de lliga, al•lucino perquè ara se'ns veu que totes tenim una mateixa idea del què és el futbol, treballem juntes per un mateix estil de joc, hem après a jugar en equip i estem començant a aprendre com "divertir-nos" al camp no només a jugar...

...i dic que m'ha agradat, m'ha agradat moltíssim. Ha sigut súperdivertit. Hi ha un “ambientillu” fabulós al vestuari que em fa estar tota l’estona rient. A més és genial passejar-se pel camp i anar saludant a la gent. Trobo que és un club amb molt bon ambient i això m’agrada molt. He disfrutat moltíssim amb la lliga, m’ha encantat tota l’emoció que comporta, m’ha agradat molt més participar en una lliga que no viure-la com aficionada. Es veu molt diferent i em sembla que també m’ha fet canviar una mica la manera de veure els partits, ara em fixo en coses que abans no m’hi fixava i això també m’agrada molt…

…i no canviaria res del nostre equip, m’encanta tal i com està ara i de fet espero que continui com fins ara. El que canviaria serien els vestuaris però això ja són coses que no hi podem fer res. També canviaria alguns dels àrbitres que hem trobat per aquests camps que són rollo Gurb. Són dolentíssims, fan molta ràbia (és normal que a alguns els caigui algún “jumo” de tant en tant…). De canviar no canviaria res més, ni tan sols el final de temporada, ni tan sols el resultat contra el Sant Quirze. Hem après una bona lliçó, segur que necessària per la temporada que ve….

…i dic que era aquesta la idea que tenia del futbol. No havia jugat mai, però de petita anava a mira com entrenava el meu germà i sempre l’he anat a veure als parits. A més encara que mai havia jugat a futbol federada si que hi havia jugat amb els meus amics i m’he trobat el què m’esperava, no ha canviat pas la idea que tenia del futbol, tot i que ara en sàpiga més.

…i penso que l’equip som una “trupe de freakys”. Mai havia vist un grup que donés tant la nota com ho fem nosaltres!!! És magnífic, m’ho passo súperbé. Totes tenim les nostres coses i som capaces de compaginar-les, ens discutim però ho arreglem, no ens podem enfadar d’una manera radical entre nosaltres, som com una familia i ens ho acabem perdonant tot. Som un equip on totes som iguals, ningú passa per damunt de l’altre, totes estirem el carro amb la mateixa força i totes decidim cap a on el duem. (parlo en femení perquè som majoria nosaltres però els entranadors també els incloc)…

..i el meu objectiu és clar: pujar a primera. Vull pujar aquest equip a primera, ho podem fer. No es tracta de que ens obssessionem, sino, com va dir en Carlos, que anem fent. Si seguim treballant i fent cas d’en Carlos sé que pujarem. Per tant això ens ha de fer tenir en compte una série d’objectius no tan generals com són l’assistència als entrenos i l’esforç en els entrenos, a nivell d’actitut per part nostra. Els objectius més tècnics són solucionar la falta de gol, donar més força al nostre sistema de joc i imposar-lo, no deixar-nos endur pel joc del rival. També crec que hem d’agafar, la majoria, més tècnica i per fer content al Carlos diré que hem de millorar l’estratègia.

Vale això és tot…estàs content Carlos?

…Missae…

13 de juny, 2007 13:44  
Anonymous Anònim said...

Molt content Maria,gracies,encara que m'agradaria per part de totes q ès parles d'aspectes negatius per poder millorar,pq segur q hi han coses q no agradan.Igualment una gran valoració,per mi ès important la vostra opinió.

13 de juny, 2007 15:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home