PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de febrer 05, 2007


UE VIC (4) - CF PALAUTORDERA (1)

EXCELENTE PARTIDO!!

Posiblemente,viendo el resultado,quien no ha visto el partido no entendera el comentario de "excelente partido",pero ayer se vio un buen partido entre un gran equipo como el Vic y un equipo que ayer demostro que cada dia es más grande y esta cerca de ser un GRAN equipo.
Ayer el equipo femenino del Palautordera realizó un gran encuentro,tuteando al lider hasta ponerlo nervioso y hacer que el banquillo y público local tuvieran que apretar al árbitro en determinados momentos.Eso si,a la hora de definir de cara a puerta,la categoria del Vic y la experiencia,desequilibraron la balanza.
Empezó muy fuerte el Palautordera,no dejando jugar al equipo local y robando muchisimos balones en medio campo.En los primeros díez mínutos el Vic no pasó de medio campo y el Palautordera chutó dos veces a porteria y lanzó tres corners.Pero el error en un pase,despues del robo de balón y cuando el equipo estaba saliendo,propicio la contra del equipo local y sorprendiendo a la defensa y en la primera llegada a puerta,consiguio en un uno contra uno con la TERE el 1-0.Era el mínuto 11. y la primera ocasión del Vic.
Esto no desanimo al equipo y en una buena jugada colectiva y tocando la pelota se plantó la NÚRIA LLAVINA delante de la portera y despues de diblarsela y chutar a puerta,una jugadora local saco el balón de debajo de los palos.Continuo el Palau llevando la iniciativa,hasta que en el mínuto 21,volvio a salir con velocidad el equipo local sorprendiendo a la defensa y en otro uno contra uno definiendo muy bien consiguieron el 2-0.No era muy justo el resultado pero la calidad del Vic se demostrava en cada acción de ataque y forma de definir de cara a puerta.Aún asi el equipo de fuera no tiro la toalla y continuo jugando con intensidad y muy bien colocadas en el campo,tal y como se había trabajado durante la semana.La mayor parte del primer tiempo se jugo en campo del Vic lo que demuestra la gran primera parte del Palau.Y ya en el mínuto 32,una falta en contra del equipo visitante,en una acción de picardia de la jugadora local ,que mientras estaba colocandose la barrera chutó rapidamente pillando descolocada a la portera i defensa,consiguiendo así el 3-0.El resultado no reflejaba lo visto en el campo ni el esfuerzo de uno y otro equipo durante los primeros 40 mínutos,ya que en numerosas ocasiones las jugadoras locales se quejaban nerviosas a su entrenador porque no eran capaces de superar al equipo rival y no paraban de perder pelotas en medio campo ya que la mayoria de veces tenian que retrasar el balón hacia atras por no poder avanzar.Y así acabó el primer tiempo.
Y la segunda mitad empezó como la primera,con un Palautordera saliendo muy fuerte,sin complejos ni miedos,y nada más comenzar una jugada a uno y dos toques enlazada por el Palau, acabo con una clara ocasión de gol de la NOEMÍ que salió fuera por poco.El Palau a pesar del resultado siguio jugando e intentando enlazar y tocar el balón,fruto de ello una jugada por banda derecha (una vez más despues de un saque de banda al espacio como el dia de Bellavista)realizada por la ROSÒ,acabo con un derribo dentro del área local sobre esta y cometiendo penalti.Penalti lanzado magistralmente por CAROLE que suponia el 3-1,era el mínuto 52.Esto puso un poco nerviosas al equipo local que hicierón que se precipitaran en varias ocasiones y hicieran que perdieran el balón.A partir de aqui el partido cambio,y se convirtio en un partido de ataque por los dos lados, con perdidas de balones por los dos equipos y jugadas a la contra.Hasta que llegó el mínuto 68,en el que un chute de fuera del área por parte del Vic hizo que subiera el 4-1 al marcador.Esto hizo que el Vic jugara con tranquilidad y con más comodidad los últimos mínutos.Aún asi ,a pesar del esfuerzo y el cansancio,el Palautordera intentó hasta el final conseguir algún gol más.
Gran imagen la ofrecida por el equipo femenino del Palautordera,felicitado y aplaudido por la afición local reconociendo el gran partido y esfuerzo realizado,y comentando que era uno de lo mejores equipo que habia pasado por alli.
Es la linea a seguir,se demostro que este equipo en solo 6 meses se ha convertido en eso...UN SOLIDO Y BUEN EQUIPO.Ahora a pensar en el Cerdanyola y a ganar el resto de partidos,es el próximo reto.Y a seguir trabajando para seguir mejorando.

