PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de febrer 26, 2007


PBB. LA ROCA (0) - CF PALAUTORDERA (1)

Porteria a"cero"+sacrificio+3 puntos más= QUINTAS!!

1ªVUELTA:4 partidos,5 puntos,7 goles a favor,10 en contra
2ªVUELTA:4 partidos,9 puntos,7 goles a favor,4 en contra(solo nos ha marcado el Vic)

Con un golazo de la MARIA SALUDAS en la primera parte se gano un partido extraño y complicado.Con una salida muy fuerte del Palautordera en el que los primeros veinticinco minutos dispuso de muchisimas ocasiones de gol y logro encerrar al equipo de la Roca se pasó a sufrir hasta el pitido final del arbitro.
En la linea de juego del dia del Cerdanyola,el Palau gano un partido sin desarrollar su juego pero poniendose el mono de trabajo para conseguir la victoria.Primera parte en el que resultado podia haber sido de escandalo( de 0-4 o 0-5 perfectamente)dada las clarisimas ocasiones de gol que se dispuso y no se aprovecharon,se fue perdiendo chispa y llegada al area rival.Ya la segunda parte el dominio fue del equipo de la Roca,que sin llegar con muchisima claridad a la porteria del Palau,sí dispuso de 2 claras ocasiones de gol,un balón a porteria vacia que boto y salió fuera por encima del larguero, y una excepcional parada de la Tere sacando una mano por la escuadra cuando ya todo el mundo cantaba gol.Esta vez el Palau tuvo la suerte que nos falto en la primera vuelta y la lectura de que cuando se tienen tantas oportunidades como al principio del partido y no se aprovecha, te puede costar caro.
Ahora vienen 2 partidos complicados,Montcada y Gurb(segundas y terceras),y el equipo habra de mejorar para ganarlos.Aunque de cuatro partidos de esta segunda vuelta se han ganado tres y solo perdido contra el lider,no estamos jugando bien,y no solo manteniendo la porteria a cero vamos a ganar siempre,hay que definir y marcar más goles.Igualmente queria felicitar la labor defensiva del equipo al ser el primer año que se juega y conseguir ser el tercer equipo menos goleado de la categoria.

FELICIDADES POR LA VICTORIA Y A SEGUIR MEJORANDO!!

Etiquetes de comentaris:

22 Comments:

Anonymous Anònim said...

jajajajaja!! m'he imaginat a tot l'equip de color de blau amb el mono d'anar a treballar!! JAJAJAJAJA, he rigut tan jo sola!!

La veritat és que el joc no va ser massa vistós, ens fa faltar tocar-la, jugar en profunditat i més tranquil.litat. Estàvem com estressades, va ser un partit molt extrany, suposo que totes coincidiran amb mi.

Tot i que l'error més gran, crec jo, és el fet de jugar sempre a remolc dels altres equips. Ens pugem si juguem contra equips bons i en canvi contra els equips dolents baixem la guàrdia fins a límits de quasi empatar o perdre, perquèpodria haver passat perfectament.

Però bé, els tres punts són nostres, i això és el que ens queda d'aquest partit!

FELICITATS NENES!!

26 de febrer, 2007 10:13  
Anonymous Anònim said...

Espero que la lesió de la Laia els 10 minuts de partit d'ahir no sigui res,anims!!
Tambè que l'operació de la Marta al genoll aquesta tarda vagi molt bè!!esperem una rapida recuperació.

26 de febrer, 2007 11:10  
Blogger Núria said...

El Montcada ha perdut amb el Sant Quirze.....


laia... amore mio recupera't! q has de tirar els córners de la dreta!

Marta... recupera't aviat!

Núria

26 de febrer, 2007 11:39  
Anonymous Anònim said...

La veritat es que varem correr més del que ho hauriem d'haver fet. Va ser un partit cansat i molt raro. En cap moment hi havia una correcta posició en el camp i això ens donava molts mal de caps...

