PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

CF PALAUTORDERA (3) - UE GURB (0)

QUIN PARTIT!!

FUTBOL DE QUALITAT A PALAUTORDERA!!

I LA RATXA CONTINUA...3 GOLETS I LA PORTERIA A CERO UNA ALTRA SETMANA!!

Gran partit el disputat avui per l'equip femení del Palautordera.Una primera part impressionant de les noies de casa,de domini absolut i amb un 90% de possessió de pilota,ja que es va jugar sempre en camp del Gurb.Només la falta de sort en els metres final va impedir que marxessin al descans amb un resultat d'escàndol.La pressió efectuada per les palauenques sobre la defensa rival va propiciar contínues errades a la sortida de la pilota i que això provocà nombroses ocasions de gol.Es va jugar sempre la pilota per terra,tot i que les osonenques es dediquessin aixecar-la.

Abans d'arribar el primer gol,les jugadores del Gurb van treure dues pilotes gairabé de sota els pals.Fins el gol.Després d'una sacada de porteria,la jugadora ROSÓ MORATÓ va interceptar la sacada i, amb una acció individual i després de conduir la pilota fins l'alçada de l'àrea,va aixecar la pilota per sobre de la portera visitant, que s'havia quedat a mitja sortida.Amb aquet resultat es va arribar al descans amb un Gurb que gairabé no va intimidar a la bona defensa local.

Ja a la segona part,el partit va continuar igual que la primera,amb la diferència que el Gurb es va estirar una mica més,i fins i tot va disposar d'una clara ocasió de gol que la TERE PEGUERO va aturar en 1 contra 1.Les Palauenques començaven ja a impacientar-se en veure que el segon gol no arribava,quan la NÚRIA LLAVINA,en acció personal,encara la defensa del Gurb i,en regatejar una defensora,la fan caure dins de l'àrea.Ella mateixa transforma el penal i, amb el 2-0, les Palauenques es dedica a conserva la pilota en camp contrari.I a falta de vuit minuts pel final,una gran passada a l'espai de la CAROLE GOUAILLIER a la NÚRIA LLAVINA acaba en gol,que després de deixar clavada a la defensa visitant, regatejar la portera rival i marcar el definitiu 3-0 a porteria buida.

Justa i merescuda victòria del Palautordera,que es va treure el mal regust de boca del partit disputat allà.Ara l'objectiu és guanyar al Taradell per pujar a la quarta posició de la taula i continuar escalant posicions .Està demostrat que quan aquest equip es proposa alguna cosa ho aconsegueix.

Una setmana més...MOLTES FELICITATS A TOTES I CADASCUNA DE LES JUGADORES D'AQUEST EQUIP,PEL TREBALL I ESFORÇ REALITZATS!!

ENHORABONA PER LA GRAN VICTÒRIA I IMATGE MOSTRADA!!

AMB LA VOSTRA IL.LUSIÓ I ENTREGA ESTEU FENT QUE LA GENT DEL POBLE CADA DIA ESTIGUI MÉS ENGAXADA AMB AQUEST EQUIP,NO CANVIEU!!

Etiquetes de comentaris:

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Va ser un gran partit. Vam dominar tota l'estona, sense donar massa opcions al Gurb des del principi. Vam lluitar i vam demostrar que amb paciència i esforç al final les coses acaben sortint. El primer gol va trigar en arribar. De fet, aquest és l'únic punt que haig de destacar...crec que ens falta més definició davant de porteria, més garra...potser més picardia. Les "jugadetes" s'han de fer mig camp, allà es on es crea i es treballen les jugades...davant s'ha de ser més decisiu i "xutar" sense pensar...davant hem de ser més egoïstes no creieu? amb el bon sentit de la paraula, ja sabeu.

Es tracta de xutar...de xutar i de xutar a porteria!! quan comencem a xutar de veritat res ens podrà parar noies!!

FELICITATS A TOTES. TRES GOLS ÉS COLLONUT, PERÒ SABEU QUE PODRÍEM HAVER GUANYAT PER MOLT MÉS...si ens ho proposem podem guanyar per més gols...necessitem gols si volem estar amunt!!

un petó a totes!!

19 de març, 2007 10:03

OJO !! El taradell empata amb el Bellavista!!

19 de març, 2007 10:13

I el Vic a empatat amb La ROCA 1-1 jugant a casa!!!

