PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de febrer 16, 2007


17/02/07 ANIVERSARÍ...........ERIC GARCIA

.............I DISSABTE L'ANIVERSARÍ DE L'ERIC

MOLTES FELICITATS!!

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bueno Eric...ja ser que el teu es demà..pero com aquestes noias nomes fan servir l'ordinador en hores de feina,aprofito per felicitar-te per avançat...MOLTES FELICITATS MISTER!! I QUE LA FESTA D'AVUI ET DURI FINS DEMÀ...QUE 18 ANYS NO ÉS FAN CADA DIA.

P.D.:APROFITAT QUE NO JUGAS AQUESTA SETMANA.

UNA ABRAÇADA

........el teu ajudant.....

16 de febrer, 2007 00:42  
Anonymous Anònim said...

Hola Eric,
com que aquest vespre segur que sortirem a celebrar els aniversaris de la Roso i el teu, demà no estarem per entrar en el blog a felicitar-te... a més es millor conectar-se en hores de feina, per desconectar una miqueta...

A partir d'aquest vespre ja no farà falta que t'intetem colar en el Berlin, ni en el 4... uff quin pes que ens hem tret!!!

Doncs res, desitjar-te que aquests 18 anys els disfrutis amb molta intensitat, un cop es passen ja no es tornen a tenir... i després els anys passen més ràpids.. jo els faig fer abans d'ahir i mira!!!!

Muaks Muaks Muaks

PD: espero que continuis com entrenador molt de temps, tot i que a vegades no et fem cas!!!

16 de febrer, 2007 08:34  
Anonymous Anònim said...

Bon dia tiu bo!! bueno, ara es tracta de no patir per si ets menor d'edat o no ja eh? jejejeje...

Moltes felicitats!! espero que aquesta nit ho celebrem amb totes les ganes del món. La reserva al Sansiestabién està feta. Ara només falta que ens ho passem bé!!

Un petonàs!!

16 de febrer, 2007 10:23  
Blogger Núria said...

Per molts anys Eric!

Aquesta nit ens ha de demostrar q estas fet un homenot! T'estiraré les orelles i el meu regal serà no emprenyar-nos mes! jejejeje

UN PETONÀS!!!!

Núria

16 de febrer, 2007 12:18  
Anonymous Anònim said...

Eric per molts anys "trasto!". Recordo que una de les primeres coses que vaig fer com a president va ser portar-te a Barcelona amb la mà trencada (a Granollers no podien fer-hi res)... tenies 15 anys i estaves ben espantat... intentaves fer-te el valent i t'ho respectavem, però saviem que peties molt. Vàrem passar unes hores molt tenses esperant que el cirurgià et poguès posar la mà a "puesto" i així no calgués operar-te. Apa Eric que tu passis molt amb les teves noies i el teu ajudant.

Antoni

16 de febrer, 2007 13:47  
Anonymous Anònim said...

Eric felicitats nen!!!! Avui ho celebrem a saco eh?...Fer 18 anys és genial, però encara és millor disfrutar-los, ja veuras aquesta nit...A TOPE TIUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

...Missae...

16 de febrer, 2007 16:39  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home