PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de febrer 03, 2008


CF PALAUTORDERA (5)-UE TARADELL (2)


Alineació:Tere,Susan(Maria),Pili,Núria G.(Olga),Paula,Clara(Alina),Sonia(Silvia),Carole,Anna(Carla),Meri(Txell),Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(3),Meri(1),Txell(1).

Comentari del partit:

Partit complicat el que hem tingut a Palautordera.
Primera part molt dolenta del palau,en que despres d'abançar-se en el marcador els 45 segons de partit,amb una excelent assintencia de gol de la Carole cap a la Núria,que davant de la portera visitant, a col.locat la pilota al costat del pal,fent imposible l'estirada de la portera del Taradell .El Palautordera s'ha vist sorpres per un taradell molt treballador i que poc despres del 1-0,en una jugada de contratac,la seva davantera a marxat de la defensa palauenca i, en 1x1 amb la Tere a definit molt bè i ha pujat l'empat al marcador.No s'ha trobat a gust el Palau en el camp la primera part,i amb joc repetitiu per el centre s'ha trobat amb la muralla del taradell,que amb ganes i força a fet que s'arribes al descans amb l'empat a un.
S'ha vist una primera molt dolenta de les palauenques, que feia temps no es veia,amb poca intensitat i poc joc de bandes.Tambè merit del taradell que ha fet un excel.lent treball defensiu la primera part.

Ja la segona part, l'actitut de les locals ha sigut ben diferent.Fruit d'això,a la primera jugada,en acciò individual de l'Anna,ha entrat dins l'area de penal amb la pilota controlada,i ja dins,ha sigut clarament derribada,provocant un penal que s'ha encarregat la Meri de transformar.Això animat les palauenques que poc despres,la Núria Llavina aconseguit marcat un altre gol que momentaneament donava la tranquilitat a les de casa.Tranquilitat trencada amb un altre contracop del Taradell,on la seva davantera a tornat a marxar de la defensa,i al seu xut,que a sigut rebutjat per la portera local,anat a parar al peus d'una jugadora del Taradell,que l'empuxat al fons de la xarxa.A diferencia de la primera part,això ha fet trepitjar l'acelerador a les jugadores de Palau i,un altre cop la Núria Llavina,despres de la sacada d'un corner rematat per la Maria,ha rematat la pilota al fons de la xarxa del Taradell.Això ha fet baixar l'intensitat al Taradell i, poc minuts abans del final,i un altre cop despres d'un corner,la Txell ha fet una excel.lent rematada de cap que ha suposat el 5-2 definitiu.

No ha jugat bè avui el Palautordera.Davant s'ha trobat un equip guerrillero i treballador,que ha possat les coses molt dificils a les vallesanes.La segona part l'equip ha reaccionat,i mès per coratge i pundonor,que per joc,s'han portat 3 punts molt importants,tancant aixì una gran primera volta.

Anims noies i felicitats per la victoria!! Queda molt cami encara que recorrer i com s'ha vist avui,no es pot baixar la guardia mai,amb cap equip.Ara Gurb,partit molt complicat!!

Contracronica:
Avui he anat a veure el Bellavista-Vicremei.
Fluix partit de les osonenques,que no han fet el joc que ens te acostumats,ja que ha patit davant d'un Bellavista correoso i d'un futbol molt directa,que per sort per les de Vic,avui no han estat encertades de cara a porta,ja que el Bellavista ha dispusat d'ocasions per empatar el partit i alguna cosa mès.Per contra,un Vicremei molt efectiu davant de porta,ja que de les pocas oportunitats que ha tingut,ha clavat dos de cap en sendas rematadas.Això si,el Bellavista ha dispusat de moltes ocasions de gol,però el gol ha sigut en un clar fora de joc del Bellavista.Avui ha pogut la força a la tecnica.Voldria tambè destacar, la que per mi ha sigut la clau de la victoria del Vicremei,la jugadora numero"4" de Vic.Impressionant partit d'aquesta jugadora,sobre tot la primera part,on no ha parat de tallar i robar pilotas al mig del camp i a mès a col.laborat amb les jugades d'atac,avui poques,de les osonenques.Felicitats al partidas d'aquesta noia i al Vicremei per la victoria,sobre tot perque ha sapigut patir en un camp dificil,on es juga poc a futbol,ja que normalment abusan del "pilotaço".