ENHORABUENA POR EL ESFUERZO E IMAGEN OFRECIDAS !!

P.D.: Gracias a las 12 personas que ayer se desplazarón hasta Vic para animar al equipo en el díficil partido de ayer.

Etiquetes de comentaris:

36 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ahir va ser una de les poques vegades que vaig marxar d'un camp "contenta", haviem treballat i lluitat molt, tot i que el resultat no era favorable... però el regust de boca era el d'haver complert amb els objectius.. només falta la victoria.

Varem fer patir a un equip que està acostumat a guanyar els partits sense complicacions.. i ahir no va ser així... per mi varen tenir sort en els 2 primers gols i en el "no encert" dels nostres gols... una llastima.

Tothom va treballar dins del camp i es va notar... ara a recuperar forces i a pensar, com a ahir deia la Tere, en que ha sigut l'últim i únic partit de la 2ª volta que perdem..

Muaks

05 de febrer, 2007 10:09  
Blogger Núria said...

A mi l'únic mal regust me'l dóna un resultat, segons el meu parer, enganyós.

Dir que has perdut 4-1 és, moltes vegades, injustificable... i només s'ha de presenciar directament per entendre que ahir va ser un GRAN partit en tots els sentits.

Avui em fan mal les cames, i feia molt de temps que no me'n feien (ahir em van haver de fer un massatge mmmmmmmmmm), però ja us puc ben dir que al camp no sentia res de tot això... Només tenia ganes de córrer, d'esforçar-me, com totes vam fer.

Espero que em seguiu transmetent aquesta força. Ja sabeu que necessito un petit plus de prtessió.

GRÀCIES pel partit!

P.D. Ara a pair el 4-1, que fot ràbia pel simple fet de ser enganyós.

05 de febrer, 2007 10:20  
Blogger Núria said...

Sí,he escrit prtessió enlloc de pressió...

P.D. M'HE SALVAT!

05 de febrer, 2007 10:21  
Anonymous Anònim said...

Felicitats a totes i tots.

Antoni.

05 de febrer, 2007 10:52  
Anonymous Anònim said...

Hola,
Nomes dir-vos que vau fer un gran partit, vau ser un rival complicat, nosaltres sabiem de la dificultat del partit i aixi es va demostrar. Vau ser unic equip junt amb el sant quirze que vau corre els 80 minuts i que no vau mirar mai el resultat i això es molt a dir per part vostre perque molts equips en arribar amb 3-0 en contra a la mitja part ja abaixen els braços. Dir-vos que la nostre impressió va ser que com equip heu millorat molt i això demostra que esteu treballant amb una linia correcte. Tacticament estaveu molt ben orgnitzades pero com diu el vostre crònica va ser un partit on el mig de camp dels dos equips van tenir de treballar molt. Bé nomes dir-vos que segui aixi que aconseguireu el que us proposeu. Desde Vic.

05 de febrer, 2007 11:53  
Anonymous Anònim said...

Es necesario esperar, aunque la esperanza haya de verse siempre frustada, pues la esperanza misma constituye una dicha, y sus fracasos, por frecuentes que sean, son menos horribles que su extinción.

05 de febrer, 2007 12:06  
Anonymous Anònim said...

Ei osonencs!! com a segona capitana que sóc (i perquè sé que la primera no ho farà perquè no es connecta mai...jejeje) em permeto el luxe de donar-vos les gràcies per aquest comentari tan gratificant i que ens ha donat, almenys a mi, una sobredosi d'ànims i de ganes de continuar treballant...

