PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, de desembre 23, 2007

ST.JULIA VILATORTA(0)-CF PALAUTORDERA (5)

BON PARTIT DE LES PALAUENQUES AMB UN RIVAL QUE LA PRIMERA PART LI HA OCASIONAT PROBLEMAS A LA CONTRA I QUE LA SEGONA PART A SIGUT SUPERIOR FENT UN BON FUTBOL.UNA PRIMERA PART QUE ACABAT 0-1 AMB TRES PALS A LA PORTERIA DEL ST.JULIA(dos en la mateixa jugada) I, UNA SEGONA PART DE MOLT BON JOC I EFECTIVITAT DE CARA PORTA.

Alineació:Tere,Maria,Pili,Susan(Txell),Paula,Alina(Carla),Silvia,Sonia,Anna,Meri(Laia),Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(3),Meri(2)

Cronica del partit:

L'equip femení del Palautordera visitava el camp del St.Julia amb varies baixes i amb la dubte de com aniria el partit.Partit que és podia haver encaminat a l'inici amb un parell de bones jugades d'atac (amb pal inclos) que no van ser aprofitades per la bona intervenció de la portera local.El Palau estava jugant bè, però no acabava de trobar el gol i, poc a poc,les jugadores locals és van començar a estirar i en jugades rapides de contratac van sorpendra varies vegades a la defensa del Palautordera.Això va animar a les locals que van incomodar a les palauenques.Desprès va vindre una de les ocasions mès clares del partit,quan una passada en profunditat a l'espai de la Núria cap a la Meri,aquesta va rematar en carrera tal com li venia i va estavellar la pilota al pal,que rebotada li va caure els peus de l'Alina i,a porta buida va rematar amb tant mala sort que la pilota va tornar a pica al pal i recorrent tota la linea de porteria va acabant sortint fora.Això va desesperar a les jugadores de fora que veien que una setmana mès, els esforços a l'hora d'arribar a porteria, no tenian el fruit del gol.
Fins que el minut 36 i, despres d'una bona asistencia de l'Alina cap a la Núria,aquesta en carrera va engaltar la pilota i la va clavar per l'escaire.Amb aquest resultat s'arribava el descans amb un Palau que havia jugat bè i va disposar d'ocasions clares de gol que no van aprofitar.Un Palau que va tindre el seu punt fort amb la conexió Meri-Núria, i el treball de recuperació i de donar joc al mig del camp,de la Silvia i Sonia,ajudades per les bandes per l'Alina i l'Anna.Per la seva part,el St.Julia,la primera part molt bè col.locades al camp,cada pilota que recuperaban era sinonim de perill per la rapideçesa en que arriban a l'area visitant,fent sortir en varies ocasions a la portera visitant del seu area.
Ja a la segona part,la defensa del Palautordera és van possar les piles,i amb un gran treball darrera,van controlar els atacs de l'equip local,amb l'objectiu finalment aconseguit de mantindre la porteria a cero.La seguretat que donava la defensa a darrera,va permetra jugar al Palautordera amb mès comoditat,i tenin la possesiò de la pilota, van realitzar el seu joc.Fruit d'això va arribar el segon gol,amb una gran internada de la Núria per la banda esquerra,que va ser rematada amb dues ocasions per la Meri al fons de la xarxa.Les visitants és van animar i van continuar jugant,el que va permetre marcar rapidament el tercer,obra de la Núria,que va fer baixar l'intensitat de joc del St.Julia ,cosa que va aprofitar el Palau per fer dos gols mès,obra de la Meri i la Núria,que van tancar el marcador amb el 0-5 final i,acabant les palauenques l'any liders en solitari.
Una molt bona segona part del Palautordera,que ens ha fet disfrutar del bon futbol que ha practicat i que fins que no a marcar el tercer,s'ha trobat davant un St.Julia molt lluitador i amb moltes ganes.Sobretot la primera part a fet emplear-se a fons a l'equip per el descaro amb que arribavan a l'area palauenca.
Amb aquesta victoria acaba un any 2007,IMPRESIONANT per aquest equip,en que la passada temporada i,sent el primer any que jugavan a futbol,ès van jugar l'ascens a l'ùltim partit amb el St.Quirze per pujar a primera,cosa que finalment per un punt no van aconseguir.Tot i aixì, és va acabar en una meritoria tercera posiciò.Aquesta segona temporada,encara quedant molta lliga i no haver res decidit fins al final per la competivitat i nivell que hi ha,estant il.lusionant al poble de Palau,per les seves ganes,dedicació i entrega.Independent de com acabi...SOU L'HOSTIA!!!