PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, d’abril 01, 2007


CF PALAUTORDERA (5) - CF CALDES M.(1)

SIIIIII!! HEM DISFRUTAT!!

GOLS I MOLT BON FUTBOL AL MUNICIPAL DE PALAUTORDERA!!

Sí,la gent ha disfrutat i molt aquesta tarda.S'ha vist un Palautordera amb ganes de jugar i de fer disfrutar a la gent que aquesta tarda ha visitat el municipal de la Font Martina.Molt futbol i de molt bona qualitat amb un equip que s'ha divertit tocant la pilota i fent que la gent vibrés amb les jugades de les palauenques.Avui l'equip ha jugat desde darrera, tocant la pilota, obrint la pilota a les bandes i creant moltissimes ocasions de gol.Cinc gols i dos pals,a part de les nombroses ocasions errades,han fet que fos un partit atractiu i molt aplaudit per l'afició local.
Inici de partit amb un caldes aixecant molt la pilota i un Palautordera intentat jugar desde l'inici.Però ja entrada la mitja part de la primera part, les palauenques han aconseguit imposar el seu criteri i en una jugada personal de la CAROLE GOIUVALLER,ha donat una magistral assistència a la NÚRIA LLAVINA ,que després d'encarar a porteria,amb un 1 contra 1, ha definit perfectament i ha fet pujar l'1-0 al marcador.A partir d'aqui només ha existit un equip al camp,el Palautordera,que ha començat a posar setge a la porteria rival.L'equip palauenc s'ha dedicat a tocar la pilota de costat a costat fins que ha arribat el segon gol,que com el primer gol,prové d'una excel.lent jugada personal de la CAROLE GOUIVALLER,que després de sortejar a quantes rivals li han sortit al pas,s'ha escorat cap a la banda i després de trepitjar la línea de fons, ha centrat enrera i tal com venia ha rematat la CLARA CARDONA al fons de la xarxa.Amb aquest resultat ha finalitzat la primera part.

Ja a la segona part i, desprès d'un inici indecís i poc creatiu,al mínut 7 de la segona part,una pilota recollida desprès d'una sacada de porta per part del Caldes,l'ha recollit la NÚRIA LLAVINA que,amb un control orientat a l'alçada de la vora de l'àrea,ha xutat i ha marcat el 3-0.I amb aquest gol,les palauenques han tornat ha agafar el ritme de partit i han donat un recital de futbol.El partit ha passat a ser un atac i gol,en el què el Palau ha estat un autèntic vendaval de futbol,jugant per les bandes,amb les ajudes d'uns laterals molt ofensius que han fet que tinguessin el 90% de la possessió de la pilota.Jugant la pilota de davant a darrera,de banda a banda,conservant i mimant la pilota en tot moment i disposant de moltes ocasions de gol.Gol que ha arribat al mínut 62,quan en una jugada iniciada per la banda esquerra,ha acabat als peus de la NÚRIA LLAVINA,que desprès de controlar la pilota,ha fet la passada de la mort cap a la MERI,que davant de la portera rival a definit molt bè.Eran els millors moments de joc de les palauenques, que lluny de baixar el ritme han seguit jugant a l'atac i fruit d'això, sis mínuts mès tard,la NÚRIA LLAVINA,desprès d'un petit embolic dins l'àrea,producte d'un corner executat per la ROSÓ MORATÓ,ha marcat el cinquè i definitiu gol.L'equip ha disposat de més ocasions de gol,però ha sigut el Caldes amb una contra que ha sorprès a la defensa local qui ha marcat el gol del honor.

Amb el 5-1 acabat el partit.Avui les noies del Palautordera han disfrutat i han fet disfrutar amb el seu futbol i la seva entrega.

MOLTES FELICITATS PER LA VICTORIA I PER EL JOC DESPLEGAT AVUI!!

ARA A DESCANSAR I A DISFRUTAR DE LA VICTORIA.

QUE TINGUEU UNA BONA SETMANA SANTA!!

Etiquetes de comentaris:

20 Comments:

Anonymous Anònim said...

Va ser genial...!!!! Tocant la pilota de banda a banda, passes en profunditat i gols + gols + gols... l'únic en contra.. el gol visitant, estavem imbatudes... només haviem encaixat 5 gols en 7 partits.... però en fi...

Ara toca descansar, bé després dels entrenaments d'aquesta setmana, no???? O ens mereixem fer festa???? Potser desconectariem massa...!!!

A possar-se les piles per que ara si que vé el partit complicat "LOURDES", i no podem deixar escapar 3 puntets!!!


Fins al vespre, muaks

PD: Donen fruit els entremanents!!!

02 d’abril, 2007 08:31  
Anonymous Anònim said...

P.D. 2: Encara estic sommiant amb la jugada de la Carole!!! Ufff!!!

02 d’abril, 2007 08:33  
Anonymous Anònim said...