Etiquetes de comentaris: ,

79 Comments:

Anonymous Anònim said...

La Sonia Hurtado al final tiene un esguince de ligamentos,no rotura como se dijo al principio.
SONIA,ESPERAMOS QUE TE RECUPERES LO ANTES POSIBLE Y ESTES PRONTO CON EL EQUIPO.

04 de febrer, 2008 11:29  
Anonymous Anònim said...

Felicitats per la victoria! A veure si ara els dos ekips marxeu de la classificacio i l'any vinent els dos esteu a primera. Clar sempre que nosaltres alliberem aquesta plaa el base. Contra el Gurb a mort. Intentare venir tot i que nosaltres tenim un partit molt complicat i no se a quina hora jugeu?

salut,

Marc

04 de febrer, 2008 12:33  
Anonymous Anònim said...

Marc,vosaltres segur que l'any vinent esteu a nacional.Per nosaltres es important assegurar la segona plaça i marcar les distancies amb la resta.
Diumenge juguem a casa a les 16:30h.

apa,fins aviat!!

04 de febrer, 2008 15:26  
Anonymous Anònim said...

MISTER,HAS PROHIBIDO HABLAR A TUS JUGADORAS?

05 de febrer, 2008 12:15  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

05 de febrer, 2008 13:39  
Anonymous Anònim said...

He pogut comprovar que quan a les jugadores del Palau no els hi agrada el partit que han fet, no tenen moltes ganes de parlar...

I m'encanta, així me n'adono que van en serio... el problema és pels equips contraris. Quan a les noies del Palau els hi surt el caràcter no hi ha qui les pari. I en tenen molt, ho demostren cada setmana.

No em penso perdre el partit de diumenge per res del mon (o gairabé res)

Antoni.

05 de febrer, 2008 15:43  
Anonymous Anònim said...

Ei!!! mira, la veritat és que no he dit massa cosa perquè tp tinc massa cosa a dir aquesta setmana, tampoc em vull veure obligada a forçar comentaris no????

Bé, ja he escrit doncs...

Ens veiem a l'entreno aquest vespre! Noe, no et passis siusplau, no vull passar-ho malament, de veritat...

05 de febrer, 2008 17:00  
Anonymous Anònim said...

EI!! MAL ROLLITO LAS DE PALAUTORDERA?

05 de febrer, 2008 18:34  
Anonymous Anònim said...

jajaj Mal rollo ??? K va !!! Solo que, personalemente, volvi a empezar las clases a la uni y no tuve tiempo para escribir al blog.
Lo que pasa es que en el vestuario, a la media parte del partido del domingo, hablamos de la primera parte que no fue nada buena y todo quedò dicho. Supongo que por eso, nadie quizò volver a decir lo que ya fue dicho entre tod@s.
Ahora nos vemos al entreno y a entrenar fuerte, que el domingo, toca un partido complicado !
Animos para Sonia !!!

05 de febrer, 2008 20:03  
Anonymous Anònim said...

cac o como te llames,se de muy buena fuente ke hay mal rollo entre las jugadoras y el entrenador,ke la capitana hace tiempo ke se ha ido y ke no es la unica que se quiere ir.

06 de febrer, 2008 09:41  
Anonymous Anònim said...

jajajajajajajajaja

06 de febrer, 2008 10:04  
Anonymous Anònim said...

Per què fingeixes que no coneixes a la Carole?

06 de febrer, 2008 10:07  
Anonymous Anònim said...

Mira,no se quien eres,ni que buscas,pero te puedo afirmar que entre el equipo y yo no hay ningun problema,todo lo contrario.No se quien es tu fuente,pero no esta bien informada y no voy a entrar aqui en un debate contigo,asi que te contesto ahora pero no volvere a contestarte.En este blog entra mucha gente y siempre todo el mundo se trata con respecto,y ni se ha ido nadie ni que yo sepa nadie tiene intencion de irse.Hay un gran ambiente y seguro que lo habra durante mucho tiempo,ya que hay un nivel humano impresionante,asi que siento decepcionarte,pero no conseguiras nada intentando desastibilizar el equipo,puedo confirmarte que nos llevamos muy bien y yo te aseguro que no tengo ningun problema con ellas.No pierdas el tiempo y si quieres escribir aqui,hazlo para hablar de futbol.

carlos

06 de febrer, 2008 10:20  
Anonymous Anònim said...

