PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimecres, de març 14, 2007


AVUI...LA PORRA DEL PARTIT!!

C.F.Palautordera - U.E.Gurb

A continuar la remontada !!

25 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquesta vegada si!! aquest cap de setmana hem de guanyar fijo!! jo aposto per un 0-4, si, vaig forta! però és que tinc ganes fins i tot de superar-les en el "gol a baraix" (com s'escriu aquesta expressió...ajuda'm NIVELL D DE CATALÀ!!!).

En sèrio, penso que la defensa ha de ser seriosa aquest cap de setmana. Allà no paraven de fer fores de joc sense parar que l'àrbit passava tota l'estona per alt. Hem de jugar amb això, ja que em sembla que no acabaven de dominar massa el tema. Tanmateix, no ens hem de refiar, que ja sabem com va venir el primer gol del Montcada! Però bé, penso que pot ser una arma...la defensa haurà d'anar a la una!!

Una bona defensa i un atac definidor a tope d'acord! que d'això es tracta! tenim el camp a favor, no jugarem en aquell hort més quadrat que rectangular i amb sots. HEM DE GUANYAR!!

Muakkksss

14 de març, 2007 08:56  
Blogger Núria said...

gol average

14 de març, 2007 09:25  
Anonymous Anònim said...

Jo suposo que la Paula volia dir un 4-0, jo també aposto per aquest resultat... i més per que com a defensa intentarem que no ens marquin. Ara esperar que el divendres entrenem bé, no com ahir.. però un dia tonto el tenen tots els equips.

Amunt Palautordera!!!

Muaks

14 de març, 2007 09:27  
Blogger Núria said...

Jo aposto per un 3-0.

Estic amb la Paula. Crec que allà vam fer massa fores de joc, i que precisament és això el que ens ha de donar ales aquesta setmana. L'única solució: jugar ràpid i concentrades. Totes hem de saber on hem d'estar, i jugar amb els espais, no amb les persones...

HE DICHO...

jajaja

3-0. VISCA EL PALAU!!!

Núria

14 de març, 2007 09:29  
Anonymous Anònim said...

UN SOPAR EL DISSABTE DE TARADELL!!

14 de març, 2007 10:29  
Anonymous Anònim said...

PERO NO ANAVEM A DINAR??? PER MI MILLOR SOPAR, AIXÍ SORTIM DE FESTA TOTS JUNTS...

PD: No ens agraden els anònims!!

14 de març, 2007 10:38  
Anonymous Anònim said...

Jo crec que també golejarem al Gurb per 4-0... els hi tinc molta ràbia, hem d'estar molt atentes perquè elles no saben jugar la pilota com nosaltres, no la toquen, recordo que tota l'estona tiraven una pilotada amunt i que corressin les davanteres, que tota l'estona estaven en fora de joc perquè sino no hi arribaven...és el què diu la Paula, en part és bo, perquè no crec que ens toqui el mateix àrbitre que vam tenir allà però també té el seu perill, la defensa ha de córre tan si xiula el fora de joc com si no perquè sino venem a la Tere, i amb això no vull dir que la defensa hagi d'estar sempre darrera les davanteres perquè sino no aconseguirem tenir les linies juntes...Respecte la davantera, no hi haurà cap problema si torno a dur el meu número...jje...no, és broma...a la davantera jo també crec que hem d'estar ben atentes i fer la jugada "made in Carlos"..jje...i no fer el que vaig fer al camp del Montcada...
Estic segura que ho aconseguirem, tinc plena confiança en nosatres...
Força Palau!!!

...Missae...

14 de març, 2007 12:14  
Anonymous Anònim said...

SOBRE EL TEMA DE LA AGRESION A UNA JUGADORA DEL CADETE DEL BARÇA.
A diferencia de la mayoría de los que han opinado en este foro sobre el tema, yo estuve allí y las acusaciones contra el entrenador del Barça son mentira.
Lo curioso e indignante es que ni el Europa ni los diarios hayan investigado lo más mínimo y den por cierta la versión de la niña, por cierto, expulsada del Barça y expulsada del Espanyol por follonera y lianta.
Un club serio como el Europa debería haber escuchado a más personas de las que estuvieron allí antes de lanzar acusaciones que podrían constituir delito de difamación.
Todavía esperamos los testigos REALES del incidente que alguien, el Barça, el Europa, la FCF o el Juez, nos llamen a declarar.
NO HUBO AGRESIÓN FÍSICA DEL ENTRENADOR. Sí que hubo intento de agresión física de la niña y de la madre sobre el entrenador.
Todo lo que ha aparecido en la prensa es un invento de unas mentes desquiciadas.
El entrenador no es ningún angelito y tampoco actuó correctamente ya que ante los insultos de la niña y de su madre cayó en la provocación, se encaró con ellas y les insultó.
Lo que pasa es que en el fútbol hay muchas envidias y muchas rencillas y si no se saben gestionar, se pagan, como pagará este entrenador por no evitar la bronca de dos mujeres en busca de protagonismo.
Juzgar sin saber puede hacer mucho daño.