DIVERSIÓ I CONTUNDÈNCIA són les paraules amb les que definiria el partit que vam jugar ahir. Per fi l'eficàcia davant la porteria va donar fruits...llàstima que això no es veiés acompanyat de poder mantenir la nostra porteria a 0...única taca negra del partit!! Quina ràbia que em va fer el gol encaixat!! suposo que són coses de la defensa...l'atacant vol marcar i el defensa desitja que no els marquin ni un gol!

Tot i això, gran partit el d'ahir. Vam disfrutar, jo des de la distància de la zona defensiva vaig poder veure un equip eficient, que buscava bones jugades i no jugava al contracop, que esperava, que pensava...en fi, un partit senzillament genial!

D'aquí dues setmanes contra el Lourdes. Sabem que serà dur, així que ens hem de currar els entrenaments i esforçar-nos al màxim perquè no ens tornin a sorprendre. Aquesta vegada guanyarem!!

02 d’abril, 2007 09:48  
Anonymous Anònim said...

EL GURB A PERDUT CONTRA EL CERDANYOLA!! 5 A 3!! ENS ALLUNYEM!!

OLEEEEEEE

02 d’abril, 2007 09:53  
Anonymous Anònim said...

Espero que avui tornis a fer les critiques constructives com la setmana passada... a mi em van molt bé i crec a la resta també..

02 d’abril, 2007 13:58  
Anonymous Anònim said...

si,tinc unes quantes.El partit va estar força bé,pero encara hi ham cosas a millorar.Reconec que vaig disfrutar,i molt,però hi han uns detallets i dubtes que vull sol.lucionar,sobre tot en defensa.

02 d’abril, 2007 14:47  
Anonymous Anònim said...

Vaja puñalada que m'acabes de fotre...!!!

02 d’abril, 2007 14:57  
Anonymous Anònim said...

Segur que em fotràs bronca per lo de les marques.... vaig ben encaminada????

02 d’abril, 2007 16:29  
Anonymous Anònim said...

no,es en general no particular.

02 d’abril, 2007 16:54  
Anonymous Anònim said...

Quin alivi....

02 d’abril, 2007 16:58  
Anonymous Anònim said...

El parit va estar guapíssim, sobretot la segona part. Ara si que som un equip de futbol com deu mana, es va tocar la bola, es va obrir a bandes i es va saber rematar la feina, bé molt millor que als altres partits encara que podrien haver entrat molts més gols... El gol que ens van fer no desllueix per res el nostre bon joc, que ni la defensa ni la portera se sentin malament, va ser un contratac ràpid i ens van enganxar força avançades, vaig córrer molt, però no es va notar, però de veritat que volia atrapar a la noia perquè la veia sola allà al mig...és el meu gran problema quan jugo de lateral, que pujo massa i després no em dóna temps de recuperar la posició, però no us preocupeu em posaré més "cachas" i arribaré a temps de marcar..jjejje...
Va ara més que mai em de treballar, podem acabar la lliga d'una manera espectacular...em sento eufòrica!!!!!
fins després (segur que avui serà un entreno passat per aigua...)

...Missae...

02 d’abril, 2007 17:02  
Anonymous Anònim said...

Vull aprofitar per felicitar la Clara i la Meri per la seva estrena golejadora.Espero que sigui el primer de molts gols mès.

02 d’abril, 2007 18:07  
Anonymous Anònim said...

Carlos, encara tinc dubtes sobre les marques en la defensa...!!! Es broma!!! Ara sé que no només existeix un dibuix tàctic....

03 d’abril, 2007 09:13  
Anonymous Anònim said...

Per cert el sopar de final de temporada que sigui a partir del 29 d'abril....

03 d’abril, 2007 11:19  
Anonymous Anònim said...

A PERDUT EL MONTCADA AMB LA ROCA,EL TERCER PUESTO MÈS A PROP!1
A 1 PUNT AMB UN PARTIT MENYS...GUANYANT AL LOURDES TERCERAS PQ DESCANSA EL MONTCADA!!

03 d’abril, 2007 19:22  
Anonymous Anònim said...

Que va fer el St Quirze contra el Caldes???? Es va suspendre el partit però possa que ha finalitzat... es que a la classificació estem a 4 punts pero amb un partit menys....

04 d’abril, 2007 08:30  
Anonymous Anònim said...

Estar pendent de decidir si es jugar o es donar els punts al St.quirze.

04 d’abril, 2007 09:55  
Anonymous Anònim said...

Per que li han de donar els 3 punts al Sant Quirze si segons la federació el partit es va suspendre i no va ser pas incompareixença del Caldes??? Es que depèn d'això podem lluitar per la segona posició o no....

04 d’abril, 2007 10:37  
Anonymous Anònim said...

si no li donan els 3 punts els guanyara igual...

04 d’abril, 2007 11:07  
Anonymous Anònim said...

Però així en kina posició estem?
ah, per cert... moltes felicitats pel partit, per la crònica ke acabo de lleguir va anar de conya... felicitats!!!! ens veiem dimarts... perke hi ha entreno dimarts oi? o no cal?

xiu

08 d’abril, 2007 23:15  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home