Jajajajaja....mira que hi ha envejosos pel món...em fan riure, o més aviat pena, llàstima...

Yo...o jo...o com et diguis...estàs bé? espero que sí...et desitjo el millor per tu i pel teu equip! el mateix que tenim nosaltres aquí, vaja...

I ara, a pel partit del Gurb, hem d'apretar fort i demostrar del que som capaces!!!

Un petonàs!!!!!

06 de febrer, 2008 10:26  
Anonymous Anònim said...

¿SI NO HAY PROBLEMAS PORQUE ESTAIS ENFADADAS?.INSISTO,UNA DE VUESTRAS JUGADORAS DICE QUE NO QUEREIS A VUESTRO ENTRENADOR EL AÑO QUE VIENE,QUE TENIA PROBLEMAS CON VUESTRA CAPITANA Y QUE SI NO SE VA EL OS VAIS VOSOTRAS.LO DICE UNA DE LAS VUESTRAS,NADIE INVENTA NADA.

06 de febrer, 2008 10:37  
Anonymous Anònim said...

I torno!!!

jajajajajajajajajajaja

No en trobariem un altre millor i n'estic segura.

Pero potser ets tu que no el vols????

jajajajaja

06 de febrer, 2008 10:43  
Anonymous Anònim said...

No puc suportar tanta mala fe... Proposo deixar de contestar. No sabeu de la missa la meitat. No sabeu res de res. No suporto tanta ignorància ni tan desconeixement...

PROPOSO NO CONTESTAR MÉS, NOIES I CARLOS

Fins el divendres

06 de febrer, 2008 10:43  
Anonymous Anònim said...

P.D. Anna, t'admiro...

06 de febrer, 2008 10:44  
Anonymous Anònim said...

Jo també!!!!

06 de febrer, 2008 10:46  
Anonymous Anònim said...

A tu o a mi?

06 de febrer, 2008 10:48  
Anonymous Anònim said...

A tu eh!! No a mi, que ha semblat que ho deia per mi!!

A mi també una mica!!!!

Jajajajaja

06 de febrer, 2008 10:48  
Anonymous Anònim said...

Això et deia prepo

06 de febrer, 2008 10:49  
Anonymous Anònim said...

Jajajajaja...sou les millors nenes...us fa un soparet el divendres a la Fondeta? amb entrenador inclòs, i si de cas el convidem a una cocacola d'acord??

Paula, la nova CAPITANA...rebutjada i repudiada per tothom....

06 de febrer, 2008 11:03  
Anonymous Anònim said...

Noies com diu la Núria,recomanaria no entrar a debat.

carlos

06 de febrer, 2008 11:03  
Anonymous Anònim said...

Núria, perme-te'm dir només una coseta vale? això de les majúscules ho fa perquè crida mentre escriu? potser si no? potser està un pèl alteradeta...

Muaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

06 de febrer, 2008 11:05  
Anonymous Anònim said...

amb convideu a una coca-cola? light,no? aixi igual vinc,ja que com no vinc mai !!

06 de febrer, 2008 11:05  
Anonymous Anònim said...

Ja estic Carlos...perdó...

06 de febrer, 2008 11:05  
Anonymous Anònim said...

Clar que no véns...és normal...no et volem!!!!

Ja paro ja paro...

06 de febrer, 2008 11:07  
Anonymous Anònim said...

JA JA JA...ESTOY RIENDO A GRITOS!!¿NUEVA CAPITANA?ASI NO ME HE EQUIVOCADO,ESTA DEBE SER MUY AMIGA DEL ENTRENADOR.AUNQUE DOS VOCES NO ES EL PENSAMIENTO DE TODO EL EQUIPO.MI FUENTE NO ME HA ENGAÑADO.MISTER TE ANIMADO EL BLOG.CUANDO SE PICAN ES QUE...