Evidentment, no puc estar de dir-vos que vosaltres sou un gran equip, amb una experiència i eficiència davantera indiscutibles...a part de tenir unes instal.lacions genials!!

Des de Palautordera, esperem continuar en aquesta línia ascendent que ens heu comentat. Tingueu per segur que ens tornarem a trobar i que intentarem fer-vos patir encara una mica més!! ;)

Moltes gràcies

05 de febrer, 2007 12:09  
Anonymous Anònim said...

La veritat es que veint el treball i dedicació d'aquet equip,cada vegada tinc més clar que faré la temporada que bé.Si es continua treballant amb humiltat i ambició,la próxima temporada els objectius son molt clars.Ser que no s'acabat encara aquesta,pero a part de lluitar per estar entre les cuatre primeras,s'ha de començar a sortir els camps convençudas de que es pot guanyar qualsevol equip.Les felicitacions que fan a l'equip ha de ser un estimul per anar a més,no per relaxar-se.Encar hi ha molt camí per recorrer.

05 de febrer, 2007 12:32  
Anonymous Anònim said...

Jo també estic satisfeta per la feina que vau fer ahir, em va agradar moltíssim l'actitud que es va demostrar al camp, si no la perdem es complirà el que va dir la Tere... El que evidentment no m'agrada és el resultat, però en partits aixì queda clar que un equip de futbol no pot perdonar i que cada ocasió ha d'acabar en gol... Un error contra el Vic equival a un gol en contra...
Us vull felicitar a totes, però en espacial a la Paula ja que vas fer una segona part increïble, sense tu estic segura que la derrota hauria estat per més gols...
Ara hem de treballar al màxim perquè, suposo que com totes heu vist, podem ser un equip de la categoria del Vic, només cal que hi posem ganes i que fem cas d'en Carlos...

Descanseu molt avui, us ho heu guanyat... fins dimarts...

...Missae...

05 de febrer, 2007 12:37  
Anonymous Anònim said...

ESFORÇ I PRESSIÓ

Aquestes van ser les dues constants del partit VIC-PALAUTORDERA. Noies, crec que vam fer un paper genial en aquest partit. Potser em faré repetitiva, però vam lluitar fins al final i no ens vam ensorrar a mesura que ens anaven fent els maleïts gols...

Buff...estic tan orgullosa i contenta d'estar en aquest equip. Ja ho sé...sóc palauenca i porto els colors molt a dins, però igualment som nosaltres, amb aquesta actitud cada vegada més guanyadora i lluitadora (sense oblidar mai la nostra humilitat), les que estem aconseguint que el Palau Femení sigui el que és.

Ànims noies...a seguir lluitant!!

05 de febrer, 2007 12:43  
Anonymous Anònim said...

Carlos em fa molta il·lusió que l'any que ve et quedis amb nosaltres... Sé que amb tu podem arribar força lluny, m'agrada veure que confies i creus en nosaltres... Som consients de que molt del que hem aconseguit també és gràcies a tu i res ens faria més felices que et quedessis amb nosaltres i que ens continuis ensenyant a jugar a futbol i a disfrutar-lo...jjeje...ets el millor entrenador que he tingut...
Aquesta segona volta ens hi esforçarem molt i apart d'aconseguir una bona classificació aconseguirem convence't del tot... un petó mister...

...Missae...

05 de febrer, 2007 12:45  
Anonymous Anònim said...

Maria, moltes gràcies pel comentari referit a mi...i disculpeu el petit atac d'ansietat!! sóc així de pàjara...

05 de febrer, 2007 12:45  
Anonymous Anònim said...

disculpada....res m'agrada més que els teus atacs...

05 de febrer, 2007 12:47  
Blogger Núria said...

Doncs a mi no, collons!

;)

05 de febrer, 2007 12:59  
Anonymous Anònim said...

ya ta...Núria, la que sempre ho critica tot...

05 de febrer, 2007 13:04  
Anonymous Anònim said...

Núria, has de comprendre que era un moment de molta tensió.. i normal.. a tu també et passa a vegades.. o no????

