PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimecres, de març 21, 2007


AVUI...LA PORRA DEL PARTIT !!

CE TARADELL - CF PALAUTORDERA

NO A LA RELAXACIÓ!!

19 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquesta setmana serà dificil, no només pel rival, que segur que s'ha reforçat i ha millorat.. sino per nosaltres mateixes, per les posicions que algunes haurem o hauràn d'ocupar.
El és important de tot es que sortim super concentrades des del primer segon i amb ganes de gol, per tant aposto per un 0-5.. el meu repte la porteria a 0 com cada setmana!!!

Espero que el divendres fem un bon entrenament, ja portem 2 dimarts una mica pajaras...

Muaks

21 de març, 2007 10:31  
Anonymous Anònim said...

Quina es la teva aposta d'aquesta setmana Carlos??

21 de març, 2007 10:33  
Anonymous Anònim said...

No sabeu "lo" rabiosa que estic per no poder venir aquest dissabte...la feina és la feina, però fot moltíssim!!

Jo confio en totes vosaltres i en la vostra eficiència noies, així que aposto per un 0-4 de tranquil.litat. Resultat tranquil perquè haurem de sortir concentrades, però sabent que som justes i que haurem d'aguantar tot el partit!! s'haurà de sortir amb una mentalitat guanyadora,però pensant que serà un partit molt físic en el que s'haurà de fer un esforç doble...

Us desitjo molta sort noies. M'han comentat que l'etrenament d'ahir va ser una mica com el de la setmana passada. No sé...aviam si tornem a ser com abans noies! curro i esforç a tope noies!

Un petó i fins divendres

21 de març, 2007 11:11  
Anonymous Anònim said...

Taradell ultims 3 partits...(1) victoria,(1) derrota i (1) empat...11 gols a favor i 7 en contra.

21 de març, 2007 15:22  
Anonymous Anònim said...

Amb aquestes estadistiques tu que hi dius???

21 de març, 2007 15:31  
Anonymous Anònim said...

Espero un 0-4,encara que m'agradaria aumentar la renda de gols.Encara que hi faltara molta gent,tinc plena confiança en la serietat de las que vinguin,sobre tot en la serietat defensiva.Crec que som prou intel.ligents per saber de la importancia del partit,seria una llastima desprès de guanyar al Montcada i al Gurb,perdre punts allà.Guanyant dissabte,quartes i al per el tercer lloc.

21 de març, 2007 15:41  
Anonymous Anònim said...

Ostres Carlos es de les poques vegades que apostes per un 0 a la porteria, suposo que defensivament demostrem que som un equip dificil... ara falta que demostrem que també marquem molts gols!!!
I si, com dius seria una llastima que després de tots els esforços que estem fent en aquesta segona volta sens escapin punts... faltarà gent, però les que hi serem hem de pencar com si es tractés de l'últim partit de lliga i ens hi juguessim quelcom. Hem de lluitar per la victoria!!!!

21 de març, 2007 15:47  
Anonymous Anònim said...

LA RESTA DE PARTITS:
-PALAUTORDERA-33punts,5partits(15punts en joc)caldes,lourdes,palau solita i st.quirze.

-ST.QUIRZE-40punts,5partits(15punts en joc)lourdes,palau solita,vic,bellavista i Palautordera.

-MONTCADA-37punts,4partits(12punts en joc)cerdanyola,pbb.la roca,vic i gurb.

-GURB-34 punts,3partits(9punts en joc)cerdanyola,pbb.la roca i montcada.

21 de març, 2007 16:36  
Anonymous Anònim said...

me he deixat el partit nostre de taradell

21 de març, 2007 16:37  
Anonymous Anònim said...

Segur que ja estàs fent "quinielas"!!!

21 de març, 2007 16:44  
Anonymous Anònim said...

Eis,

Pel que fa el vic us intentarem guanyar els rivals que ens afrontem ademes de la necessitat de sentenciar el campionat. Ull amb el taradell que s'ha reforçat.

Marc

21 de març, 2007 18:34  
Anonymous Anònim said...

Gracies Marc,ens anira bè.

21 de març, 2007 18:47  
Blogger Núria said...

Crec que aquesta setmana, davant les baixes, haurem de fer un sobreesforç que espero i desitjo que es vegi compensat. Així, el meu resultat és de 0-3.


Evidentment, confio en la defensa tot i que ens faltin dues referències importants com poden ser la Paula i la Cristina. Però demostrarem q tenim molt a dir i resposta a totes les dificultats!!!!

Núria

22 de març, 2007 09:14  
Anonymous Anònim said...

Jo estic segura de que guanayarem, ens costarà però ho farem...el meu resultat?, 0-4...crec que ens costarà fer el primer però després començaran a entrar...si sortim a per totes i concentrades al màxim les podem guanyar, demostrarem que el Palau és un equip molt bo i que pot amb tot...oi que si?...
Vinga ens veiem...

