PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de març 12, 2007


EF MONTCADA (1) - CF PALAUTORDERA (3)

GRAN VICTÒRIA EN EL CAMP DE LES SEGONES CLASSIFICADES!!

LLIÇÓ D'HUMILITAT I DE FUTBOL AL MONTCADA !!

GLOBAL A LA LLIGA AMB EL MONTCADA: DOS PARTITS,DUES VICTÒRIES,SIS GOLS A FAVOR I DOS EN CONTRA (davant d'un equip que n'ha marcat 90 i n'ha encaixat 30).

Gran partit de l'equip femení disputat ahir al camp del Montcada,equip que venia de golejar per 0-4 el Bellavista al seu camp,equip que va sortir al camp pensant en golejar també a les palauenques.Fou precisament aquesta actitud la que va provocar que les blau i grogues sortissin a jugar amb decisió i entrega,per demostrar que,en aquesta lliga,només hi ha un equip clarament superior al Palau,el gran Vic (sense oblidar al sant Quirze).

Fou un partit idèntic al de la primera volta.El Palautordera va sortir demolidor i explosiu,i en tres minuts ja va disposar de dues claríssimes ocasions de gol.Com ja va passar al partit d'anada,la pressió sobre la defensa local va fer que es precipitessim en la sortida de la pilota i que perdessin moltíssimes possessions de pilota,fet que les palauenques van aprofitar per agafar el domini del joc i la possessió de la pilota.Però,com en d'altres ocasions,la superioritat en el terreny de joc no es reflectia al marcador,i les jugades no acabaven en gol.La bona col.locació al camp va fer que la primera arribada a la porteria de la TERE no fos fins al minut 26,amb un fort xut que va sortir fora.I quan semblava que s'acostava el 0-1,i en clar fora de joc,el Montcada va aconseguir avançar-se al marcador mentre la defensa palauenca es va quedar aturada esperant que l'àrbitre xiulés.

Però les palauenques tenien molt clar el que havien anat a fer a Montcada:GUANYAR.
Encara no havien passat dos minuts del gol local quan,en una acció combinada i un rebot sortit dels peus de la MARIA SALUDAS,la NÚRIA LLAVINA s'escapà de la defensa i,després de correr uns metres per la línia central del camp,va acabar superant amb una magnífica definició la sortida de la portera local.Amb l'empat es va acabar la primera part,40 minuts en què la defensa del Palau,amb ajuda del mig camp,va aconseguir anul.lar completament el Montcada.

La segona part tingué una sortida ben diferent.El Montcada va sortir fort,intentant superar des del primer minut al Palautordera.Però el gran treball col.lectiu va fer que tot es quedés en un intent de cinc minuts,els necessaris perquè l'equip visitant tornés a agafar el control i la iniciativa del partit.Tot i que el Montcada pressionava més que durant la primera part,el treball defensa-mig camp-davantera (sense oblidar el gran partit de la TERE,que quan va tenir treball el va resoldre magistralment),va fer que el premi arribés al minut 68,amb un xut aeri de la SÒNIA HURTADO des del mig del camp del Montcada que es va colar a la porteria local.Sense donar temps a reaccionar,i després d'una gran pujada per la banda per part de la ROSÓ MORATÓ,que va centrar cap a la NÚRIA LLAVINA, al minut 73 arribava el tercer gol,amb un magnific xut arran de l'àrea.

Aquest gol feia justícia al que s'havia reflectit en el terreny de joc,en el qual un equip es va dedicar a jugar a fútbol amb humilitat però encarat a guanyar,sense témer la posició ni els números a la classificació de l'equip de casa.

La nota trista i negativa del partit fou que,com ja va passar en el partit a casa,el públic local,abans,durant i després del partit no va parar d'insultar i de faltar el respecte a jugadores i banqueta rival.És trist veure que en un partit de futbol femení es puguin veure situacions així (si ho sumem a la poca popularitat que encara té el fútbol femení,això només pot ser perjudicial).La part positiva: el Palautordera es va dedicar a jugar a futbol i a ignorar al públic.S'ha madurat com a equip,mentre que els equips rivals els costa molt fer-nos un gol.

MOLTÍSSIMES FELICITATS PEL GRAN PARTIT D'AHIR!!

ARA TOCA EL PARTIT MÉS DESITJAT DE LA TEMPORADA...EL GURB!!

A DEMOSTRAR EL QUE NO VAM PODER DEMOSTRAR EN TERRES OSONENQUES!!

Etiquetes de comentaris:

26 Comments:

Anonymous Anònim said...

EUFÒRIA és el sentiment present en al meu cos des d'ahir quan va acabar el partit. La veritat és que tenia plena confirnça en que guanyaríem...de fet el que no enten encara és com el Montcada pot ser segon a la lliga...deicaré el comentari aquí...

