PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dijous, de març 08, 2007


LA PREGUNTA...DE FUTBOL IV

1-FALTAS: Amb la pilota en joc,dos jugadors del mateix equip cometren entre ells mateixos una conducta antiesportiva o violenta en el terreny de joc,com procedirà l'àrbitre?

2-FALTAS:Amb la pilota en joc,el porter colpeja amb violencia a un jugador atacant que es troba entre la superficie situada entre la linea de meta i les redes,què xiularà l'àrbitre?

3-Nº DE JUGADORS:El BOARD ( organisme encarregat del reglament ) opina que un encontre no pot continuar si un dels equips estar jugant amb menys de 7 jugadors.En una competició on s'ha emplea tal limitació,un equip format per 11 jugadors estar jugant amb un de tant sols 7 jugadors.Quan l'equip de 11 jugadors estar a punt de tirar a gol,un dels jugadors del equip de 7 abandona deliberadament el terreny de joc.Detendra l'àrbitre rapidament el joc? Si marca gol,el donarà per vàlid? Què fará l'àrbitre si torna el jugador al camp? I si no torna?

22 Comments:

Anonymous Anònim said...

A veure si ens toca ja el regal...!!!

1.- El Bellavista, no??? jejeje. Jo crec que l'arbit aturarà el joc i amonestarà als jugadors implicats amb targeta groga i després hi haurà bot neutral a on s'ha aturat el joc.

2.- Amonestació amb targeta vermella al porter i lliure indirecte per l'eqip contrari.

3.- Uff aquesta pregunta es molt llarga... Jo crec que el joc continuarà, aquesta regla es refereix a quan per circunstancies de l'expulsió o lesió de jugadors algún equip es queda amb menys de 7 jugadors, però no per una acció voluntaria del jugador.L'arbit amonestarà al jugador que ha sortit del camp sense permís. Si l'equip contrari marca gol, aquest serà vàlid. Si el jugador de l'equip contrari no torna al camp, suposo que llavors si que es suspendrà el joc.

Ara entenc per que no les encertem mai totes, sempre poses alguna pregunta trampa!!!

08 de març, 2007 11:24  
Anonymous Anònim said...

1. Tarjeta per tots dos, segons LA MAGNITUD DE LA TRAGÈDIA serà groga o vermella. pel que fa al tema de continuació del joc...no sé...depèn de qui tingués la pilota no? suposo que seria bot neutral...

2. Que fot aquell jugador allà? ja em complica l'existència coi...donçs suposo que serà tarja vermella pel porter i penal o lliure indirecte per l'equip atacant.

3. Ni idea...no hi entenc de formalismes ni de lleis d'organismes superiors a mi

08 de març, 2007 12:40  
Anonymous Anònim said...

1.- Doncs els amonestarà per mala conducta, amb tarjeta groga o vermella, depenent de com s'hagin picat i suposo que serà falta...

2.- Serà tarjeta pel porter per conducta anitesportiva i suposo que l'àrbitre farà bot neutral perquè ha sigut ell qui ha parat el joc...no?...bé,no ho sé, potser serà penal...

3.- Aquí t'has regalat Carlos això no és una pregunta, son 4... dit això crec que l'arbitre no pararia el joc perquè és falta del tiu que s'ha largat i llavors ha de fer llei de l'avantage no? i si marquen un gol doncs el mateix...no?... si el jugador torna a entrar doncs li posarà tarjeta groga per sortir sense el seu permís i si no torna...no ho sé si no torna!!!...si no torna és un capullo!!!!

...Missae...

08 de març, 2007 14:43  
Anonymous Anònim said...

Sortiu al Palau Obert, primera plana
(el que no havia aconsseguit mai el Club fora de la inauguració del camp d'herva)

Antoni

08 de març, 2007 16:24  
Anonymous Anònim said...

Les dones sempre som més fotogèniques que els homes, potser es per això.... jeje

08 de març, 2007 16:35  
Anonymous Anònim said...

Estem tan sumament guapes totes juntes!! m'encanta...i la foto de dins que us sembla?? la Maria en plena acció!! és que és una maquina!!

Només li faltava aquesta, fer un gol a l'estil Cruyff al partit contra el Mataró i a sobre ser la protagonista de la foto de la notícia del Palau Obert!! jajaajajajaj!! és que quan una és bona és bona!!

FELICITATS PER LA PART QUE ENS TOCA, ENS MEREIXEM AQUEST PETIT HOMENATGE NO CREIEU?

Un petó!

09 de març, 2007 08:45  
Anonymous Anònim said...

Paula necesito la foto per actualitzar la del blog.

09 de març, 2007 08:57  
Anonymous Anònim said...