Tots suposo que en un moment donat podem patir un atac d'ansietat...

PD: Paula tot i el teu petit atac d'ansietat vas sapiguer reaccionar i està concentrada durant la 2ª part, ets la millor!!!

05 de febrer, 2007 13:06  
Blogger Núria said...

"ya ta...Núria, la que sempre ho critica tot..."

Ets tu Maria? senyora no????

:)

05 de febrer, 2007 13:14  
Anonymous Anònim said...

...com ho has sapigut si era anònim...

05 de febrer, 2007 13:16  
Anonymous Anònim said...

Hola,voldria felicitar-vos a totes pel bon partit que vau fer contra el VIC tot i que el resultat no fou favorable.Si seguiu en aquesta linea d'esforç,sacrifici i ganes de millorar,arribareu lluny.ÀNIMS!!! P.D:"jugueu millor que el Barça"

05 de febrer, 2007 13:31  
Blogger Núria said...

Pel teu to, xatina.

P.D. Gràcies anònim!

05 de febrer, 2007 13:36  
Anonymous Anònim said...

PD: Un dels 12 aficionats que va desplaçar-se a Vic per animar l'equip.

Marc
(novio de la Núria G)

05 de febrer, 2007 13:41  
Blogger Núria said...

Gràcies Marc!!!!!!!!!!

No t'esperava al fòrum! (almenys jo!) així que benvingut, i espero que escriguis sovint!

Hola!!!

05 de febrer, 2007 13:44  
Anonymous Anònim said...

Paula amb lo d'atac d'ansietat a que et refereixas,a desp...... davant d'un menor?

05 de febrer, 2007 15:08  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord que vau fer un gran partit.. però també el vic va demostrar que és lider per merits propis i és un serios aspirant a pujar de categoria.

05 de febrer, 2007 16:07  
Anonymous Anònim said...

El Vic a demostrat ser el millor equip de la categoria i estic segur que a primera també faria un gran paper.
Per cert,qui ets?

05 de febrer, 2007 16:12  
Anonymous Anònim said...

HOLA A TOTS.
LA VERITAT ES QUE EL PRIMER DESPLAÇAMENT QUE VAREM FER AQUESTA TEMPORADA NO EM VA DECEBRE GENS, ANS EL CONTRARI, QUE ESPERO FER-NE MÉS A PARTIR D'ARA.
LA VERITAT ES QUE UN PARTIT COM EL D'AHIR, INDEPENDENMENT DEL RESULTAT ( QUE ERA UN XIC PREVISIBLE, SI SOM COHERENTS) ÉS DELS QUE FAN AFICIO, JA QUE SORTIR D'UN CAMP DEL LÍDER APLAUDIT PER LA SEVA AFICIÓ ( IGUAL QUE LA DEL BELLAVISTA EH??) I POSANT NERVIÓS AL SEU ENTRENADOR DES DE LA BANQUETA NO HO ACONSEGUEIX GAIRE GENT ( I MÉS SENT EL PRIMER ANY QUE JUGUE JUNTES).
LA VERITAT ES QUE ENS HO VAREM PASSAR MOLT BE DESDE LA GRADA ( TOT I EL FRED) PERO AQUEST VA PASSAR AMB L'ESCALFOR DEL PARTIT.
SINCERAMENT , ENHORABONA A TOTES I AL CARLOS PER LA SEVA TASCA EN AQUEST EQUIP.

A MI, JA EM PODEN ESPERAR ELS DEL PRIMER EQUIP A LA GRADA. MENTRE HI HAGI PARTITS VOSTRES , NO HI HA ON TRIAR.
SEGUIU AIXÍ. FINS I TOT L'ADRIÀ JA COMENÁ A CONEIXER ALGUNES DE LES JUGADORES I LA BRIGIT NO ANAVA A CAP DESPLAÇAMENT DE FUTBOL DESDE QUE JUGAVEM NOSALTRES. AIXÍ QUE ALGUNA COSA BONA ESTEU FENT, JAJAJAJA!!!!.