Vam fer un bon joc, llàstima que el resultat no hagi estat més gran, ja que realment ho mereixíem. Vam tenir moltes més oportunitats que elles, llàstima que no van entrar a la porteria.

Però bé, a vegades més val efectivitat i eficència, el resultat és el que compta, i la victòria aquesta vegada ésmés que merescuda.

M'agrada haver guanyat el Montcada...més que res pels seus aires de superioritat. Nosaltres, amb la humilitat que ens correspon, vam acabar guanyant un partit que vam dominar des del principi.

Em sembla que els equips ens estan començant a tenir ràbia...però si no fem res!! simplement juguem oi noies?? Mira que estaven rabioses ahir lesdel Montcada...

Bé noies, aquest diumenge contra el Gurb a casa. Serà un partit esplèndid...hem de guanyar noies! si fem un partit com el d'ahir res ens podrà aturar contra el Gurb!

A pet totes!! muaaaaa

12 de març, 2007 10:20  
Anonymous Anònim said...

La veritat es que se m'ha possat la pell de gallina quan llegia el comentari d'en Carlos i recordava el partit d'ahir.. es que ens ho mereixem!!!
Per mi va ser un partit controlat totalment d'inici a final, el vent en contra a la segona part ens va jugar males passades per que no acabavem de controlar la pilota, pero... al final ho varem fer aconseguir.. i la gespa.. ufff, vam haver de treballar moltissim.. però varem GUANYARRRRRRRRR!!!

Aquesta setmana hem tornar a demostrar el nostre joc, que podem guanyar i continuar el nostre ascens cap a les primeres posicions.

Amunt Palautordera!!!

12 de març, 2007 10:22  
Anonymous Anònim said...

Felicitats noies i nois. Ho esteu fent molt be. Sou les millors, perque sou un equip i voleu jugar a futbol. Una cosa molt elemental però molt difícil d'aconsseguir, perquè se n'ha de saver i se n'ha de voler. Fantàstic.

12 de març, 2007 10:40  
Anonymous Anònim said...

No he signat,

Antoni

12 de març, 2007 10:40  
Anonymous Anònim said...

El Bellavista a guanyat 3-4 al Gurb al seu camp!!

12 de març, 2007 18:59  
Anonymous Anònim said...

Realment ahir veu jugar molt bé...parlo amb la segona del plural perquè la meva actuació va ser penosa, segur que us van venir ganes de matar-me, una pot fallar un gol, però no 4 o 5 i menys amb la porteria buida davant...i encara menys amb el resultat d'empat...i...és igual
Ahir vem demostrar ser un equip de veritat i tot i els errors que acabo de comentar m'ho vaig passar molt bé al camp, és genial quan ens entreguem d'aquesta manera, quan estem tan ficades al partit...m'encanta...
Crec que els punts claus van ser el fet que empatessim ràpid i les parades de la Tere... Tere: et felicito moltíssim, sense tu a la porteria hauria estat un partit molt diferent... Sónia: de puta madre!!!... Núria de conya, sembla que ja has tornat a agafar el ritme golajador, ara només falta que te'n recordis de dedicar-me'n un, fa bastants mesos que te'l vaig demanar...a veure si contra el Gurb t'ho curres, (si cal et tornaré a deixar la meva samarreta, encara que ja saps a què exposes a l'equip...)
Vinga força Palau i a menjar-nos al Gurb!!!!

...Missae...

12 de març, 2007 19:50  
Anonymous Anònim said...

Carlos, quines són les probabilitats de clasificació a final de temporada... podem quedar 2ª????

13 de març, 2007 10:30  
Anonymous Anònim said...

CREC QUE S'HA D'ANAR PARTIT A PARTIT,PERÒ SI CONTINUEM IGUAL CREC QUE PODEM QUEDAR SEGUR 3ª...JA SABEU QUE SI GUANYEM AL GURB I AL TARADELL ENS POSEM 4ª AMB UN PARTIT MENYS QUE EL GURB I 2 MENYS QUE EL MONTCADA.

13 de març, 2007 11:10  
Anonymous Anònim said...

JO TAMBÉ CREC QUE S'HA D'ANAR PARTIT A PARTIT, PERO HO VOLIA SABER PER LA MOTIVACIÓ QUE POT PROPORCIONAR A L'EQUIP... PSICOLOGIA!!!

13 de març, 2007 11:16  
Anonymous Anònim said...

LAMENTABLE!! Es increible que pugui passar això.Una jugada del Europa femení de l'equip cadet,agredida per l'entrenador del Barça cadet femení,què estar passant??La noia ingressada a Sant Joan de Deu!! S'oblida la gent que això es un esport??Veient encara com estar de marginat el fùtbol femení,això no ajuda gaire.NO pot caure el fùtbol femení en el que s'estar veient en molts camps de fùtbol masculí.