El resultat de 1-0 no va donar tranquilitat en cap moment, només desitjavem que finalitzés el partit... i encara més quan van expulsar a la Tere.. sort que no van xutar perque sino no sé que hagués passat.

A veure si d'una vegada per totes aprenem a que si volem podem ser superiors. Tenim un sistema de joc molt bo i no el fem servir amb regularitat.

Una setmana més a possar-se les piles... no mirem enrera i a pensar en el següent partit que hem de guanyar!!!

Muaks

PD: estic morta!!!!

26 de febrer, 2007 11:42  
Anonymous Anònim said...

Núria saps el resultat?

26 de febrer, 2007 12:07  
Anonymous Anònim said...

0-4,ja l'he vist.

26 de febrer, 2007 12:09  
Anonymous Anònim said...

HOLA NOIAS,HE DESCOBERT LA VOSTRE PAGINA I M'HE QUEDAT IMPRESIONAT.AL COMENÇAMENT SEGUIA ELS VOSTRES COMENTARIS A TRAVES DEL FORUM DEL FUTBOL CATALUNYA I NO SABIA QUE TENIAU PAGINA PROPIA.US SEGUEIXO CADA SETMANA,FELICITATS PER LA TEMPORADA QUE ESTEU REALITZANT.L'UNIC QUE NO M'AGRADAT DE LA PAGINA ES ALGUN COMENTARI QUE FAN DEL PRIMER EQUIP,TOTS SOM DEL MATEIX CLUB I COM JUGADOR DEL PRIMER EQUIP NO M'AGRADAT GAIRE.
ENHORABONA PER L'EQUIP I SALUTACIONS AL MISTER.

26 de febrer, 2007 12:38  
Anonymous Anònim said...

Jo crec que el partit d'ahir va ser bastant desastrós...sort que vaig fer un golàs...jjjeje...
Ara en serio vem començar molt bé, però tenim un problema: perdem la concentració molt fàcilment, quan no és l'arbitre són les jugadores rivals i si no una altre cosa, la qüestió és que no som capaces de mantenir-nos concentrades tot el partit i a sobre no sabem tornar-hi a entrar, és per això que ahir vem patir tant...ho hauriem de millorar. Com a justificació també cal dir que no era gens fàcil jugar contra la Roca, un equip que anava amb molta mala idea, al camp hi havia molta mala bava i jugar amb aquest clima no és gens fàcil, perquè et vas posant nerviosa i nerviosa i al final no et surt res bé per culpa dels nervis...Tot i així vem demostrar molta més maduresa que elles al no entrar al seu joc provocador i suposo que això també les va fotre...perquè quan vas a provaocar i no provoques també fa molta rabia...
Si bé el joc no va ser gens llüit, l'actitud va ser molt positiva i això és bo, en aquest aspecte hem millorat moltíssim...
Tere, et felicito pel teu comportament. Em va fer molta ràbia la teva expulsió perquè no te la mereixies gens. Moltes gràcies per l'esforç i continua així. Per cert cada dia ets més bona, ahir vas salvar dos punts...
Laia jo també desitjo que estiguis millor del genoll, espero que no sigui res greu i que amb una mica de Kamol s'arregli...
Marta, que vagi molt bé l'operació i que la recuperació sigui lleu...

...Missae...

26 de febrer, 2007 14:30  
Anonymous Anònim said...

hola a todas primero FELICITAR una semana mas a esa peazo de defensa k tenemos y bueno en si a todo el equipo.Este partido no se k a pasado realment no se veia al palau k estoy acostumbrada a ver,pero bueno el golazo de maria izo k ganaramos una semana mas.La duda k me kedo del partido es(SI ME PEGAN UNA PATADA EN EL CULO K TENGO K HACER O DECIR PA K NO TE EXPULSEN?¿?¿?¿?)es impresionante k por decirle kinki a una tia k me pega me expulse pero bueno la proxima vez me bajare los pantalones pa k me den mas jajajja venga un besazooooooooooooo enoerme a todas y a prepararse k esta semana tenemos un partido muy importante y hay k ganarlo.TERE

26 de febrer, 2007 14:37  
Anonymous Anònim said...

