PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

UE TONA (0)-CF PALAUTORDERA (5)

Alineació:Tere,Maria,Núria G.(Pili),Olga,Paula;Silvia(Carla),Carole,Noemí,Alina(Txell);Meri,Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(2),Meri(2),Alina(1)

Cronica del partit:

El Palautordera va guanyar amb comoditat un partit que va dominar desde l'inici fins al final.Amb un horari poc habitual,un camp molt pesat i molt d'aire,les palauenques van intentar jugar la pilota davant d'un equip que jugava amb les lineas molt separades i sense gaire organització.
La primera part va acabar amb un 0-2,gols de la Meri i la Núria llavina,amb bones combinacions per banda i amb numbrosas ocasions de gol errades.
La segona va ser identica que la primera,amb un domini absolut del palau,intentant baixar les pilotes en l'aire que tirava el Tona,peró amb una mica menys d'arribada per bandes.Tot i això,és van marcar 3 gols més,repetint la Meri i la Núria i,tancant el marcador l'Alina amb 1x1 davant la portera.

Encara que no va ser un gran partit,les paluenques van intentar sempre juga la pilota.Potser va falta una mica de velocitat amb les accions del joc i definir davant de porta,ja que és va fallar molt davant de porta.Ara a pensar amb el próxim partit a casa amb el Seva.

Felicitats per la victoria!!

Etiquetes de comentaris:

15 Comments:

Blogger Albert said...

Carlos el vic 3-0, que l'he anat a veure. No han jugat gaire be.

06 d’abril, 2008 19:51
Anonymous Anònim said...

Merci Albert!!

06 d’abril, 2008 20:15

En carlos deu estar enfeinat i no deu poder fer la crònica setmanal!!!!

Bé, per part meva dir q el partit no va estar del tot malament, tot i que suposo que vam jugar un pe`l relaxades i ens va faltar una miqueta d'efectivitat de cara a porteria. Tot i això, estic contenta perquè vaig tenir bones sensacions de cara a la resta de partit que ens queden. No podem baixar la guàrdia i, encara menys, relaxar-nos!!!

Hem d'anar a per totes i no deixar-ne passar cap!! crec que aquesta setmana hauríem de fer molts tirs a porteria eh????

Muaaaaaaaaaaaaa

07 d’abril, 2008 09:40

pep(cfbvicremei)

bona tarda!
si el resultat va ser 3-0 podia haver set mes abultat, però no va entrar, no estic molt dacord, em la opinió de l'albert, on poder la segona part va baixar el ritme de partit.

Però es va controlar el partit desde al principi el final, i la primera part si que es varen trenar jugades! i es va veure bon joc!

crec que el disabte, vareu venir a la celabració?

diumenge que bé prova de foc per nosaltres al camp del gurb!

07 d’abril, 2008 16:43

Si,Paula,de tant en tant també treballo un mica!!

Ahir per mandra i aquest mati per overbooking,no he fet la crónica i mentre tu feias el comentari jo l'acabava.Ara espero la teva opinió post-crónica.

Per cert,que dius,que ahir vau jugar un pe'l relaxades!! me catxis!!

carlos

PD:deixo la resta del comentari de..."me catxis" a l'Anna Riera,que encara q no ha jugat,a fet molt per la "pinya" d'aquest equip durant el cap de setmana.

07 d’abril, 2008 16:44

Hola Pep,

si vam vindre a veure el partit i la celebració del titol de lliga,no ser si estavas per allà pq no et vaig veure.

El gurb a baixat molt,no crec q patiu per guanyar.

07 d’abril, 2008 16:48

pep(cfb vicremei)

si estavem a dalt a la grada, amb en marc i en victor l'altre coordinador.

En marc va dir que estaveu per alla, que us havia vist.

La celebració va esta molt bé, es el que es mereixen! això i mes!

i el gurb!
el gurb quan juga contra el vic es un altre equip, he vist que aquesta setmana han perdut, jo confio que guanyarem però ull, que es partit trampa.

Fa dos anys practicament tot l'equip del gurb era el ue vic i varen marxar,perque no es varen entendre, i varen fundar el gurb femení,

per això surten a mort, i a guanyar el partit, però jo confio totalment em el meu equip!

07 d’abril, 2008 17:01

El partit del diumenge va ser un partit serios. Sense lucir molt, vam fer coses bones, intentant jugar, baixar la pilota i obrir el camp. Ara, ens va faltar molt encert de cara a la porteria. A veure contra el Seva, si continuem en aquesta linea, pero marcant goles !!!

07 d’abril, 2008 18:49

Trobo que el partit va estar força bé, es va intentar fer jugades, baixar la pilota, utilitzar les bandes..., l'únic que s'ens va resistir van ser els gols i el vent que feia!!!

Ara a per el següent!!! Aquesta setmana s'ha de treballar!!!

Fins demà!! Muaks

07 d’abril, 2008 22:01

Pep, jo dels partits que us he vist, va ser dels més fluixets, faltava una mica de xispa, en part tmb per la manera de frenar el joc del taradell.

Diumenge teniu un partit molt complicat, pensa que el Gurb porta molts dies esperant aquest partit, són conscients de que us i jugueu molt i faran el possible xk no wanyeu...i el resultat seu de dissabte enganya, van anar amb 12 jugadores i van acabar jugant amb 7.

07 d’abril, 2008 23:28

L'autor ha eliminat aquest comentari.

07 d’abril, 2008 23:29

eiii carlos merci per venir tot un detall!
Diumenge baixarem A el camp del GURB jejeje si ho poguessim fer!!! jejjee

en fi gracies altre cop!

Marc

08 d’abril, 2008 12:04

je,je..Marc,ja saps q no els hi fa falta,guanyaran de sobra les del Base al camp del Gurb,han baixat molt la segona volta.