...Missae...

22 de març, 2007 13:59  
Anonymous Anònim said...

Noies, ja veieu el que diu en Marc del Vic, que s'han reforçat...hem d'anar a per totes ok? jo des de Palau pensaré constantment amb vosaltres. No podem deixar perdre'ns uns punts que van ser tan fàcils a la primera volta. Ni reforçaments ni res, nosaltres fent la nostra fena podem guanyar perfectament ho sabeu eh? a traballar com ho estem fent aquestes últimes setmanes i guanyarem sense problemes!!

22 de març, 2007 15:07  
Anonymous Anònim said...

nikita,

Bé he llegit el enllaç que has deixat en el nostre forum. Bé per la part que amb toca, com entrenador et puc dir que nosaltres vam jugar desastrosament i nop ho amaguem. Sobre la roca jo que tingui constancia teniem anotades 4 jugadores no tres com diuen. I la falta que diuen puc dir que es falta. I el gol es un golaz de falta directe. Sobre els que es diuen que no sabem perdre, bé haig de dir que arbitre va coemtre molts erros segurament ens va beneficiar mes a nosaltres ( ho reconec s'ha honest) pero ells no van parar de increpar arbitre durant tot el partit. Sobre els incidents que diuen son les jugadores que provoquen a les nostres el finalizar el partit i els incidents que passen el tunel del vestidors son les jugadores de la roca que van a buscar brega direccio el nostre vestidor, ademes salta el public de la roca dins el camp i venen cap alla no a posar pau sino tot el contrari. Clar estan a casa ens defensem. I arbitre aqui si que esta correcte no es tanca a dins fins que no tots els incidents s'han calmat i jo com entrenador soc el que tanco les jugadores dins el vestidor. Ademes si en un entrenador li cauen 5 partits com el de la roca per algu serà. I per acabar arbitre demana que vinguin els mosssos de esquadra, el primer partit que ens trobem amb aixo, i clar ell esta amb el seu dret. A mi no m'agraden gens els escandols el que passa dins el camp passa i punt. Pero clar no ens busquin les pesigolles per no saber encaixar que tumbaben el lider i aquest es capaç de empatar. Potse la impotencia era el reves crec jo? En fi som conscients que l'any cabe sera dificil si acabem pujant pero potse ells son els que jugen en joc brut baixant jugadores de altres categories, si total no tenen res a pelar a segona. Encara em diguessis que tenen a pelar pujar a primera. En fi nomes era que sabessis el meu punt de vista clar que els de la roca el tenen diferent.



Marc

22 de març, 2007 18:37  
Anonymous Anònim said...

Marc al partit que vam jugar fa unes setmanes i van guanyar 0-1,el seu entrenador no va parar d'incordiar l'arbitre i va tndre que ser amonestat.Al final del partit el va seguir fins el seu vestuari.A més una jugadora seva va ser expulsada PER AGREDIR a la nostre portera.

22 de març, 2007 19:07  
Anonymous Anònim said...

Per la meva part Marc, et comento que inexplicablement (o no...) penso que el Vic i l'afició vigatana en general debia ser la que va tenir el comportament més correcte. Ja coneixem com se les gasten els i les de la Roca, són bastant mal perdedors i els hi costa encaixar fins i tot un empat.

Pel que jo he sentit també, no eren tres les jugadores de primera, sinó quatre. També comenten que van sortir a la segona part, cosa que no m'acabo de creure. S'enganyen a elles mateixes i, el pitjor de tot es que ni així ens guanyen (al Vic i al Palautordera). A la llarga el que compta és bon joc i el bon ambient, sempre acaba guanyant per sobre del joc brut (utilitzar jugadores de primera i la ràbia i el joc brut constantment...).

Palautordera i VIC, FORÇA!!!

23 de març, 2007 08:54  
Anonymous Anònim said...

Crec que l'aficio del Vic és correcte i sempre apoia el seu equip. I en cap cas tot els incidents l'aficio va saltar el camp i entrar en el tunel a increpar ningu. Crec que amb fets aixi ja hi ha uns entrenadors i delagats que son els que han de calmar els nervis que es poguin tenir entre jugadores. Tot el que ells comenten es falç perque van jugar algunes inici.

En fi com dic a les meves jugadores s'ha borrar el partit i els incidents i el cami segueix. No impuganarem com ells esperen perque els punts es guanyen dins el camp i si no van saber guanyar perque no vam ser superiors perque anar-los a buscar el despatx. I expedient segurament esta obert per els incidents pero acte reflecteix el que va passar. En fi com dieu el que compte es el bon rotllo i el joc( que no sempre et surt com vols) i la bona harmonia amb els clubs. I coses com aquestes no afavoreix el futbol femeni.

Sort pel el cap de setmana! I espero que com aneu fent aneu escalant posicions! Salutacions!

Marc

23 de març, 2007 13:03  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home