13 de març, 2007 12:37  
Anonymous Anònim said...

Jo he vist la notícia al Periódico Carlos, i la veritat és que he al.lucinat!! és increïble, es veu que l'entrenador la va estar insultant tota l'estona, i que fins i tot va entrar al vestuari de les noies de l'Europa.

La veritat és que actituds com aquestes són patètiques. Sembla mentida que un club com el Barça, que segons he llegit aposta primer per l'educació i després per l'ensenyament tècnic i tàctic de les jugadores, sobretot en els equips de nenes més petitones, tinguin un entrenador d'aquest nivell. Quina vergonya déu meu!!

Saps quina crec que és la part positiva de la qüestió?? doncs que ha sortit en primera plana dels esports d'un periòdic com EL PERIÓDICO...senyal que aquestes qüestions ja no passen desapercebudes i que hi ha coses que ja no es queden en l'oblit...

Esperem que no només l'expulsin com a entrenador, sinó que tambéli caigui un bon sac...per CAP...!!

13 de març, 2007 12:49  
Anonymous Anònim said...

hola palauenques, i palauencs per suposat. sóc una jugadora del vic que va descobrir la vostra pàgina una mica per casualitat i l'altre mica per curiositat. us intento seguir cada jornada, perquè penso que sou l'equip que ha evolucionat més de tot el campionat, sou el que feu un joc més compacte i sense esperar que el partit es resolgui amb una individualitat, sinó que és a base de treball i entesa que esteu on esteu. des de vic us tenim molt respecte, i esperem que si la cosa no es torça l'any que ve sereu les pròximes a pujar. La regularitat el sacrifici i la il·lusió és el que dóna la satisfacció en aquest esport i vosaltres ho sabeu prou bé.

us deixo aquí el link de la nostra web per si teniu curiositat com l'he tinguda jo.
http://uevicfemeni.atspace.com

molta sort fins al final!!

13 de març, 2007 12:53  
Anonymous Anònim said...

Osti, que fort... si ja em va semblar vergonyós l'episodi del Bellavista.. això es encara molt pitjor... IMPERDONABLE..

Crec que la gent està agafant els partits de futbol com aquella estona on es poden desafogar de la rabia acumulada durant la setmana.. o no sé... i s'equivocan totalment.

Les jugadores volem anar als partits a demostrar el que sabem i ens ensenyen, i a intentar guanyar els partits però que si es perd, el mon no s'acaba... no passa res.

Crec que aquesta es la manera que ha de pensar tothom, jugadores, afició i entrenadors.

NO a la violencia en el futbol.. ni en cap esport!!

13 de març, 2007 12:56  
Anonymous Anònim said...

hola a totes!
Bé sóc entrenador del vic i administrador de la pàgina que us han deixat, no la tenim actualizada gaire... :D però bé en el nostre equip estan el corrent de la vostre pàgina i com molt bé us diuen és equip que en aquesta segona volta més bona impressio ens heu causat i ademes en el nostre camp vau fer un partit notable per no dir més... el resultat que vau treure demostra que vam tenir de treballar molt per superar-vos. Nosaltres si no tenim un daltabaix molt important podrem pujar a primera pero crec que si segui aixi amb ganes, ilusió i fent cas del vostre entrenador que crec que està fent una feina admirable per la manera que esteu evolucionant l'any cabé tindreu moltes opcions de pujar a primera que crec que és una categoria que es practica molt més futbol! Bé anims contra el gurb i sou superiors!

13 de març, 2007 14:39  
Anonymous Anònim said...

eis tornu ser jo, lo de entrenador del barça no és estranyar jo he vist aquest personatge per camps i és lamentable la seva actitud de prepotencia i insults fins i tot cap el public. Aquest home no té dret a embrutar el futbol femeni i menys agredir un menor.

una noticia aixi no té paraules...

13 de març, 2007 14:43  
Anonymous Anònim said...

Com entrenador d'aquet equip,volia donar les gracies per les paraules de suport que heu tingut amb el nostre equip.Ser que els vostres comentaris ens animara encara mès a seguir treballant per intentar millorar,es la primera temporada que juguem i totes les paraules de suport ajudan.Després del partit d'anada amb vosaltres vam parlar de tindre el vostre equip com referencia del què voliam ser i com volian jugar,encara hi ha molta feina per arribar el vostre nivell pero esperem un dia arribar a jugar com vosaltres.Nomès en queda donar les gracies a la jugadora i entrenador del Vic per les paraules que heu tingut cap al nostre equip i avançar-me a la felicitació del titol de lliga que molt aviat podreu celebrar.A mès estic segur que la pròxima temporada a primera estareu també davant de la classifició,perque el vostre equip es de primera a n'amunt.

