PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de febrer 11, 2008


PALAUTORDERA (4)- GURB (0)

PAS DE GEGANT!!

Alineació:Tere,Maria(Olga),Pili,Núria G.(Susan),Paula,Alina(Clara),Silvia(Carla),Carole,Anna,Meri(Txell),Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(2),Meri(1),Anna(1)

Cronica del partit:

Era un partit molt important perque podria trencar la lliga.La victoria podria deixar fora de la lluita per l'ascens al gurb i depenent del resultat del Bellavista-Roca,la lluita podia estar tancada a 2 o 3 equips.I va ser aixì,el gurb queda practicament fora de la lluita per l'ascens,i la Roca ho te una mica mès complicat al perdre amb el Bellavista.Ara mateix,si no hi ha sorpresas,l'ascens és cosa de tres.

Va sortir molt fort el palau,apretant al gurb i no deixan't que trenques cap pilota per no tindre problemas a darrera.Les de palautordera coneixiant molt bè el joc del gurb i sabian que s'havia de lluitar cada pilota per tindre el control del partit.Fruit d'aquest control i despres d'una falta lateral llençada per la Carole,va rematar l'Anna venint del segon pal al fons de la xarxa.Això va possar nerviosas a les jugadores del Gurb i,durant uns minuts les palauenques van poder marcar el segon donat el desordre en defensa que tenia el Gurb.El Gurb durant la primera mitja hora,gairabè no va intimidar la defensa local,gran partit defensiu del Palautordera,i amb timids atacs és van apropar a l'àrea.
Ja al voltant del minut 35,una passada en profunditat cap a la Meri,que va marxar de la defensa visitant,i quan encarava la porteria rival,va ser derribada per darrera,fruit d'això i sent la defensora l'ultima jugadora,va ser expulsada amb vermella directa.Dèspres d'aquesta vermella i despres de moltes protestas,va ser expulsada tambè la capitana del gurb,que ja tenia una groga i que cinc minuts abans,l'arbitre li va perdonar l'expulsió amb una jugada similar,quan la Núria entrava sola dintre de l'area i la va derribar per darrera.Aquesta expulsió va relaxar a les locals,que amb els ultims cinc minuts van veure com les jugadores del Gurb,amb 2 jugadores menys,s'apropavan amb perill a la porteria defensada per la Tere.Aixì vam arribar al descans,amb el 1-0 al marcador.

La segona part,el gurb va esperar al palautordera per sortir a la contra,i intentar alguna jugada de contratac,però diumenge,tret d'algun ensurt,la defensa estava molt bè col.locada i atenta.Les palauenques sense tocar gaira la pilota ni fer un joc brillant,és van limitar a controlar el partit,dominant el mig del camp per la superioritat numerica i buscant el segon gol que sentencies el partit.Les jugadores del Gurb van lluitar fins que va arribar el segon gol,marcat per la Núria Llavina.Ja quan poc despres,de penal per unes mans dintre de l'area,va tornar a marcar la Núria,l'esforç de jugar amb 2 menys el van acusar i es van quedar enrera.Encara va marcar un altre gol el Palautordera,obra de la Meri,amb el qual es tancava el marcador amb un 4-0.Les locals van disposar de ocasions per ampliar el resultat,però no vam estar encertades cara a porta.

Victoria merescuda del femení del palau,ja que independement de les expulsions,tenia el partit dominat i controlat.Potser va perjudicar a l'intensitat de joc de les paluenques el fet de ser 2 mès,ja que és van limitar a controlar el partit i guanyar-lo sense fer un joc molt fluit ni brillant.És va complir amb l'ojectiu del 3 punts,amb deixar fora al Gurb per la lluita final,però vam trobar a faltar un joc de pilota més dinamic del palautordera i mès encert per ampliar el marcador.

P.D:Crònica dedicada en jesus,el pare de l'olga i a les jugadores "pesades" que han insistit que la publiques.
Ara vull saber jo el que penseu vosaltres...

Etiquetes de comentaris:

23 Comments:

Anonymous Anònim said...

Feliçitats x akesta gran victoria!

10 de febrer, 2008 23:04  
Anonymous Anònim said...

Carlos tens alguns resultats ja o que? estem intrissssss!!!!

11 de febrer, 2008 09:27  
Anonymous Anònim said...

Paula,amb falta el vic i el bellavista!!

Albert,gracies i ja m'informaras quan el jugueu.

11 de febrer, 2008 10:08  
Anonymous Anònim said...

El que més ganes tenim de saber, vaja!!!!

Jejejejeje

11 de febrer, 2008 10:10  
Anonymous Anònim said...

EL BASE VA GUANYAR SI NO VAIG ERRAD 0-5! ENARABONA PER LA VICTORIA! NOSALTRES EL VIC TB VAM DONAR UN PAS GRAN GUANYANT EL CAMP DEL BLANES 0-3 I CADA COP I ESTEM MÉS APROP DE ACONSEGUIR ALGU GRAN...

MARC

11 de febrer, 2008 13:07  
Anonymous Anònim said...

Ostres Marc!!aquest era un rival directa vostre!!Enhorabona!!

Nosaltres amb la victoria al Gurb(per cert,vaig veure noies del Vic però a tù al final no)reduim els aspirants a pujar.

Quie continueu aixì!1

11 de febrer, 2008 13:38  
Anonymous Anònim said...

Carlos...van venir jugadores del Vic??? doncs jo no les vaic veure!!!! pots tenir més vista neng????

11 de febrer, 2008 15:13  
Anonymous Anònim said...

No no vaig poder venir perque hi havia un derbi vic-taradell de preferent i no podia ser a tot arreu! Pero sabia que estaveu guanyant i que vau guanyar. Nosaltres a veure si continuem tenin aquesta efectivitat i canviem rapid de categoria!