14 de març, 2007 16:10  
Anonymous Anònim said...

Perdona "anònim" s'ha fet referència en el Posit anterior de que "El periodico de Catalunya" ha fet publica una noticia amb la versió de l'entrenador i dels fets. Es lògic que en un primer moment tothom, que no hi hem estat al camp pensem d'aquesta manera, no creus???

14 de març, 2007 16:18  
Anonymous Anònim said...

jo dic el mateix que la paula i la nuria 4-0

P.D. sobre lo del sopar del disabte del taradell jo estic dacord...

14 de març, 2007 16:38  
Anonymous Anònim said...

Ahir a la nit l'entrenador del cadet femení del Barça va poder donar la seva versió dels fets a Catalunya Ràdio i coincideix en part amb la versió de l'anònim. Crec que haurem d'esperar per valorar adequadament els fets. En tot cas discrepo de l'anònim en una cosa, una nena de 14 anys pot ser moltes coses pero per sobre de tot és una nena de 14 anys, no una dona en busca de protagonisme, és una adolescent amb tots els seus fantasmes.
En tot cas, mal exemple, en primer lloc per a la nena.

Antoni.

2 a 0

14 de març, 2007 19:37  
Blogger Núria said...

Dóno tota la raó a l'Antoni. Precisament ahir, a l'entrenament, vaig fer referència a les noies sobre les declaracions de l'entrenador a RAC 1, demanant que esperéssim una miqueta abans de seguir essent tan crítiques amb la situació.

De totes maneres... ÉS LÒGIC que, davant d'una notícia que publica un diari com El Periódico provoqui en la majoria una certa credibilitat. Dóna... dóna temps a valorar les diferents versions. L'entrenador va parlar per primera vegada ahir a la nit. Deixa... deixa que païm i que poguem valorar, ara sí, les dues versions.

Ja sé que a la noia l'han expulsat de diversos equips... ja sé que és una noia conflictiva... Però ho sé des d'ahir a la nit...

Deixa, deixa que païm....

14 de març, 2007 21:29  
Anonymous Anònim said...

Doncs jo dic 3-0 i se que ho fareu, confío en vosaltres,se que esteu preparades per això i més... jo desde València estaré pensant en vosaltres i enviant-vos ondes positives, per a que així sigui ,encara que ho fareu igualment!!!!!!! nenes que us desitjo molta sort que deixeu constància en el camp el que sou!!!!!! i que els hi demostreu en aquestes noies qui sou el Palau i el bon futbol que hi ha...... Visca el Palau i las Falles també ,no us enganyaré jo vaig a passar'm-ho de puta mare, i penso fer-ho!!!!!! hooooooooooooooo necessitooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! Força Palau !!!!!!

14 de març, 2007 21:35  
Anonymous Anònim said...

Núria crec que també hauriem de posar en dubte l'afirmació de que és una noia conflictiva (i més coses que es diran d'ella, no ho dubtis... com s'han dit i es diran de l'entrenador)

Ara mateix si coneguès al periodista que ha fet sortir a la llum els fets sense contrastar les versions li diria que es llegeixi el codi deontològic de la seva professió perquè sembla haver-lo oblidat i al redactor cap del Periodico li preguntaria si ha valgut la pena.

En tot cas ull! hi ha una menor pel mig i això és molt greu. No se li està fent cap favor.

Antoni

14 de març, 2007 21:46  
Anonymous Anònim said...

Posiblement tot s'hagi fet una bola massa gran(encara que una nena ingresada no es broma),posiblement a lo millor no va haber-hi intenció de fer mal,posiblement dintre del follon entre insults i empuxades se li va anar una cama per l'aire i va donar a la nena,posiblement el van provocar i va perdre els papers,posiblement....posiblement es una vergonya que fets com aquet deixin el fùtbol de costat per parlar una vegada més de la violencia en els camps de fútbol,violencia generada per pares la majoria de vegades i acompanyades d'entrenadors i jugadors,violencia en un esport que tendria que servir per formar persones per el dia de demà i fomentar l'amistat i el companyerisme...estem parlant del fùtbol base,el fùtbol de formació no de destrucció.