06 de febrer, 2008 11:21  
Anonymous Anònim said...

Quines faltes d'ortografia, déu meu...

06 de febrer, 2008 11:35  
Anonymous Anònim said...

Amb castellà s'expressa millor. Queda més dur...

06 de febrer, 2008 11:54  
Anonymous Anònim said...

TENGO QUE SER UNA CATALANISTA PARA ESCRIBIR AQUI.O SOLO SE PUEDE ESCRIBIR EN CASTELLANO.

06 de febrer, 2008 12:05  
Anonymous Anònim said...

No no, en catalán también se puede...

06 de febrer, 2008 12:15  
Anonymous Anònim said...

¿VOSOTRAS DEBEIS JUGAR SIEMPRE,NO?YA ME GUSTARIA VER KE DICEN LAS KE NO JUEGAN NUNCA!¡K SOIS LAS MIMADAS?

06 de febrer, 2008 12:24  
Anonymous Anònim said...

No...no es tracta d'això...a mi m'és igual si un és catalanista o no, es tracta de no fer faltes, que para eso no hace falta ser ni catalanista, ni españolista ni lo que se precie...se trata de escribir decentemente...simplemente.

06 de febrer, 2008 12:24  
Anonymous Anònim said...

Bé, deixe-m'ho córrer...no dóna més de si la cosa veritat gent?

Vinga, a parlar sola s'ha dit!!!

Adéu!!!!!

06 de febrer, 2008 12:26  
Anonymous Anònim said...

KE PENA,YA NO SABEIS K DECIR.

06 de febrer, 2008 12:26  
Anonymous Anònim said...

ENTRENADOR DEL PALAUTORDERA,KE SEPAS KE NO TENGO NADA CONTRA TI,ELLAS AKI DELANTE MUY PELOTAS PERO POR DETRAS HABLAN MAL DE TI,LAS KE MAS TE DEFIENDEN MAS TE CRITICAN.MI FUENTE DE INFORMACION NO SE A EQUIVOCADO CON LA CAPITANA,AHORA YA NO ESTA.TU FIATE DE ELLAS Y VERAS.

06 de febrer, 2008 12:41  
Anonymous Anònim said...

Davant el mal rotllo evident que hi ha a l'equip, en Jose Mourinho diu que cap problema, que be d'entrenador desseguida que el cridem.

I en Carlos, tampoc cap problema, diu que ja li va be entrenar al Manchester o el Prebenjamí C, tan és.

I el president diu que aquesta nit soparà patates bullides amb monjetes tendres.

Apa!

06 de febrer, 2008 15:29  
Blogger Palau femení said...

Antoni for president!!

Aixì que despres del mal rotllo,de parlar de renovar per l'any vinent res,no?

06 de febrer, 2008 15:59  
Anonymous Anònim said...

No, res de res, però si vols et convido a sopar patates bullides amb monjeta tendra... ummmmm m'encanten amb un raig d'oli. Ufff s'em fa la boca aigua.

Antoni

06 de febrer, 2008 17:43  
Anonymous Anònim said...

A mi la veritat és que no em desagraden Antoni, però la veritat, prefereixo les mogetes de veritat, aquelles que es mengen amb carn a la brasa (tot i que sóc semi-vegetariana!!) i amb una mica de bacon fregit...si, aquelles que tan bé van pel cos i que ajuden a cuidar la línia!!!!!

06 de febrer, 2008 17:47  
Anonymous Anònim said...

Gracies Antoni,però avui tinc carxofes.
Veig que no hi ha res a fer amb la renovació!!

carlos,sense equip però amb carxofes...

06 de febrer, 2008 18:06  
Anonymous Anònim said...

