PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de desembre 16, 2007


CF PALAUTORDERA (1)-PRADENC (0)


VICTORIA MOLT IMPORTANT!!

UN LLUITADOR PRADENC,FA TREBALLAR MOLTISSIM A LES PALAUENQUES PER EMPORTAR-SE EL 3 PUNTS.

UNA SORTIDA EXPLOSIVA DEL PALAU,QUE EN EL PRIMERS CINC MINUTS FA UN PAL,DESPERDICIA DOS CLARES OCASIONS DE GOL I FALLA UN PENAL.



Alineació:Tere,Susan(Sonia),Pili,Núria G.,Paula,Maria,Carole,Carla(Silvia),Anna,Txell(Alina)(Laia),NúriaLl.

Gol: 1-0,min.38,Núria Llavina.

Cronica del partit

Partit molt complicat el que ha jugat el Palautordera a casa seva.Un Pradenc en linea ascendent tal com haviam avançat,ha fet que el Palau en cap moment jugues a gust al seu camp per la pressió efectuada per les visitants.
Un Palautordera que ha sortit molt fort i, que en el primers cinc minuts,podia haver canviat el guio del partit si no s'hagues errat tant davant de porteria..Un penal fallat,una tir indirecte al pal i, dos corners desaprofitats amb clares ocasions de gol han sigut les jugades claus perque despres reacciones el Pradenc i ja no deixes jugar al Palautordera comodament.

No ha sigut fins al final de la primera part,minut 38,quan les jugadores del Palautordera,en magnifica jugada,han aconseguit el gol.Una passada a l'espai i agafant l'esquena de la defensa de la Carole a l'Anna,q despres de fer un control orientat,a col.locat la pilota al segon pal on venia en carrera la Núria Llavina, q amb una excelent rematada de cap a fet pujar el 1-0 al marcador, que ja seria definitiu.Amb aquest resultat acabat la primera part.

La segona ha sigut molt semblant a la primera.Un Pradenc molt motivat i treballador,en cap moment han deixat jugar a les palauenques,que encara que tenien la possesió de la pilota,donat l'excel.lent col.locació en el camp del Pradenc no arribavan amb claretat a l'area visistant.Bon treball defensiu el que ha realitzat l'equip visitant,que en tot moment han estat a sobre de les jugadores del palau fent un gran desgast físic.Les jugadores del palau davant l'imposibilitat de fer el seu joc,s'han limitat a intentar no perdre la pilota i controlar el partit.

Important victoria a casa,l'ultima de l'any a Palau, davant d'un equip molt serios i, la confirmació una setmana mès, que el Palautordera és un aspirant a estar entre els primers llocs de la classificació.

L'equip encara a de millorar davant de porteria,ja que els ultims partits s'ha baixat l'efectivitat d'inici de temporada i això fa que l'equip pateixi fins el final del partit per no aprofitar les moltes ocasions de gol que és fabriquen.

A part d'això,felicitats per la victoria perque el Pradenc és un bon equip i segurament donarà molta guerra d'aqui a final de temporada.

NOIES QUEDA UN PARTIT PER ACABAR L'ANY.UN ULTIM ESFORÇ AVANÇ D'UNES MERESCUDES MINI-VACANCES.

Etiquetes de comentaris: ,

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Què difícil ha estat!!!!!!!!

Hem hagut de lluitar molt per endur-nos els 3 puntets.

El gol ha estat de pissarra. O sigui... "ho veus Carlos com t'escoltem????".

Felicitem a tota la defensa palauenca. Hem aconseguit mantenir la porteria a zero, i la vostra feina ben feta dóna molta tranquil·litat a les atacants.

Ànims nenes, només queda una setmana per les vacances. Motivació, força i ganes. Són les claus.

BONA NIT A TOTHOM. ENS MEREIXEM AQUEST DESCANS

zZZzzZzZzZzzZzzzZzZZZZzZzZz................

16 de desembre, 2007 22:27  
Blogger Teresa said...

Primer de tot felicitats per la victòria. Heu fet un bon partit, demostrant que formeu un bloc molt bo des de la portera a les davanteres.
Amb un equip amb una defensa que és un mur, un mig camp creatiu i organitzador i amb unes davanteres amb bon xut serà molt difícil guanyar-os.

A part de la part futbolística, he de dir que en la part personal també sou un gran equip, ja que cada vegada es veu menys demanar disculpes i qüestions per l'estil.

M'ha agradat jugar contra vosaltres, sou un molt bon rival!


I per la meva part, també estic molt contenta de les meves companyes, perquè si no és el millor ha sigut dels millors partits que hem fet.
Això si, crec que si haguesiu marcat el penal, el partit hagués anat diferent.


Bueno, després del tot el rollo només em queda desitjar-vos sort pel pròxim cap de setmana que nosaltres descansem jeje.

16 de desembre, 2007 22:52  
Anonymous Anònim said...

Felixitats x la nova victòria!! la smana ke be kontra nosaltres.

st.julia 7 - 1 Valles
gurb 2 - 2 La roca
st.quirze 0 - 17 vicremei

l'unik partit ke no en ser res es el del taradell

16 de desembre, 2007 23:42  
Anonymous Anònim said...

Enhorabona Albert per la victoria!!
ens veiem diumenge.Per cert,ja ens recomaras on podem veure el Barça per St.julia de Vilatorta.

17 de desembre, 2007 08:38  
Anonymous Anònim said...

Pot ser aquest no és el lloc per a fer-ho, però cadescú utilitza el mitja que pot, igual que vosaltres ahir a la tarda.