Aquesta vegada no hi han objectes extranys per sobre el cap de ningú, ni llunys que enlluernin... jejeje

09 de març, 2007 09:21  
Anonymous Anònim said...

perdó volia dir llums que enlluernin a ningú..

09 de març, 2007 09:21  
Anonymous Anònim said...

Carlos...encara no tinc la foto. Demanada està, però hi ha petits problemes burocràtics...jejejej. Vaja, simplement, que ens hem d'esperar una miqueta! ja t'he enviat un correu amb els motius...

Muaks!

09 de març, 2007 12:37  
Anonymous Anònim said...

1-S'haurà d'expulsar o amonesatar als dos jugadors i es farà una falta indirecte a favor de l'equip contrari.

2-Expulsió del porter i farà un bot a terra al lloc on es trobava la pilota en el moment de l'agressió. La distància entre la xarxa i la línia no es considera el terreny de joc.

3-El joc seguirà i es donarà el gol. S'amonestarà al jugador que ha abandonat el camp sense permís de l'àrbitre i que a mes a mes a intentat burlar les regles de joc. Si el jugador no vol tornar, el partit s'acaba.

Esta molt bé que facis això Carlos, però hauries d'obligar a que responguéssin totes. Així al camp no hi haurà confusions amb l'àrbitre.

Ara et dic jo una pregunta a veure com te'n surts:

Minut tres de la pròrroga. Un equip juga amb set jugadors i un gos entra al camp. El porter d'aquest equip amb set jugadors li fot una cossa al gos. Que farem?

09 de març, 2007 14:37  
Anonymous Anònim said...

El gos li ha mossegat??anonims...noooooo!!

09 de març, 2007 16:18  
Anonymous Anònim said...

podeu demanar uns reglaments a la federació i així el podreu respectar.

09 de març, 2007 18:11  
Anonymous Anònim said...

Trobo molt be la participació de tothom,pero crec que s'hauria d'identificar com tothom.Qualsevol persona pot consultar a traves d'internet el reglament,no fa falta demanar-lo a la federació per respectar-lo.L'idea de crear aixo,ANòNIM,és la de participar tot el que vulgui amb l'intenció de apendre i repasar el reglament,de forma divertida.Com tú ja saps,has contestat molt be las preguntas,pero la meva resposta a la teva pregunta(cosa que trobo molt be,que a l'igual que jo proposo preguntes a mi tambè s'empregunti,ja ho van fer a la "pregunta de fútbol I" una persona identificada anomenada eric),la meva resposta a la pregunta la donare a les jugadores directament avui a l'entreno,ja que no s'ha identificat la persona que l'ha proposat.

09 de març, 2007 18:46  
Anonymous Anònim said...

N'estic segura que l'anònim és un àrbitre que ha vist el Palau Obert.... jijijijijijiji

10 de març, 2007 12:20  
Anonymous Anònim said...

Tens tota la raó Carlos. Sóc una àrbitre de Palau. M'agrada que es faci aquesta mena de coses per aprendre sobre el reglament i la próxima vegada no respondré les preguntes perque aixo es feina de les jugadores perque es trenquin el cap.
Felicitats per la temporada.

10 de març, 2007 19:49  
Blogger Núria said...

No em treguis mèrits!!!! ho he encertat jo! Núria Llavina!!! jejeje

P.D. Ens veiem el divendres al Sansiestabien???

10 de març, 2007 20:47  
Anonymous Anònim said...

Buffff... Carlos cada dia ets més rebuscat amb les preguntes, ja no arribo a tant nivell!

xiu

11 de març, 2007 21:06  
Anonymous Anònim said...

1)parara el joc i treura targeta vermella a les jugadores que hagin tingut la conducta antiesportiva i xiulara falta a favor de l'altre equip...
2)parara el joc espulsara el porter i bot neutral...
3)el joc la de parar si es dona conte si no en teoria no seria valid pero ves a saber hi ha cada arbit...si el jugador torna al camp l'amonestara amb targeta groga i si no entra suspendra el partit...

13 de març, 2007 16:24  
Anonymous Anònim said...

Aquesta setmana van anar prou bé.. no???? Ens mereixem el regal.. no et fem pena????

PD: casualitats??? ... l'Eric sempre contesta quan ja s'han donat les respostes!!!

13 de març, 2007 16:41  
Anonymous Anònim said...

El comité de competició ha arxivat la denuncia per insults de Salva a Oleguer. Pregunto: Es que ara ja es pot insultar i menys prear sense rebre cap sanció? Qué diu el reglament? No em quadra aquesta resolució.

Antoni.

13 de març, 2007 20:11  
Anonymous Anònim said...

no contestare mes perque com no miro qui ho ha fet avans sense voler sempre contesto tard...

14 de març, 2007 16:10  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home