¡Hola a todos! Sí, la verdad es que no he podido evitar leerme todos los comentarios y he pensado que no estaría mal comentar...
El partido fue bastante reñido, pero la verdad es que me gustó bastante, así ves que tienes que conseguirlo todo con esfuerzo y en equipo. Es cierto, la primera parte, no sé por qué motivos, la gente estaba más desanimada... Tal vez fue por el gol del empate, nadie se esperaba que pasara tan rápido. Pero la segunda parte fue bastante bien, aunque se siguió sufriendo. Pero día a día voy notando que voy aprendiendo más, creo que todas aprendemos de todo, y eso me gusta.
Y claro, es evidente que no puedo evitar de hablar de los comentarios que hay puestos. Y... he de decir que no se debería de haber entrado en discusión, no hacía falta. No sé, desde mi punto de vista con el comentario que había puesto Carlos ya estaba todo zanjado. ^^
Ahora lo que hay que pensar es en el otro partido y a salir con ganas, vivir el presente afrontando el futuro que nos espera. A veces pienso que hablo como una persona más grande respecto a mi dieciséis años que tengo. A partir de ahora intentaré comentar más veces, ya que me gusta bastante aportar mi opinión. Venga, nos vemos el viernes ^^

Olga*

06 de febrer, 2008 18:14  
Anonymous Anònim said...

Muy bien,Olga,gran comentario.Espero que sigas comentando,ya sabes que me gusta saber la opinion de todas,desde la tuya con 16 y mas joven del equipo hasta la de 32.Es importante tu opnion.

carlos

06 de febrer, 2008 18:23  
Anonymous Anònim said...

Ai Olgueta...que maca!!!!m'agrada que escriguis!!!!!!!

06 de febrer, 2008 18:26  
Anonymous Anònim said...

Vale Paula. Semivegetariana???????????
ya te vale. Encara que si d'acord, les mongetes fantàstiques. Però que vols, per sopar
m'estimo més alguna cosa més lleugera. Coses de l'edat deu ser. Quan tenia 16 anys com la Olga, ja me les cruspia ja.
I per acabar avui... Carlos les carxofes estan boníssimes. Gracies a això estic pensant de renovar-te

Antoni

06 de febrer, 2008 18:39  
Anonymous Anònim said...

eih Olga ! Quina ilusion veure el teu comentari ! Si si, que sigas opinando por aqui : asi hacemos vivir el blog de una manera constructiva.
Un abrazo muy fuerte para ti !

06 de febrer, 2008 18:50  
Anonymous Anònim said...

Ai Déu meu! com he rigut amb tots els comentaris, sembla un reportatge de la premsa del cor i xorrades d'akestes ke trasgiversen la realitat només per putejar, i parlar per parlar, una intenció de gent infeliça. I mira si degrada la cosa ke acaba el president cuinant mongetes per un ekip semi vegetaria, que menja coca coles light mentres entrena al Manchester dsede la banqueta de la fonda en un equip de carxofes, aixó si, totes tenen 16 anys i escrieuen en akest blog alternant el castellà, català, francès, italià i anglès indistintament, perke aki no discriminem a ningú ni per escriure en minúscules NI PER CRIDAR AMB MAJÚSCULES.

P.D.: Res és el ke dius ni res és el ke sembla si algú no ho vol veure així i així ho trasgiversa.

Xiu, la filòsofa

06 de febrer, 2008 19:21  
Anonymous Anònim said...

IMPRESSIONANT XIU!!!!!!! I EN MAJÚSCULES!!!!!

06 de febrer, 2008 19:27  
Anonymous Anònim said...

Collons Xiu, I don't find the way to entendere qui mi tás dixiendo en tu Posdata...

Em lio con tantis idiomis...

Mi ricordi al Papi di Romi....

BENVINGUDA OLGA!!!!!!!!!!!!!!!!!

06 de febrer, 2008 19:28  
Anonymous Anònim said...

Antoni...que ja parlarem lo de renovar,eh!! veient al comentari de la xiu crec no estic al nivell d'aquest equip...QUIN COMENTARI XIU!!
On estavas aquest mati,silvia!!que rapid s'hagues aclarat tot tal com tu ho explicas.

carlos

PD.Antoni la núria aprovat les carxofes i si,estant bones

06 de febrer, 2008 19:36  
Anonymous Anònim said...

Perdò volia dir que l'has ha provat,no q estan aprovades...

06 de febrer, 2008 19:50  
Anonymous Anònim said...

Buenos dias, soy Arguiñano y como en este equipo las alcachofas veo ke os gustan mucho pues hay va mi mejor receta.