Tere,hazlo mismo que ayer,NADA.YO tambien querria felicitarte por tu actitud,la Tere de hace 6 MESES no se si habria actuado igual.Aunque lo de kinki...el arbitro ya lo habia visto no hacia falta el comentario,ya que fue una reaccion de impotencia porque no eran capaces de marcarte un gol,aunque reconozco que el arbitro se equivoco co su decision SALOMONICA.

26 de febrer, 2007 16:23  
Anonymous Anònim said...

Que me lo digan a mi, estaba "cagaita" bajo los palos... deseando que no chutaran a puerta y que el arbitro pitase el final del partido... Uff, suerte que no marcaron!!!

26 de febrer, 2007 17:05  
Anonymous Anònim said...

REALMENTE TENGO K KONFESAR K NO ICE NADA PORK NO KERIA K SE ALARGARA EL PARTIDO ME DOLIA LA BARRIGA YA K ME HABIA VNIDO LA .... BUENO K ERA MUJER Y NO ESTABA CON ANIMOS DE PELEARME CON NADIE JAJAJAJAAJAA.AAAAAHHHHHHHH!!!!!LAIA ESPERO K TE RECUPERES LO ANTES POSIBLE Y ESPERO K A MARTA LE ALLA IDO BIEN LA OPERACION TERE

26 de febrer, 2007 17:41  
Anonymous Anònim said...

enhorabona pel partit d'ahir. La veritat es que el futbol que es va practicar ahir no és el que agrada pero a vegades s'ha de jugar així per poder guanyar el partit. A la primera volta vareu jugar molt millor i vàreu perdre, així que a seguir endavant i a per tres punts més.
En quant al comentari de l'usuari FUTBOLDETOQUE espero que no t'enfadis ja que hem sigut companys i aquests comentaris sobre el primer equip era quan no anaveu gaire bé.A més, era consequencia d'un comentari d'un usuari al futbol català que deixava l'equip femení pel terra i que s'avorria, sense tenir respecte a aquest equip i a l'entrenador. De totes maneres , no eren per ofendre ja que la majoria dels que juguen a l'equip els hi tinc respecte, admiració i un gran apreci.
Espero que segueixis fent comentaris en el blog i així podem estar en contacte ( ja m'imagino qui ets, mal parit !!!, jajajaja)
Salutacions.

26 de febrer, 2007 17:54  
Anonymous Anònim said...

MIQUEL NO ET PREOCUPIS,JA SER QUE NO VOLIAS OFENDRE,ALGUNS DE NOSALTRES TROBEM A FALTAR EL FUTBOL QUE FEIEM QUAN ESTAVA EN CARLOS.JA ANIRE FENT COMENTARIS,MENYS A LES PREGUNTES NO SIGUI QUE QUEDI MALAMENT.CARLOS AIXO NO HO FEIES AMB NOSALTRES.

26 de febrer, 2007 20:36  
Anonymous Anònim said...

Primer de tot dónar-vos les GRÀCIES en veu alta i cridant. Perquè sou un ecant de persones. La veritat és que no tinc massa bones notícies, m'he fet més mal del que em pensava.. tinc un esguinç al lligament interior del genoll esquerre, m'impossibilita el fet tan bàsic com caminar, conduir, vestir-me..dormir estirada..sentar-me...intento fer el mínim esforç possible. Demà agafo la baixa laboral i imagino que estaré uns 10 o 15 dies en repòs total. Prenent-me antiinflamatoris i posant-me "voltaren". Em va fer taaaaaaaaaaanta ràbia, estava segura que hagués millorat el marcador..gràcies maria per recuperar-nos l'esperança i a la Tere per seguir amb aquesta dignitat i fotre un parón "como el casillas.." i a tu Carlos, per estar a tot arreu i preocupar-te! I a la resta que m'han trucat, enviat comentaris i pensar en la meva lesió. De totes maneres, estaré foten-li canya, i si em cal una recuperació lenta la faré, però no m'oblido ni del futbol ni del Palau. Per últim, desitjar a la Marta que es recuperi aviat i no sigui res. I per favor, dediqueu-me un golet! jaja

una abraçada envenada!

