PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de febrer 19, 2007


C.F.PALAUTORDERA (3) - U.E.CERDANYOLA (0)

VICTORIA DESCAFEINADA !!

Si fa uns dies parlavam de una derrota que sabía a victoria,ahir ens va quedar una sensació de decepció desprès de guanyar el partit ja que no haviam disfrutat amb el nostre joc. Dintre del nivell d'exigencia d'aquet equip ahir va ser un partit fluixet,en el que van dominar tot el partit però sense el nostre joc de "toc" habitual,gaira bè sense fer servir les bandes i amb un ritme lent de partit que no es beneficiaba. Ara mateix ens hem acostumat a disfrutar jugant primer i despres el resultat.Encara que en una competició 3 punts son 3 punts,i si jugant malament s'aconsegueixen,quan juguem tant bè com ho fem normalment....
Per l'entorn de fora de l'equip potser no pot entendre com podem estar contents amb una derrota per 4-1 i desprès no estar satisfets amb una victoria per 3-0 ,que per qui no ha vist el partit, podria dir que contundent.Però nosaltres fent una valoració real,ahir no van veure el Palau de les ultimes setmanes i això que ja havian parlat del que passa desprès d'una setmana de descans.
Sobre el partit va ser un partit dominat de començament fins al final,amb un equip que anava un puesto per sota nostre i que es va dedicar a acumular gent al mig i malament col.locades.Nomès van arribar dos vegades a porteria i una vegada més van conservar la porteria a cero.
Nosaltres no van aprofitar les ocasions de gol,va costar molt definir davant de porta (aquesta es la diferencia amb els 3 equips de davant) i dels 16 corners,nomès al final, els dos últims es va treure prófit.Encara que recuperavam moltes pilotes es van perdre moltes i les bandes es van fer servir poc.
La part positiva de l'equip es que sempre es va donar la cara,es va lluitar, i encara que no es va jugar com ultimament ens teniau acostumats,sempre es va anar a buscar la victoria i els gols.La diferencia es que aquet partit a la primera volta jugant malament s'hagues empatat i ahir sense jugar com sabem es va guanyar 3-0.Vol dir que millorem i començem a tindre ofici.Això si,diumenge que be amb la Roca será una altre historia,posaran gent del "A" i será molt més complicat.
Els gols van ser a la primera part de la MARIA SALUDAS i a la segona part de la ROSÓ MORATÓ i CAROLE .

FELICITATS PER LA VICTORIA!!

Etiquetes de comentaris:

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hi ha un comentari d'en Carlos que és completament cert. A la primera volta aquest partit, de la manera que vam jugar ahir, no sé pas si l'haguéssim ni tansols empatat.
Però en aquesta segona volta, tot i el "joc fluix" d'ahir, les coses comencen ja han començat a tenir una altra cara...ara ja guanyem, i sembla que comencem a tenir més olfacte de gol. Tot i això, vaya tela!!
No faré cap comentari del meu súper partit d'ahir, només que dels errors s'aprèn i que crec que sé quin va ser el meu error...

Ahir al vespre l'Anna Riera em diu..."Paula, tu sempre dones alguna cosa al camp"...i jo li vaig respondre..."I tan!! ahir vaig donar-vos uns 50.000 mistus!!". Aquestes són les converses meves i de l'Anna, jejejeje...TESTIMO ANNA!!!

Per cert...quan veiem la foto al Palau Obert ens vindrà un bon record del dia que vam guanyar al Cerdanyola a casa!! BON ROTLLO!!

Taca negra: derrota del Barça contra el súper fatxa, intolerant i d'ultradretes VALÈNCIA...(perdó, ho havia de comentar...)

Endavant AMORES!! FORÇA PALAU!!

19 de febrer, 2007 10:56  
Anonymous Anònim said...

Respecte el partit d'ahir jo també crec que no vem jugar gens bé. Va ser com tornar a jugar els primers partits, només corria amunt i avall per la banda, rebent molt poques pilotes i sense saber com arreglar-ho. No vem fer quasi bé cap jugada, i amb la defensa del Cerdanyola ens podriem haver lluït molt més...els gols de la segona part no els vaig veure (estava a la dutxa) però el meu va néixer d'un rebot, amb això queda clar que no ens ho vem currar gaire ja que tenim talent de sobres crear nosaltres mateixes els gols, amb passades a l'espai, centrades o una paret entre les dues puntes..no sé..qualsevol cosa, però crec que només un gol i d'oportunisme a la primera part és, per nosaltres, massa pobre. Però bé ara ja hem de deixar enrera aquest partit, i centrar-nos amb la Roca a qui hem de demostrar que som un equip que sap jugar la bola, ara ja hem fet el burro, ara toca centrar-nos.
Vull entonar el "mea culpa" per haver-me picat i provocar una tarjeta groga per mi i una altre pel nostre mister...ho sento Carlos, no tornarà a passar... Per cert que sort que no us faig cas quan em digueu que no li digui res a l'arbitre, perquè en una ocasió li vaig protestar una decisió i la va canviar...Normalment, sé quan s'ha de protestar...jjejje...
Paula, a mi també em va fer molta ràbia la derrota del Barça contra el València... espero que aquest dimecres el Barcelona torni a jugar com sap i així poder disfrutar del partit, perquè ahir...ahir és igual.
Vinga fins després...
...Missae...

