PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de març 02, 2007


LA PREGUNTA...DE FUTBOL III

1-FALTAS:Un jugador que no és el porter,es troba dintre de la seva àrea de penal amb una espinillera a la má i colpeja la pilota amb ella per evitar que entri a la porteria.Com procedirà l'àrbitre?

2-FALTAS:Un davanter que corre amb la pilota,troba un defensor en el seu cami i abandona el terreny de joc per seguir jugant la pilota.El defensor el subjecta més allà de la linea de banda per impedir la seva progresió.Com procedirà l'àrbitre?

3-FORA DE JOC:Un jugador atacant A envia la pilota a un jugador B en posició legal,pero hi ha un altre jugador C en posició de fora de joc.En una segona fase de la jugada,el jugador B envia la pilota aquet ùltim,que en posició correcta aconsegueix gol.Què pitarà l'àrbitre?

13 Comments:

Blogger Palau femení said...

Aquesta vegada no son gaire complicadas,eh?

02 de març, 2007 09:23  
Anonymous Anònim said...

Espero que siguin correctes:

1.- Penal a favor de l'equip contrari i expulsió del jugador per impedir un gol.

2.- Tarjeta groga pel jugador que ha sortit del camp sense permís de l'arbit, i falta del defensor per subjectar a un contrari.

3.- No xiularà fora de joc, perque en la primera jugada en que es troba el jugador C en fora de joc, aquest no hi intervé en la jugada, i en la segona jugada ja no es troba en fora de joc.

Volem premis!!!

02 de març, 2007 10:21  
Anonymous Anònim said...

No seria més fàcil que ens llegissim el reglament... per que no ens el dones??? Més que res per que el sàpiguem...

02 de març, 2007 10:24  
Anonymous Anònim said...

1. Però es pot saber que fa amb una espinillera a la mà? i tu Carlos dius que aquesta pregunta és fàcil? joder, vaya jugador tio...bé, doncs jo quasi que pitaria penalti, perquè a partir del moment que agafa l'espinillera amb la mà aquesta es converteix en una prolongació de la mà (igual que les espinilleres a les meves cames oi Anna Riera?? jejejeje). Així doncs, penalti. No sé pas si li treurien tarjeta...suposo que una groga no estaria malament no?

2. Fora de banda no? a partir que el flipat surt del camp és fora de banda i ja està...potser li treu tarjeta a l'altre per agafar-lo, però no n'estic gens segura,la veritat...

3. Fora de joc...en cap moment el jugador C pot intervenir a la jugada una vegada aquesta ha començat...

02 de març, 2007 12:28  
Anonymous Anònim said...

1.- Serà penal, encara que no s'hagi donat un contacte directe entre la mà i la pilota, ha utilitzat les mans per evitar el gol...

2.- Si la pilota surt serà fora de banda a favor de l'equip defensor. Si la pilota no ha sortit serà falta i la bola es posarà en joc dins del terreny de joc, no des de fora...

3.- Serà fora de joc, perquè el jugador C no pot tornar a participar en la mateixa jugada, encara que sigui en una segona fase...

...Missae...

02 de març, 2007 12:40  
Anonymous Anònim said...

Resposta única:
Seguin la lògica de la pilota explotada, jo crec que és el mateix que si un defensa es treu la bota i la llença contra la pilota que està a punt d’entrar a la seva porteria i desvia la trajectòria d’aquesta impedint el gol, o que si ho fa un davanter i aconsegueix el gol. LLIURE INDIRECTE I AMONESTACIÓ PER L’ESPAVILAT.
Però i si un jugador es treu els pantalons i recull la pilota sense tocar-la i surt corren tot el camp i fa gol? Sembla surrealista aquesta situació i la de la pilota explotada, però crec que si al reglament està previst és perquè ha passat. En tot cas, si el reglament no ho preveiés l’àrbitre no podria sancionar l’acció.
I si el porter llença una bota i desvia la pilota i de retruc li clava els “tacos” a l’àrbitre? És agressió o còrner? Qui diu que els reglaments son aburrits?


Antoni

02 de març, 2007 12:45  
Anonymous Anònim said...

OSTRES ANTONI!!
Ets pitjor que jo...pero i les respotes a les meves preguntes?

02 de març, 2007 12:58  
Anonymous Anònim said...

1)bot neutral i targeta groga al defensa per que la epinillera no es una part de cos per aixo crec que pararia el joc pero no seria falta...
2)si la pilota no surt es seguira el joc fins que s'aturi i llavors es treura targeta groga al defensa per obstruccio pero no es pita la falta per que el jugador esta fora del camp...
3)fora de joc perque es la mateixa jugada del principi i llavors el jugador estava en fora de joc i no pot participar en lajugada...

02 de març, 2007 17:55  
Anonymous Anònim said...

1.- Osti carlos, vols dir ke això ha passat mai? jo discrepo per tant no contesto, i si algú fa això millor ke s'en vagi a jugar a beisbol.
2.- Si el jugador porta la pilota i surt fora del camp... la pilota esta dins del camp, no? doncs el defensor ke pilli la pilota i el deixi.
3.- gol perke si totes akestes coses anteriors han passat en el mateix partit jo crec ke l'arbitre ja deu tenir prou mal de caps i no es complica.

conclusió: si vols jugar a beisbol no t'apuntis a futbol, juga sempre dins dels limits del camp ke ja es prou gran i millor no sé àrbitre.

sento molt no aportar res de bo però no en tinc ni idea.

Fes preguntes de bàsquet vaaaa!!! jajajajajajaj

xiu

04 de març, 2007 21:02  
Anonymous Anònim said...

RESPOSTES:
1-L'arbitre pitara penal i expulsará al jugador per evitar el gol.Com ha dit la Paula,la espinillera es considera una extensió de la ma del jugador.

2-Detendra el joc i amonestara el defensor per conducta antiesportiva.El joc es reanudará amb pilota a terra en el lloc on es va aturar la pilota en el moment d'aturar el partit.

3-Concedira gol,ja que,quan B li envia la pilota,C estava en posicio correcta.C no podra ser sancionat per la seva posició de fora de joc en la primera fase de la jugada,ja que no participava activament en el joc.

06 de març, 2007 10:21  
Anonymous Anònim said...

I el premi????? Volem un canguros!!! I carmels!!!

06 de març, 2007 11:57  
Anonymous Anònim said...

QUAN ENCERTEU TOTES...

06 de març, 2007 12:06  
Anonymous Anònim said...

Si que t'estires poc...!!! Al menys les que setmanalemt fem l'esforç de contestar...

06 de març, 2007 15:52  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home