PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de maig 07, 2007


RESULTATS CAP DE SETMANA

CF.Palautordera (0)- UE.Breda...cat.nacional.. (3)

CF.Palautordera (4)- PBB.La Roca (2)

Etiquetes de comentaris:

19 Comments:

Anonymous Anònim said...

Em va agradar el partit d'ahir, m'ho vaig passar molt i molt bé!

Vam fer un bon partit, em dóna la sensació que quan juguem sense la pressió dels partits de lliga el nostre joc millora, juguem amb més calma i toquem la pilota per terra, amb bones passades de profunditat i molta més arribada a la porteria contrària.

Vull felicitar personalment a la Núria i a la Noe, ja que considero que van fer un partidàs. A les altres, el de sempre, la seva regularitat i bon joc em fan sentir una privilegiada, pel fet de poder jugar amb elles...i no es "peloteo" ok???

Un petó!

07 de maig, 2007 10:46  
Anonymous Anònim said...

Dresprès del partit de divendres,q va ser d'una gran intensitat,ahir la segona part del equip va ser sensacional,sense mostrar cap sintoma de cansanci,tot el contrari que la Roca que va vindra amb 18 jugadores(majoritariament del "A")i la segona part no s'aguantavan.Estic sorpres pq pensava que ho notariam.

07 de maig, 2007 11:01  
Anonymous Anònim said...

Del partit contra el Breda no puc opinar gaire... estava al llit encara!!!

Pero del partit d'ahir contra la Roca... m'agrada molt el nostre joc per terra.. elles jugaven a pujar la pilota.. i nosaltres sempre la baixavem. Bon treball el que es va fer!!!
Llastima dels gols, en el primer no hi era.. però del segon ... tenim encara coses a rectificar.. sobretot quan defensem la nostre porteria.

Muaks!!!!

07 de maig, 2007 16:02  
Anonymous Anònim said...

hola soy la tere alguien me podria decir si mañana martes hay entreno es pork si no hay llamar al geroni para k me confirme si va yo iria a entrenar ahhh!!! el miercoles imposible de ir al partido tengo cena un besazzzzzzzzoooo a todas y nada k estos dos partidos k emos echo han estado geniales asi k nada a seguir entrenando fuerte para el año k viene kedar primeras y subir a primera un abrazzzzzzzooooooooooooo

07 de maig, 2007 20:41  
Anonymous Anònim said...

Tere, mañana y el viernes hay entreno como siempre.

carlos.

07 de maig, 2007 23:20  
Anonymous Anònim said...

M'AGRADA VEURE QUE GENT DE L'EQUIP ESTAR PENSANT JA EN LA PRÒPERA TEMPORADA...QUE CONTINUA AMB L'IL.LUSIO I AMB L'OBJECTIU DE MILLORAR PER L'ANY QUE BÈ LA TEMPORADA QUE ACABEM DE FINALITZAR.

NORMALMENT AQUESTAS ALÇADAS DE TEMPORADA TOTHOM ESTAR PENSANT AMB LES VACANCES...PER AIXÒ M'AGRADAT VEURE QUE ENCARA HI HA GANES DE ENTRENAR PER SEGUIR MILLORANT.


Carlos.

08 de maig, 2007 10:42  
Anonymous Anònim said...

Jo tinc ganes d'entrenar perquè avui he recuperat la meva samarreta del barça i unes ganes de posar-me-la que em moro!!

També tinc ganes d'entrenar per veure-us!! ahir va ser un dia extrany sense entrenar....buaaaaa

08 de maig, 2007 10:48  
Anonymous Anònim said...

PRACTICAMENT HEM COMPLERT L'OBJECTIU QUE ENS VAM PROPOSAR QUAN VAN COMENÇAR AMB LA SECCIÓ DEL FUTBOL FEMENÍ.A PART DE CONSOLIDAR EL PRIMER EQUIP DEL FEMENI,LA PRÒPERA TEMPORADA TINDREM LA SECCIO COMPLERTA AMB UN CADET I UN EQUIP BASE (de moment exit total d'aquet equip de la Maria i la Núria amb record d'assistencia).SEGURAMENT FAREM DEBUTAR EL FEMENI-BASE A FINALS DE MAIG.


