PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de març 25, 2007


TARADELL (0) - CF PALAUTORDERA (2)

5ª VICTORIA CONSECUTIVA I QUARTES !!

2ª VOLTA...SET PARTITS JUGATS I SIS GUANYATS !!

Partit molt complicat el que ha jugat l'equip femení de Palautordera.A priori i desprès del 8-0 de l'anada,semblava un partit fàcil,però les moltes baixes de les palauenques i un Taradell molt lluitador,van fer que el partit fos molt treballat per poder guanyar-lo.Encara que el resultat va ser curt per les ocasions fallides pel Palautordera,fins que va arribar el segon gol palauenc,no vam poder respirar tranquils.

El partit va començar amb dues ocasions molt clares de l'equip visitant,però la sortida al contraatac del Taradell,feia molt mal a la improvisada defensa palauenca.I ja a punt d'arribar al descans,una falta a la vora de l'àrea,la va llençar la NÚRIA LLAVINA de forma directa i,va entrar a la porteria sense que la portera local podes fer-hi res.Amb el 0-1 és va arribar al descans.

La segona part va continuar igual,la falta de definició en els ultims metres feia que de tant en tant,alguna de les arribades del Taradell,posses en perill la porteria defensada per la TERE.El Palautordera mai es va trobar comoda al camp,ja que el Taradell va treballar moltissim per no deixar jugar i lluitava cada pilota fins al final.Però tot va acabar al mínut 59,quan una falta lateral ,centrada per la NÚRIA LLAVINA ,va ser rematada al fons de la porteria per l'ANNA RIERA.Això va donar serenitat al Palautordera,que va jugar tranquilament fins al final del partit i va disposar d'alguna clara ocasió més de gol.El Taradell desprès del segon gol es va tancar en el seu camp fins la pitada final de l'árbitre.

Les numeroses baixas del Palautordera van fer que és tingues que improvisar un equip amb una portera jugant de davantera,però una vegada més ,l'esperit de superació d'aquet equip no té limits.

MOLTES FELICITATS A...Tere,Maria,Pili,Núria G.,Noemí(dificil papeleta la que va tindra),Rosó,Silvia,Carole,Anna,Meri(ull amb la portera que casi marca),Núria Ll. i Clara per l'esforç i treball realitzat.

ARA EL CALDES DE MONTBUI AVANÇ DEL MERESCUT DESCANS DE SETMANA SANTA!!

QUARTES...ARA L'OBJECTIU ES LA TERCERA POSICIÓ !!

QUE LA RATXA CONTINUE !!

Etiquetes de comentaris:

20 Comments:

Anonymous Anònim said...

Casi que no tinc massa cosa a dir perquè no vaig poder estar al partit ni com a jugadora ni com a espectadora, però només cal que tinguem en compte que crec que per fi ens hem consolidat com a equip. Farem partits més o menys dolents, amb molts opocs gols, però si més no ja no ens passa com a la primera volta, que podent guanyar no ho féiem perquè simplent ens faltava un rodatge i un mínim d'experiència.

Encara ens queda molt camí per recórrer, però crec que el primer pas, el de consolidar-nos, el tenim més que superat.

Estic molt contenta!!

26 de març, 2007 11:27  
Anonymous Anònim said...

Montcada (3)- Cerdanyola (0)

26 de març, 2007 11:33  
Anonymous Anònim said...

Palau solita (0)-Vic (12)

Lourdes (0)-St.Quirze (3)

26 de març, 2007 11:45  
Anonymous Anònim said...

Resultats esperats...pensava que el Montcada podria ensopegar...llàstima!!

26 de març, 2007 12:09  
Anonymous Anònim said...

Del partit que varem jugar.. super cansat... i això que el camps era més curt que el nostre!!! però varem correr bastant, uff encara em fan mal les cames.

Queixar-me de la segona targeta groga que hem varen treure, no era justa!!! Sort que només faltaven 2 minuts pel final, i vau aguantar molt bé aquests minuts amb 10 jugadores, SOOOORRRRRTTTTTTT, per que no podiem deixar escapar la victoria!!!

Ara hem de pensar que només queden 4 partits i que els hem de guanyar TTTTOOOOOOOOTTTTTTTSSSSSSSSSSS!!!

Fins després, muaks!!!

26 de març, 2007 12:09  
Anonymous Anònim said...

ENARABONA PÈR EL RESULTAT! si seguiu aixi podeu acabar entre el tercer i segon lloc. Recordar-vos que el segon lloc podeu tenir opcions de pujar a primera.

Marc

26 de març, 2007 12:46  
Anonymous Anònim said...

Avui tindrem la sessió de sauna i massatges que vas prometre la setmana passada???
Antoni, volem que el club faci jacuzzis per després dels partits que requereixen molt d'esforç físic!!! jejeje

26 de març, 2007 13:31  
Anonymous Anònim said...

Marc, amb la victoria d'ahir vosaltres ja sou de primera?

Antoni

26 de març, 2007 13:31  
Anonymous Anònim said...