Us vull agraïr la mostra de confiança i suport d'ahir a la tarda. La veritat és que em vaig sentir desbordat perqué no soc persona de medalles i estic més abocat cap a l'ética que cap a l'estètica. També em vaig sentir afalagat; aixó, evidentment no em passa cada dia, de fet no m'ha succeït mai, estic més acostumat a rebre crítiques i retrets de tota mena.

Heu de saber que el futbol femení és imparable, jo ho crec així. Al Palau els impulsors hem estat en Carlos i la Junta, però també vosaltres que heu arribat en el moment just, ha estat una conjunció de necessitats i voluntats i ens n'hem de sentir ben orgullosos tots plegats, perquè la situació actual l'hem volguda, buscada i acosseguida entre tots.

També vull dir-vos que el futbol femení al Palau també és imparable. Tenim dones a tots els nivells de responsabilitat: junta, entrenadores, delegades d'equip, etc.

Per tant, crec que el futur, sigui qui sigui el president o presidenta, és molt bo per l'entitat i el futbol femení en aprticular. Ja no és possible pensar cap estratègia de club sense tenir en compte el futbol femení.

La meva intenció és no repetir com a president, tot i que m'agradaria continuar vinculat a la Junta amb responsabilitat directiva. Això ja ho veurem.

En tot cas vull que sapigueu que tindré molt en comte la vostra mostra de confiança. Gràcies, sou les millors.

Antoni

17 de desembre, 2007 10:50  
Anonymous Anònim said...

Eiiiii!!

Som la Maria i la Paula...ara mateix estem descansant del partit tan dur que vam tenir ahir...la Maria té mal al genoll i uns quants morats i jo tinc unes agulletes inexplicables a la panxa (potser dels nervis que em vau fer passar davanteres!!!!)

Creiem que les del Pradenc estan pujant moltíssim el seu nivell i, a més, d'una manera molt accelerada...sobretot la seva gran defensa, és normal que estiguin encaixant tans pocs gols!!

El nostre desgast físic va ser bastant considerable, almenys el meu (Paula), que vaig acabar trinxada de veritat!!! bé, ja sabeu que jo amb dues o tres corregudes ja estic KO!!!

Bé, en resum, un gran partit, emocionant fins el final i amb el que ho vam passar súper bé!! Teresa, ens va encantar jugar amb vosaltres!! aviam la tornada...ens veiem allà!!!

Presi, ja parlarem...ens ha encantat el que has dit...per part nostra ja saps el que pensem. O TU O CAP!!!

Albert!!! ja ens pots anar recomanant un lloc per veure el Barça-Madrid!!! i que estigui guai!!! jejejejeje

Bé gent...res més, només que ens morim de ganes de tenir les fotos del dissabte surrealista que vam passar! només es pot definir així oi????

MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

17 de desembre, 2007 11:46  
Anonymous Anònim said...

He estat llegint el que hem escrit i em sembla que hi ha una frase que no ha sonat gaire bé: "bé, ja sabeu que jo amb dues o tres corregudes ja estic KO!!!"

Us la preneu amb el sentit més estrictament esportiu i futbolístic de la paraula ok???

Merciiiiiiiii

Paula

17 de desembre, 2007 11:48  
Anonymous Anònim said...

PROXIMAMENT AL BLOG LES FOTOS DE PQ EL PALAU AHIR NO VA RENDIR AL CAMP COM S'ESPERABA!!

Fotos compromesas de les jugadores del Palau a la concentració de dissabte a la nit.

17 de desembre, 2007 11:57  
Anonymous Anònim said...

en sèrio???? posaràs fotos??? jajajajajajajajaja

17 de desembre, 2007 12:43  
Anonymous Anònim said...

Nuria i Maria: Com van quedar divendres?
Aquest es un bon moment per fer el comentari.

17 de desembre, 2007 16:08  
Anonymous Anònim said...

Ei, qui diu que no varem rendir al camp??? Treballar si que varem treballar i si no que ho preguntin a les jugadores, que varem acabar esgotades.....

17 de desembre, 2007 17:33  
Anonymous Anònim said...

Jesús, demà demano al Carlos pq em permeti fer una entrada al blog de les nenes amb totes les de la llei, no amb un simple comentari...

JA VEURÀS DEMÀ, JA....

EM FAS POR!!!!!!!!!!!

Núria

17 de desembre, 2007 22:17  
Anonymous Anònim said...

Bones! La Nuria Llavina em fa classes, jajaja no se com he arribat aqui pero molt bé!!!!!

Jajaja Aixi m'agradaa!
Visca el barça!

Marc!!

17 de desembre, 2007 22:45  
Anonymous Anònim said...

Home! això que no vau rendir tant com feu sempre és veritat. Que surtin les fotos i tothom sabrà perke només vam marcar un gol. Si que és veritat que el Pradent va fotre canya i és un equip potent i força bo, però es van fallar coses força fàcils i la puntualitat va ser desastrosa (sinó pregunteu-li a la Sònia, jajaja)

Ara, la culpa va ser del que va posar el sopar un dia abans del partit.

xiu

17 de desembre, 2007 23:00  
Anonymous Anònim said...

hola soy Tere sobre el partido estuvo bien.pero creo que faltaron goles mi enorabuena a susan ya que cada vez se desenvuelve mejor en la defensa y bueno a ese muro de defensa.Pero alguien sabe que pasa con el taradell les estan pegando una pana a goles y eso no es normal

17 de desembre, 2007 23:08  
Anonymous Anònim said...

Jjajajajajajja... MARC MAYORGAS, Què hi fas aquí enlloc d'estudiar? Ja et tocaré el crostó el dijous... Ja hi pots comptar...

MARE DE DÉU QUINA POCA FEINA...

Sort que has aprovat naturals!

PETONS

18 de desembre, 2007 09:17  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home