26 de febrer, 2007 22:09  
Anonymous Anònim said...

Voldria proposar des d'aquest blog una petita reflexió, i també m'agradaria que es traslladés per aquelles jugadores que no es poden conectar...

Avui ens trobem a 27/02/2007, l'últim partit de lliga es disputarà a St Quirze de Besora el proper 29/04/2007... d'aqui a 2 mesos!!!... Si, només falten 2 mesos i ja estarà tot decidit..

La primera posició es troba clarament definida, pero i les consecutives??? no encara...
Aqui vé la meva reflexió: per que no fem un sacrifici totes (només de 2 mesos), no faltant als entrenos i donant el máxim de nosaltres?????? Com va dir en Carlos el diumenge, necessitariem entrenar estrategia...i moltes coses més.. Que hi penseu??? Fem l'ultim esforç???

Fins després, muaks

27 de febrer, 2007 14:43  
Anonymous Anònim said...

la veritat es que la noticia de la lesio de la Laia no és bona ja que el genoll necessita temps i repòs. Però no dubto que les ganes d'estar en aquest equip i l'ajuda i el recolzament de les teves companyes farà que et recuperis aviat. De totes maneres, es pot venir a entrenar i fer algunes abdominals i/o flexions, mñes que res per no perdre el ritme, jajaja!!! Espero que us recupereu aviat tant tu com la marta i les que estiguin lesionades.

A reveure.

27 de febrer, 2007 18:47  
Anonymous Anònim said...

Bon dia a totes,primer de tot volia felicitar a les jugadores que ahir va n entrenar per l'excelent entrenamemt que van realitzar,fa temps que no aprofitavam tant un entreno i es treballava tant i amb tanta intensitat com ahir.Vaig disfrutar veient l'entrenament i el partidet d'ahir,vaig sortir molt content.
Aquet matí donaré les respostes de les preguntes de fútbol.
I per ùltim,la Marta Parra sortira dijous de l'hospital despres de la seva operació de genoll.
QUE TINGUEU UN BON MATI!!

28 de febrer, 2007 08:29  
Anonymous Anònim said...

A mi també em va agradar molt l'entrenament d'ahir, tot i que vaig acabar ben trinxadapobre de mi!! Es ben bé que estic feta una gandula!

Però estic contenta, perquè l'esquena només em va fer una mica de mal...que ja és molt!! ara que tinc dos dies de festa faré repòs per estar a tope el divendres!!

Aquesta nit el barça...barça...barça...FORÇA BARÇAAA!!!

28 de febrer, 2007 10:27  
Anonymous Anònim said...

Va estar força bé!!.. tot i que algunes com jo anavem treient la llengua.. ufff.. vam pencar!!! Al acabar l'entreno, i mentres estem a la dutxa, agraïm el que hem fet... ens agrada queixar-nos, pero després ho agraim... a més de tant en tant t'hem de donar alguna alegria, no??

28 de febrer, 2007 10:33  
Anonymous Anònim said...

Hola nenes! Moltes gracies a totes. Ja he arribat a casa, no posu res mes k em fa molt mal!! He anat a pixar i e aprofitat k me aixecat per posar 4 coses. Laia recuperat aviat i espero k no o passis com jo. Vinga un petonet per totes!

P.D. BUENO ESPERO K NO MIREU LES MEVES FALTES HEU DE SER VALENTES I DIR-LI AL CARLOS

01 de març, 2007 21:37  
Anonymous Anònim said...

DIR-LI AL CARLOS LES FALTES K FA!!!
A PER CERT SOC LA


MARTETA!! K ME OBLIDAT

01 de març, 2007 21:38  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home