ANIMS I A CONTINUAR ENDAVANT. L'OBJECTIU AQUESTA SEGONA VOLTA HA DE SER QUEDAR ENTRE LES 4 PRIMERES, JA QUE CREC QUE SI US HO PROPOSEU O PODEU FER.

FELICITATS.

PD. AH, TEIXI , EM DEUS UN TALLAT EN EL PROPER DESPLAÇAMENT. NO "T'ESCAQUEGIS".( AMB LLET DE VACA)

05 de febrer, 2007 16:26  
Anonymous Anònim said...

Ai Carlos...ja no m'enrecordava del petit lapsus de la "treta de samarreta"...suposo que això deu ser la confiança,tot i que l'Eric va desaparèixer com qui no vol la cosa, jejeje...Joder, vaya pájara estic feta!!

Miquel, gràcies per venir Family!! me n'alegro moltíssim. La veritat és que el fet de que tinguem una afició fidel és un valor afegit per continuar lluitant!! i més si entre aquesta afició hi ha l'Adrià!!

Muakkkssss

06 de febrer, 2007 08:44  
Anonymous Anònim said...

Diria jo que es va espantar més en Carlos, que l'Eric.. que ni tan sols s'en va adonar... jejej.. li van pujar els colors!!!

PD: Aquest menor d'edat aviat farà 18 anyets...!!!!

06 de febrer, 2007 12:33  
Anonymous Anònim said...

Jejejejeje...qui ets?? tan anònim tio...

06 de febrer, 2007 12:56  
Anonymous Anònim said...

Prefereixo no fer cap comentari al anonim....

06 de febrer, 2007 13:01  
Anonymous Anònim said...

Es veritat, ets vas possar vermell.... tants anys amb homes i ara el sexe contrari!!! Jejeje

06 de febrer, 2007 13:06  
Blogger cf palautordera said...

Bajo mi punto de vista se vió un gran partido por parte de los dos equipos y el resultado es fruto de la gran efectividad del Vic. Su jugadora nº 9 es la mejor que he visto en los partidos en que os he seguido y mi impresión es que la clave del partido por parte del palautordera fue que bajo un buen desplegamiento táctico, la capacidad de sacrificio de todas las jugadoras del palau impidió que el Vic, al que no se le vió a gusto en el campo, pudiera crear oportunidades de gol. A destacar el trabajo de Nuria y Cristina por el desgaste impresionante que hicieron para impedir que su mejor jugadora desequilibrara. La dificultad en parar a esta jugadora es enorme y supongo que ningún equipo lo hizo tan bien.
Tambien el desgaste de Noe y Anna fue importante, recorriendo toda la banda tanto en defensa como en ataque. En resumen buen partido con gran capacidad de sacrificio de las jugadoras y buen planteamiento del entrenador.
P.D. Nuria G, la 9 soñó contigo el domingo seguro.

06 de febrer, 2007 18:51  
Anonymous Anònim said...

I LA PORRA D'AQUESTA SETMANA, QUE?????? JEJEJE!!!!

08 de febrer, 2007 08:33  
Anonymous Anònim said...

Increible partit, es va demostrar amb molta garra quanta energia tenia el Palau per encarar-se a un gran Vic. I el que més em va agradar, és que no es va perdre l'esperança de seguir lluitant a pesar del resultat. Falta treballar més, demostrar que al camp hi dominem, qualsevol temps, àrbit o rival, no hi ha excuses... tot es deriva per un simple punt: la nostra actitud. Condiciona els actes.

Cerdanyola, espera'ns..

08 de febrer, 2007 16:20  
Anonymous Anònim said...

HOLA!!!! MUCHAS GRACIAS, JESUS POR EL APOYO POR LAS DEFENSAS.

11 de febrer, 2007 16:51  
Anonymous Anònim said...

HOLA NOIES!! AQUEST FINDE S' ESTÀ PASSANT LENT, JA QUE TROVO A FALTAR A L'EQUIP. PETONS ENS VEIEM DEMÀ

VISCA AL PALAUTORDERA!!!!!!!!

CRIS

11 de febrer, 2007 16:57  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home