11 de febrer, 2008 16:58  
Anonymous Anònim said...

Avui tinc que anar a entrenar a l'amater "B".Si alguna vol aprofitar per vimdre a entrenar i fer algun treball especific,pot vindre.

11 de febrer, 2008 17:20  
Anonymous Anònim said...

Carlos, amb el teu permís jo em quedaré a casona. Tinc mal d'esquena, ja saps que de tan en tan em venen aquests petits atacs, símptomes de que em faig gran!!!

Sigui com sigui, merci per l'oferiment, la veritat és que m'aniria força bé perfeccionar algunes cosetes...

Ens veiem demà!

11 de febrer, 2008 17:29  
Anonymous Anònim said...

Jajajajaja...has quedat molt bé Paula!!

carlos

11 de febrer, 2008 18:24  
Anonymous Anònim said...

A que xi???? jejejejejej

Bua....marxo a descansar!!! ara no tan oi???

Petonets!!!!

11 de febrer, 2008 20:13  
Anonymous Anònim said...

Tu si ke en saps de kedar bé! macagum la capitana nova!!! pilotera!! tens sort ke em caus bé ke sinó..... jajajajajjajajajaja

Bueno ke sapigueu ke dimarts vindré amb els mossos!

11 de febrer, 2008 21:31  
Anonymous Anònim said...

Carlos, crec que t'has deixat de fer la crñonica del partit contra el Gurb.
Si tu no la fas, com puc demanar a la Nuria Llavina que possi la del femení base?.

12 de febrer, 2008 19:47  
Anonymous Anònim said...

Ei és veritat, jo mateixa vaig sentir com la Núria es comprometia a fer almenys una crònica del femení Base "B"... l'estem esperant...

...Missae...

12 de febrer, 2008 23:01  
Anonymous Anònim said...

Jo crec que el partit el vam encarar des del principi. El que cal superar, principalment, son les "pàjares" que de tant en tant fan que l'equip contrari ens agafi desprevingudes.

Però sincerament crec que la força amb què sortim als partits marquen la tònica de la resta. I és el que hem de seguir fent. Sortir a per totes i ja enceses i ficades al partit. Si no m'equivoco, últimament estem marcant abans de la primera mitja hora...

Objectiu complert el d'aquesta setmana. Ara no podem baixar la guàrdia ni a Sant Quirze ni a cap altre partit. ENDAVANT NOIES.

GRÀCIES CHARLS.

Núria Llavina

13 de febrer, 2008 12:05  
Anonymous Anònim said...

Collona, això no és una crònica, és una MEGACRÒNICA!!!

La veritat és que tens tota la raó amb el que comentes. Va ser un partit tot extrany, amb tantes expulsions vam veure el partit de cara, però al final, com sempre, no el vam saber encarar del tot...

Continuo pensant que les responsables dels resultats i dels partits som nosaltres i no pas el rival. De nosaltres depèn tot l'èxit, ara hem d'àprendre i a tenir més psicologia dins del camp. Per què ens costa tan!!!!

Vinga gent, fins divendres

Paula

13 de febrer, 2008 17:24  
Anonymous Anònim said...

El partit no va ser gran partit, aixo es clar. Jo, volia guanyar 4-0 jugant bé. No va ser el cas, també perquè cada vegada que feiem més de 3 tocs seguits, ens venien per atràs, fent faltes. I quan vam ser 11 contra 9, no vam saber fer lo que s'ha de fer en aquest cas : matar el partit. Encara no tenim aquesta mentalitat guanyadora. Però poc a poc l'estem agafant.

Ara una de les coses positives que tenim i que vam demostrar un'altre vegada aquest diumenge es que quand sortim al camp, sortim super fort i sempre marquem aviat ! Lo més dificil es marcar el primer gol i sempre ho fem rapidement.

Cac

13 de febrer, 2008 18:18  
Anonymous Anònim said...

Com es fa ara per no escriure d'anonim ?

Cac

13 de febrer, 2008 18:19  
Anonymous Anònim said...

Primeramente felicitar el trabajo que está realizando el equipo. La crónica del partido es bastante real a lo sucedido, pero hay que tener en cuenta que es difícil jugar con la presión de saber que si ganas descuelgas a un rival de cara al ascenso y esto complica a veces el juego. También se viene de una semana bastante extraña tras los comentarios aparecidos en el blog que esto también forma parte de desestabilizar a un equipo. Ahora vienen partidos que, sin dejar de trabajar, para ganar; también es verdad que se puede jugar más al juego bonito. Gracias, Carlos, por dedicar la crónica y aupa palautordera.

Rafa (padre de Olga)

13 de febrer, 2008 19:00  
Anonymous Anònim said...

¡Hola a todos! Como he de irme acostumbrando a escribir en el blog, voy a comentar hoy para que así otros días no tenga la pereza en hacerlo. Como podréis ver, ¡mi padre ha comentado! Yo el día del partido del Gurb, a pesar de ser un partido... como lo diría... bastante duro, he de afirmar que lo pasé mejor dentro del campo, que en el banquillo. Algunas privilegiadas saben el porqué. Bueno, ahora hay que pensar en el otro partido, que seguró que lo ganaremos sin problemas. ¡Hasta el viernes!

PD: ¿Os gusta mi nick?

13 de febrer, 2008 19:07  
Anonymous Anònim said...

Nuria: Com está la crónica del partit del femeni base?
La Misae també diu que et vas comprometra a ferla.
Jesús.

13 de febrer, 2008 19:35  
Anonymous Anònim said...

Molt bé Carlos la crònica!
Com t'enrolles eh! hauries de ser polític! jo et votaria.


xiu

13 de febrer, 2008 21:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home