PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimecres, d’abril 18, 2007


AVUI...LA PORRA DEL PARTIT

CF Palautordera- CF Palau i Solità

A demostrar per què som terceras?

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo aposto per un 10 a 0 contundent. Crec que la reunió d'ahir dimarts ens va anar molt bé...almenys a mi...

MOTIVACIÓ A TOPE...

18 d’abril, 2007 09:42  
Anonymous Anònim said...

Bueno, també en podem fer 10 i marcar tres al Sant Quirze!!! o fer 13 i marcar tres més al Sant Quirzei fer-ne 73!! fliparies oi?? doncs així es farà!! jejejeje

18 d’abril, 2007 11:25  
Anonymous Anònim said...

jajaja....si que fliparia si..

18 d’abril, 2007 11:38  
Anonymous Anònim said...

M'he quedat fora de joc i a més no se on és la pilota.

Antoni

18 d’abril, 2007 12:15  
Anonymous Anònim said...

Jo aposto per en 12-0.... i espero que sigui així!!! Segur que et sorprenem aquesta setmana!!!!

18 d’abril, 2007 15:09  
Anonymous Anònim said...

Carlos no dire el meu nom perque no digueu que soc una pilota,pero m'ha fet molta ilusio que siguis el nostre entrenador l'any que ve.El meu resultat 8-0,si las davanteras es possan les piles.

18 d’abril, 2007 16:11  
Anonymous Anònim said...

Gracies anónim (per el teu comentari ja es veu que no ets davantera).A mi tambè en fa il.lusiò continuar la pròpera temporada ja q considero q el projecta q s'ha començat aquet any s'ha d'acabar de consolidar.Crec q encara q serà complicat millorar la gran temporada q heu realitzat,el projecta encara estar a mitjes i no soc dels q deixar les coses a mitjes.

PD:segurament a part de no ser davantera tampoc estavas a la reuniò d'ahir...si no a lo millor no deias això...jajaja.

18 d’abril, 2007 16:40  
Anonymous Anònim said...

Antoni el resultat?

19 d’abril, 2007 11:21  
Anonymous Anònim said...

magradaria un 12-0 com a mínim...

...Missae...

19 d’abril, 2007 16:04  
Anonymous Anònim said...

Guanyarem be.
Le noies del Palau Solità també faran un gran partit.
Aquesta setmana no poso resultat.

Antoni

19 d’abril, 2007 16:11  
Anonymous Anònim said...

Primer de tot m’agradaria felicitar a tothom que fa possible l’existència d’aquest meravellós equip que formeu, dels directius fins a les jugadores, passant pel cos tècnic i per totes aquelles persones que aporten el seu petit grà de sorra a aquest col•lectiu. Us he de dir que realment formeu un grup admirable i una pinya molt compacte que és la base i la clau per assolir tots aquests objectius i èxits que ja comenceu a gaudir i que de ben segur us seguiran acompanyant d’ara en endavant. Ja porto molts anys dins del món del futbol i la comunió que hi ha en el vostre vestidor i el grup humà que formeu és envejable de totes totes, difícil d’aconseguir i la clau per arribar a fites que inicialment semblaven ben llunyanes i que a hores d’ara ja teniu a tocar amb els dits. Només espero que seguiu treballant amb les mateixes ganes, la mateixa intensitat i amb tota la il•lusió del món, tal i com heu fet fins ara, i tot allò que us proposeu ho acabareu aconseguint.
Dir-vos que ja porto uns quants partits veient-vos jugar i cada diumenge es veu una evolució i una millora que confirma el vostre treball diari, les vostres exigències i que no deixa de ser un reconeixement a una tasca ben feta.
Si tot va bé, aquest proper diumenge tornaré a estar al municipal gaudint d’un bon partit i passant una estona agradable, com darrerament faig cada 15 dies.

Moltes felicitats pel que ja heu aconseguit i molta sort i molta energia per seguir millorant cada dia, tant en l’aspecte tècnic com en l’aspecte humà, tot i que aquest darrer sembla difícil de millorar donat l’excel•lent grup que ja formeu.

David V.

19 d’abril, 2007 18:32  
Anonymous Anònim said...

Ei,hola David,ostres,en fa molta il.lusió q desde st. feliu de llobregat esteu pendents d'aquet equip i q participeu en el nostre blog.
Gracies per els comentaris i espero q si pujeu aquesta setmana,disfruteu tant com els ultims partits q heu vingut,sobre tot el d caldes q ser q et va agradar molt.
Apa ens veiem i fins diumenge!!

19 d’abril, 2007 19:46  
Anonymous Anònim said...

Això m 'ha recordat David els 3 anys que vam estar fent duo com entrenadors i vam aconseguir 3 ascensos seguits.Ho passavan de conya,eh?

19 d’abril, 2007 19:54  
Anonymous Anònim said...

Moltes gràcies David, me'n alegro molt de que t'ho passis tan bé amb nosaltres...Som conscients de que tenim una afició que sempre està amb nosaltres animant-nos i apoiant-nos, el vostre suport és molt important i a més a més ens encanta... Seguirem treballant per fer-vos disfrutar cada diumenge i agraïr-vos així els ànims que ens doneu...
Un petó a tota l'afició del Palau...

...Missae...

20 d’abril, 2007 00:09  
Anonymous Anònim said...

Afalaga molt que diguin aquestes coses... per que encara ens motiva molt més del que ja estem... i alhora ens exigeix que treballem més dia rera dia.....

20 d’abril, 2007 09:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home