PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de febrer 16, 2007


AVUI ANIVERSARÍ..............ROSÒ MORATO

16/02/07

ANIVERSARÍ DE LA "CAPÍ" DE L'EQUIP!!

MOLTES FELICITATS!!

Etiquetes de comentaris:

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

MOLTISSIMAS FELICITATS!! Espero i desitjo que passis un gran dia d'aniversarí i que el d'avui sigui el primer de molts aniversaris amb l'equip.UN PETÓ MOLT GRAN!!


P.D.:espero que aquesta vegada entris al blog i facis una excepció.

.....carlos....

16 de febrer, 2007 00:38  
Anonymous Anònim said...

Felicitats Roso!!!!!! Espero que passis un feliç aniversari, tot i que s'hagi de treballar... es el que toca..., i espero que aquest vespre ho celebrem tots plegats....

Que acabis de passar un bon dia nena!!!!

Quants?????

PD: que guai compartir tantes experencies juntes!!!


Muaks muaks muaks

16 de febrer, 2007 08:26  
Anonymous Anònim said...

Hola amor meu, molt bon dia!! I MOLTES FELICITATS!!

Ai Rosó...estic tan contenta de que avui sigui el teu aniversari. Buff...ja en són...casi que m'ho estalvio!! Hem compartit tantes coses juntes que casi que més igual que vagin passant els anys. Perquè no passen en va si es tracta de compartir-ho amb tu, ja ho saps MORATÓNNNNN!!

Ja saps que t'ho dic amb tota la sinceritat del món eh?? segur que ara ja penses..."mira-la, ja em surt amb les reminiscències andaluses, tan sentimental ella!!" jajajajajaj

Per cert...no puc oblidar que només tu i jo vam veure el detallet de les escales de gespa al camp del VIC. Només tu i jo som capaces de veure aquests detallets, igual que les llepades dels miralls d'alguns bars!! VISCA EL PERFECCIONISME!!

No canviis mai minuciosa, detallista i perfeccionista meva!!

P.D. Nens, ja li he dit al contestador del mbl que miri el blog, espero que ho faci!! de fet, li he dit que hi ha una foto penjada...de ben segur que ho mira!! no sigui que no estigui esplèndida!!

16 de febrer, 2007 10:18  
Blogger Núria said...

I ja en van 13, d'anys que ens coneixem... Déu meu, i sembla que sigui ahir... Prefereixo parlar d'anys que ens coneixem que no pas dels anys que tenim. Suposo que tu tb (nena, hi acabo de pensar i se m'ha fet una muntanya... sort que em portes pràcticament un any...).

No res, que moltes felicitats i que espero que avui llegeixis el fòrum. Ja et vai dir que com a capitana, de tant en tant ho hauries de fer pagesa! (i amb accent català i amb orgull, deus pensar per dins!!!!!).

Un petó, Rosó. Espero poder compartir amb tu infinits aniversaris, tot i que encara ens quedin moltes discussions per endavant! ;)

FINS AL VESPRE!!!!!

P.D. Jo tb em vai fixar amb la gespa de les escales, però no ho he d'anar dient per demostrar aferrissadament que tb sóc neta i extremament perfeccionista... O m'equivoco?

16 de febrer, 2007 11:20  
Anonymous Anònim said...

Núria Borde

16 de febrer, 2007 11:52  
Anonymous Anònim said...

Jo també vull felicitar-te. Que siguin molts més i sempre feliç; es a dir, raonablement satisfeta de tu i de la gent que t'estimes.

Antoni.

16 de febrer, 2007 13:19  
Anonymous Anònim said...

jo vull felicitarte i dirte que aquest es nomes el primer que celebras amb el palau que espero que en celebris molts mes...

16 de febrer, 2007 16:21  
Anonymous Anònim said...

jo vull felicitarte i dirte que aquest es nomes el primer que celebras amb el palau que espero que en celebris molts mes...

16 de febrer, 2007 16:21  
Anonymous Anònim said...

Rosó moltíssimes felicitats, un petó molt gran...avui ho celebrem "a muerte"...fins després...petó

...Missae...

16 de febrer, 2007 16:34  
Anonymous Anònim said...

Per ser la primera vegada que faig ús d'aquest espai, ho faré per FELICITAR a la capi( Rosó)i a la seva petita familia per aguantarla ( NUc i MEG o MEY o NEY...) Doncs aixó mateix noieta. Que siguis feliç i que ho poguem celebrar totes i tots molt juntets aquesta nit. Per cert, vaja dia tan fantàstic per fer anys. Quin sol!!!
Ens veiem aquesta nit.

16 de febrer, 2007 17:22  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home