Antoni,

Matematicament ens falta un punt, tenim el sant quirze a 9 punts de diferencia ( sempre i quan es resolgui els punts que li falten del caldes que el rival no es va presentar, i sino crec que aquests punts els guanyara perque el caldes es un equip inferior el sant quirze), a nosaltres ens queden 3 partits, sant quirze, el montcada i el bellavista. El seguent partit que juguem es contra el sant quirze i sempre que traiguem un resultat positiu alla, o perden per la diferencia de un gol som matematicament equip de primera. I si fallessim en els seguents partits hem d'anar a buscar el punt que ens fagi campions!

salutacions,

Marc

26 de març, 2007 14:49  
Anonymous Anònim said...

Vaia partit el de dissabte i vaia joc que tenien... em sembla ke tothom va rebre si més no una dels milers d'entrades brutes i patades que no venien a cuento. Jo no sé si vindré a entreno aquesta setmana, vaig caure malament i em fa molt mal l'esquena, i encara estic mig marejada de fer les curves pel mig del montseny!! Em sap greu no venir el diumenge ke ve a jugar però és igual perke tenim la sort ke no hi ha ningú imprescindible i de ven segur es lluitarà del primer a l'últim minut. Això és el ke m'agrada d'akest equip, la lluita i les ganes a cada partit!!! som-hi noies!!

xiu

26 de març, 2007 14:59  
Anonymous Anònim said...

Marc, vosaltres guanyeu al Sant Quirze i festa grossa. I de pas a nosaltres ens va de conya. Au ànims que ja hi sou.

Senyora Núria no puc esta més d'acord amb tu, calen jacuzzis i saunes, i també una piscina amb hidromassatje... miraré si la Junta té a bé destinar una partida per la propera temporada... de moment seguirem amb les dutxes "modernistes" (es van fer en època d'en Gaudí i estan com el primer dia)Apa!

Antoni.

26 de març, 2007 15:54  
Anonymous Anònim said...

Lo de la pìscina no cal.. pero la sauna i el jacuzzi ens ho mereixem,no???? A més després de segons quin partit, ostres que bé que anirien....!!!! Fes el que puguis, jejeje.

PD: Molt xula la web del club, ara falta que la gent s'animi una miqueta, eehh noies!!!

26 de març, 2007 16:04  
Anonymous Anònim said...

Doncs Antoni, com a referent et pots servir de les fotografies que han sortit avui a "El Periódico" dels vestidors del barça, amb espais per fer de tot i 600 m2 quadrats de luxe incontrolat. Que fort que ho he trobat!! i després juguen malament alguns partits??? però si tenen de tot collons! no vull ser tòpica, però realment amb aquests equipaments hauren d'estar cada partit al 100 %.

Els hi deixem un dia canviar-nos al nostre vestidor, amb la radio i la rentadora engegades i allò si que serà una bona dosi d'energia!! jejeje

Ai aquests del barça...tan luxe els matarà de relaxació...

26 de març, 2007 16:05  
Anonymous Anònim said...

JODERRRR!!! Sento l'expressió però ostres això es que volem nosaltres!!!! Antoni, pren nota segur que algú del juvenil, del primer equip, de l'amateur.. estàn d'acord amb nosaltres.

26 de març, 2007 16:16  
Anonymous Anònim said...

Com vas veure diumenge Silvia,en aquet equip tothom es important i imprescindible,i cada jugadora que falta es una baixa important per l'equip,això fa que el rendiment no sigui el mateix.Aixì que aquet diumenge tornarem a patir pq tornem a tindra varias baixes,no ès el mateix faltar una que faltar cinc.

26 de març, 2007 17:34  
Anonymous Anònim said...

No se si la propera temporada podrem fer tot el que demaneu, perquè també hem de fer el "palco" climatitzat, amb un munt més de comoditats innecesàries però imprescindibles.

Jo penso que tuthom és important i imprescindible... som persones no coses, estic amb en Carlos. Per això quan falta algú el trobem a faltar, però tirem andevant. És el que s'ha de fer.

Antoni

26 de març, 2007 18:30  
Anonymous Anònim said...

El partit de dissabte va estar molt guapo...va ser molt divertit, ens va agradar haver de jugar en condicions precàries de personal, encara que preferim que hi siguem totes... Pensem que després de l'esforç la calçotada era molt necessària, va ser molt guay i demanem que es repeteixi aviat...

Antoni: ens apuntem a la petició de la Núria Garcia: VOLEM JACUZZI!!!!...no és conya...

...Missae...
...Clareta...

26 de març, 2007 18:43  
Anonymous Anònim said...

Bueno senyor president,ja que tothom demana,per el secretari técnic del club i entrenador del femení un despatx particular amb sala de video,jacuzzi particular(encara que si només hi ha per fer el de l'equip femení ja el compartirem),televisor de 50"(per estudiar el rival o el Barça),playstation 3(per fer les tactiques del partit)i nevera en begudas amb alguna cosa de menjar per anar picant.Crec que això ja estaria bè.

Salutacions.

26 de març, 2007 19:06  
Anonymous Anònim said...

Bé, vistes les més que molt raonables peticions del personal en general. Desprès de reunir-me em mi mateix he decidit que crearem una comissió que preparà el camí per crear una comissió que estudiarà els components d'una comissió que consultarà la possibilitat de crear una comissió la qual un cop constituida es registrarà davant l'autoritat competent per tal de crear una comissió que...

Antoni.

26 de març, 2007 19:52  
Anonymous Anònim said...

NOTICIA!!La Núria Llavina no encertat la porra.

27 de març, 2007 10:54  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home