Alcachofas con bechamel de jamón

Para 4 personas
16 alcachofas
1 patata
1 diente de ajo
250 gr. de jamón serrano
2 cucharadas de harina
1 vaso de leche
agua
aceite virgen extra
sal
perejil

Pela las alcachofas y ponlas a cocer en una olla rápida con agua y un manojo de perejil. Cierra la olla y cocina durante 4 minutos. Retira el interior de las alcachofas y reserva.

Coloca en una cazuela con agua y una pizca de sal, la patata pelada y en rodajas y el interior y los rabitos de la alcachofa limpias y recortadas. Deja cocer durante 5 minutos. Escurre, tritura y reserva.

Pica todo el jamón bien fino y dora en una sartén con un poquito de aceite y el diente de ajo picado. Agrega la harina, cocínalo brevemente e incorpora la leche a poquitos y sin dejar de remover. Cocina a fuego suave hasta conseguir el espesor deseado.

Rellena las alcachofas con la bechamel y cubre a la mitad con montoncitos de queso rallado. Gratina en el horno. Coloca en una fuente las alcachofas rellenas y acompaña con la crema y un chorrito de aceite.

Buena provecho y a ganar la Champions!!

06 de febrer, 2008 22:50  
Anonymous Anònim said...

Ei que passa, què és això?
Algú s'ha tornat boig i està perdent el cap!!!
O jo sóc un ignorant o la veritat és que actueu molt bé, tant l'entrenador com les jugadores.
Si realment hi ha tant mal rotllo com diuen algunes "FONTS".
Que ho preguntin als aficionats que anem partit rere partit ( pares inclosos d'algunes jugadores) perque la veritat és que tant al camp com a fora no hem notat mai aquesta mala maror que diuen.

Ja ho entenc, ara no plou i com que no plou "LES FONTS NO RAJEN GAIRE" motiu pel qual les informacións son escasses i pobres.

PD: missatge gens desestabilitzador per persones amb ganes de tocar els pebrots !!!

Anims Palau i a seguir endavant. No us deixeu influenciar per comentaris que no venen al cas

PD2 : Ah!! i si aneu a la font , vigileu de l'aigua que bebeu ( per les "malas fuentes").

Salutacions.

06 de febrer, 2008 23:40  
Anonymous Anònim said...

Perdó. No he posat el nom.
Sóc en Miquel
Aquest blog entenc que és per opinar del que es vulgui però "sempre donant la cara".

Apa siau

06 de febrer, 2008 23:47  
Anonymous Anònim said...

Quina maravella! Moltes gràcies cuiner/a anònim/a per la recepta, les provarem d'aquesta manera tant suggerent. En prenc nota.

Tranquil Carlos, ja estic acostumat al teu personalíssim us dels infinitius.

Silvia, vols dir que no has fet una lectura en diagonal?

I ara, abans d'anarme'n a dormir vull dedicar unes paraules a UNA PERSONA:

ja em perdonaràs, PERSONA, però abandono qualsevol dialecte i utilitzaré la llengua mare (hi ha menors):

NI SI PURGATUM EST PECTUS, QUAE PRAELIA NOBIS ATQUE PERICULA TUNC INGRATIS INSINUANDUM? QUANTAE CONSCIENDUNT HOMINEM CUPPENDIS ACRES SOLLICITUM CURAE? QUANTIQUE PERINDE TIMORES? QUIDVE SUPERBIA, SPURCITIA, AC PETULANTIA, QUANTAS EFFICIUNT CLADES? QUID LUXUS, DESIDIESQUE?

Lucreci

07 de febrer, 2008 00:07  
Anonymous Anònim said...

Crec que en aquest equip es parlen més llengues que en qualsevol altre... és que ni al vestuari del Barça es deuen parlar tantes llengües!!!...

...Missae...

p.c.: és japo, una altre llengua al sac!!!

07 de febrer, 2008 02:59  
Anonymous Anònim said...

Ai...tinc un germà que parla de meravella no trobeu??? m'ha encantat el teu comentari Miquel!!!!

Em sembla que feia temps que no veia una finestra de comentaris que hagués donat tan de sí, la veritat és que aquesta vegada, entre aficionats, jugadors, entrenador i president ens hem firat!!!