19 de febrer, 2007 11:35  
Anonymous Anònim said...

Sobre el partit d’ahir, nomès dir que com us podeu imaginar, no estic gaire contenta amb la meva participació i prefereixo no opinar.
Per altre part, volía demanar-li al Carles públicament desde aquest blog que treies lo abans posible la foto publicada en aquest , on surtim les jugadores del equip i el meu fill vestit del seu equip favorit amb altre nena que ningú a nomentat, primer per que aquesta foto original es privada, dir que no va ser una foto oficial, i que no es va obligar a ningú a posar-se per fer-la que a més la decisió de posar-la al blog, tampoc va se meva però tampoc es la meva intenció que algú es pugui sentir malament per la aparició de un nen en aquesta foto, per tot aixó agriaría que avuí mateix es retirés la foto del blog.
Tolerancia: Respecte a les idees creences o pràctiques dels altres quan son diferents o contraries a les propies.

19 de febrer, 2007 13:48  
Anonymous Anònim said...

Hola!!
Jo com sempre soc critica, pero es que el que es va demostrar al camp, no és el joc que realment volem practicar... faltava intensitat, intentar jugar.. i fer gols. D'oportunitats moltissímes, pero d'efectivitat.... no gaire. Em fa rabia que davant d'equips grans demostrem que de nassos en tenim molts... i davant d'equips inferiors, no intentem golejar i demostrar la superioritat.

En fi.. esperem que contra La Roca pensem que som inferiors, per així sortir a per totes... i demostrar qui es el Palautordera.

Fins després, Núria

19 de febrer, 2007 16:23  
Anonymous Anònim said...

SERIA IMPORTANT QUE AVUI VINGUES TOTHOM A L'ENTRENO VOLUNTARI,FAREM UNA XARRADA IMPORTANT!!

19 de febrer, 2007 18:20  
Anonymous Anònim said...

jopeee..avui estic xunguiisima, noto q se'm trenquen els ossos..
al partit em van trepitjar l'empeine i ma quedat un inflamat i un blau q em durarà dies..macagun! De tot se'n aprèn noies, però no decaigueu mai, per malament que us sembli q hem jugat, els ànims sempre amunt, i ara ens toca menjar-nos la roca i posar-nos endevant en posicions.

Ja m'explicareu la xerrada!!

19 de febrer, 2007 20:08  
Anonymous Anònim said...

Seguro que cuando leáis estas líneas ya os habréis enterado de mi decisión irrevocable de abandonar este equipo, la verdad es que he ido hoy con la intención de despedirme de todas mis compañeras o sea de vosotras, pero no sin hablar antes con Carlos al que he estado esperando cuarenta y cinco minutos, me he ido porque he considerado que tal vez era el mismo el que quería comunicaros esta decisión por eso y como faltaba parte del equipo he decidido hacer una despedida general desde este blog.
Primero pedir perdón a todas por abandonar este proyecto en el que tanta ilusión pusimos y comprenderé cualquier reproche por vuestra parte, de hecho yo haría lo mismo, incluso me enfadaría, es como si hubiera roto un contrato no? Pero creo que estaréis todas conmigo que cuando uno pierde la ilusión por algo, cuando pierdes el encanto por alguna cosa, cuando cada entreno o partido se convierte en un mal rato para mi, (dejando de lado los motivos, que claro que los tengo , aunque no quiere decir que yo tenga toda la razón ni mucho menos, a veces nos buscamos excusas para hacer algo que realmente queremos hacer hace tiempo) uno tiene que abandonar. Lo que quiero decir es que me ha llegado el desencanto, el desamor o como queráis llamarlo, pero creo que llegó el momento, aunque quiero que os quede claro que lo he intentado con todas mis fuerzas, he intentado ser mejor compañera, mejor jugadora, mejor amiga, mejor confidente, pero esta claro que he fracasado en todas esas facetas. Quizás me he sobrevalorado, la verdad es que me creía capaz!! Pero que tonta!!. Siempre me pasa lo mismo me pienso que puedo con todo, que todo lo que me propongo puedo tirarlo adelante, sin pensar que en el camino pues te encuentras piedras y que hay que ir apartándolas, y a veces no tengo el valor ni la fuerza para hacerlo. Ya ves tan mayor y a la vez tan cobarde.
Bueno voy a parar!!! Para acabar os tengo que decir que he pasado muy buenos ratos con todas vosotras que seguramente no olvidaré, y que os echaré mucho de menos, pediros que comprendáis y respetéis mi posición y que espero estoy segura de que esto no sólo no afectará al equipo sino que irá en su beneficio. Os deseo lo mejor!!!


¡ VISCA EL FUTBOL FEMENI PALAUTORDERA!

19 de febrer, 2007 22:16  
Anonymous Anònim said...

El Bellavista va guanyar a la PBB La Roca en sembla que per 4-2,diumenge guanyant cinquenas i a per el St.Quirze.Per L'averatge particular ja passem al Bellavista al estar empatats amb l'averatge general.

20 de febrer, 2007 09:31  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home