PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de març 18, 2007


LA LLIGA...POST PARTIT !!!

R.Huelva (0)-F.C.Barcelona (4)

I TORNA EL FESTIVAL DE FUTBOL...

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Gran partit del Barça.Recuperat el sistema de joc i amb laterals ofensius,el Barça no va donar opcions al recre.Impressionant jugada la del gol de Zambrotta,32tocs de pilota i jugada per 10 jugadors diferents,aixo es jugar a futbol.Recuperat Eto'o i amb un Messi amb forma ara hem de sentenciar la lliga.Ara 2 setmanes de descans i encarar la recta final de la lliga i a guanyar la copa.

P.D.: S.O.S a l'Atlhetic.

19 de març, 2007 10:12  
Anonymous Anònim said...

El Barça hauria d'haver aprofitat molt més el partit i intentar golejar al Recreativo de Huelva... pero es va conformar amb el 0-4...

19 de març, 2007 10:48  
Anonymous Anònim said...

Jo també crec que el partit va estar força bé...el Barça cada cop esta més aprop de recuperar la plena forma, però encara li falta..trobo que durant el partit és massa irregular, com si no poguessin aguantar el ritme tota l'estona...si abans ho feien ara també. M'agrada perquè estant tornant a ser el que eren i això està bé, molt bé... ara només falta que en Ronnie es posi les piles i que no es ralli si no paren de fer-li faltes, que jugui la bola ràpid, perquè si ell en té tres a sobre vol dir que algun dels seus companys està sol...no?
Núria jo també crec que el Barça hauria pogut aprofitar per golejar més...però un 0-4 està bé i ens conformem...jjejje....Completament d¡acord amb tu Carlos, la jugada del gol de Zambrotta va ser brutal, genial, estupenda, molt palauenca no?...

VISCA EL BARÇA!!!!

...Missae...

20 de març, 2007 15:48  
Anonymous Anònim said...

Tant de bo que en els propers partits poguem fer jugades com la del gol d'en Zambrotta... demostrem que també ho podem fer!!!

I lo de conformar-se amb un 0-4... res de res, no vull dir que s'hulii al rival, però el gol averagge sempre es important. NO AL CONFORMISME!!!

20 de març, 2007 16:12  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home