Carlos

08 de maig, 2007 10:57  
Anonymous Anònim said...

TAMBÈ A PETICIÓ D'ALGUNES JUGADORES DE L'EQUIP QUE S'HAN QUEIXAT PER LA SUSPENSIÓ DE L'ENTRENO "VOLUNTARI" DEL DILLUNS,D'AQUI A FINAL DE TEMPORADA CONTINUAREM ENTRENANT TOTS ELS DILLUNS.

Carlos.

08 de maig, 2007 11:09  
Anonymous Anònim said...

Ei, que no hi ha per tant.. és dels pocs dilluns que s'ha anulat un entreno... Que ens trobem a faltar es normal.. tants dies junts/es...!!!!

Fins al vespre, muaks

08 de maig, 2007 11:34  
Anonymous Anònim said...

Joder...per un dilluns que no entrenem...jajajaja...vaya exagerades!!!

La Laia si que té motius per queixar-se per això...vaya despiste!!

08 de maig, 2007 11:48  
Anonymous Anònim said...

Ai! doncs jo per ser sincera si ke penso ja en les Vacances!! mmmmm kines ganes de tumbar-me al sol i no fer res, només gaudir del bon temps, anar a passejar, pendre algo amb els amics i riure. El futbol li donarem temps perke es refaci de nosaltres. Jo ja us ho he dit molts cops: "Hi ha moltes més coses interessants a la vida a part del futbol!". (akestes son les paraules ke un entrenador no vol sentir d'una jugadora, però és el ke penso... però a mi les ganes de jugar m'entren kuan trepitjo la gespa.


xiu

08 de maig, 2007 15:11  
Anonymous Anònim said...

Ei ei ei!! ke kedi clar una cosa... jo no entro només aki a "rajar" com diu el Carlos, jo entro i deixo la meva opinió i com ke ho faig ràpid sovint ni miro el ke escric però MAI ho faig em mala intenció, sinó ke ho faig amb humor, tot i ke depen de com es llegueixi es pot malinterpretar. Així ke si malinterpreteu i sona a borde... demano disculpes, no era la meva intenció.

xiu

10 de maig, 2007 14:52  
Anonymous Anònim said...

No Silvia,no demanis disculpes.Ja va bè opinions com la teva.A mès,a mi m'agradan molt els teus comentaris....i com he dit moltes vegades,"quan sigui gran vull ser com tù"!!

carlos

10 de maig, 2007 14:57  
Anonymous Anònim said...

Sílvia, el millor dels teus comentaris...que sócs però efectius i que deixen petjada i fan pensar!!

Per res del món els podríem malinterpretar!!!

Muakssss

10 de maig, 2007 15:11  
Anonymous Anònim said...

Ei Silvia, si ho dius per lo de l'altre dia al camp... era conya.. a més tenies raò, era un comentari fora de lloc...

A més cadascú pot sentir de diferent manera això del futbol, en un grup tant nombrós es normal la diversitat...!!!

Fins demà!!! Muaks

10 de maig, 2007 15:36  
Anonymous Anònim said...

Carlos de veritat has dit algun cop ke de gran vols ser com jo? no t'ho havia sentit dir mai, tampoc escolto gaire no creguis i potser no m'enrecordo... ara això si, sóc molt feliç.

Paula si els meus comentaris et fan pensar ja estic satisfeta, així et faig treballar (per cert m'has d'enviar una cosa de feina oi? doncs deixa-ho a silvialaloca@hotmail.com)

I Nuria G. el ke em vas dir... no ser ven bé ke era, se ke te'n encardaves de mi per algo però ... mira si li vaig donar importancia ke ni m'enrecordo... és igual no pateixis a mi s'em passa tot ràpid.

A més em trobo molt bé aki amb vosaltres i això suposo ke és el ke m'ha enganxat... perke el futbol ni fu ni fa. jajajajjajajaja

11 de maig, 2007 15:53  
Anonymous Anònim said...

ai! m'he oblidat de signar

sóc jo

11 de maig, 2007 15:54  
Anonymous Anònim said...

Silvia personalment mai t'ho he dit...sempre l'escrit al blog despres d'una de les teves respostes.

carlos.

11 de maig, 2007 16:21  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home