13 de març, 2007 14:58  
Anonymous Anònim said...

Ei, com a jugadora del Palau us dono també les gràcies pel vostre suport...suposo que és tracta d'això no creieu? el suport entre equips i el "bon rotllo" són aspectes a admirar quan es tracta del tracte entre equips! estic molt contenta de que haguem encetat aquesta relació "amistosa" que crec que ens ajuda a tots plegats a fer que el futbol sigui més que un esport.

Lligant-ho amb el tema de fervent actualitat, el de l'entrenador del Barça, sembla ser que l'entrenador del VIC ho ha ratificat...Es tracta de donar exemple i de guanyar-nos l'amistat dels equips, no de perdre credibilitat i causar vergonya aliena al club al que pertanys. És que ho trobo tan fort!!

Un petó per tothom que estimi el futbol del bon rotllo i del diàleg...

13 de març, 2007 15:12  
Anonymous Anònim said...

Resposta a la pregunta que feia en Carlos si la vostre victòria contra el montcada feia que matematicament fossim campiones la proxima setmana?
Matematicament no, perque el Sant Quirze ja ha descansat dos cops i estem pendents de saber si el recurs que van fer el partit contra la roca per baixar mes jugadores del primer equip els donen els punts perduts o no! No sé si us heu enfrontar a la roca, pero ull que baixen jugadores i tapen la categoria amb esparadrap com ens van fer en el seu camp, tot i que no vam presentar recurs ja que la victoria era per 0-4.
Gracies també a les alusions que feu en el nostre equip i els entrenadors. Tenim l'ilusió de pujar i mentre matematicament no estigui aconseguit hem de lluitar el 100%!
El que anavem segons sembla fins el camp del sant quirze no podrem dir que som campiones ja que ens faltarà un punt per poder-ho ser. Sino els donguessin els punts seriem campions el camp del palau plegamans és a dir el cuer. Pertant si que nosaltres ens hem marcat com objectiu sumar els tres proxims punts ja que els entrenadors i jugadores creiem que son de vital importància i son contra un rival que en el seu camp en va posar les coses dificils.

En fi gràcies per visitar la nostre pàgina web i perque no afrontant-se després de temporada.

salutacions,

Marc

13 de març, 2007 18:11  
Anonymous Anònim said...

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=387778&idseccio_PK=1011

13 de març, 2007 18:19  
Anonymous Anònim said...

Pots contar amb aquet partit a final de temporada Marc,i per la pretemporada pròxima si no us importa jugar amb un equip de 2ª,tambè.
Que tingueu sort!!
Per cert ja hem jugat amb la Roca,i sí,tant a casa nostre com fa 2 setmanes que van guanyar 0-1, portavan jugadores del A.

13 de març, 2007 19:10  
Anonymous Anònim said...

Ei moltes gràcies a la gent de Vic, sou un gran equip, tan a fora com a dins del terreny de joc i si abans us teniem com a referent ara encara més. M'encanta que hi hagi aquesta bona entesa entre equips, m'agrada lluitar conjuntament pel bon nom del futbol i demostrar que és possible compatir sense que hi hagi cap tipus de violència... També us felicito per la bona temporada que heu fet, indubtablement sou un Gran equip i ja em moro de ganes de poder tornar a jugar contra vosaltres... vinga no abaixeu la guardia que ja teniu la lliga!

...Missae...

13 de març, 2007 20:01  
Anonymous Anònim said...

La versió de l'entrenador de les cadets del Barça

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=388002&idseccio_PK=1011

14 de març, 2007 12:48  
Anonymous Anònim said...

&

14 de març, 2007 16:18  
Anonymous Anònim said...

aixo del entrenador del barça del cadet no es normal s'ha de estar malament del cap...aques tiu on s'ha tret el titol d'entrenador(perque aixi sembla que el regalin)

14 de març, 2007 16:28  
Anonymous Anònim said...

aixo del entrenador del barça del cadet no es normal s'ha de estar malament del cap...aques tiu on s'ha tret el titol d'entrenador(perque aixi sembla que el regalin)

14 de març, 2007 16:28  
Anonymous Anònim said...

No és per fer la "pilota" al Vic, però amb la poca memòria que tinc, és un dels partits que m'ha kedat marcat, mai havia vist jugar a cap equip a un toc i amb els passes clavats, no fallaven! jo alucinava. Quants anys i kuanta dedicació calen per arribar a fer això?? Carlos, a la pretemporada crec que hauriem de fer un stage de futbol amb el vic i que ens ensenyessin com fer passes. Jo encara flipo, no savia com defensar-les, bueno de fet no podia. Felicitats al Vic per està a on està amb el seu bon joc i la seva esportivitat! i nosaltres palauenques a seguir treballant que encara ens keda molt camí per fer!!!

xiu

16 de març, 2007 18:41  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home