Realment impressionant, n'estic tan orgullosa!!!

Vinga petons, besos, kisses, des baisers, küsse...i totes les traduccions que facin falta!!!!

07 de febrer, 2008 11:26  
Anonymous Anònim said...

HOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLAAAAAA!!!!!!!!ESTIC NERVIOSSIIIISIIIMA, DEMÀ VAIG AL GINECOLEG QUE SERÀ???????????? HAS DEIXARÀ VEURA?? AIAIAIAIAIAIAIAI!!!!

07 de febrer, 2008 22:34  
Anonymous Anònim said...

Serà una NENAAAAAAA segur!!!! Ostres he estat un munt d'estona per poder llegir tants comentaris, he flipat una mica!! Lo important és el que nosaltres sabem de l'equip, i no el que pensi la gent, per que de mal rotllos ni UNNNN. Cada dos per tres fem sopars i anem de festa i a final de temporada de Colonies.... i aìxò només ho sabem nosaltres, oir que si???

Molts petons per tothom!!! Muaks

Núria G.

PD: ARA TOCA LA TRAVESSA DE LA CRIS

NÚRIA --> NENA

07 de febrer, 2008 22:42  
Anonymous Anònim said...

carlos-nen

com sempre portant la contraria!!

07 de febrer, 2008 22:49  
Anonymous Anònim said...

nen

Antoni

07 de febrer, 2008 23:06  
Anonymous Anònim said...

Ostres, si posas el nom a "àlies" surt al blogg.

07 de febrer, 2008 23:07  
Anonymous Anònim said...

Antoni!!! què has fet?? ara tothom ho sabra i no possaran anonims!!

08 de febrer, 2008 08:39  
Anonymous Anònim said...

Ara ho entenc tot, no és mala fe...

08 de febrer, 2008 09:27  
Anonymous Anònim said...

NURIA LLAVINA: NEN

08 de febrer, 2008 09:31  
Anonymous Anònim said...

uoooooooooooo madre mia jajjaaa me partido el pecho con todo lo que se ha dicho.Le voy a explicar unas cosillas a la tonta porque no tiene otro nombre que tonta aunque podria llamarle mal follada,subnormal inutil,gilipollas..... bueno pero le llamaremos tonta.
1º las funtes son para beber.
2ºla capitana se ha hido por causas de trabajo y estudios.
3ºnadie del equipo quire que el carlos se vaya,si se fuera me parece que el equipo se iria a pike,antes de empezar la temporada hicimos unas camisetas pidiemdole que siguiera,si quieres este año lo ponemos en unas braguitas y sujetadores jajajaa es broma
4ºeso del catalanismo y del castellano.Mira tonta yo soy una de las pocas que hablo castellano y soy del madrid y JAMAS me han dado la espalda o se han metido conmigo.
5ºlo del mal rollo por el partido me parece que fue que todas estabamos nerviosas,no sabiamos que pasaba y una comentaba una cosa y como es normal otra opinaba lo contrario pero porque no todo el mundo tiene la misma forma de pensar,si crees que el mal rollo es porque yo me cago en todo dentro del campo te digo que es lo mas normal las jugadoras ya saben que se me va la flepa y grito y me cago en todo pero sin mala fe solo por los nervios.
Bueno me parece que es la primera vez que me enrrollo tanto.Solo deciros que os quiero un monton y que no tenemos que bajar la guardia un besazoooooo.
TERE

08 de febrer, 2008 10:33  
Anonymous Anònim said...

ahhhhh yo digo niñoooooo
TERE

08 de febrer, 2008 10:35  
Anonymous Anònim said...

HOLA!!
JA SER EL QUE ÉS I TÉ NOM..........

ANNA!!!!!!!!!!1

PETONS

08 de febrer, 2008 13:12  
Anonymous Anònim said...

Tere eres la hostiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

No me llamo Teresa, llámame Tere...la que siempre navega por este blog buscando FOLLÓN!!!!

Jejejejeje

te amo....

08 de febrer, 2008 13:27  
Anonymous Anònim said...

Moltes felicitats per l'Anna. Però estàs segura que és nena?

