PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, d’abril 13, 2007


14/04/07...ANIVERSARi SILVIA DUSET


Demà dissabte 14/04/07,anivesari de la Silvia Duset!!

Etiquetes de comentaris:

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Silvia,encara que el teu aniversari no és fins demà i,avui et veure a l'entreno,volia aprofitar el nostre blog per felicitar-te,ja que quan estar mès operatiu es en hores de feina,aixì que....

MOLTISSIMAS FELICITATS SILVIA!!

Que passis demà un gran dia d'aniversari i que sigui el primer dels molts aniversaris que estaras amb nosaltres...un petò.

13 d’abril, 2007 07:44  
Anonymous Anònim said...

Jo faré el mateix...durant el cap de setmana Internet per mi acostuma a no existir per mi!!

MOLTES FELICITATS XULA!!

Espero que poguem celebrar molts més aniversaris!! et prometo que a partir d'ara de la meva boca només sortiran paraules carinyoses cap a tu, encara que em fotis pilotassos a la cara!! T'HO PROMETO!! de fet...no em costaria gens XIU!!

Un petonàs i aquesta nit a fer un bon soparet i una bona sortideta per celebrar-hook? aviam si sóc una de les primeres en felicitar-te...fins les 00:00 estaré pendent!!

Muaks

13 d’abril, 2007 09:03  
Anonymous Anònim said...

FELICITATSSSSSSSSSSS!!!!!

Van passant... i pesant...!!!
Osti qui ho diria que estaries jugant a futbol.. una forofa del basket.. suposo que el haver jugat alguna temporada a futbol-sala t'ha enganxat, no??? O pot ser alguna altra cosa, com ara aquest grup que s'ha creat, no???

Espero que celebrem molts aniversaris juntes, i que transmetis el somriure que tens durant molt de temps.

Muaks

13 d’abril, 2007 09:22  
Blogger Núria said...

Calma, silenci, tranquil·litat, anar fent, ja sortirà ..., tot arribarà..., paciència, cura, maduresa, serenitat, pausa, formalitat, reserva, seriositat de broma, entreteniment, diversió, amabilitat, legalitat..................................


Ai nena... això m'inspires... Per això tinc la necessitat de poder felicitar-te moltíssims anys més!!!!

PER MOLTS ANYS SÍLVIA!!!!

13 d’abril, 2007 11:17  
Anonymous Anònim said...

Per molts anys Silvia.
Llegir el que diuen les teves companyes de tu és un regal magnífic. Apa "risueña" molta salut!

Antoni

13 d’abril, 2007 12:33  
Anonymous Anònim said...

Moltíssimes gràcies a tots, sincerament és l'any ke m'ha felicitat més gent abans d'hora de fet encara no he fet anys i ja m'han felicitat 7 persones! els temps canvien , ves per on!
De fet fa molta il.lusió que se'n recordin de tu els amics (tot i ke jo mai m'enrecordo de cap aniversari perke la meva memòria devia sortir defectuosa de fàbrica)
Viam...
Carlos: moltíssimes gràcies per tenir tanta cura de nosaltres, per preocupar-te tant i fins i tot per perdre hores de feina felicitant-nos pel blog i creant dialegs. merci.
Paula: procuraré no tirar-te cap pilota més a la cara perke... llavors pringo i rebo insults però ja m'hi vaig acostumant, tampoc li dono massa importància... tampoc us escolto gaire... només faltaria, petaria boja! jajajaja moltes gràcies guapa!
Núria G: Tens tota la raó... ni jo sé que faig jugant a futbol si la meva passió és el bàsquet!!! però el ke si sé és que m'ho passo de nassos amb vosaltres!!
Núria (a seques): Les teves paraules m'han encissat, encantat i bocabadat, he hagut de relleguir el teu escrit perke tanta bondat i sinceritat m'han obstruit el sentit de retenció de tantes emocions alhora i m'han deixat un somriure que de ben segur encara em durarà quan arribi a l'entreno. Moltissimes gràcies! (per cert ke vol dir seriositat de broma? no és antagònic això?)
Antoni: m'afalaga molt, però moltíssim que una persona d'alt càrreg en un club tingui la bondat de perdre 5 minuts del seu temps per felicitat una de les moltes jugadores que hi ha en el club i que amb prou feines em coneix. De veritat que m'ha fet molta il.lusió, aquest president val molt!! oi noies?
(per cert: que vol dir per tu la paraula "risueña"? perke a mi no em convenç)

Ah! també voldria agraïr el missatge de bon dematí que m'ha enviat la senyoreta Rossó i que pel ke he vist no tenia ni idea del dia en ke vivim.

sou genials!!! gràcies!!

xiu

13 d’abril, 2007 15:26  
Anonymous Anònim said...

A mi tampoc em convenç però no trobo la traducció adequada al català del mot "risueña"... en aquest cas l'he utilitzat en dos sentits. Per un cantó, fa refència a la fotografia que ha penjat en Carlos; per l'altra a que sempre que t'he vist el teu rostre m'ha semblat alegre. No volia dir "riallera".

Gràcies per les teves paraules tant amables. Repeteixo, més salut, i que t'ho passis molt bé amb l'equip aquest vespre.


Antoni

13 d’abril, 2007 16:13  
Blogger Núria said...

risueña: risogna




jajajajjajajajjajajajjajajajajajja
l'havia pensat mentalment i ho he hagut de posar. Quin riure que em faig jajajajjajajajajja

13 d’abril, 2007 19:25  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home