19 de març, 2007 10:20

La meva opinió del partit d'ahir: amb el resultat de 1-0 vaig patir moltíssim... aquella gent en un contra atac ens podien marcar l'empatat i creixerdins del camp. Opinio igual que la Paula, falta definició de cara a gol, per que a la primera part podriem haver marcat al menys 4 gols i només en va entrar 1.
Per la resta.. penso que es va jugar la pilota, la varem fer corre a vegades de banda a banda.. pero no tant com algú hagués desitjat!!!

En fi, a posar-se les piles per que tothom està apretant.. i no pensem que el partit d'aquesta setmana està guanyat abans de jugar-lo, per que el Taradell està anant fort!!!

Fins després!!!! Muaks

19 de març, 2007 10:45

No m'ho puc creure, la Nuria va tornar a guanyar la porra...
Espero que d'aqui a final de temporada apostis per que guanyi el Palau i guanyis sempre la porra!!! jejej

19 de març, 2007 11:38

Enarabona per el resultat!

Si el Vic hem empatat en un partit que no ens ha sortit res pero bé hem tret un empat que a dos minuts del final estavem perdent i jugaven nosaltres amb 10. El bellavista alguna cosa rara va passar el camp del taradell. Segons m'han dit problemes inters amb els mateix grup del bellavista.

marc

19 de març, 2007 14:46

Anims Marc,es qüestio de dias que quedeu campions!!

19 de març, 2007 15:00

El que ha passat amb el Vic no és estrany, sol succeir, ho tenen tant a tocar que sense voler hi ha desconcentració. El pròxim partit ja no els hi passarà.

El Bellavista és una plantilla amb la majoria de jugadores bona gent, però hi ha alguna que és francament complicada en relació a les reaccions que té al camp. La solució és teòricament fàcil però la seva implementació és molt difícil perquè afecta tot el grup.

El Palau? Molt bé, les jugadores en plan gran equip: qualitat i treball. M'agrada el que veig. I els entrenadors grans, molt grans.

Antoni

19 de març, 2007 15:38

es increible lo bien k lo estamos haciendo ultimamente es sorprendente el juego k estamos haciendo tanto las delanteras centrales y como no mis defensas k sin ellas estaria perdida.Querria FELICITAR a PAULA por su gran aportacion gran juego y la seguridad k me da bueno pos nada espero k esto siga asi hasta k acabe la temporada.AHHH!!!!N Y HABER SI ANTES DE JUGAR FOLLAMOS UN POKITO TODAS POK NO VEAS EN EL VESTUARIO ESPERO K TODO ESTE BIEN UN BESAZOOOOOOOOOO TERE

19 de març, 2007 20:19

Jajajajaja...aquesta la Tere no canviarà mai!! vaig riure tan quan va marxar del vestuari, perquè l'última frase que li vaig sentir dir va ser aquesta que ha comentat el final amb lletres majúscules!! és la Tere, la Tere és així i qui sap si potser té raó!! jajajajaja

Gaire cosa més a dir...només que moltes gràcies per el comentari que has fet sobre mi Tere! la veritat és que sense tu a la porteria no em sentiria tampoc tan segura com em sento. Va haver-hi una jugada que la jugadora del Gurb va marxar tota soleta i tu vas resoldre el problema amb una gran parada...casi l'única que vas fer (sort en tenim que l'hagis de tocar poc no?), però providencial 100% (haguéssim empatat!!).

I pel que fa al tema del vestuari...mira que cridem a vegades eh? suposo que serà la confiança, però bé, casi que ens podem les piles i no siguem tan burres les unes amb les altres. Sort que el dissabte fem dinar de germanor, ens pot anar molt bé!

Carlos, aviam si aconsegueixes venir a dinar eh? saps que sense tu no és el mateix!

Tere, moltes gràcies de nou foll... nata!!

Muakssssss

20 de març, 2007 08:51

Si, això, no crideu tant al vestidor que se sent tot des del bar... de la Font Martina.

Antoni

20 de març, 2007 09:00

E el partit va estar molt guapo...tenia tantes ganes de guanyar al Gurb...som un gran equip i ho vem demostrar...estic molt contenta, de veritat encara que potser no ho vaig demostar gaire..però ueno us u dic ara...jjejje... Paula jo també crec que vas estar molt bé, has millorat moltíssim al igual que la Núria Garcia, em veu agradar moltíssim totes dues al partit, felicitats pel bon joc que veu fer... vinga aquest finde de vermut ens jalem al Taradell i després ho celebrem dinant...

P.D.: tinc moltes ganes de menjar calçots...és que son tan bons...