PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’abril 02, 2007


LA LLIGA...POST PARTIT !!!

Barça (2) - Deportivo la Corunya (1)

Liders en solitari!!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

La veritat és que, llevat dels gols, el partit va ser força aburridot. Potser va ser la nit, o l'ambient "passotista" del que em vaig rodejar (m'incloc eh??), però si voleu que us digui la veritat no puc opinar sobre el partit perquè pràcticament no el vaig veure.

Ara bé, les jugades dels gols van ser genials!! AIXÒ SI QUE HO VAIG VEURE! sembla ser que en Ronaldinho s'inspira quan té en Messi i l'Eto al davan. Personalment, crec que va fer un partidàs (almenys els "trocets" que vaig veure!!)

FORÇA BARÇA...si guanyem la lliga vull anar a la Plaça Sant Jaume!!

02 d’abril, 2007 09:51  
Anonymous Anònim said...

Jo estic igual que la Paula, a casa seva no vam parar de xerrar.. pels descossits, excepte la NOE pobreta que s'adormia.. jejeje... els gols del BARÇA, uff, genials!!!
La propera vegada a casa meva, si es fa en obert clar!!!!

02 d’abril, 2007 10:11  
Anonymous Anònim said...

Està claríssim que no ens hi vem fixar gaire, en aquella casa és impossible si l'espactacle està en les lokas que l'habiten...jjje...però no va ser tan aburrit com diuen...
Em va agradar perquè en Ronnie ja torna a estar bé, segur que els partits que venen ara estarà perfecte i ens tornarà a flipar...de fet tots els jugadors em van agradar no ni va haver cap que desentonés ni per un mal joc ni per un joc exepcional... El Barça va tocar la bola amb força rapidesa, de banda a banda i buscant les passades amb profunditat. Em va agradar bastant... però aquest cap de setmana el femení del palautordera ha mostrat un millor futbol, així que ens vinguin a veure i que n'aprenguin!!!!!

...Missae...

02 d’abril, 2007 17:11  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home