PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimarts, de febrer 20, 2007


AVUI......LA PORRA DEL PARTIT !!

PBB. LA ROCA- CF PALAUTORDERA

A consolidar la cinquena posició !!

19 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo aposto per un 1-3

20 de febrer, 2007 11:07  
Anonymous Anònim said...

Jo espero i desitjo un 0-3 amb un joc creatiu i un fútbol de qualitat amb un equip al que guanyariam al gol-average particular i amb el repte de deixar la porteria a cero ja que es un equip que fa molts gols.

20 de febrer, 2007 11:12  
Anonymous Anònim said...

Jo aposto per un 0-2. Resultat baix, però sense patir en excés. Carlos...marquen molts gols? així doncs, m'hauré de posar les piles!!!

A GUANYAR S'HA DIT!!

20 de febrer, 2007 11:43  
Anonymous Anònim said...

Paula han marcat 59 gols hi han encaixat 27.

20 de febrer, 2007 12:20  
Anonymous Anònim said...

Jo també aposto per un 0-3...
Carlos, jo ja et vaig dir que conteu amb mi...ok?
Enga fins després, veniu amb força que hem de recuperar l'entrenament d'ahir...

...Missae...

20 de febrer, 2007 13:42  
Anonymous Anònim said...

Jo diria que un 0-2 o un 0-3, no sé per quin decidir-me... pero el que tinc clar es que volem la nostra porteria a 0, si pot ser.

Puc possar els dos resultats???

20 de febrer, 2007 13:49  
Anonymous Anònim said...

1 - 2

Antoni

No és el que vull, és el que crec... de totes maneres no encerto ni una.

20 de febrer, 2007 16:02  
Anonymous Anònim said...

jo diria que guanyarem 0-2 pero els donarem un bany de joc que no voldran tornar a jugar contra vosaltres...

20 de febrer, 2007 16:08  
Anonymous Anònim said...

Antonio t'estas creant enemics possant que reben un gol...tú mateix.Aquet equip quan guanyar ho vol fer amb la porteria a cero,pero es veritat,con que mai encertas...tranquilas!!

20 de febrer, 2007 17:03  
Anonymous Anònim said...

hola a todas yo me tiro por el puente y digo un 0-4 k si keremos podemos y cada dia somos mejores AMIMO CHICAS
tere

20 de febrer, 2007 23:13  
Anonymous Anònim said...

Joder, aquesta setmana em sembla que estic molt motivada...tinc moltes moltes ganes de que sigui diumenge. Els hi tinc ganes a aquestes noies...suposo que això és positiu no??

Les hem de guanyar noies...és que si guanyem ens posem davant d'elles i davant del Bellavista!!! sobretot tenint en compte que aquesta jornada el Bellavista descansa i la següent juga contra el Montcada!! joder...ho tenim a les nostres mans...com més escric més m'animo!!

Carlos...vull un d'aquells canguros tan xulos...és com antic, em va agradar molt...;)!! o potser és que la Laia estava guapa guapa!! Si, Laia, potser és que pel fet de portar-ho tu el canguro semblava genial!! POC PILOTERA EH??

Per cert, comentar que ahir em va fer molt riure la coincidència Maria-Núria pel que fa a la roba d'entrenament. Va ser genial,em va fer molta gràcia!! estaven tan mones totes dues!!

I una altra cosa; Carlos, em va agradar molt la "Gimcama" d'ahir, em refereixo a aquells quatre mini-exercicis de 5 minuts cadascun. Res, només un comentari...

Vinga gent, vai a treballar!! MUAKSSSSSSSSS

21 de febrer, 2007 09:43  
Anonymous Anònim said...

Alguna de vosaltres pot anar demà en representació del club,a la reunió que hi ha sobre el fútbol femení a la federació catalana a les 19h. a Barcelona.Tendria que anar jo pero no puc per la feina,alguna voluntaria? es important ja que es per parlar del futur del fútbol femení.

21 de febrer, 2007 18:34  
Anonymous Anònim said...

Carlos...jo ja sabia que hi havia aquesta reunió. Tot i això m'és impossible anar-hi, plego de l'Ajuntament a les 18.00 i a les 18.30 ja he d'estar a l'Acadèmia.

Pel que sembla podria ser molt interessant, ja que volen canviar la normativa o quelcom per l'estil. Com a segona capitana potser hauria d'anar-hi, però m'és literalment impossible!!

Ahir el Barça va perdre. Estic fatal...i vosaltres?

22 de febrer, 2007 08:52  
Anonymous Anònim said...

Gracies igualment Paula.Pert cert,ja començar a preocupar la falta de gol del Barça.
Volia comentar també la idea de crear 2 seccions més al blog,a part de la crónica del partit,el avui...la porra
i avui..aniversari,la de fer una sobre comentaris sobre la jornada de lliga o champions de fútbol,tipo debat (sobre tot del Barça) i aprofitar el blog per fer una secció tambè per parlar de fútbol,dubtes sobre reglament,definicions futbolisticas,etc.Una manera de donar-li més vida al blog,més participació,debats i apendre més sobre aquet esport.Jo possaria preguntas pero també podriau possar les vostres dubtes vosaltres,seria com una classe teórica pero sense passar per el camp. Què penseu?

Apa ,bon dia!!

22 de febrer, 2007 09:23  
Anonymous Anònim said...

Em sembla una idea genial Carlos!! rotllo fòrum no? guai!! si, perquè a vegades jo faria comentaris sobre diversos temes però no ho faig perquè el tema de l'espai és un altre.

Aviam si t'ho curres doncs Carlos!! jejejeje

22 de febrer, 2007 10:08  
Anonymous Anònim said...

QUE FORT!!! Heu vist que el Gurb a perdut contra el Lourdes?

22 de febrer, 2007 10:56  
Anonymous Anònim said...

Heu vist que estem a 7 punts del tercer,amb un partit menys i tenem que vindre a casa!!

22 de febrer, 2007 11:57  
Anonymous Anònim said...

Ja tinc botes noves!! ah per cert! no hi ha cap marca en concret ke tingui les botes de futbol més bones del mercat, simplement totes les marques en tenen una o dues de gama alta que destaquen. Les botes de tacos petits i estrets van bé per la gespa `però sobint se't queden els tacos a terra i poden produir lesions, els tacos més amples eviten això. Les botes de pell son les millor però s'han d'adaptar al teu peu. Sobre si les "NIKE" son les pitjors... el venedor em va comentar ke últimament s'han lesionat 3 jugadors de futbol professional i tot i ke no s'ha dit coincideixen en ke els 3 portaven botes NIKE... coincidència? bueno com veieu he après més de futbol en una botiga que al carrer! jajaa així ke si us aburriu aneu a les botigues d'esport i pregunteu... o bé deixarem ke en carlos en faci un munt de preguntes ... ke llavors espero ke ens digui la resposta correcte.

fins demà!!!

xiu

22 de febrer, 2007 14:18  
Anonymous Anònim said...

Paula..el canguro sempre queda bé quan tens estil per portar-lo...ejem...hehehe

la meva porra és un 3-0 si les han guanyat el Bellavista amb una jugadora menys..nosaltres podem guanyar-les i per molt si volem, repeteixo: ACTITUD.

23 de febrer, 2007 17:42  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home