PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de juny 18, 2007


SOPAR FI DE TEMPORADA !!

PREMIS FINAL DE TEMPORADA:

Màxima golejadora: Núria Llavina
Mès entrenos : Maria Saludas
Trofeig a la regularitat : Paula Llavina
Trofeig a la progressió : Tere Peguero

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Vull aprofitar per felicitar a tot l'equip,ja q desprès d'aquet sopar,el primer que feu com jugadores d'aquet club,ès tancar definitivament la temporada.
I felicitar especialment a les jugadores q a part del trofeig q ès va portar tothom,cuatre ès van portar un premi especial.Unes per merit propí i altres per votacions de les seves companyes.
Aquet premi ès una motivació extra de cara la pròpera temporada,unes per demostrar pq se'l van emportar i altres per demostrar q tambè se'l podrian haver emportat.
Aixì tanquem la primera temporada del futbol femení a Palau.Una gran temporada q es va iniciar al mes de maig del 2006,amb forma de proba q poc a poc va agafar forma i s'ha anat consolidant.Mesos de sacrifici i dedicació,de lesions,de sortir de treballar i anar corrent per poder jugar o entrenar,sacrificis q no tothom a sapigut aguantar i finalment s'ha quedat en el cami,però q va fer q l'equip estigui mès unit i sigui mès fort.Un equip amb un vestuari molt unit i dificil de trencar,encara que algù ho va voler intentar,del qual amb sento molt orgullos.

Bones vacances,a recuperar forçes i us espero al mes d'agost amb les mateixas ganes q el primer dia.


carlos.

18 de juny, 2007 16:31  
Anonymous Anònim said...

Respecte al comentari de que no totes han pogut aguantar els sacrificis que suposaven els entrenos..... només dir que algú oblida que no va poder acabar la temporada en el 1r equip del Palautordera (segurament pel be de l´equip) i que això no vol dir que no soportés el sacrifici corresponent sino que segurament va pensar que era lo millor per l´equip en aquell moment.
Susana.

18 de juny, 2007 17:32  
Anonymous Anònim said...

El sopar va ser genial, m'ho vaig passar molt bé. Vull felicitar a la Paula i a la Tere molt especialment, heu treballat un munt aquesta temporada i us mereixeu el trofeu més que ningú. Núria a tu també enhorabona pel "pixixi", espero que l'any que ve et superis i facis més gols que aquesta temporada, perquè sinó et pendre el trofeu jo...jjejje...
Ja de pas aprofito per felicitar de nou a tota la plantilla,sou súpergenials, m'encanteu i us estimo moltíssim...dw...

...Missae...

19 de juny, 2007 18:31  
Anonymous Anònim said...

Jo també us estimo moltíssim Maria i nenes en general...ara actualment ja no sé pas que faria sense volsatres!!

No sé...suposo que us trobaré a faltar molt molt aquest estiu. Sort que farem una sortideta final...LES COLÒNIES!! ens ho passarem de puta mare, ja veureu...

Sabeu, estaria molt bé que des d'aquí m'anéssiu informant de qui vindrà finalment, ja que hauria d'anar començant a fer el llistat pertinent...ja sé que moltes no es connecten, però si sabeu del cert que venen doncs tb les apunteu ok?

Moltes gràcies noies, em facilitareu la feina!!

Muakkksss

19 de juny, 2007 20:17  
Anonymous Anònim said...

Per cert Maria, gràcies per felicitar-me. Saps que ets fantàstica? TE QUIERO!!!

Muakksss

19 de juny, 2007 20:18  
Anonymous Anònim said...

hola chicas soy tere keria daros las gracias a todas y todos por el trofeo me hizo mucha ilusion pero creo k todas nos lo mereciamos pork creo k sin el esfuerzo de todas no hubiesemos conseguido nada.Yo estoy impaciente por comenzar la proxima temporada para machacar a todas y como no pork suviremos a primera aupoa palau y jajajjaaaaaa oleeeeee MADRIDDDDDDDDDDDD UN BESAZOOOOO ENORME A TODAS Y MI PESAME A LAS BARCELONISTASSSSSSSSSSSS

19 de juny, 2007 22:50  
Anonymous Anònim said...

Paula,ja q ningù acabar de confirmar el viatge,jo et confirmo q anirè!!

Carlos

21 de juny, 2007 18:10  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home