15 de març, 2007 00:11  
Anonymous Anònim said...

I tu Carlos per que apostes??? Quina es la teva porra????

15 de març, 2007 09:19  
Anonymous Anònim said...

El meu resultat es de 2-0...ojala m'equivoqui i siguin el mateixos que van encaixar allà,però amn la porteria a cero.

15 de març, 2007 10:21  
Anonymous Anònim said...

Per la part que em pertoca: Gràcies per confiar la defensa!!! Cada setmana es un repte, intentar deixar la porteria a 0... com a mínim per no perdre...

15 de març, 2007 10:28  
Anonymous Anònim said...

Eis, carlos res desitjar-te sort a tu i a les teves jugadores contra un rival que crec que sou molt superiors, si mes no si jugeu com ho vau fer contra nosaltres. El gurb no té cap jugadora que destaqui i el futbol que aplica és pilota amunt... bé ja ho debeu saber... i la portera per dalt no en veu ni n'agafa ni una... en fi sort desde Vic i a guanyar el nostre vei! que molt bon rotllo no tenim! jeje!

15 de març, 2007 18:23  
Anonymous Anònim said...

Gracies una altre vegada a Vic per el suport,segur que ja esteu nervioses per celebrar el titol de lliga,anims que queda poc!!per cert,si dius el teu nom com ho va fer en Marc et podrem reconeixar cada vegada que escriguis.

15 de març, 2007 19:49  
Anonymous Anònim said...

Hola CRACKS! perquè la veritat és que esteu en bona ratxa! ara a seguir amb la mateixa línea! sento haver estat "desconectada" del PALAU, he estat sense internet i currant a saco, fent hores extres. Tinc un mono de futbol que no m'aguanto....buf! i el genoll no para de carregar-se..és una merda. El traumatòleg no em deixa córrer fins al 22, 23 d'abril, però bueno, segons la marxa. Nenes, si estigués allà reventaria la porteria, ja que no puc, us demano a les davanteres que ho feu per mi. Tinc esperançes de tornar aviat i aquest diumenge us vinc animar, és un partit molt important i s'ha de demostrar el Palau que som: GUANYADORES. No em val conformar-se amb coses externes com el públic, l'àrbitre ni el rival, sabeu perfectament que teniu el suficient potencial com per demostrar que guanyarem sempre que volguem demostrar-ho. TERE: olé olé y olé niña..eres una crack! Meri passa'tho teta, t'ho mereixes. Defensa: foteu-li fort, allà no passa ni cristu. Medio medio, molts passes molts passses parets i maria, núria i rosó: XUTEU XUTEU XUTEU a saco, menjeu-vos la porteria!!

Carlos!! gràcies aviat ens veurem.

I el Vic, un equip magistral. Ens demostren quina clase tenen com a persona i jugadores de futbol, inclús l'entrenador. Sou d'admirar.

fins aviat palauenques que us trobo a faltar moooooolt!

petons i abraçades!

15 de març, 2007 20:03  
Anonymous Anònim said...

ai! se'm oblidava: aposto un 3-0

15 de març, 2007 20:31  
Anonymous Anònim said...

Ei nenes, avui toca entreno i ens hem de posar les piles a tope..., per que el dimarts estavem "pajaras"!!!
Com sempre diuen, el que es fa en els entrenos, es reflexe en els partits!!!

Fins després!!! Muaks

16 de març, 2007 09:14  
Anonymous Anònim said...

hola palauenques i palauencs, sóc la jugadora del vic que va escriure'us la direcció de la nostra pàgina web.
també vull fer la porra, jejeje
guanyareu segur (tot i que els partits s'han de jugar) jo crec que 3-1 sense patir. seguiu igual com fins ara!!

salut

meri

16 de març, 2007 18:01  
Anonymous Anònim said...

Jo aposto per un 5-0, bé! no aposto, sinó que exigeixo que els hi fem 5 gols, primer per abansar-les en el gol average i segon per orgull, perque no pot ser que ens haguem matat tota la temporada i aquests grans esforços ke em fet per millorar i no vull que ens tornin a passar la mà per la cara i ens golegin. Aquest cop juguem a casa nostra amb la nostra super gespa i camp de mides normals i per tant ENS TOCA GOLEJAR A NOSALTRES!!! Jo crec ke em de sortir a mossegar des del primer minut fins l'últim i no sortirem d'allà si no guanyem!!! ah! i tb tenim un tema pendent amb aquest ekip, la bona imatge com a club!! vinga noies que ho estem fent bé, però encara ens falta!!!

xiu

16 de març, 2007 18:49  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home