PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dijous, de març 01, 2007


LA COPA...POST-PARTIT

CF. Reial Saragossa (1)- FC. Barcelona (2)

A SEMIFINALS !!!

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Va ser increible el plantejament del partit, el Zaragossa es va quedar descolocat amb el sistema de joc de Barça, ningú se l'esperava... com es tocava... vam tornar a disfrutar del bon joc!!!

01 de març, 2007 10:14  
Anonymous Anònim said...

Impresionant RIJKAARD!! Va ser molt valent.En un dels comentaris que vaig fer el dia de la champions, deia que demanava una alternativa en el sistema de joc per sorprenda els rivals, ja que tenian molt estudiat al Barça,com va demostrar el Rafa Benitez el dia del Liverpool,pero no esperava un tant d'arriscat i que necessita molta preparació.Igualment en va agradar veure el Barça jugar amb el 1-3-4-3 del mestre CRUYFF amb el DREAM TEAM.Gran partit del Messi i PARTIDAS DE L'INIESTA una altre cop.Ara a sentenciar la lliga a Sevilla.
P.D.:PENÓS LO DEL BETIS-SEVILLA,PENÓS LES DUES DIRECTIVAS,PENÓS EL SR.??DON MANUÉ RUIZ DE LOPERA(IMPRENENTABLE).

01 de març, 2007 11:04  
Anonymous Anònim said...

Perdó volia dir IMPRESENTABLE!!

01 de març, 2007 11:05  
Anonymous Anònim said...

Ahir ens varem crusprir un pernil (regal d'en Joaquin) amb alguns jugadors del segon equip mentres escoltavem el partit per la ràdio i anavem fent-la petar. El pernil estava de mort. Així que només vaig veure deu minuts de partit i la repetició de les jugades millors. Em va semblar veure el Barça de la temporada passada amb el control total i atacs esbujarrats per impotents dels contraris. El terreny de joc amb molts bots estranys (aixó no passa a palau). En Roni, el jugador més virtuós del mon, em va semblar que ahir no li va anar gaire be. Perquè no va jugar l'Eto? En tot cas... sense ell també es remonten situacions de "match bol" Inquietant pels equips contraris.

Antoni.

01 de març, 2007 11:30  
Anonymous Anònim said...

Si Carlos, impresentables.
El futbol ressona massa, cada vegade més. Els violents, els oportunistes i els caradures de tota mena hi tenen terreny adobat des de fa més de 100 anys.
No ens deixem enganyar ni manipular. El futbol és la sublimació de la inteligencia feta joc... només comparable als escacs.

Antoni

01 de març, 2007 11:40  
Anonymous Anònim said...

Antoni, l'Eto no va jugar perquè es veu que el metge del barça li ha recomanat una mica més de repòs. Tanmateix, penso que l'estan reservant pel partit del Liverpool no trobeu? en RIJKAARD estava segur que demà remuntaríem, amb o sense l'ETOO. Torna a confiar amb els seus jugadors!

No trobeu que en Thuram és molt bo? al principi no confiava massa en ell (que us ho digui la Carole, que sempre el criticava), però cada vegada el trobo més segur i eficient. A part de que té l'elegància indiscutible dels francesos! FORÇA THURAM!

Si, el barça va jugar bé, però només la primera part. Joder, que a la segona vaig patir molt eh?? ho vaig passar fatal tio...sobretot l'últim minut!

M'agraden tan les vetllades futbolístiques...és com anar al cinema, tot un ritual. Esperes a que acabi el dia per anar a casa, preparar un bon soparet per tenir-lo tot just quan comenci el partit i...apa...a gaudir d'una hora i mitja (més el temps afegit) de futbol...llàstima que després et decepcionin i passin fets com els d'ahir al camp del Betis. Se't perden les ganes de ser aficionat, sento vergonya aliena cap aquestes actituds totalment antifutbolístiques, se'ls hi hauria de caure la cara de vergonya als directius trajats que no fan honor ni a la seva manera de vestir tan correcta ni al seu estatus al club. VERGONYÓS! PATÈTIC! (gràcies Maria er posar-me al dia...jejejeje)

Vinga, el dissabte a per el Sevilla, i el dimarts...a intentar guanyat a Anfield, on fa temps que un equip no marca dos gols...

PESSIMISTA??? no pas...

01 de març, 2007 11:45  
Anonymous Anònim said...

Haurem de fer un seguiment especial del Thuram hi ha varies persones que m'han fet comentaris molt bons. Sembla que és un jugador molt sobri i, especialment, eficient. (per cert, els que m'han fet aquests comentaris juguen en posicions de defensa)

Antoni

01 de març, 2007 13:01  
Anonymous Anònim said...

Thuram fins ara no havia destacat perque necesitava minuts,ja que un jugador de la seva edat necesita continuitat per agafar ritme de competició.Ja a la lliga italiana i a la seleccio francesa a destacat per la seva elegancia i col.locacio.Ahir va estar excepcional.

01 de març, 2007 15:17  
Anonymous Anònim said...

Ai, la edat..... no perdona!!! jeje

01 de març, 2007 16:04  
Anonymous Anònim said...

Ahir mirant el partit m'ho vaig passar molt bé...Vaig veure un Barça capaç i amb ganes, un Barça que deixava en ridícul un Zaragoza impotent, que va demostrar que no en té ni idea de futbol, ja que davant la sorpresa del canvi de tàctica només va saber reaccionar cosint a faltes els jugadors del Barça i intentant agredir a Jorquera després del final del partit, patètic per la seva part, al igual que els seus seguidors, cridant "Messi muertete", i després apedragant l'autocar barcelonista. L'any passat ja demostraren ser uns garrulos insultant a l'Eto'o i aquest any segueixen igual, ja era hora que el Barça els posés a ratlla...Que n'aprenguin!...En Messi va jugar molt bé, en Ronie quasi no el van deixar jugar i estic totalment d'acord amb tu Carlos, l'Iniesta va estar espectacular, brutal, m'encanta... En Thuram també va fer un molt bon partit, de fet es podria dir que va salvar un gol, perquè si no arriba a ser-hi no sé si en Jorquera hagués sortit a buscar la bola...
També vull dir que em sembla horrorós l'espectacle que protagonitzaren el Betis i el Sevilla, o millor dit el Lopera i el Del Nido, no han parat d'escalfar l'ambient, de fet crec que els haurien de destituir a tots dos, i a més a més fer-los pagar una sanció econòmica per exaltació de la violencia. Mai els he sentit parlar de futbol, només busquen deixar l'altre pels terres, s'insulten, s'acusen...tanta culpa té un com l'altre, saben que el futbol aixeca moltes passions i enlloc de transmetre calma als seus socis alimenten la seva ràbia... per sort en Juande s'ha recuperat i no li ha passat res greu...Em sap greu per ell perquè aquest cap de setmana una mica més i el desnuquen, i el pròxim tampoc no li anirà millor ja que perdrà contra el Barça...
Bé jo crec que ja he dit tot el que volia dir..jjeje, me'n vaig de festa a barcelona, si algú s'apunta només m'ha de trucar al movil ok?...vinga fins demà...

...Missae...

01 de març, 2007 21:15  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home