PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

I ahir en l'àmistos :
Palautordera (14) - Rocafonda (0)

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

Vaig perdre el compte dels gols!! la primera part va ser molt fluixa, però a la segona vam estar molt bé no? espero que fem el mateix joc contra el Montcada, es preveu difícil...en un camp també difícil..jo aposto per un 0-2, com ho veieu? hem de mantenir la porteria a 0 i fer récord!! Seria tan guai!!!

Pel que fa al partit d'ahir, felicitar el súper-gol a l'estil Cruyff de fa tans anys de la Maria. Va ser una passada!!

I també felicitar el joc de la Clara, la veritat és que crec que hem fet un gran fitxatge! espero que tinguem Clareta per temps!!

Un petonet i demà a pel Liverpool!!

FORÇA PALAU, FORÇA BARÇA I VISCA L'AFICIÓ!

P.D. i visca l'Oleguer Preses...m'encanta el meu jarrai!! jejejeje. MUAKS!!

05 de març, 2007 10:11

Paula moltes gràcies, la veritat és que va ser un golàs...però ni de bon tros és comparable amb el teu súpergol de falta, millor que qualsevol d'en Gaucho o d'en Juninho...va ser brutal espero que el pròxim me'l dediquis... jo també crec que la segona part va ser molt millor, perquè ens vem posar al partit...
La meva porra contra el Montcada és de 1-3...encara que espero que aquest gol no ens el facin...Vinga fins després...

...Missae...

05 de març, 2007 11:25

Del partit d'ahir... la primera part...(millor no comentar)... a la segona ja es va començar a jugar molt millor, intentant fer jugades, tocar, obrir a bandes... però per que sempre fem 1/2 parts!!!

La porra d'aquesta setmana...espero que un 0-3, confio en que jugant bé i amb l'efectivitat de les nostres delanteres, demostrem el que som.. i com no, a la defensa intentarem una setmana més que la porteria quedi a 0.

Fins després!!! Muaks

05 de març, 2007 13:02

1 a 2

Jo content si deixem la NOSTRA porteria a 0, seria un gran què i si no et fan un gol no perds, però tots els equips que estan a la part de dalt fan gols (nosaltres també)

Antoni

05 de març, 2007 16:04

El meu comentari sobre el partit del pròxim cap de setmana a Montcada,és que tindren un partit molt complicat,ja que a casa les vam sorprendra i allà serà més complicat fer-ho.Si es presiona com la primera volta i juguem al seu camp bè,pero si no...gols a favor-84 i en contra-28.Tenim que sortir amb les piles possades desde el començament.Felicitar la segona part d'ahir i penseu que diumenge serà molt diferent.

PD:Ja veus Paula amb confiança el que es pot fer...

05 de març, 2007 18:44

buenu felicitar-vos per la segona part d'ahir...
la meva porra es 0-4 amb gols de la maria,la nuria ll.(2) i la anna...jeje bueno que si juguem com la segona part d'ahir no patirem gens

05 de març, 2007 19:24

bueno yo creo k el partido contra el moncada es dificl pero confio en el equipo y como no en mi defensa espero y creo pork pondre todas mis ilusones y fuerzas para k la porteria kede a cero y por eso mi porra es de 0-3 tere

05 de març, 2007 20:19
Blogger Núria said...

Crec que guanyarem 0-2, amb els dos gols a la primera part i una segona part controlada.

Tant de bo...

VINGA NOIES, A PER TOTES!!!!!!

Núria

06 de març, 2007 08:05

Hola a tots. Jo l'altre dia vaig estar al camp del Montcada amb el juvenil i em penso que si es el mateix camp on jugueu diumenge us he de dir que la gespa no té res a veure amb al del camp del Palau.
Es molt mes alta i tot i que reguen el camp la pilota corre molt poc. Nosaltres varem quedar 0-10 . Serà dificil repetir això però un 0-1 a l'ultim minut i de penal inexistent tampoc estaria malament.
Com que jo tornaré a venir a Montcada espero que almenys jugueu a futbol, ja que si jugue com sabeu i us ho creieu aquestes del Montcada han de ser pa amb oli.
Fins diumenge.
PD: paula prepara la pizza i les coca-coles que ja pujo jajajaja!!!! Visca el Palau i el Barça també.

06 de març, 2007 16:17