PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’abril 16, 2007


LA LLIGA i "LA COPA"...POST PARTIT!!

LA LLIGA...Barça (1) - Mallorca (0)

MÈS LIDERS !!

LA COPA...Barça (5) - Getafe (2)

IIIIMPRESIONANT MESSI!!

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

A veure el partit molt xulo no va ser perquè el Mallorca, per mi, és un covard...va sortir totalment a la defensiva, amb dues línes de cinc i buscant un contraatac ràpid. És lògic que si jugues contra un equip més bo que tu surtis una mica a la defensiva però el que es va dedicar a fer el Mallorca ho trobo ridícul, per jugar així a futbol és millor que no juguin...Tot i això m'alegro de la victòria, segur que guanyem la lliga... VISCA EL BARÇA!!

...Missae...

(Carlos, em sembla que haurem d'eliminar aquesta secció...el Barça no enganxa...)

16 d’abril, 2007 11:27  
Anonymous Anònim said...

El Mallorca pot haver sortit a la defensiva i tancar-se dins de l'area, pero el Barça té suficient qualitat com per saber que havia de jugar per les bandes per intentar que el Mallorca s'obriis i així crear espais.... va ser desesperant quan els minuts passaven i no arribava el gol.

16 d’abril, 2007 12:02  
Anonymous Anònim said...

Jo crec que el Barça si que enganxa, el que no enganxa és com juga i la tonteria d'alguns jugadors (no tots per sort). En Carlos ho va dir molt be fa uns dies: "humilitat i treball"
El "galactisme" desmotiva molt.

Antoni

17 d’abril, 2007 09:15  
Anonymous Anònim said...

Jo aquesta vegada tampoc vaig poder veure el partit, ja que vaig anar al cine a veure una merd...de pel.lícula. La veritat, hagués valgut més la pena quedar-se mirant el futbol que no pas anar a veure el que vaig veure: EL TIRADOR, film patètic d'enhaltiment de les armes i del patriotisme americà...tot això unit a una història d'amor previsible, faltada de sentiment i patètica.

M'ha afectat molt el que ha passat als EE.UU, el tiroteig que hi ha hagut a una Universitat i que ha matat a 32 alumnes. És tan fort...la veritat, amb pel.lícules d'aquest estil no m'extranya que després passin aquestes coses. De nou, la propera vegada m'ho pensaré abans d'anar a mirar una pel.lícula amb un títol tan suggerent com "EL TIRADOR". Em sento avergonyida...

17 d’abril, 2007 09:39  
Anonymous Anònim said...

Jo vaig veure el partit i el Barça continua amb la linea dels ùltims partits.No tenen cap recurs quan un equip es tancar darrera i estar demostrat el que diuen els diaris de que treballa poc aquet equip.Estar mès que demostrat q per molts davanters que juguis no et garanteix el gol i ultimament el Barça es tapona amb la gent de davant ja que nomes es fan diagonals cap al centre per entrar pel mig i amb defensas poblades nomes una errada del rival et pot supossar el gol.Potser obrint mès el camp,com es feia abans,i entrant la gent desde la segona linea el barça tindria mès opcions de guanyar partits.El "mestre" CRUYFF,les primeres temporadas jugava amb extrems i sense davanter centre,això feia que el defensas sortian a buscar els davanters,i deixava espais per que entres en LAUDRUP i en BAQUERO desde darrera i s'inflavan de marcar gols.Potser tambè un canvi de actitut ajudaria,mès com el fubol angles,treballan mès els entrenos(que d'això viuen),amb dobles sesions i aixì treballar una mica mès l'estrategia,totalment oblidada per el Barça i que en dias d'EMPANADAS MENTALES com les del diumenge,podrian tindre fruit.
Per cert,una vegada mès,VALDES ENS DONAR PUNTS.Tothom parla de ETO'O ,MESSI,RONNIE...PERO LA CHAMPIONS I POTSER LES DOS LLIGAS SIGUINT MÈS MERIT D'EN VALDES.Xapò,sr.Luis Aragones,usted en su linea,siga con Cañizares.

P.D:la cantera i sacrifici,els sentiments per un colors i un pais,faran que l'athletic una temporada mès continui a primera.

Per cert Paula,molt fort lo del EEUU.Estant molt pillats allà.No m'estranya,amb un president aixì el unic que ensenyan allà es a viure amb la violencia.

P.D.2:potser m'aixecat una mica critic avui!!

17 d’abril, 2007 10:21  
Anonymous Anònim said...

Jajaja...m'han agradat molt els teus comentaris Carlos, m'agrada molt la gent amb esperit crític!

Que bé lo de l'Atlètic...se t'ha vist molt el "plumero" eh Carlos? a vegades els sentiments ens poden!! Me n'alegro molt pel "teu equip" Carlos, pq en el fons sempre sentiràs els colors del Bilbao oi? a mi tb em cauen molt bé...potser per la proximitat d'ideals i de política de joc...

I continuant amb el tema dels EE.UU., us recomano una pel.lícula que es diu ELEPHANT. Potser és un pèl aburrida, però tot el nus "tranquil" contrasta perfectament amb el final apoteòsic del film. Una pel.lícula per conscienciar-se de la bogeria humana actual...no té desperdici...