Antoni

08 de febrer, 2008 13:29  
Anonymous Anònim said...

Antoni, la ginecologa i els dos em vist una coseta que els homes no han tenen.
en el futur esperem una més en el equip, quan més siguem més riurem!

08 de febrer, 2008 14:49  
Anonymous Anònim said...

eiiii Paula especifica lo de te amo que mi mujer no le ha sentado muuuu bien y cree que haqui pasa algo?Es que segun que palabras pueden se pueden mal interpretar.
TERE

08 de febrer, 2008 22:18  
Anonymous Anònim said...

Ei!!!!!!!!!!! estos de te amor es por el día que me disfracé de jugadora cutre, que a Tere le daba mucho asco!!!! jajajajaja

ESPECIFICADO ESTÁ????

Espero que sí....namás faltaría!!!!!

Un besazo y hasta mañana, a defender la portería chula!!! muaaaaaa

09 de febrer, 2008 13:23  
Anonymous Anònim said...

muchas gracias paula es que para mi te amo es algo muy fuerte por eso.te amo Dafne Fabregas eres la mujer de mi vida.Con la que quiero pasar el resto de mi vida.Aunque a veces no pensemos de la misma manera y tengamos nuestros piques.TE AMO
TERE

09 de febrer, 2008 15:27  
Anonymous Anònim said...

Bueno ara em toca a mi........
Jo sóc la persona que menys entra en el blog, però estic sorpresa de trobar-me aquestes petites cosetas....mira senyoreta anònima em perdonaràs a mi també per les faltes ja veus sóc tan garrulilla com tu, igual serà perquè tu ja saps! tenim algú em comú......
Mira jo només voldría dir-te i preguntarte .perquè? perquè?, tan interès tens en el que passa en el nostre equip?i dintre vestuari, tens algun resquemooooorrr per algo?
Perquè tot això no te cap sentit de cap mena , que voldríes jugar em nosaltres o algo? vols coneix-ens? vols ser coleguilla d'aquest gran equip, no entenc ...tens enveja? la teva vida no anat com tu esperaves? no tens altres aficions? no tens aquí explicar-li-lhi els teus problemes? ets sents sola? no tens suficients amics? doncs si es així....... jo animau a que vinguis en aquesta petita secta futbolista, plena de bona gent, gent que sap escoltar, gent que sap resoldre les petites cosetes, gent humil-de, gent que disfruta de cada moment de la seva vida sense tingué que fastidiar els demès, gent que no es preocupa de res que no sigui important, gent em personalitat......
Mira ara mateix en aquest blog l'únic que que et considerem es un puto virus d'aquells que es fonent ,posant un antivirus i el nostre antivirus es la personalitat, i donar-te les gràcies, que algu si que has lograt, es que ens unim encara més i que pensem que encara podríem estar molt millor entra nosaltres.
I sobre lo de l'entrenador olé olé olé, es que no hi han paraules, si la tens tu?
Poc el coneixes interiorment , la cagaste burlancaster.........
Sóc la Meri o sea la Mariangels i tú saps qui sóc molt bé, si necessites envoltar-te de bona gent aquí estem ,podem obrir-te els braços , perquè vegis que la vida te altres al·licients, i que es poden treure coses boniques i que no tot el que ens envolta es enveja,rencor,mala llet,puteria ni res per l'estil, i una altre cosa et diré i la vida no es jugà ni la primera ni la segona part ni no jugar si no que es estar envoltat de gent com aquesta.....
Gracies un altre cop per donar-me la oportunitat de dir tot el que penso del meu equip......Pujarem visca el Palau!!!!!!

09 de febrer, 2008 21:04  
Anonymous Anònim said...

ole meri! ets una crack escrivint!
Jo no ho hauria dit millor, estic d'acord amb tu.

Visca l'equipas del femeni del palau, i els seus entrenadors ke son la òstia!

xiu

11 de febrer, 2008 21:44  
Anonymous Anònim said...

AIXÍ ES PARLA MARIÀNGELS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ETS UNA CRACK EN TOTS ELS SENTITS. COM M'AGRADA TENIR-TE AL NOSTRE COSTAT...

12 de febrer, 2008 12:12  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home