17 d’abril, 2007 10:35  
Blogger Núria said...

La matança aquesta m'ha recordat molt a una cosa que l'altre dia va dir el Sarkozy de França. Va dir que els violadors tenen una predisposició genètica a cometre els actes de violació.

Típica reacció de dreta retrògada...

Si li preguntéssim al Bush sobre què ha passat i li plantegessin el debat de la facilitat amb què es joves poden disposar de les armes que vulguin diria...

"El pdoblema no ez la libertat de conseguir admas, el pdoblema ez que el niño ya nació predizpuezto a matarrrrrrrrrrrrrr..."

Aix.... on anirem a parar....

Núria

17 d’abril, 2007 12:04  
Anonymous Anònim said...

Us ho heu fet mirar? el futbol és la vostra opsessió!! Mireu, dilluns entreno, dimarts entreno, dimecres segur ke mireu un partit de futbol a la tele, dijous mireu el resum del partit del dia anterior us compreu el diari i lleguiu les crítikes mireu la classificació i la compareu amb la nostra, divendres entreno, dissabte després de la ressaca aneu a veure un partit de futbol, penseu en el partit de futbol de l'endemà i al vespre toca partit de lliga, champions o copa del rei i kedeu per veure'l en societat, diumenge juguem i kuan acaba el partit aneu a pendre algo i a comentar el partit de futbol, tot això mentre lleguiu altre cop al diari o mireu les noticies del vespre perke us facin un resum dels partits de primera de la jornada. Això jo ja ho tenia assumit ke ereu uns i unes fanàtikes del futbol... però el ke em va sorpendre és ke fins i tot sortint de festa organitzeu CAMPIONATS DE FUTBOLIN!! jaajaajaaa

Això es el colmo!! jajajaajaa
No vull ke s'ofengui ningú, tot ho he deixat anar amb un to humorístic, perke me kedat flipant tota la temporada de com us agrada el futbol, i a mi sincerament no tant,... però es ke lo del futbolin ja em va fer molta gràcia veure-us amb el cubata, ballant i jugant a cop de canells akest cop! jajajajjajajajajajaa

Un petó! ens veiem a l'entreno!
Però això si, li haig de donar gràcies al futbol perke m'ha donat la possibilitat de coneixer a moltes grans persones que espero ke la seva amistat no es perdi mai, perke sou genials!

xiu

17 d’abril, 2007 15:30  
Anonymous Anònim said...

Buff Sílvia, m'has deixat sense paraules...la veritat és que ara em plantejo el teu comentari i és que tens raó!! som unes obsessionades del futbol!!

Tot i això...plantejem-nos una nova versió:
- dilluns entreno, dimarts entreno:estem juntes
- dimecres segur ke mireu un partit de futbol a la tele (precisament aquest dimecres!!): estem juntes
- divendres entreno: estem juntes
- dissabte després de la ressaca aneu a veure un partit de futbol, penseu en el partit de futbol de l'endemà i al vespre toca partit de lliga: continuem estan juntes...
- Diumenge juguem i kuan acaba el partit aneu a pendre algo i a comentar el partit de futbol: i definitivament continuem juntes!

Suposo que d'això es tracta no? d'unió. Per fi hem trobat algo que ens uneix...i com tu dius, encara que no sigui una passió innata en tu...també t'ha introduït a tota aquesta unió, de la qual cosa me n'alegro quantitat!! jo tb estic molt contenta d'haver-te repescat entre nosaltres (pq mira que fa temps que ens coneixem de fet eh??)

Pel que fa al futbolin...cony, aquesta la Mari Àngels és una passada eh? joder, si mentre juga es capaç de mantenir el ritme de la música...BRUTAL!!

Un petonàs xula, ens veiem a l'entreno!!

17 d’abril, 2007 16:04  
Anonymous Anònim said...

Nomès per veure el gol de Messi val la pena gastar-se els 12€ de digital + o la entrada del partit.Va ser BRUTAL,IMPRESSIONANT,MARAVELLOS,INCREIBLE,HISTORIC...DE PITET!!
Gran gol tambè el de Xavi!!
Per les fans de Guddy...efectiu com sempre.
I el Barça excepte la pajara de 10 minuts va millorar,gran pressió a la defensa del Getafe(unes de les menys golejades de la lliga) i la davantera del Barça molt dinamica i no tant estatica com els ultims partits,cosa q complicava el treball a la defensa del Geta.

19 d’abril, 2007 08:54  
Anonymous Anònim said...

jo mu vai passar molt bé...em va agradar mol el partit...En Deco moltíssim...es mereixia marcar crec que va fer molta feina allà al mig...ara el gol de Messi impressionant...es k no em canso de mirar-lo...espero que si algun dia una el marca me'l dediqui...vull que em dediquin un gol així!!!...També em va agradar molt el segon gol d'en Messi, crec que no és gens fàcil tampoc però clar com que va fer l'altre ningú pensa en el segon que també va ser genial...
VISCA EL BARÇA!!!!

...Missae...

19 d’abril, 2007 16:16  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home